(1) 

Duvar kağıdı ücretleri

surface noise #1586943 
Merhabalar arkadaşlar eve duvar kağıdı yaptırmak için bir yerden fiyat aldım ama çok absürt geldi bir skalam da olmadığı için değerlendiremedim. Etrafta da çok alternatif yok . Toplam 40 m2 civarı 3 odanın duvar kağıdı masrafı işçilikle ne kadar olur yaklaşık olarak bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler
(3) 

Arama Kurtarma Ekibi nasıl gönüllü olunur?

surface noise #1541731 
Merhabalar arkadaşlar arama kurtarma eğitimi alıp afetlerde etkin olarak görev yapan bir ekiple gönüllü olmak istiyorum? Birden çok ekip gördüm bu süreçleri nasıl işliyor ilk olarak akuta baktım ama siteleri sıkıntılı galiba. GEA ekibi varmış ayrıca. Bu eğitimi alan kurtarma çalışmalarında görev alan arkadaşlar var mı eğitim süreçleri nasıl işliyor?
(5) 

Yüzyüze Yazılım Kursları Fiyatına Değiyor mu?

surface noise #1508115 
Merhaba arkadaşlar izmirde yazılım kursu buldum bi tane fiyatı az değil 6 aylık eğitimmiş ama. c# dan girip js den çıkıyorlar fullstack kursu. Udemyden falan da baktım bir ara colt steele falan vardı ama çok takip edemedim bir yerden sonra. Bu yüzyüze kurs biraz da motivasyon amaçlı bir işime yarar mı acaba ? Kendi işim var bi nevi hobi olarak düşünüyorum .
(6) 

İzmirde dövmeci tavsiyesi

surface noise #1497555 
Merhaba arkadaşlar izmirde önerebileceğiniz dövme sanatçısı var mı? Can gürgül brooklyne taşınmış diye biliyorum ne yazık ki :(
(1) 

İzmirde iyi bir telefon tamircisi önerisi

surface noise #1441040 
Merhabalar arkadaşlar iphone 7 telefonum var tamir sürecinde bin tane şeyle uğraştım ekranımda hassasiyet problemi var yan sanayi taktılar heralde güvenebileceğiniz bir telefon tamircisi bilen var mı?
(2) 

İşe Girerken Alınacak Raporlar portör vb nereden alınır

surface noise #1433478 
Merhaba arkadaşlar işe giriş için belli belgeler istediler bunların ücreti ne kadar olur acaba ve nereden alabilirim devlet hastanesi mi yoksa osgb falan varmış heralde bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?

Portör
hiv
Anti hbs
Hcv
Hbs ag
Akciğer filmi raporu
(6) 

Zorlu center ulaşım için ucuz ev nerelerde tutabilirim?

surface noise #1380183 
Merhabalar bir iş olanağım var zorlu center için 1100 ye kadar falan ev nerelerden bulabilirim metrobüs veya metroyla ulaşım için.İstanbullu arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim.
(2) 

Kürek makinası almak

surface noise #1369554 
Spora yazılıp asla gitmemek yerine şundan bi tane alayım diyorum kullanan bilgisi olan var mıdır?
www.hepsiburada.com
(2) 

izmir göztepe civarı kapalı havuz

surface noise #1314050 
İzmirde tavsiye edeceğiniz kapalı havuz var mıdır haftada 2-3 kere yüzüp rahatlamak için.
(1) 

Elektronik haşere kovucular işe yarıyor mu?

surface noise #1306611 
Sb.
1

mobil görünümden çık