Birinin üstüne ev yapmak için ne kadar vergi çıkar

theonewhocoughs #1593334 
Amcam eskiden kalan bir anlasma uzerine bir evini benim uzerime yapacak. Herhalde satis gostermemiz gerekiyor diye dusunuyorum, baska bir yolu var mi yada bu durumda nasil bir vergi cikar bize? Pratikte para falan odemeyecegim tabii ki ev benim zaten yasadigim ev onun uzerineydi hep bu zamana kadar.
(2) 

Giresunda gencler nerede

theonewhocoughs #1446694 
Evet giresuna geldim bi iki haftaligina cumartesi gecesi gencler nerede takiliyor cok yalnizim acil yardim lutfen allahaskina yeter :D

iPhone 8 takili kaldi

theonewhocoughs #1366069 
iPhone 8 telefon muhtemelen son bir kac guncellemeyi yapmamisimdir. Bir anda hafizasinin tamami doldu 64 gb ve safarideki butun tab'lerim silindi. whatsapp calismamaya basladi yeterli hafiza olmadigi icin (ki 30 gb falan olmasi lazimdi). Birkac dk sonra telefon tamamen coktu ve siyah ekran beyaz apple logosunda takili kaldi. Boot-lapse mi ne problemi degil cunku yanip sonmuyor logo, hep acik. Hard reset attigimda da kapanip tekrar aciliyor. Sarjinin bitmesini bekleyecegim artik ama yapabilecegim bir sey var mi ne olmus olabilir?
cok tesekkurler simdiden zamaniniz icin
(4) 

Yurt disina nakit cikisi

theonewhocoughs #1352612 
Merhaba, Avrupaya giderken uzerimde 12 bin kusur euro nakit olarak goturmeyi planliyorum. Nakit beyan formu doldurmak asagi yukari ne kadar surer ve vergisi ne kadar olur?
(1) 

Bulamadigim Ataturk fotografi

theonewhocoughs #1319445 
www.behance.net
bu tasarimlarda kullanilan Ataturk fotosunu google da bir turlu bulamadim, yuksek cozunurluklu bir versiyonunu nereden bulabilecegimi bilen var mi?
evet bugun koc holding reklaminda gorunce aklima geldi :)
(5) 

Yabancilarla gora izlemek

theonewhocoughs #1239984 
Gora’yi ingilizce altyazi bulup (ki var mi emin degilim ama gormustum sanki) yabancilarla izlesem onlara da komik gelir mi? Daha once bunu yapmis olaniniz var mi? Avrupalilar ve ortadogululardan olusuyor grup. Komik mi olur sikici mi bulurlar bilemedim.
(3) 

Çocuklar Duymasın - Havuç Evde Tek Başına bölümü

theonewhocoughs #1192492 
Çocuklar Duymasın'ın bir bölümünde Haluk'un bazı arkadaşları Haluk'un bir çantasını çalmak için eve geliyolardı (meğer hırsızlarmış). Havuç da aynı Evde Tek Başına'daki çocuk gibi bunlara evde tuzaklar falan kuruyordu.
bu linke göre nisan 2003'de yayınlanmış bölüm: www.hurriyet.com.tr

Bölümü MinT'in Youtube sayfasında bulamadım, hangisi olduğunu bilen var mı?
www.youtube.com
1

mobil görünümden çık