(2) 

Uçakla bal götürmek

112 hayat kurtarır #1395881 
Arkadaşlar 4 kg bal'ı bagaja alırlar mı?
(4) 

İstanbul üni mi? Marmara üni mi?

112 hayat kurtarır #1370584 
Kardeşim için sınıf öğretmenliği bölümünü yazacaz ancak ilk sıraya hangisini yazsak bilemedik. Biliyorsunuz ki İstanbul üniversitesi bölündü. Eğitim fakültesi de ayrılan üniversiteye bağlandı. Ayrılmasının kötü bir etkisi olur mu?
Marmara da ise eğitim fakültesi Türkiye'nin en büyük fakültelerinden biri. Ama eğitim konusunda karar veremedik hangisinin daha iyi olduğuna.
(4) 

İzmir'de kredi kartsız nereden araba kiralarım?

112 hayat kurtarır #1369767 
İzmir'de 6 günlük araba lazım bana ama garenta vb. yerlerden kredi kartım olmadığı için kiralayamıyorum. Bildiğiniz düzgün bir firma var mı?
(1) 

İstanbul ve çevresi plaj

112 hayat kurtarır #1303655 
İstanbul veya çevresinde mümkünse temiz ve çok aşırı dalgalı olmayan araçla gidilebilecek bir yer var mı bildiğiniz? Ücretli veya ücretsiz farketmez.
(5) 

ifşa

112 hayat kurtarır #1259008 
Bu gece bir ifşa da benden olsun

...
(1) 

Uludağ kalacak yer tavsiye

112 hayat kurtarır #1256215 
Ay sonunda 1 geceliğine Uludağ'a gitmeyi planlıyorum. 1E 1K için tavsiye ettiğiniz otel var mı uygun fiyatlı?
(2) 

Hangi telefon ?

112 hayat kurtarır #1236641 
Şu an htc m9+ kullanıyorum ancak değiştirecem.

3 telefon arasında kaldım baya kararsızım.

1) Samsung note 8
2) iphone 8+ (daha önce hiç kullanmadım)
3) huwaei mate 10 pro

Aradığım özellikler ise şarjın uzun süre gitmesi ve uygulama geçişleri vs hızlı olması
(3) 

İstanbul iftar için mekan ?

112 hayat kurtarır #1196765 
Merhabalar,

Kız arkadaşım il dışından gelecek. İftar için bir türlü mekan kararını veremedim. Önerdiğiniz manzarası ve yemeği güzel bir mekan var mı ?
1

mobil görünümden çık