(1) 

Koreden ne alınabilir?

iwillsee #1585743 
kısıtlı sürede bulunulacak olan koreden hatıra, hediyelik veya kullanmak için neler satın alınabilir?

cilt bakım ürünleri diyorlar ama milyonlarca çeşit var hangi marka hangi ürün almaya değer?

fikri ve deneyimleri olanlar paylaşsa ne hoş olur..

Ankara fare ilacı

iwillsee #1585041 
Ankarada evini fare için ilaçtan ve memnun kalan var mı acaba? Acil bir firma önerisine ihtiyacımız var.
(6) 

iphonedan pc ye aktardığım tüm fotolar bozuk

iwillsee #1583406 
neden böyle oldu bilmiyorum. hiç bir program açmıyor. paint ile aç diyorum onu da açmıyor.. bunlar uzun zaman önce eski telefondan aktardığım fotolar ve telefondan yedekleme şansım da yok ne yapabilirim. lütfen yardım edin.
(2) 

Hesabına bir gece aniden e-haciz gelme riski bulunan kişiler hangi yatırım

iwillsee #1583090 
Enstrümanını düşünmeli?
(Amme yani kamu alacakları söz konusu olduğunda devlet herhangi vir tebligat yapmadan şak diye ihtiyaten gerekçesiyle ehaciz bloke koyuyor ve parayı çekiyor. Nereden biliyorsun diye sormayın acı bir tecrübeyle öğrendim ve malesef mahkeme haklı buldu)

Konu çok karışık şu an bildiğim bir borcum yok ama babamın yediği haltlar yüzünden benim bilmediğim borçların bir gece bana bu şekilde bildirilmesi riski var.
(12) 

Zenginler nerede yürüyüş yapıyor

iwillsee #1583086 
Biraz saçma bir başlık oldu ama bilemedim. Malum halktan izole yaşayan zenginler açıl havada yürüyüş yapmak için nerelere gidiyorlar? Milliyet bahçelerine inip halka mı karışıyorlar? O izole ve luxury ortam ihtiyaçları ile açık havada yürüyüşü nasıl kombine ediyorlar?
(3) 

Türkiyedeki güzel/beğendiğiniz aquaparklar var mı?

iwillsee #1583047 
daha önce gittiğiniz beğendiğiniz, eğlenceli güzel aquaparklar hangileridir?
(3) 

içe basan kişiler için tabandaki arch desteği olan ayakkabılar

iwillsee #1582727 
önerileriniz var mı? tabada hafif kavizli olan iç kısım ayağa kalkınca eğilen kişiler için yani yürürken içe basanlar için tam da o kavisli kısmı destekleyecek ayakkabı önerilerine açığım.
(11) 

burun tıkanıklığı .. lütfen fikir verin

iwillsee #1582510 
gündüz hiç bir şikayetim yok hava akışı gayet iyi hiç tıkanıklık yok. ama gece başımı yastığa koyar koymaz daha doğrusu yatar pozisyona ne zaman geçersem geçeyim burnumun bir tarafı %100 tıkanıyor. %50 tıkansa razıyım ama %100 tıkanıyor. başka yerlerde yatınca da aynısı oluyor. ayakta iyiyim kafamı koyunca tıkanıyor.

kbb ye defalarca kez gittim. deviasyon hiç yok dedi bir kaç tanesi aynı şeyi söyledi.

alerji tablet ve fısfıslarının envai çeşidini kullandım hatta çörek otu spreyi dediler onu da kullandım. sinüs rince vs. hepsini kullandım. çörek otu takviyesi ve sinupret de kullandım.

hava temizleme makinesi aldım .

nihai çözüm konkaların yakılması gibi görünüyor ama onu da genel anestezi ile yapıyorlarmış ve çoğu kişi sonradan başa sarıyor çözüm olmadı vs. demişler.

son bir yöntem yok mudur? bu işi ameliyatsız atlatmamın çaresi yok mudur? deviasyon yok ve yatar pozisyonda değilsem hiç şikayetim yok bu noktadan iyileştiremez miyim..

avrupada hem online hem yüzyüze eğitim veren master programları

iwillsee #1582072 
var mı bildiğiniz böyle programlar? avrupada yüksek lisans düşünen ama bu sürede tamamen taşınma imkanı olmayan bunun yerine derslerin bazılarını online tamamlayıp zaman zaman da avrupadaki o şehre gidebilecek olan birisi için öneriniz var mı?

amaç şu: avrupada o üniversitenin ortamını canlı canlı görsün ama master süresince temelli taşınma şansı olmadığı için de derslerin bir bölümünü türkiyeden takip etsin.

bu kişinin vize sorunu yok ve mühendislik alanında arıyor böyle bir program.
(7) 

Arkadaşın verdiği siparişinin parasını almak mı almamak m

iwillsee #1581715 
Kırsal kesimde yaşayan çok yakın ve çok eski bir arkadaşım ikizleri için yaşadığı şehirde olmayan bir mağazadan elbise ve ceket almamı istedi. Ben de aldım tabi ki hatta siparişlerini bulmak için saatlerce mağaza gezdim sıra bekledim vs. Sorun değil. Akabinde Iban istedi parasını göndermek için ben de verdim ve gönderdi.

Yalnız ben sonra çok pişman oldum. Çok yakın bir arkadaşımdı. Toplam ücret yaklaşık 1800 falan tuttu. Benim bunu almamam ve hediye etmem gerekirdi. Yalnız benim maddi durumlar da kelimenin tam anlamıyla bombok hesaplarım hep ekside kredi kartıma her ay borç yüzünden yüklü faiz ödüyorum vs. Yine de arkadaşımın çok yakın olduğunu ve 40 yılda bir kez böyle bir şey istediğini göz önüne alınca Iban istememem ve o parayı almamam gerekir diye düşünüyorum. (Arkadaşımın maddi durumu oldukça iyi) ayrıca ben boşver falan dediğimde ilk, kesinlikle olmaz bir daha bir şey isteyemem senden dedi

Pişmanlık fayda etmez tabi ama siz bu durumda ne yapardınız ya da bu düşüncesiz davranışımı nasıl telafi edebilirim edebilir miyim?
(6) 

aracın balatalarının değişmesi gerektiğini nasıl anlarım?

iwillsee #1581599 
sıfır aldığım aracımı (otomatik vites) 30 bin km rutin bakımına yetkili servise götürdüm. müşteri temsilcisi kişi şöyle uzaktan bir göz atıp balatalarınız fena durumda değişmesi gerek dedi. akabinde de "kadınlarrrr çok fren yaptığı için balatalar çabuk eskiyor halbuki bazı errrrkeklerrr öyle ki hiç frene basmıyor ve 150 bin km ye kadar balata değişimi ihtiyacı hissetmiyorlar" gibi über cinsiyetçi bir cümlü kurdu.

ben de "nasıl yani o dediğiniz erkekler hiç mi kırmızı ışıkta durmuyorlar ya da trafikte aniden önlerine bir şey çıktığında frene basmıyorlar ? " deyince adam "evet vallahi billahi hiç frene basmıyorlar inanın bana" dedi.

neyse ben bu adama pek inanmadım ve ustanız görsün yorum yapsın ona göre söylesin dedim. usta görmüş ve 3 bin km daha idare eder demiş.

ben de 3 bin km daha kullandım ve şu an frenlerle ilgili hiç bir sorun yaşamıyorum ya da ses duymuyorum.

internette sıfır araçlarda balata değişimi genelde 40-50 bin km den sonra olabilir demişler.

günde 50 km yapıyorum ve standart şehir içi trafiği. otomatik vites. anormal fren yaptığımı düşünmüyorum ama ışıklarda dur kalk yapıyorum ve önüme aniden çıkan araç ya da başka bir şey çıkarsa mecburen frene basıyorum tabi ki çarpmamak için (yetkili servis temsilcisinin asla frene basmayan errrkekler fantazisi geliyor aklıma her seferinde)

sonuç olarak şu an yetkili servisin dediğine güvenim yok ancak aklımda şüphe var cidden balataları değiştirmeli miyim? ya da değiştirmem gerektiğini nasıl anlarım nasıl emin olurum? frenlerden bir ses gelmesini beklersem artık geri dönülemez hasarlar mı bırakmış olur? yetkili servise şimdi gitsem hemen değişelim der ama yukarıda anlattığım hadiseden dolayı güvenmiyorum.
(1) 

Çocuğun banka hesabına haciz gelir mi?

iwillsee #1581530 
Merhaba. 18 yaşından küçük çocuğun adına bir banka hesabı açıldı. sorumlu olarak velisinden biri atandı. Bu velinin şahsi borçlarından dolayı çocuğun banka hesabına haciz gelir mi? vergi-sgk gibi devlet-amme borçları için özellikle..
(1) 

Tren bileti iadesi ve paypal hesabı

iwillsee #1580226 
Hollanda’da internetten satın aldığımız tren bileti 1 saat gecikme yapmıştı. Email atmışlar bilet fiyatının %20 Sini iade edelim diye ama paypal hesabı istiyorlar. Biz de Türkiye’de yaşıyoruz ve döndük. PayPal hesabı burada açmak yasakmış. Sizce bu iadeyi nasıl alabiliriz?
(1) 

Amsterdam’da 1,5 gün

iwillsee #1579523 
Hayatında ilk defa Amsterdam’a gezme amacıyla ziyaret edecek ancak toplamda 1,5 günü olan bir kişi nereleri görmeli nerelere gitmeli?

Mutlaka görmelisin, yemelisin gitmelisin dediğiniz yerleri yazar mısınız.

Her türlü öneriye açığım
(2) 

ankara ve yakın illerinde çocukları gezdirmek

iwillsee #1579083 
ankarada veya çevresindeki illerde 5-6-7 yaşlarından oluşan çocukları gezdirebileceğimiz, onların keyif alacağı mekanların önerileri verebilir misiniz. her türlü mekan önerisine açığız.
(2) 

shop and fly kartı milleriyle ajet bileti

iwillsee #1579081 
neden alınamıyor? her havayolunun bileti alınabilirken ajet biletleri çıkmıyor bu konuda bilgisi olan var mı?
(2) 

play station ile oynamaya başlama yaşı

iwillsee #1575870 
sizce kaç olmalı? ben kendim bu konuda çok bilgisizim. oyun deneyimim yok ama ufaklıkların ilgisi var. onlara yasaklamayı da düşünmüyorum. hobi olarak dozunda yaşına uygun oyunlar oynayabilirler bence ama kaç yaşında başlayabilirler sizce? hangi model ile?

kronik burun tıkanıklığı-radyo frekans- deneyimleriniz

iwillsee #1575799 
uzun zamandır alerji ilaçlarına yanıt vermeyen burun tıkanıklığı neticesinde bana da radyofrekans ile burun etlerinin küçültülmesini önerdiler. burunda eğrilik vs. yokmuş sadece radyofrekans dediler. sizlere sorum.

1. devlette veya özelde olmak arasında fark var mı? benim operasyon olacağım devlet hastanesine bu alet ilk defa alınacakmış. dolayısyla ilk benim üzerimde denenecek gibi birşey bu negatif etki eder mi? kbb doktorunu yetkin buluyorum ama bu işlem için deneimi yoksa sıkıntı olur mu?

2. benim inanılmaz keskin koku alma duyum vardır. hatta zaman zaman bu hayatımı zorlaştırır. bu operasyon sonrası koku alma duyusu gider diye bir şey var mı?

3. operasyon sonrası tıkanıklık oluyor mu?

4. operasyon sonrası hayatımızın bir döneminde yeniden yine nezle olursak burnumuz tıkanırsa burun açıcı spreyleri hiç kullanamayacak mıyız?
(5) 

yemek tariflerimi nasıl düzenleyebilirim?

iwillsee #1574348 
telefon galerim milyonlarca ekran görüntüsü ile dolu. yemek ve sağlıklı atıştırmalık tarifleri. artık galeriden arayıp bulmak zülüm oluyor. instagrama kategori olarak kaydetmeye çalıştım yine çorba oldu kaldı ki hepsi instada da değil.

bir excel dosyası yapayım dedim yine kullanışlı olmadı çünkü görsel vs. eklemek de istiyorum.

çok karmaşık olmayacak ama aradığımda bulabileceğim foto da ekleyebileceğim şekilde nasıl düzenleyebilirim? telefonumdan erişebilmem de önemli. fikirlerinize açığım..
(9) 

Çocuklar için İstanbulda gezilecek yerler

iwillsee #1574200 
Ankaradan gezmek için istanbula gelecek olan 5-6 yaş grubu çocuklarla gezmek için nereleri önerirsiniz? fiyat performans olarak da yemek tatlı mekanları önerebilir misiniz..
(3) 

aileyle ilişkiyi tamamen kesenler nasıl bir süreç yürüttü

iwillsee #1573708 
annesiyle, kardeşiyle veya babasıyla yaşananlar sonucunda tamamen ilişkileri kesen, konuşmayan, hayatından tamamen çıkaran ve hiç bir şekilde iletişimini sürdürmeyen var mı? nasıl yürüttünüz bu süreci ? şundan soruyorum aslında. mesela annemle tüm bağlarımı koparma aşamasındayım ama kuzenlerim ve teyzelerimle görüşmeye devam etmek istiyorum. illa ki bu anlaşıldığında nasıl tepki verdiniz? bir yerlerde karşılaşınca ne yaptınız?
lütfen böyle şey olur mu ne saçma gibi tepkiler vermeyin. yaşayan bilir. insan bu noktaya bir günde gelmiyor. uzun yıllar süren sorunlar, kavgalar, hakaretler ve daha da kötüsü üzücü durumlar sonucunda bu kaçınılmaz son olabiliyor. benzer şeyleri yaşayanlar fikir verebilir mi?
(1) 

yüksek lisans öğrenci affı

iwillsee #1567529 
çıkar mı sizce yakın gelecekte?

sunum veya grafik için yapay zeka

iwillsee #1566437 
datalardan basit grafikler ya da sunumlar yaptırmak için kullandığınız yapay zeka uygulamaları var mı?
(3) 

yunan adalarına geçerken liman vergisi

iwillsee #1563010 
yurtdışı çıkış harcı dışında yolcu ve araç başı bunu ödemek zorunda mıyız? internetten ödeniyor mu ve de 7 yaş altı çocuklar için ödeniyor mu bilen var mı? (ayvalık-midilli istikameti)
(2) 

yurtdışı giriş çıkış kayıtları- acil yardım

iwillsee #1561257 
edevletten yurtdışı giriş çıkış kayıtlarını indirdim ama sadece hangi tarihlerde türkiyeye girip çıktığım yazıyor. hangi ülkeye girdiğim yazmıyor. bu bilgiyi nasıl edinebilirim?
(1) 

Eş ile ortak banka hesabına sgk haciz koyabilir mi?

iwillsee #1560591 
İnternette yeterli bilgi bulamadım. eşim ile olan ortak banka hesabımıza eşimi ilgilendirmeyen ama benim sgk borçlarım yüzünden haciz konuldu ve para çekildi. bu yasal mı?
(3) 

sebepsiz kulak çınlaması çözüm bulan var mı

iwillsee #1560201 
durduk yere kulak çınlaması başladı. en kötüsü de gece uyutmuyor ve uykusuzluk ile birlikte bir sürü sorun eşlik ediyor. kbb ve nöroloji doktorlarına gittik somut bir şey çıkmadı. daha önce böyle bir şey yaşayan ve çözüm bulan var mı
(4) 

isimsiz ihbar mektubu nasıl gönderilir?

iwillsee #1559837 
bir bankaya ve vergi dairesine ihbarda bulunmak istiyorum ama bunu benim yaptığımın bilinmesini istemiyorum. isimsiz mektup diye bir şey artık yokmuş. nasıl yapabilirim?

çocukların yüzme öğrenmesi

iwillsee #1559271 
bizim ufaklık yüzme dersine gidiyor, suya girmesinde ve diğer hareketlerde sıkıntı yok ama inatla yüzünü suya sokmuyor. hocası da ikna edemedi. hocası yüzmeyi öğrenmesi için kafasını suya sokması şart yoksa bir anlamı olmaz diyor haklı olarak. ne yapabiliriz nasıl motive edebiliriz? deneyimi ve bilgisi olan var mı? (yaş 5)
(4) 

İngilizce konuşma pratiği

iwillsee #1559088 
ülkemizdeki çoğu vatandaş gibi ben de ingilizcede okuma ve yazma anlamında iyi olsam da speaking konusunda çok vast durumdayım. üstüne üstlük konuşma anında strese girdikçe hepten kitleniyorum ve kelimeler gidiyor aklımdan..

önümüzdeki aylarda benim için önem arz eden ve amerikalıların olacağı ingilizce bir mülakata girme ihtimalim var.

speaking sorunlarımı aşabilmek için şimdiden pratik yapmak istiyorum. piyasada bir dolu uygulama var ama daha önce hiç birini deneyimlemedim. bu tarz bir mülakata hazırlanmak özelinde hangisi verimi olur? hangilerinden memnun kaldınız?
(10) 

Roborock mu irobot mu

iwillsee #1557161 
hangisini almalıyım
ev 140 metrekare
yerlerde çok fazla uzun saç birikiyor
halı çok fazla var
mop olsa iyi olur ama şart değil süpürme performansı önemli

deneyimleriniz ve tavsiyelerinize açığım..
(4) 

Göz altı minik yağ bezeleri

iwillsee #1555813 
Bu soruna çözüm bulan var mı? Google’da bakınca tık avı gazete haberleri gibi birbirinin aynısı şeyler çıkıyor ve hiç efektif gelmedi gözüme. Siz çözüm bulabildiniz mi ?
(11) 

Ekşi duyuru gibi kullandığınız platform

iwillsee #1554239 
Var mı böyle sorular sorup cevaplar aldığınız?
(5) 

Borç yapılandırma kanunundaki bu madde adaletsiz mi ?

iwillsee #1554165 
Malum yapılandırma ile ilgili bir yasa çıktı. Devlete borcunuz varsa yapılandırma başvuru yapınca bazı avantajlar oluyor faizin bi kuşamı siliniyor vs. Yalnız burada şöyle bir madde var. Bu borçla ilgili tüm davalarınızı geri çekmek zorundasınız ve dava açmayacağınıza söz veriyorsunuz. Sizce bu adaletli mi? Mesela bizim bu borç ile ilgili süregelen bir davamız var. Malum davaların sonuçlanması uzun yıllar sürüyor. Belki biz kanun karşısında haklı çıkacağız ve davayı kazanacağız. Ama beklersek yapılandırma mevzusu tarihi geçecek. Bu sebepten haklı olsak bile sırf yapılandırma kaçmasın diye başvuru yapıp para ödemek zorundayız ve hem davadan vazgeçeceğiz hem de gelecekte asla dava açmayacağımıza söz vereceğiz. Bu adaletsizlik değil mi? En azından kanun karşısında yargılanma sürecinin devam etmesi gerekmez miydi gerçekten adil olmak için.
(5) 

Almanya’da 3 gün için şehir önerisi

iwillsee #1554030 
Hayatında ilk defa Almanya’ya gidecek ve sadece 3 gün kalabilecek birisi için gezme amacı ile şu üç şehirden hangisi seçilebilir? Düsseldorf/ köln/ frankfurt sadece bu 3 şehir olabiliyor diğerleri olamıyor. Sizce bu durumda hangi şehir daha iyi olur
(2) 

evde çikolatalı fındık kreması yapma

iwillsee #1553715 
internetten bir dolu tarif izleyerek evde çikolatalı fındık kreması yapma girişimlerinde bulundum. rondom çok kuvvetli nitekim işlem sonunda fındık tamamen sıvı/macun kıvamına geliyor amma velakin yerken hazırlardaki gibi olmuyor. dilime çok mikro tanecikler geliyor. süzmeyi denedim ama süzülecek bir şey de yok süzgeçten tamamen akıyor yine de dilime o mikro tanecikler geliyor. marketlerden alınanlar gibi pürüzsüz bir kıvam olmuyor. neden olabilir sizce? evde tamamen pürüzsüz kıvamda çikolatalı fındık kreması yapabilen var mı? benim rondomdan mı kaynaklanıyor? başka bir blender mı almalıyım? sizin deneyimleriniz nasıl?
(3) 

istinaf sürecinin çok uzaması çözümü

iwillsee #1553635 
yerel mahkemede kazandığımız ancak bölge mahkemesine istinafa giden bir davamız var. 2. yılına gelmek üzere. istinaf süreçlerinin çok uzun sürdüğünün farkındayım ancak bizim için başka bir davada bu istinaf sonucu hayati derecede kritik ve çok az zamanımız kaldı. ayrıca istinaf sonucu borçlarımızı yine hayati derecede etkileyecek ve bir karara varabilmemiz için çok az bir süremiz kaldı. sonuç olarak bu istinaf sürecini hızlandırmamız lazım. avukatlara danıştığımda boşuna uğraşma elinden bir şey gelmez minvalinde cevap veriyorlar ama ben yine de kendimi yırtıyorum. hiç bir çare yok mudur..
(1) 

Tamamlayıcı sigorta yaptırdığım firmayı nereye şikayet edebilirim ?

iwillsee #1553384 
Bana sundukları poliçe ile satın aldığım tamamlayıcı sigorta sonradan bir sürü istisna çıkarmış. Bu istisnaları satın aldıktan sonra gördüm. Mesela bana ürün tanıtırken fizik tedavi dahil olarak satmışlar ama sonradan görüyorum ki her türlü fizik tedavi istisnadır ve karşılanmaz diye istisna eklemişler ben bunu sayın aldıktan sonra uygulamalarında görüyorum. Bunu nereye şikayet edebilirim?
(2) 

sgk yapılandırması için genelge mi çıkacak?

iwillsee #1552750 
kanun çıktı ama uygulama için genelge falan mı çıkması gerekiyor? bilen var mı? beklememiz mi gerekiyor?
(2) 

ankarada tırnak tedavi merkezi tavsiyesi

iwillsee #1551546 
ankarada olup da tırnak sorunları (batma, yamulma vs.) için tedavi olduğunuz ve memnun kaldığınız klinik var mı?
(6) 

Yunan adaları fiyat/performans

iwillsee #1551334 
Kur farkını da göz önüne alarak fiyat/ performans olarak en verimli bulduğunuz Yunan adası hangisi yaz tatili için? (Vizemiz var ve ulaşım problemi yok)
(2) 

sgk yapılandırma mevzusu ne oldu

iwillsee #1550755 
depremden bir kaç gün önce meclisten geçti geçecek deniliyordu malum olaylardan sonra tabi derdimiz bu değil ama akıbeti hakkında bilgisi/tahmini olan var mı?
(3) 

Ağır hasarlı binaların müteahhitleri

iwillsee #1550110 
Daha 2-3 yıl önce yapılan binalar şu an ağır hasarlı. Bunların müteahhitleri karı koca aynı zamanda yapı denetim firması. Şu an Mersin’e kaçmışlar. Bunları şikayet edebilir miyiz ? Nereye şikayet edebilirim ?
(2) 

yapılandırma kanunu ne zaman çıkacak

iwillsee #1548195 
torba kanun kapsamında mı olacak eğer öyle ise ne zaman çıkacak bu kanun? Reis açıklama yaptı ama pek çok detay kanun ile belirlenecek.
(4) 

Avrupaya anlık uygun fiyat uçuşları nasıl bulabiliriz?

iwillsee #1547433 
vize sorunu olmayan insanlar kafalarına esince avrupa biletlerini uygun fiyata nasıl bulabiliyorlar?
(1) 

Vekaletim olan avukat uyaptan diğer davalarımı görebilir mi ?

iwillsee #1544265 
Başıma gelen talihsiz olaylardan dolayı 3 Farklı avukatta vekaletim var. Son vekalet verdiğim avukat yeni bir dava açtı benim adıma. Diğer 2 avukat bu yeni davada yok. Yine de uyaptan yeni avukatım tarafından açılan bu yeni davayı görebilme yetkilileri olur mu kendileri davada olmasa bile ? Eski 2 avukatımın yeni avukatımın açtığı davayı görmesini istemiyorum :( görebilirler mi uyaptan ?
(3) 

pastırma sipariş edip memnun kaldığınız bir yer var mı

iwillsee #1540411 
pastırma sucuk gibi ürünler bazen lokal üreticilerde çok daha lezzetli, sağlıklı ve uygun fiyatlı oluyor ancak araştırmama rağmen güvenilir online sipariş verebileceğim bir yer bulamadım. sizin güvendiğiniz ve online sipariş verdiğiniz bir yer varsa paylaşır mısınız
(5) 

Gönderilen çiçeğe gizli not

iwillsee #1537562 
Bir çiçek yollayacağım uzun ve duygusal bir not yazacağım ama iş yerine göndereceğim için kimsenin görmesini istemem. Bu notu nasıl gizli hale getiririm qr kodu oluşturmalı sonradan okunmalı bir yöntemler var mı? Ya da benim bilmediğim bir şey. Fikirleriniz çok işime yarayacaktır
(3) 

İnsanların bilime yaptığı katkıyı gösteren şekil

iwillsee #1534179 
Bir süre önce sözlükte bi entry debeye girmişti. Bir insanın akademik çalışmalar ile bilime yaptığı katkının aslında ne kadar minik olduğunu ancak yıllar içinde bu minik katkıların birikerek büyük bilimsel birikime sebep olduğunu birbirine temas eden halkalar ile gösteren bir şekil vardı. O şekli gören bilen varsa paylaşabilir mi lütfen bulamıyorum ya da o entry i
(1) 

en çok mil veren kredi kartı hangisi sizce?

iwillsee #1524203 
bir süredir garanti miles and smiles kullandık ama pratikte çok az mil veriyor gibi hissediyorum. sizin kullanıp da mil hediyesinden memnun olduğunuz kart var mı?
123  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık