Dahil olabileceğim Disney+ hesabı arıyorum.

Fernand Sansua #1581755 
Sb.
(1) 

Adana sıcakları için klima tavsiyesi

Fernand Sansua #1577634 
Selam. Yaz gelmeden 680*520 ölçülerindeki salona klima alayım diyorum. 18 bin BTU yeter galiba. Binam çok eski, direkt güneş almıyor ancak Adana yazın malum. Mitsubishi ve Daikin'e param yetmiyor. Maksimum 30 bin TL'ye hangi marka/model klimayı tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
(7) 

Çeyiz için gereken mobilya ve beyaz eşyayı nereden alıyoruz?

Fernand Sansua #1575377 
Merhaba. Bu yaza hayırlısıyla düğün düşünüyoruz. Yavaştan eşya taksidine girelim dedik ancak nereden ne alacağımızı bilmiyoruz. İstikbal/Bellona ve Arçelik/Beko düşünüyoruz ancak mağazaya gittiğimizde nelere dikkat etmemiz gerek? Araba olsa, televizyon olsa insan biraz anlar da çamaşır makinesinin iyi olup olmayacağını nereden anlayacağım? Model tavsiyesi veya genel bir tavsiye verebilecek olan var mı? Siz nasıl hallettiniz?
(5) 

Kia Stonic 1.4 alınır mı?

Fernand Sansua #1574860 
Merhaba. 2022 model Stonic'ler 890-900 civarına bulunuyor. Ancak 1.4 atmosferik motorun performansı nasıldır bilmiyorum. Yokuşta bırakır mı, yüklenmeden dolayı yağ yakar mı, kronik sorunları var mıdır? Nissan Qashqai 1.2 Dig-T'den geçeceğim. Eski aracımın motoru arabaya göre küçük geldiğinden hem yeterli performansı vermiyordu hem de yağ yakıyordu. Bunda da öyle bir şey yaşar mıyım?
(4) 

Tecilli olduğum halde bakaya cezası geldi

Fernand Sansua #1555792 
Merhaba. Ağustos ayına kadar ertelemem olduğu halde yoklamaya girmediğimden ötürü kallavi bir ceza geldi. Ancak e devlette tecil süresi içinde yapmanız gereken bir işlem yoktur diyor. Yarın sulh cezaya itirazda bulunacağım. Sonuç ne olur sizce? Başına böyle bir şey gelen var mı?
1

mobil görünümden çık