(5) 

Hangi yabancı para birimi alınmalı ?

hayati cozemeyen adam #1576638 
Usd bozup faize girmiştim 1 aylık yarısında pişman oldum daha, ama şimdi usd yavaş yavaş artarken eur ve gbp azalıyor ya da sabit kalıyoe. Kendim de ingiltere’de yaşıyorum gbp alınabilir aslında ama sizin öngörünüz nedir ?

Tekrar usd mi, eur mu, gbp mi ?

Yarısı borsada bu arada.
(3) 

Kreatine ara vermeye gerek var mı ?

hayati cozemeyen adam #1575111 
Haftada 4-5 gün spora gittiğim günlerde ölçeğin 3/4 ü kadar içiyorum. 5 yıldır düzenli spor yapıyorum, son 1.5 senedir falan gerek düzenli gerek düzensiz kullanıyordum son 7-8 aydır full düzenli.

Ara vermeli mi bazen ?

1.86 - 100 kiloyum ( ölçek hesabı için )
(3) 

Plug - in hybdrid araçlar kullanışlı mı ?

hayati cozemeyen adam #1573945 
Merhaba, hem benzinli hem kabloyla şarj edilebilen araçların avantajları dezavantajları nelerdir acaba ?


Misal 2020 Bmw 330e. Bir de bunların kablosuz versiyonları var onların ismini unuttum şimdi kendi kendini şarj eden, hangisi daha iyidir acaba? Bu plug - in versiyonlarda da full elektrikliler gibi ileride batarya sorunu vs olur mu ? Bakım maliyetleri benzinli veya dizele göre daha mı yüksek ?

Teşekkürler..
(7) 

Lastik hava basıncı ideali

hayati cozemeyen adam #1564791 
www.otopratik.com.tr

Bu tablo doğru mu 225 / 40 / 18 için, 2-3 siteye daha baktım böyle 38- 40 psi öneriliyor çok değil mi bu ?

Ben ön arka aynı 34-34 yapıyordum, kaç yapmalıyım ?

Araç Audi A3
(8) 

Tüm takım imzalı forma yapımı

hayati cozemeyen adam #1556978 
Sevdiğim bir abim kıyak geçerek bana trabzonsporun tüm takım imzalı formasını gönderdi babam için ( kendisi hasta trabzonsporlu bir maraşlı ) babam diyor ki bu imzalı formaları çoğaltıp basıyorlar arkaya isim yazıyorlar yani hepsi için ayrı imzalamıyorlar, ben de diyorum ki özellikle imzalıyorlar o yüzden değerli. yani isim soyismini görüp de imzalamışlardır.

Hangisi doğru acaba ?
(5) 

Safari adblock

hayati cozemeyen adam #1555140 
Son 16.4’den sonra adam akıllı çalışmaz oldu, reklam olan yerde boşluk olmazdı artık orada boşluk var. Ne yapmak gerek ?
(4) 

Puf barlar sizce ne kadar zararlı ?

hayati cozemeyen adam #1552398 
600 pufu 1 hafta içiyorum, içime çekmiyorum genellikle. Arabada ve evde ara sıra dizi film izlerken. İng’de yaşadığımdan orjinal ürünlere ulaşması zor değil.

Böyle devam mi bırakayım mı ? Sigara içmeyen birisiyim böyle akciğer vs dikkat etmeye çalışıyoruz.
(5) 

Henry Cavill’de steroid var mıdır ?

hayati cozemeyen adam #1551092 
twitter.com

Herifin vücudu çok doğal, iri ve şekilli. %90 steroid vardır diyorum ben çünkü beli ince o üste göre. siz ne diyorsunuz ?
(6) 

Apple watch’u nasıl kullanıyorsunuz ?

hayati cozemeyen adam #1550996 
Ben bu mereti 5-6 aydır kullanıyorum, spor yapmama rağmen sporda kullanmıyorum çünkü kayışı değiştirmeye baya üşeniyorum. Günlük hayat için yaptığım tek şey saate bakıp, telefon uzaktaysa arada bildirimlere bakmak, ve borsa takibi bir uygulama üzerinden. Kelimenin tam anlamıyla başka hiçbir şey için kullanmıyorum, sizin kullanım nasıl ? Mesela rutininizde olan bir şey, günlük kullanımda sürekli yaptığınız bir şey var mı ?

Alet series 7.
(5) 

KKM Tavan kalktıktan sonraki teklifler

hayati cozemeyen adam #1550706 
Merhaba, bankadan kkm tavanı kalktıktan sonra güncel teklif alanlar var mı?

Usd için ve TL için nedir acaba şuan verilen faiz ?

Bana %75 tl %25 usd için

Usd %10, tl %11.5 verildi
(12) 

Kumaşta polyester iyi bir şey mi ?

hayati cozemeyen adam #1550203 
1 ) Help me decide on this product: NIKE Men's Sportswear Club Sweatshirt amzn.eu

2 ) Help me decide on this product: NIKE Men's M Nsw Club Hoodie Fz Bb Sweatshirt (pack of 1) amzn.eu

Şu ikisinin farkını anlamaya çalışmaktan balatayı sıyırcam şimdi, bunların farkı ne ya ?
(2) 

Araç için yedek anahtar

hayati cozemeyen adam #1548088 
Merhaba, türkiye’ye tatile geldim aracımın anahtarı yanımda ama araç yok tabii, sadece anahtar ile bunu uzaktan kumanda, keyless’li vs tüm fonksiyonları çalışır halde yedek anahtar yaptırabilir miyim? Yoksa sadece sokup çevirmeli mi yaparlar, bilgisi olan var mı?
(9) 

Yurt dışından oy kullanmak

hayati cozemeyen adam #1547524 
Sorumuzu erkenden soralım, bunu yapmak için ikametgahı yurtdışına almak yeterli mi ? Konsolosluğa gidip oy mu kullanıyoruz sonrasında ? Tarihleri konsolosluk mu açıklıyor nasıl oluyor bu işlemler?


Teşekkürler..
(2) 

Yurtdışından ps5 getirme

hayati cozemeyen adam #1546545 
Merhaba, şu an yurtdışından kapalı kutu ps5 getirebiliyor muyuz ? Son durum nedir acaba güvenliğe takılır mı?
(4) 

Duyurunun bakım guruları

hayati cozemeyen adam #1545433 
Aslında istediğim çok atla deve değil, sadece evden çıkarken temiz yüze sürülecek biraz cildi parlaklaştıran ya da matlaştıran mı desem ( genel olarak biraz yağlı cildim ve tek tük 2-3 tane sivilce lekem var yanakta ) bunları sürdüğümde biraz soluklaştırıp cilde güzel bi ton verecek bi krem var mı ? Fiyat önemli değil, aloe veralı falan olanlar işe yarıyorsa öyle de alabilirim.

Bir tane kullandığım çok iyi bi güneş kremi vardı la roche’nin sanırım o istediğim gibi ama kışın pek güneş olmadığı için burada sürmek de anlamsız.

Tavsiyelerizi bekliyorum.
(5) 

Lösev bağış için güvenilir midir ?

hayati cozemeyen adam #1544653 
Messi kupayı alsın para bağışı yapacağım diye kendime adak adadım, tuttu. Şimdi kendi gücüm çerçevesinde bağış yapacağım, türkiye'den bir süredir uzak olduğum için son durumları bilmiyorum.

Malum partinin elinin kolunun olmadığı bir yer değil mi lösev ? Tamam mıdır ?
(19) 

Spor için takviye kullanmak istiyorum ama ne ?

hayati cozemeyen adam #1543612 
Merhaba, yaklaşık 3.5 senedir spor ile uğraşıyorum vücudum hala mükemmellikten çok uzak ve istediğim gibi değil. Yoğun iş saatleri sağolsun haftada 3 maximum 4 gün anca ayırabiliyorum aslında belki bu yeterli bir süre ama psikoloik olarak resmen bitik şekilde spora gidiyorum hem mevsimden dolay ( burada hava 3.30'da kararıyor ve güneş yok ) , hem de artık gelişme göremediğim için. Bir süredir, hatta uzun süredir yerimde saydığımı hissediyorum. Beslenme kilit faktör farkındayım aşırı dikkat edemiyorum ama yine de özen göstermeye çalışıyorum yeterli protein alımı, tatlıdan kaçınmak vs ( yağlı seviyorum maalesef )

Şimdiye kadar sadece dönem dönem kreatin kullandım ve bir faydasını göremedim, whey proteini ise hep kullandım benim için vazgeçilmez. Ancak artık amino asitse amino asit, bcaa ise bcaa vs girişmek istiyorum. Sizin tavsiyelerinize açığım, ne kullanmalı ? Takviye işlerinde çok cahilim, neyle neyi kombinleyebilirim whey'in yanında ?

Fizik olarak 187-88 boyunda 98 kilo birisiyim, bi tık göbeğim var ama özellikle üst tarafım ve bacaklarım iri olduğu için göze batmıyor. Fakat artık hem parçalamak, hem daha iyi göğüse , triceps ve bicepse sahip olmak istiyorum. Yani kalın olmasına kalın da ( 41-41.5 tahmini mesela kol ) şekilsiz. Bicepsi sıktığımda bişey yok yani sadece büyük ve sert.

Şunu da farkediyorum, özendiğim insanların belki %80i iğne vuruyor, o yola girmek istemiyorum. İğnesiz olarak maksimumuma bırak ulaşmayı yakınına yaklaşmadığımı düşünüyorum ve bunu yakalamak istiyorum. Ne yapmalı ?
(4) 

Sırbistan - isviçre olayı

hayati cozemeyen adam #1543269 
Bu geçenki maçta baya gündem oldu xhaka falan, olayları nedir bilen var mı ? Balkanlarla ilgili savaşla alakalı galiba da özet olarak birisi kısaca bi husumetlerini açıklarsa valla aydınlanırım.

twitter.com

Şöyle de bi video gördüm anlayamadım çift başlı kartal falan arnavutluk bayrağı değil miydi o ?
(6) 

Apple care + herşeyi kapsıyor mu ?

hayati cozemeyen adam #1541417 
Şimdi çakallık olacak ama, telefonun ekranını dün düşürdüm kırdım, daha 55 günlük cihazdı, apple care + da kasko gibi bişey sanırım kırık çatlak vs herşeyi kapsıyo. Bunu ben şimdi alsam nerden çakcaklar ki, değiştirirler zannediyorum. Atladığım bir şey var mı ?

Ekran = £400 apple care + service fee = £37
(1) 

Bi küçük spotify sorusu

hayati cozemeyen adam #1536147 
Şimdi bazen bi şarkıyı açıyorum, o şarkı bitiyor ve sonrasında yukarda “ x şarkıdan yola çıkarak tavsiye edilenler “ gibisinden bir yazı çıkıyor random o doğrultuda şarkılar öneriyor. Ama bunu kasıtlı yapmıyorum nasıl yaptığımı bilmiyorum, bunu nasıl yapabilirim ? Arama kısmından açıyorum bi tane tekli bitince önerilenlerden devam etsin diyorum sürekli onu baştan çalıyor ( baştan çalma kapalı )

Napmalı?
(2) 

Spotify sorusu

hayati cozemeyen adam #1535834 
Şimdi benim yedek kullandığım bir telefon var araçta navigasyon için vs kullandığım, içi boş onun haricinde. Ana teldeki spotify’ı buna yüklesem giriş yapsam ikisi çakışmayacak şekilde diğer telefondan da dinleyebilir miyim ? Multi giriş oluyor mu öyle ? Hesap gitmesin sonra?

Teşekkürler
(1) 

Yorgunluk ve uyku hali - vitamin almalı mı ?

hayati cozemeyen adam #1535549 
Merhaba, tatilden sonra işe döndüğümde ilk 2 hafta aşırı enerjikken şuan yine bünye sabah yataktan kalkamamaya başladı, yeterli saat uyuduğumu düşünüyorum ( 00.30 -1 arası yatış, kalkış 8.30 genelde ) haftasonu çok uyusam dahi kendime gelemiyorum. İklim değişikliği oldu tabi bu arada bir de ülke değiştirdim onun da etkisi olmuş olabilir.

Neyse soruma geleyim, bu yaşıma kadar hiç vitamin kullanmadım 25 yaşında erkeğim. Düzenli kullandığınız/ şunu kullansan iyi gelir enerji verir diyeceğiniz bi vitamin falan var mı ? Spor da yapıyorum haftada 3-4 gün o da ekstra yoruyor, takviye fena olmaz sanırım.

Teşekkürler.
(4) 

Apple orjinal deri kılıfı

hayati cozemeyen adam #1535262 
Iphone için kullanan varsa yorumlarını alabilirim, en son 5s için milattan önce aldığımda soyuluyordu. Hala öyle mi ? Cihazı çok şık gösteriyor o yüzden silikon almak istemiyorum, ayrıca cebe girmesi çıkması vs kolay mı ?
(1) 

Yurtdışında taksit ile Apple ürünü almak

hayati cozemeyen adam #1535028 
Herkese selam, türkiye'de var mı bilmiyorum ama şimdi apple'ın kendi sitesinden 24 ay taksit %0 faizli iphone için kredisine başvurdum saniyesinde onaylandı. ( konum ingiltere ) şimdi başvururken bi hesap vermiştim onlara oraya iphone'un tutarını yatıracaklar da sonra ben onu tekte geçip her ay bankaya mı geri ödeme yapacağım ? yoksa apple'a mı yapacağım ? kafamda deli sorular var, süreç nasıl olacak daha önce böyle bi satın alım yapan oldu mu ?
(1) 

Yurtdışından beinconnect, exxen vs izleme

hayati cozemeyen adam #1533842 
Sanırım olmuyor, malum fiyatlar çok daha uygun deniyorum ama maçlar açılmıyor özellikle. Bunun için tek çözüm vpn mi ? Eğer öyle ise, safari için konumu türkiye olarak ayarlayabileceğim iyi bir vpn önerisi varsa çok sevinirim. Opera'da en son tarayıcının kendinden ayarlanıyor diye hatırlıyordum ama türkiye var mıdır ?
(2) 

Askerlik erteleme

hayati cozemeyen adam #1531606 
Geçen sene mezun oldun, tecil temmuz 2023’e kadar var şuan. Bunu en az 1 senelik daha uzatmam lazım, en kolay nasıl yapabilirim ?
(5) 

Şuan en iyi dolar faizi hangi bankada ?

hayati cozemeyen adam #1531521 
Sb, şuan kaç alıyorsunuz bankadan?
(4) 

Yurtdışı ikametliler ev alabiliyor mu ?

hayati cozemeyen adam #1530594 
Merhaba 3 gün önce üzerime araba alamadım ikametim yurtdışı olduğu için, ev için de aynı durum var mı ? Taşınmaz olduğu için yoktur dedim belki.
(3) 

Bu iki A3'den hangisi ?

hayati cozemeyen adam #1529040 
1 )www.bigmotoringworld.co.uk

Avantaj : Sedan, baya dolu bi araç adaptif cruise control, koltuk ısıtma, s-line paket, kırmızı renk şık duruyor, otomatik.

Dezavantaj.: 2014 model km'ye çevirince 100 binde.

2 ) www.bigmotoringworld.co.uk

Avantaj : 2015 model, 15 bin mile ( 25 bin km ) daha düşük, beyaz ( bana göre )

Dezavantaj : Hatchback ( sedan daha şık sanki ), koltuk ısıtma yok, kırmızı kadar dolu değil, £2000 daha pahalı.
(8) 

Airpods pro

hayati cozemeyen adam #1528576 
Merhaba, uzun süredir standart airpods 2.nesil kullanıyorum ve mikrofon cortladı. Kulaklıktan her anlamda çok memnundum bir kere bile düşmedi tam oturuyordu kulağıma vs ara sıra mikrofon sorunu yaşıyordum sadece karşı taraf ses çok net değil diyordu ve finalde cortladı.

Neyse şimdi mecbur yenisini alırken madem öyle pro alayım dedim, fakat bilindiği gibi kulakiçi. Benim gibi airpods 2.nesilden çok memnun olup kulakiçi pro'ya geçip memnun olan / olmayan var mı ? 10 sene önceki kulakiçi deneyimlerim tam faciaydı ( slikonun zırt pırt düşmesi vs ) fakat apple yaptıysa yapmıştır diyorum.

Değer mi, pro mu alayım?
(4) 

Londra guruları-Gezilecek yer önerileri

hayati cozemeyen adam #1526335 
Merhaba, ben hali hazırda yaklaşık 1 senedir londra'da yaşıyorum fakat daha hiç şöyle adam akıllı gezmemişimdir :) Elbette her yerine girdim çıktım bu süre zarfında ama gelir gelmez yerlisi gibi yaşamaya başladım.

Her neyse, 1 ay sonra annem ile kız kardeşim beni ziyarete gelecek 1 haftalığına, şimdi onları güzel bi gezdirmem lazım ama ne yapsam nasıl yapsam rotayı nasıl oluştursam bilemedim.

London bridge, big ben, buckingham palace, london eye, hyde park, oxford circus, leicester square, trafalgar square, soho, regents park vs bunları bir güzel gezdiririm dedim ama 2 günde biter bunlar. Bir de tabi british museum, national gallery falan var ama sanmıyorum ki çok ilgilerini çeksin yine de gezdiririm tabi.

Sizin aklınıza gelen şurayı burayı da gezdir diyeceğiniz bir yer var mı ? Henüz uk ehliyetini alamadım alırsam araç kiralayıp greenwich'e falan da götürebilirim. Trenle brighton falan da olabilir sanki ama kararsızım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.
(2) 

Şu ilaçlar hangi alerji içindir ?

hayati cozemeyen adam #1525603 
Geçen sene vermiş doktor ama şuan yurtdışındayım bulamıyorum muadilini alayım dedim bari de, ne içindir bunlar ?
(6) 

Eurobond fonu hakkında

hayati cozemeyen adam #1525372 
Merhaba, bankamdan kişisel müşteri danışmanım eurobond fonu önerdi 2 senelik. Eurobond değil fonu dedi. Ben bu işlerden hiç anlamıyorum, attığı maili de bu, sizce mantıklı mı ? Banka qnb

Üç beş kuruş döviz cinsinden birikmiş param var %7.5 bu enflasyonist ortamda döviz üzerine iyi getiri gibi. Tek risk sizin erken bozmanız ya da devletin iflasını açıklaması dedi :) bunu duyunca korkmadım değil.

Sizce ?
(3) 

Dolar / tl

hayati cozemeyen adam #1521902 
Dolar endeksi dünyada rekor kırmasına rağmen tr’de nasıl ekti yapmıyor şuan ? Euro, gbp hepsi düştü. 1 euro neredeyse 1 dolar olacak bu gidişle. Ama endeks 95lerdeyken 14.95 olan kur 103.5 endekste 14.80’de.

Underprice mu yoksa baskı mı çok ?
(7) 

Supplement tavsiyesi

hayati cozemeyen adam #1518974 
3 senedir spor yapıyorum, bu dönemde sadece protein tozu kullandım. Yeterince geliştim fena sayılmayacak bir vücudum var ama yağ oranımı çok düşüremiyorum, çok da önemli değil zaten mutluyum böyle. Ama biraz daha parçalı olmak isterdim şahsen. 1.88 boy, 100 kiloyum. Tahminim %16-17 yağ oranım var. Sizce ne kullanayım whey yanında ? Kreatin ve bcaa arasındayım ama bilemiyorum. Ek olarak pre-workout da almak istiyorum antrenman performansı için, ciddi yorgun oluyorum çünkü. Tavsiye eder misiniz ?

Teşekkürler şimdiden.
(8) 

Yurtdışında yüksek lisans yapmak

hayati cozemeyen adam #1472211 
Selam ahali, çok çalışkan olmayan fakat ilgilendiği konuyla ilgili de çalışmayı seven birisi için Hollanda’da orta düzey bir üniversitede yüksek çok zorlar mı ? Türkiye’de orta sınıf bir üni’den , 2,45 ortalama ile ( ilk 2 sene kitap açmamıştım ) , eğitim dili %100 ingilizce şekilde işletme’den mezun olacağım. Yüksek için işletme yönetimi ve organizasyon, pazarlama gibi sözel bölümleri düşünebilirsiniz. Ek olarak 2,45 sanırım biraz düşük gibi ama ab vatandaşlığım var ve görüştüğüm 2-3 kişi bu sayede bulup / düşük ücretlerle vs okuyabilirsin dedi.

Siz ne düşünüyorsunuz ? Okuldan atılma durumları vs oluyor mu ? Girmesine gireriz de çıkılır mı ? Gözümü çok korkutanlar da var. Amacım akademi değil, yüksek yaparken staj yapmak ve daha sonrasında orada özel sektörde iş bulup çalışmak, mevcut halimle bunu pek mümkün görmüyorum.

Teşekkür ederim.
(2) 

Kullandığınız akaryakıt kampanyaları

hayati cozemeyen adam #1310860 
Kredi kartı, hopi türevi vs.

hopi bp’ye %5 veriyordu bitmiş, 2 ayda 100 tl birikmişti %1,5 şimdi. var mı daha iyi bildiğiniz ?
(3) 

Taharet musluğu..

hayati cozemeyen adam #1308864 
Biraz saçma olucak ama, yurtdışında bu taharet musluğu hiç mi yok ya ? Ne olduğunu falan bilmiyorlar mı yani ? Orda yaşamaya karar verdim diyelim taktıramaz mıyım evime ? Dil eğitimi için gideceğim mesela seneye ama benim için önemli bi husus bu, napcam ben :/
(3) 

.ppt Uzantısı için bir soru

hayati cozemeyen adam #1269323 
İnternetten derslerimi indiriyorum fakat hepsi ppt ( sanırım powerpoint ) uzantılı fakat varsayılanı powerpoint olarak ayarlayaıyorum Lenovo Vantage şeklinde açılıyor, daha doğrusu açılamıyor.

sorum: nasıl powerpointi varsayılan yapabilirim ?

edit: vantage'yi kaldırıp uzantıyı pptx şeklinde ayarladım açıldı fakat okuyamaz hatası alıyorum :(
(5) 

Safari için çalışan adblock

hayati cozemeyen adam #1253314 
Crystal vardı çalışmıyor 1-2 gündür, adblock da çalışmıyor. ne kullanmalı ?
(1) 

Win 10 güncelleştirmeleri tamamen kapatma.

hayati cozemeyen adam #1246142 
Arkadaşlar yok mu bunun bi yöntemi ? 1-2 defa sistem ayarlarından girip kapattım sağdan soldan kapattım ama sonra kendi kendine windows 10 güncelleme yardımcısı açılıyor ve indirmeye başlıyor. İstemiyorum ben bunu :/

edit: baktim simdi hizmetlerden kapatmistim, kendiliginden acilmis yine kapattim. sebebi nedir bunun bilen var mı
(23) 

Avrupa'da bir şehirde yaşayacak olsanız nereyi seçersiniz ?

hayati cozemeyen adam #1194409 
soru başlıkta, 20li yaşlardasınız ve sıfırdan başlayacaksınız ortanın üstü, fena olmayan bir ingilizceniz var okul için falan değil direkt orda iş bulup yaşamak için. sebepleri ile birlikte söylerseniz memnun olurum, şehir de önemli. işte mesela iklim, ekonomi, iş bulma kolaylığı veya şu ucuz şuraya yakın vs vs..
(3) 

T3 hakkında bir soru

hayati cozemeyen adam #1182993 
Arkadaşlar, birsürü tutanağın fotoğrafını çektim ama uygulama üzerinden değil kameradan direkt. Şimdi böyle yüklenmiyor sanırım. Bilen eden var mı ?
(16) 

Sizce Türkiye'nin sağlık sistemi iyi mi ?

hayati cozemeyen adam #1180938 
sözlükte biraz okudum da hollanda ve bir kaç ülkede daha doktorlar, sağlık sistemi rezalet haldeymiş. abd'de de aşırı pahalı mesela. bunları göz önüne alınca bi güzel geldi türkiye, pozitif yönünü buldum diye seviniyorum şu an. memnun gibiyim çünkü bizim sistemden aşırı pahalı değil ve doktor bulunabiliyor genel olarak.

sorum yurtdışı görmüş, orda yaşamış ve sağlık sektöründe olanlara. sizce iyi miyiz bu konuda ? bozmayın lan, nolur. acayip avutuyorum kendimi şu an. ya da bozun ne bileyim :/
(7) 

Bujiteri küpe yara yapar mı ?

hayati cozemeyen adam #1161283 
Bugün delim küpesini çıkarıp bujitericiden böyle bir küpe aldım daha sonra takması için deldirdiğim yere götürdüm üzgünüm gümüş değil bu takamam dedi yani sorumluluk almaktan vs korktu. Delim küpesini çıkardığım için biraz kanayıp kabuk bağlamıştı hafiften aranızda bujiteri kullanıp müzdarip olan var mı duydunuz mu böyle bir şey ?
(9) 

Sizce referandumdan evet çıkar mı

hayati cozemeyen adam #1154677 
Bence hayır çıkar ya neden bu kadar kasıyoruz, chp ve hdp tamamen hayır der mhpden de %6-7 hayır çıkar, akpliler içinden de hayır diyenler illa ki olacak. Yanlış mı düşünüyorum
(4) 

Aylık akaryakıt masrafınız ne kadar ?

hayati cozemeyen adam #1151435 
aylık ortalama kaç km yaptığınızı ve arabanın marka modelini söylerseniz sevinirim.

ben başlayayım : haftalık 280-300 km arası 1150 km falan yaklaşık 380-400 lira.

astra 1.3 dizel 2012 araç. şehir içi.
(6) 

Dyson elektrikli süpürge hakkında

hayati cozemeyen adam #1151132 
Kullanan var mı bundan ? Var ise hangi modelini öneriyorsunuz 1.700e de var 2.200e de ne yapalım hangisini alalım aralarında ne tür farklar vardır ?
(6) 

iPhone 7 32 gb ve 128 gb arasındaki fark

hayati cozemeyen adam #1139448 
Ciddi bir hız farkı olduğu söyleniyor bu doğru mu ? Değer mi 128 almaya ?
(5) 

Bu soyulmayı nasıl halledebilirim ?

hayati cozemeyen adam #1127713 
i.hizliresim.com

sb. ve yapılabilirse kaça patlar boyanır mı yoksa orası komple mi değişir nasıl olur?
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık