Belki kafamda büyütüyorum ama şu hayatta hiçbir hayalim yok, hayal edecek yaşı da geçtim.Gerçeklerle yüzleşiyorum, radyo tv sinema gibi boktan bir bölümden mezunum.Doğru düzgün bir işim yok, polisliğe hazırlanıyorum ama hiçbir şekilde polis olmak istemiyorum, hakkını arayanlara sırf birinin işine gelmiyor diye gaz bombası sallamak istemiyorum.Her zaman fark yaratacak bir şeyler yapmak isterdim, bazı geceler bu ülkeyi kuranlara olan borcumu nasıl ödeyeceğim diye düşüncelere dalıyorum.Biraz abartı gelebilir ama gerçekten öyle.Kendimi hep güçsüz, umutsuz, depresif hissediyorum.Dertlerimi bazen büyütüyormuşum gibi geliyor, hastalıklarla, açlıkla, evsizlikle mücadele eden insanlar varken böyle şeyleri düşünmem şımarıklık mı sizce? Düşünceler içinde kayboluyorum.Bir şey yazmanıza gerek yok, kimseyle konuşamadığım için içimi dökmek istedim, sanırım bir psikoloğa ihtiyacım var.Hadi eyv.
Tasarım veya farklı tarzda baskılı olarak kapşonlu satan bildiğiniz butik yerler var mı?
Tehlikeli Oyunlar'la başladım.Herkes eserlerini övüyordu.Alıp okuyayım dedim ama çok çorba gibi geldi.Konu oradan oraya atlıyor, hikaye ilerlerken alakasız şeyler araya giriyor falan.Bütün kitapları böyle mi bu adamın?
Kimseyle konuşasım yok, sürekli salak bir isyan modundayım.Ota boka sinirlenir oldum.Azıcık gözüme batan insanları tekme tokat dövesim geliyor.Depresyon falan mı acep?Whats my problem?
Ya kardeşim böyle bir şey olamaz, bir kaç haber sitesinde gördüm ama emin olamadım. Atatürk'ün çabalarıyla kurulan yere Abd elçiliği nedir!? Var mı konu hakkında bilgisi olan?
Merhaba ahali, şimdik amatör fotoğrafçıyım.Bana grupça fotoğraf çekmeye giden adamlar lazım ama herhangi bir klübe falan da dahil olmak istemiyorum.Serbestçe takılan var mı bildiğiniz elemanlar?
Kemal Sunal filmleri olsun, Cüneyt Arkın olsun ciddi olarak güldürü amaçlı mı yapılmış yoksa başka bir olayı var mı?
Merhaba ahali, şimdik bir belgesel çekmeyi düşünüyorum ama bana ilginç, farklı bir yaşantısı olan ya da çok başarılı, biraz deli bir insan lazım.Belgeselin bir kişi üzerine kurulması lazım.Var mıdır çevrenizde veya internette rast geldiğiniz böyle biri?
Var mı böyle siteler? Herkesin tripte olduğu, dertleştiği, felsefe yaptığı falan.(Abazaların karı bulmak için kullandığı siteleri sormuyorum).
Zamanla çok sevdim,aşık oldum.Açıldım unutamadığı birisi varmış,seni çok seviyorum arkadaş olarak kalalım dedi,tamam dedim.Her konuştuğumuzda daha çok aşık oluyorum ama onu kendimden uzaklaştıramıyorum.Napayım lan ben ölüyorum , yardım edin.(derdini gibeyimciler gelmesin)
İyi geceler ahali , size bitmeyen depresyonumdan söz etmek istiyorum biraz.Ne kadar tarif edebilirim bilmiyorum ama içimde yeri dolmayan bir boşluk var.Hayatım biraz yoğun okuyorum , çalışıyorum.Fazla boş vaktim yok.Sürekli koşuşturmaca.Memnunum aslında , 2 gün eve takılsam sıkıntıdan patlarım ama işte şu bitmek bilmeyen depresif halden kurtulamıyorum.Uzun zamandır sevgilim yok.Ondan mı bilmiyorum ama hayat genel olarak sıkıcı bir oyun gibi geliyor.Neyse bu burada dursun.Aynı durumda olan birileri vardır belki...
İyi akşamlar ahali , şimdi ben akşam 11 de günlük çekim limitinin izin verdiği kadar money çektim.Gece 12 den sonra mı yenileniyor yoksa 24 saat geçmesi mi lazım?Çok acil cevap plss
Selam ahali , soru basit.Şimdi ben 20 yaşındayım ama 15 falan gösteriyorum.Sakal da yok.Baby feysim yani.Kıyafetle az da olsa hallolur mu?Ne giymek lazım , olgun insan ne giyer.Kafam da nedenini bilmediğim saçma sorular...
Bir insana aşık olmak için illa ki de onu tanımak mı gerekir? Yani örnek olarak bir kere görüştünüz ama onu düşünmeden duramıyorsunuz, aşık oldunuz.
Her gün bir fuckbody , onenightstand , yok ilişkiden sonra oralarım ağrıyor vs. konular.Hayır Konya'da okuyorum yokluk diz boyu.Olan var olmayan var.
Selam duyuru ahalisi , sizlerle bir sorunumu paylaşmak istedim.Dizi,film izlerken rol icabı kendini zor duruma düşüren ya da utanç verici bir şey yapan karakterlerin yerine ben utanıp, sıkılıyorum.Neden böyle oluyor anlamış değilim.Mesela karakter yapılmayacak bir şey yapıyor ve ben diziyi durdurup ileri ki sahnelere geçiyorum.Yani anlamış değilim katlanamıyorum.Mesela bunu yazmamın sebebi az önce başka bir diziyi durdurmuş olmam :) Belki de saçmalıyorum ya mal mal işlerim işte
Selam ahali , geçenlerde bir alışveriş yapayım dedim ve avm ye gittim.Tişört fiyatları genel olarak 40-50 tl.Yok mudur ucuzundan bir yer 5-10 tane alsak ?
Selam baylar bayanlar , hemen konuya giriyorum.Ülkemizde şunun belgeseli ya da kısa filmi yapılarak insanlar aydınlatılabilir dediğiniz bir konu var mı veya işte şunun üzerinde durulması lazım kimse bunlardan bahsetmiyor gibi.Şimdiden teşekkürler :)
1