Satılık Temiz kullanılmış Xbox Series S

dickens #1576770 
Oynamaya vakit bulamadığım konsolumu hesaplardaki 6 oyunla beraber satıyorum. Hiçbir sıkıntısı yoktur. Yorgun bir cihaz değildir. Içindeki oyunlar:

RDR 1-2
AGE OF EMPIRES 4
GTA 5
FIFA 23
WITCHER WILD HUNT

Fiyat 8500

Link:shbd.io
(9) 

2 yas ve geçmeyen kabız.

dickens #1568751 
Selamlar güzel insanlar
Başlıkta belirttiğim gibi; iki yaşındaki kızın yaklasik üç dört aydır kabız. Kaka yaparken çok canı yanıyor. Sıklık problemi yok. Asıl problemi çok sert olması. Ne yaptık ne ettiysek bir çare olmadı. Çocuk doktoru en son dulcosoft ve enterogis verdi. Onun da hiçbir faydası olmadı. Sözlükte aynı durumu yaşayıp çözüme ulaşanlar ya da çocuk doktoru arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.
Not: kabız yapacak şeyler tüketmiyoruz.

Turkcell tv plus

dickens #1563112 
Iyi günler.
Yakın zamanda ev değiştirdim. Eski evimde VDSL varken TV plus çok güzel çalışıyordu. Yeni evimde fiber internet var ama görüntü çamur gibi. Hız aynı ama sadece TV plusta kalite düştü. Cihaz mibox? Ethernet denedim sonuç yine aynı. Ne yapabilirim? Çözümü var mıdır?Önerilere açığım. Teşekkürler

0.69 kredi hk

dickens #1562595 
Merhabalar, herkese iyi akşamlar. Diyelimki bir ev beğendik bu kampanya kapsamında ve 1 milyon kredi çektik. Ödeme tablosu nasıl oluyor. Süreç ve ödeme hakkında bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim.
(3) 

350-400k kredi cekmek.

dickens #1561770 
Iyi geceler herkese. Yukarıda belirttiğim miktarlarda paraya ihtiyacım var. Konut ya da araba için kullanmayacağım. Verebilecek bir banka var mıdır? Bankalarin eli çok sıkı malum ekonomi yüzünden. Tavsiye ve önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler.
(8) 

Mokapod

dickens #1554788 
Arkadaşlar herkese iyi günler. Espressoyu çok seviyorum. Ve kendime bir mokapod alıp evde kendim yapmak istiyorum. Nette baktığımda bialetti vb. markalar var. Kimisi şikayetçi (kirec gibi şeyler yüzünden)kimisi çok memnun. Benim için üç kişilik bir demlik iş görür. Siz ne tavsiye edersiniz ?

Şimdiden teşekkürler. Tikler gelecek
(1) 

Romatizmam var mı?

dickens #1543406 
Merhaba güzel insanlar. Doktor yönlendirmesiyle romatolojide muayene olup gorseldeki testleri yaptırdım. Hastane çok uzak şuan gitmem mümkün değil. Bilen anlayan varsa bir el atalım :) netten baktım da pek anladığımı söyleyemem. Iyi geceler. Şimdiden teşekkürler.
(1) 

16.04te çalan Şarkıyı bilen varsa

dickens #1476510 
Yardımcı olursa çok sevinirim.
Link:youtu.be
Teşekkürler
(2) 

Yurtdışından Xbox series x

dickens #1476245 
Almak istiyorum. Nereden almalıyım? Malum tr fiyatları belli. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
(9) 

Korona aşısı olmalı mıyız?

dickens #1459101 
İyi günler arkadaşlar. Kafamız çok karışık bu Çin'den gelen aşı konusunda. Hiçbir somut bilgi yok ve aşı için kayıtlar alınıyor, evraklar tutuluyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Acayip bir çıkmaz bu.
(3) 

Vpn önerisi.

dickens #1451913 
İyi akşamlar ülkemin güzel insanları
Ücretli veya ücretsiz vpn önerilerinize talibim.
Netflix ile kullanacağım genellikle. Kullanıp memnun kaldığınız vpn uygulamalarını paylaşırsanız sevinirim. Tikler hemen gelecek.
(3) 

Tencere seti

dickens #1442755 
İyi aksamlar Ortadoğu'nun güzel insanları.
Kullandığınız ve memnun kaldığınız markaları paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
(1) 

Zoretanin kullanımı.

dickens #1429590 
Arkadaşlar günaydın. Doktor bu ilacı verdi. Kullanmak istiyorum. İlaçla ilgili kadınlar gebelik düşünürken kesinlikle kullanmamalı diyor. Peki erkekler için durum ne aynı risk var mı? İlacı bırakmak istemiyorum ama bir yandan da emin olmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
(1) 

Bu şarkıdaki konuşma kime ait ?

dickens #1417486 
SB. Bulamadım bir türlü. Şimdiden teşekkürler.

youtu.be
(4) 

Dünya klasiği

dickens #1393215 
İyi akşamlar değerli mısırlılar.
Dünya klasiği okumayı çok seviyorum. Üstüme klasik atın. ayrıca çoğu klasiği de okudum. Tikler birazdan geliyor. Şimdiden teşekkürler.
(3) 

Popcorn time'ın hangi versioyununu

dickens #1391142 
Kullanıyorsunuz. Format attıktan sonra gitti gül gibi uygulama ve yeniden indirip kurduklarım hep vpn istiyor.

Teşekkürler.
(1) 

Bilgisayarda birşey izlerken görüntü donuyor.

dickens #1348670 
Günaydın güzel insanlar
Mesela Netflix ve youtube'da hiçbir sıkıntı yok. fakat ne zaman stremio ya da TV+ acsam görüntü de donmalar oluyor. Sebebi nedir? Nasıl çözebiliriz?
Şimdiden teşekkürler.
(2) 

Bbc Earth

dickens #1340348 
İyi aksamlar güzel insanlar.
Bbc earth belgesellerini izlemenin bir yolu var mı?
Netflixdeki belgeseller çok güzel fakat ben izlerken kaldırılanlar oldu ve izlediklerimin devam serileri varmış. Chrome eklentisi kurdum işe yaramadı. Önerilere açığım. Tv izlemediğimden digi ya da dsmart gibi platformlara bulaşmayı düşünmüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
(2) 

Bedelli Askerlik

dickens #1298890 
Merhaba sevgili Romalılar.
Bedelli konusunda bankaların bir çalışması var mı? 15k çektik diyelim, ne öderiz geriye?

Şimdiden teşekkürler.
(5) 

Trafik kazası hk. Yardım.

dickens #1297461 
İyi günler arkadaşlar.
Daha önceki duyurulardan hatırlayanlar vardır belki iki hafta önce trafik kazası yaptım. Bahsetmistim ama karşı taraf tam kusurlu. Ve kaza yaptıktan sonra aracım ve evrakları anlaşmalı servise bıraktım. Karşı tarafın sigorta şirketi doğa bu arada. Neyse iki gün sonrasında eksper geldi rapor vesaire çıkardı.bir hafta boyunca raporun sigorta şirketine iletilmesini bekledim. Neyse rapor gitti, bu sefer de firmayı her arayisimda; dosyanız inceleniyor deniyor. buradan da ağır hasar bölümüne iletilir diyorlar. Bu süreç böyle uzayıp gidiyor. Şikayetvar'a bakıyorum bir ton şikayet.iki haftadır bir arpa boyu yol alamadık. Kendi sigortacimi da araya sokuyorum. Kafayı yemek üzereyim. Tatilim kendini bilmez bir trafik magandasi yüzünden mahvoldu. Ne yapabilirim, ne yapmalıyım.....? Şimdiden teşekkürler. Yazım yanlislari için de üzgünüm telefondan yazıyorum. Tikler hemen gelecek.
(15) 

Trafik kazası hk

dickens #1294955 
Günaydın güzel insanlar.
İki gün önce bir trafik kazasına karıştım. Aracımla kavşaktan çıkarken, aracın biri geldi benim sağ kapıdan vurdu ve refüje çıktım. Polis çağırdık. Tutanak tutuldu ve rapor benim lehime çıktı. Karşı taraf tam kusurlu çıktı. Neyse her iki tarafın da kaskosu olmadığı için aracı yetkili servise bırakamadım.

Karşı tarafın sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu bir servise gittim ve bana bir liste gösterip aracın perte çıkabileceğini söylediler. Bu konulara yabancı olduğum ve ilk defa başıma geldiği için sizden yardım istiyorum. Önerileriniz nelerdir?

Liste: i.hizliresim.com
(1) 

küçük tuvalet eğitimi

dickens #1230253 
İyi aksamlar arkadaşlar.
Pansiyonlu bir okulda belletmenlik yapmaktayim ve maalesef pansiyonda ilkokul birinci sınıf öğrencileri kalıyor. Bu öğrenciler sabah kalktıklarında üzerlerinde ne varsa ıpıslak bir şekilde uyanıyorlar. Bu çocuklar için neler yapabiliriz?
Not: daha önce rehberlik servisiyle görüşüldü ve çocuklarla konuşulup, bilgilendirildi.


Şimdiden teşekkürler
(11) 

ne okuyayım?

dickens #1218995 
İnce Memed'i yeni bitirdim. önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
(2) 

Balayı

dickens #1191676 
evet sevgili roma halkı temmuz ayında balayı için nereleri tavsiye edersiniz? ve nerelerden uzak durmalı?

cevaplar için şimdiden teşekkürler. iyi akşamlar.
(1) 

Van

dickens #1186358 
Bugün Van'a yola çıkıyoruz. İki üç gün kalıcaz. gezip görenler; nerelere gitmeli, nereleri görmeli vb.gibi tavsiyelerini yazarlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
(5) 

mp3 player tavsiye

dickens #1182647 
hali hazırda kullandığım 7. nesil ipod nanonun ses kalitesinden hiç memnun değilim. ve tabiki ipoddan daha iyi bir cihaz istiyorum. ara sıra telefondan müzik dinlediğim oluyor ve arada uçurum var resmen.

şimdiden teşekkürler. iyi günler.
(1) 

Turuncumağaza

dickens #1149006 
Gözümü karartıp telefon sipariş ettim. Ürünü satın almadan önce dün siparişe verileceği yazıyordu fakat hala bir haber, bir bildirim yok. Ne zaman kargolanir ve d.anadoluya ne zaman ulaşır.

Şimdiden teşekkürler.
(3) 

Huawei p9 nasıl bir telefondur?

dickens #1148268 
sb.
ilgimi çekmeye başladı. hepsiburadadan alayım diyorum.
tavsiye edenler? etmeyenler?

teşekkürler.
(2) 

pansiyon öğrencilerim için film önerisi olan?

dickens #1136959 
1'den 8.sınıfa kadar olan yatılı öğrencilerime içinde argo olmayan, yaşlarına uygun filmler indirip nöbet günlerimde izletmek istiyorum.

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
(6) 

sözleşmeli öğretmenlik için

dickens #1127793 
Yüksekova'yı yazar mıydınız? Nasıl bir yer ? Tutma ihtimali var diye soruyorum tabiki bir sürü yer var.

Şimdiden teşekkürler.
(8) 

ayak bileğindeki ödem nasıl yok edilir?

dickens #1119971 
Sb.
Kortizon kullanmak dışında kalan önerileri deneyebilirim. Ve silikon destekli ayak bilekligi kullanıyorum, o da olmasa halim harap.
Şimdiden teşekkürler.
(4) 

kyk kayıt

dickens #1117567 
üniversitede devlet yurdunda kalmamış biri olarak bu konuda fazlasıyla cahilim.

1) kardeşim kyk kaydı yapacak kayıt için ne yapıyoruz. gerekli evraklar kısmına filan baktım fotoğrafı vesairesi tamam da sicili temiz olsun diyor. temiz kağıdı filan isterler mi?

2)bir de kardeşim 18'ini doldurmadığından veli imzası gerekli, ille de anne baba olmak zorunda mı bu veli? kayıt yapılacak yurt şehirdışında olduğundan anne-baba'nın gitmesi iş güç durumundan sıkıntılı.

eklemek istedikleriniz olursa çekinmeyin, şimdiden teşekkürler. iyi günler.
1

mobil görünümden çık