(2) 

kuaför var mı aramızda?

semenderr #1591603 
i.imgur.com

saçım böyle olsun diye nasıl kestirmeliyim? erkek berber sektörü ülkemde zor zamanlar geçiriyor. resimden anlamıyorlar. siz bana söyleyin ben de onlara söyleyeyim. böylesi daha kolay.

youtube ailede iki kişilik yerim var

semenderr #1591541 
115/5 eşittir 23 liraya tekabül ediyor. mesaj atın. ya iban göndereyim ya da siz edu.tr'li mail adresi atın, ekleyeyim. çok bir para değil ama öğrenciye beleş.
(3) 

lisede bilişim bölümünü seçmek için ne yapmak gerekir?

semenderr #1582507 
8. sınıftan bu yıl mezun olacak bir genç, pendikteki bilgisayar bölümü olan meslek liselerinden birine gitmek istiyor. bu okulların listesine ve başvuru için gerekenlerin bilgisine sahip değil.
yardımcı olabilecek var mı?
(7) 

hanıma ufak motor alacağız

semenderr #1567905 
böyle komple hepimiz seferber olalım dostlar. perişan oldum çünkü.
konuyu anlatayım. benim hanım 150, 55 kilo minicik bir şey. kendi gibi bir çocuğun kullandığı motor görmüş yolda. tutturdu ben de istiyorum diye ama ben ne biliym ne gördü.
sizden mobese kayıtlarını istemiyorum ama elbirliğle hafif bir motosiklet bulalım yavrucağa. ben hiç anlamıyorum.

şunu özelllikle belirtmem gerekir ki, param hiç yok kadar az. hanımı var diyerek kandırmış olsam da burada bizbizeyiz. ucuz bir şey bulalım böbreksiz kalmayayım.

edit: beyler mutluluğu Yuki YK-49'da bulduk. 35 kilo. ikinci eli zorlasan 10 bine kadar düşüyor. daha saçma dertlerle yeniden buluşmak üzere hoşçakalın.
(8) 

define hazine aramalı türk filmi

semenderr #1428044 
aklınızdakileri paylaşır mısınız
(4) 

çalışmak için anadolu yakasında huzur arıyorum - malum kütüphaneler kapalı

semenderr #1427655 
bitirmem gereken bir senaryo taslağı ve tretman var. kaynak için topladığım bilgisayarıma yüklü yirmi küsür kitapla birbirimize bakıyoruz günlerdir. evhapsi artık psikolojik sınırı aştı benim için, tıkandım kaldım 3 gündür hiçbir şey yazamıyorum. dağa bayıra çıkmam çimenlere yayılmam gerekiyor.

kütüphaneler kapalı. aklımda sahiller kayalıklar var ama güneş tam tepemdeyken nasıl olacak bilmiyorum. sahil kafelerini düşünemiyorum çünkü 3 aydır işsizim birikimim tükenmek üzere.

sanıyorum kartal aydos civarlarında, bazı ormanlık alanlardaki piknik alanlarını düşünebilirim gibi (resim ekledim) ama onlar da nerededir tam bilmiyorum, arabam da yok. otobüs gider mi, e 5 ten geçer mi, bilen gören çıkar mı bilmiyorum.
gözdğağı'na en on belki on yıl önce çıktığımda iyidi, ne halde şimdi bilmiyorum. ya galiba yaşlanıyorum. nerede huzur var, nerede çalışılır hiç aklımda yok.

yardımcı olur musunuz?
(4) 

Acil bir Word Uygulama Sorusu

semenderr #1426531 
derdim var dostlar, 4 saat içinde benim için zor olacak bir metin hazırlamam gerekiyor, 1 2 safya. fakat gözlerimde sorun var, retinam yandı, gece körlüğüm var, gözlerim beyaza bakamıyor.
word'ü zifir siyah yapmanın bir yolu var mı, beyaz harflerle yazsam? ben bulamadım. hoş bakmam da zor ekrana, ayrıntıları yapamıyorum.
(9) 

en iyi b12 takviyesi

semenderr #1426334 
malum hastaneye gidemiyoruz, reçetesiz alinabilen fiyat olarak da ev parasina yakin olmayan b kompleks ve öncelikle b12 takviyesi olarak ne onerirsiniz?
(1) 

yol hikayesi / intihar edenlerin toplandığı kasaba

semenderr #1426080 
dilimin ucunda, adı aklıma gelmiyor.
(2) 

imdb'de türk filmlerini araştırmam için yardım eder misiniz?

semenderr #1424891 
90lardan 2000e, 2000den 10a ve 10dan 20ye; tüm türk filmleri, derecesine göre(8+,7+,6+,5+) türk filmleri, romantik komediler, dramlar şeklinde bir liste yapmam gerekiyor. sanıyorum imdb'nin bu tarz listeler için bir gelişmiş arama mekanizması var. ben bulamadım, yardımcı olur musunuz?
(1) 

2004te kolumda olan meshur saati arıyorum

semenderr #1423690 
lisedeydim. markasi poloydu. tamamen çelikten tahminimce 4 santim kadar capiyla ufakbir ekrani vardi. ivinde galiba sayilar yoktu. kadin saati gibiydi ama degildi. ya o saat cok güzeldi hiçbir yerde bulamıyorum:( bileklerim ince, baya ince. bir o saat guzel duruyordu:(
bulunabilir mi?
(5) 

türkçe sorusu - kelime aklıma gelmiyor!

semenderr #1423455 
tüm dikkatini vermek anlamına gelen bir kelime vardı, neydi o?
(1) 

Senaryo Yazımı Hakkında

semenderr #1421027 
Merhaba, amatör senaryo yazarlarının buluştuğu topluluklar var mı internet üzerinde?
(2) 

anakarta ram ekleme sorusu

semenderr #1419867 
anakart üzerinde 2 tane birbirinin aynı "4,00GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz" ram var. anakartın desteklediği ölçütte ama farklı markada 2 tane 4,00GB DDR3 @ 1333MHz" ram ekleyebilir miyim? 668MHz ram bulmak imkansız
(1) 

avrupa yakasındaki bir kaç hastane için yol tarifi

semenderr #1406877 
okmeydanı eğitim araştırma
bağcılar ilçe sağlık merkezi
sultangazi ilçe sağlık merkezi
gazi osman paşa eğitim araştırma
bağcılar eğitim araştırma

hangi hastaneden kadıköye veya bostanncı metroya ulaşım daha kolay, sıralama yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
(3) 

tiyatrocu arkadaşlar yardımcı olabilir mi / bir kelime var aklıma gelmiyor

semenderr #1390551 
ya şey nasıl anlatırım tam emin değilim. biri bir şey söylüyor, oyunun onun söylediğine göreşekilleniyor. sonra başka bir şey söyleniyor, oyun yine şekilleniyor. bu tür hikayeyazımına bir şey söyleniyor da neydi o kelime. yani bir hikaye oluşturuyorsun ama onu anbean oluşturuyorsun. neydi o kelime ya. beynimpatlayacak. etkileşim değil aksiyon değil. anbean oluşan hikaye.

kelime "interaktif" @onemoremile teşekkür edeirm.
(2) 

ms office ile ilgili sayılabilecek bir sorun

semenderr #1390542 
makale hazırlıyorum. okuma ve anlam bütünlüğü açısından sık kullanılan kelimeleri belirleyip yazıyı hazırlamak istiyorum. word'de veya başka bir programda, "hangi kelime ne kadar kullanılmış" düzenleyicisi var mı?

cevap için teşekkürler.
(2) 

Chrome hakkında / gizli sekme ve kısayol oluşturma hususu

semenderr #1387891 
merhaba gönül dostları. ben bir chrome sayfasını gizli sekmede açmak ve masaüstüne atmak istiyorum. yapılabilir mi? linki tıkladığımda gizli sekmeden o sayfa açılsa ne mutlu ne şen olurum bilemezsiniz.
(2) 

hamlanma ve yüzme meselesi

semenderr #1383189 
dün yıllar sonra ilk kez bisiklet sürdüm. daha kötüsü yıllardır spor da yapmıyordum. bacaklarım ağrıyor. zor yürüyorum.
simdi motorla açılacağız. herkes yüzecek, ben de açıkta denize girebilir miyim? bir tehlikesi olur mu. orta düzeyde yüzme yeteneğim.
(3) 

Anneden süt emen çocuk balık yiyebilir mi?

semenderr #1382729 
Soru baslikta.
(13) 

ilk buluşma için anadolu yakasında samimi mekan

semenderr #1382435 
ekşide tanıştık. farklı şehirlerdeyiz. aylardır konuşuyoruz ama yoğunluktan ilk kez yanyana gelebileceğiz. samimi bir yer önerebilir misiniz?
(3) 

bana güzel bir resim görüntüleyici önerir misiniz?

semenderr #1380866 
irfan isimli saçma şeyin hiçbir fonksiyonu yok. uzun kullanımda rahat da değil. microsoftunki de törenle açılıyor.
(2) 

işlemci anakart uyumluluğu

semenderr #1379629 
Gigabyte GA-H110M-S2
Intel Core i5-4460
bu ikisi uyumlu mu?
(4) 

enerjim aşırı düşük

semenderr #1372653 
ne tavsiye edersiniz? enerjik olmak istiyorum. götünde kurt mu var desinler istiyorum. kokaine param yetmiyor.
(2) 

flac dosyası indirmek için torrent sitesi arıyorum

semenderr #1365721 
yardımcı olur musunuz?
(5) 

skechers tavsiyesi verebilecek var mı?

semenderr #1357747 
spor yapmıyorum, günde 6 saat masa başında çalışıyorum ve 1 2 saat her gün yürüyorum. 30 çeşit ayakkabım var belki ama botlar hariç :) hepsi rahatsız. hangi modeli almalıyım sizce?

zengin değilim. en en fazla 350 400 verebilirim ayakkabıya ama dayanıksız olduğu çok söylenen bu markanın ürünlerine para vermek konusunda çok tereddütteyim. bu yüzden indirimle bilmemneyle 200e kadar düşürebileceğim bir modelini almak istiyorum. tabi tavsiye edilen modelin sağlamlığı da tavsiye edilir ise 400 liraya kadar çıkabilirim.

edşt: modellerinin çoğu çirkinmiş diyorlar, bu benim umursadığım bir durum değil.
(5) 

aliexpres'ten telefon almış olan var mı?

semenderr #1357695 
engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum. normal alışverişten ziyade ne gibi farklarla karşılaştınız? türkiyeye göndeerilmez ibareli ürünler kesinlikle türkiyeye gönderlmez midir? bir çıkar yol var mıdır?

300 dolar üzerinde bir telefon alırsam, ne kadar gümrük öderim? pasaporta işlemek pahalı, eskiden root ile hallediyoruk, şimdi böyle şeyler var mı?
(3) 

thermaltake mi zalman mı?

semenderr #1355968 
hangi psu markasını tercih ederdiniz?
(2) 

amd ryzen yeni nesil hakkında

semenderr #1355496 
yav bu yeni nesil ryzenler çıkınca, şimdikilerin fiyatı düşer mi sizce? ya da çıkanlar düşük fiyattan çıkar m ı?
(3) 

altyazı ile ilgili

semenderr #1355294 
merhaba, çeşitli media oynatıcılarda altyazı senkron ayar kısayolları var. herhangi birini kullanırken altyazıyı 1 saniye geri aldım ve mutlu mesut filmi izliyorum diyelim, filmin devamında, misal yarım saat sonra, bu sefer 0.5 saniye ileri almam gerekti. pc başında bu bir kaç müdahele ile sorunsuz filmi izledim, diyelim.
aylar sonra o filmi açtığımda yaptığım ayar kalıyor mu? düzenleme altyazı üzerinde kalıcı bir düzenleme mi oluyor? filmi hdd'ye atıp tv'den izlemek istersem, altyazı ayarı başa mı sarıyor?
hayat neden böyle zor ve bu kadar güzel?
(5) 

PUBG için Sistem Tavsiyesi

semenderr #1354781 
Medium ayarlarda en az 60 FPS alacak sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
(2) 

video dönüştürücü arıyorum

semenderr #1353402 
elimdeki 100 kadar avi mp4 ve ts uzantılı videoyu mkv ye çevirmek için video dönüştürücü arıyorum. free studio vardı 29 dolar olmuş. ücretsiz versiyonu da ekrana reklam ekliyor. toplu çeviri yapabilen, hızlı ve ücretsiz bir yazılım var mı bildiğiniz?
(2) 

cnbc-e'de yayınlanmış bir yemek programını arıyorum

semenderr #1352039 
bulamıyorum. italyan abiler vardı, 50 yaş üzeri bu iki abinin muhabbeti öyle güzeldi ki hatırlarım lise zamanlarında, gece saat 1i beklerdim izlemek için. şimdi o iki italyanı her yerde arıyorum. italyancam ilk on sayı, ingilizcem de ilk yirmi sayı düzeyinde olduğu için altyazı da ararım bulursam. söyleyin bana imkansız mı bu dileğim?
(5) 

2200G ve 8 Gb 3200 Ram PUBG için yeterli midir?

semenderr #1350070 
merhaba, 5 6 ay içinde ekran kartı ve ram alacağım ama şimdilik düşüğün üstü, ortanın altı fps seviyelerinde pubg, gta5, apex, cs: go, fortnite, rainbow six siege ve lol için bu sistemi kullanabilir miyim?
eksileri ve artıları ne olur sizce?
(14) 

İnternet kafede hangi oyunları oynuyorsunuz?

semenderr #1348860 
soru başlıkta. ben bi knight oynuyordum. şimdi linç ederler diye oynayamıyorum.
(1) 

A320 Anakartlar 2400 Mhz Üzerini Destekler mi?

semenderr #1346858 
Benim bildiğim A320'lerde O.C desteği yok ama tüm A320'lerin RAM özelliklerinde "Support for DDR4 3200(O.C.)/2933(O.C.)/2667/2400/2133 MHz memory modules " gibi ibareler var, e hani O.C yoktu?
(3) 

bilgisayar aksesuarlarını nerede inceliyorsunuz?

semenderr #1345914 
evime yakın olan neomarin ve pendoryaya gittim. 4 teknoloji marketi, neredeyse hiç ürün yok. avmler zaten ölü, olan ürümler de kutuda. çalışan çocuklar desen bu ay da beni kovarlar mı korkusundan harem kahyaları gibi yapışıyorlar. klavye fare kulaklık yazıcı listesi yaptım onar tane, hangi avm den hangi teknoloji markette inceleyebilirim? var mı istanbulda ürün inceleyebildiğiniz bir yer, mümkünse anadolu yakasında.
(2) 

Ram ve Anakart konusunda uzman görüşü gerek

semenderr #1345463 
anakart özelliklerinde şöyle bir ibare var;

"Dual Channel DDR4 Memory Technology
- 2 x DDR4 DIMM Slots
- AMD Ryzen series CPUs (Pinnacle Ridge) support DDR4 3200+(OC) / 2933(OC) / 2667/2400/2133 ECC & non-ECC, un-buffered memory*
- AMD Ryzen series CPUs (Summit Ridge) support DDR4 3200+(OC) / 2933(OC) / 2667/2400/2133 ECC & non-ECC, un-buffered memory*
- AMD Ryzen series CPUs (Raven Ridge) support DDR4 3200+(OC) / 2933/2667/2400/2133 non-ECC, un-buffered memory*
- AMD 7th Gen A-Series APUs support DDR4 2400/2133 non-ECC, un-buffered memory*
- Max. capacity of system memory: 32GB**
- 15μ Gold Contact in DIMM Slots"

şimdi bu anakartın kaç mhz ram desteği var?? OC yapmayacağım. işlemci 2200g olacak.
(2) 

excell'de arka planı değiştirmek

semenderr #1343655 
mümkün müdür? gözlerim ağrıyor da beyaz temada. komple siyaha boya öyle çalış diyecekleri duyar gibiyim. demeyin lütfen olmuyor. arkayı komple sepya yapsak siyah yapsak temalarla var mı hal çaresi?
(3) 

rx 570 ayarında ne önerirsiniz?

semenderr #1343568 
pc kafe için toplu alacağım. 25 35 tane olacağı için maliyetten kısmaya çalışıyorum. rx 570 almayı düşünüyordum ama nakit sıkıntısı çekiyorum. bana bu kart ayarında daha uygun fiyatlı hangi kartları tavsiye edersiniz?
(7) 

bu deyim ne anlama geliyor

semenderr #1342315 
"nobody exists on purpose nobody belongs anywhere everybody's gonna die"
(6) 

Ptt Kargo

semenderr #1335110 
aliexpressten verdiğim sipariş 10 gün önce ilçe merkezine kadar geliyor. on günde on sefer aramama rağmen evime ulaşıtırılmıyor, bugün aradığımda da çine iade edildi size ulaşamadığımız için deniliyor. var mı böyle bir şey arkadaş.
(4) 

.flac için torrent sitesi arıyorum

semenderr #1334461 
bulamıyorum.
(3) 

imdb sıralama ayarı

semenderr #1322672 
şimdi ben southpark bölümlerini puanına göre sıralamak istiyorum, yapamıyorum. yardımcı olur musunuz?
(17) 

bebek için marş gibi eğlenceli şarkılar

semenderr #1318154 
bizim kız 4 aylık ama gözlerinde yasadışı sol orgütlerle bağlantılı olanacağına dair emareler görüyorum. yav kız tüm repertuarımdan sadece çav bellayı seviyor. eşimle ne yaptıysak başka şarkı beğendiremedik ama çev bellayı duyunca nasıl bir coşku nasıl bir devrimci inanç anlatamam. dostlar bir ailecek liboş insanlarız. ortayolcuyuz. yunuslu partiye oy veriyoruz. lütfen yardım edin. bir iki şarkı önerin, geçen devrimci mi olacan dedim, yumruğunu sıkıp sol elini kaldırdı yukarı :)
(1) 

kimyager sorusu

semenderr #1317561 
kapağını açmadığımız kolayı önce dondurup sonra tamamen çözülünce açıyoruz, değişim olur mu?
(1) 

ttml uzantılı altyazı dosyası

semenderr #1316642 
bu altyazı türünü ilk kez görüyorum, ne potplayer ne vlc ne de windows video görüntüleyici görüyor. ne yapacağım? videolar bu uzantıyı altyazı dosyası olarak görüyor ama video üzerinde görüntülenemiyor.
(5) 

video indirme sorunu

semenderr #1316620 
yetişin komşular kendimi intihar edecem.çok ciddiyim. netflix, rick en morty dizisini ayın sonunda yayından kaldıracak. ne yaptıysam bölümleri pc ye indiremedim. harici site önermeyin lütfen, dublaj lazım. dizinin dublajı süper olmuş çok beğeniyorum. hem % 60 sağırım, % 70 körüm. dizinin altyazısı da gerekiyor. hoş altyazıyı fps değeri ile ayarlamayı biliyorum ama diziyi indiremedim işte.
on yıllık torrentçiyim, down manager felan biliyorum ama hangi programı denediysem olmadı.
galiba internet sitelerin kodlarından anlayan muhteşem arkadaşlar netflix chorme sayfasından video çekmeyi bilirler, lütfen yardım edin. tüm gün bununla uğraştım beceremedim.

moderatör arkadaşlar konuyu en üste banner'ın yanına felan taşırsa çok mesud olurum. hayat memat meselesi oldu.
(8) 

gmail hesabı alma hakkında

semenderr #1312342 
benim adım soyadım üzerine mail hesabı almayı denedim google üzerinden, baktım hesap aismi alınamıyor. alamadığım hesaba mail attım, böyle bir hesap yok dedi, geri geldi mailim. şifremi unuttum diye yazdım google a böyle bir hesap yok dedi buradan da. yani hem hesap adı boşta, hem hesabı vermiyor. konu hakkında bilgisi olan var mı ?
(1) 

basit makro programı

semenderr #1312149 
mouse sol tık ve enter yapacak kadar basit ve kullanımı kolay bir makro programı önerir misiniz. tık enter yapmaktan ciğerim soldu.
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık