sonsuz bi bilgi ve analiz kirliliği var ama duyurunun genç dimağlarının fikirlerini merak ediyorum. hani cokca karsımıza cıkan bir suriyeli'nin ağzından dökülen şu sözler var 'başka şehirlerde bi şeyler oluyo bombalar falan patlıyo ama biz hayatımıza devam ediyoduk ta ki yasadıgımız yerlere de sıçrayana kadar' bölünecek miyiz? kaçacak mıyız? ilk leş kargaları kimler olur? ilk fareler kimler olur? yurtdısına kapağı atalım mı? çolugumuz cocugumuzun geleceği ne olacak? ne düşünüyosunuz?
2009 yılında arabamı sattım. alan kız da o zamanlar benim gibi öğrenciydi. aramızda anlaştık ben kıza tutanak yazdım arabanın camurluk-tampon kısımlarındaki çizik ve vuruklar için. cunku sigortası devam ediyordu aracın. anlaştık ben buna haziranda noterden satış için vekalet verip paramı da alıp yurtdısına gittim 3-4 aylıgına. o da arabayı yaptırır yaptırmaz vekaletle üzerine alıcaktı. şimdi goruyorum ki ekim kasım gibi almıs üzerine sanırım ki e-devlette benim adıma o aracın plakasına ceza kesilmiş. kırmızı ışık sanırım cok emin değilim. baya da artmış. 400 küsür. ben simdi bu kıza ulaşamıyorum numarası falan gitti tabi yıllar oldu. msn vardı o zamanlar ordan yazısırdık o da malumunuz. bence o da baskasına satmıştır zaten araba 2005 modeldi. şimdi merak ettiğim bu borcun benim olmadıgını nasıl ispatlarım?
Yarın yurtdışına çıkıcam giderken rakı götürmem gerekiyor. Sizce marketten alıp bavula mı atayım yoksa duty free den mi alayım hangisi ucuzsa öyle yapıcam.
Şu an amerikadayım iphone 6s almak istiyorum eylülde yenisi cıkıcakmıs ama yenisini almayı düşünmüyorum 6s istiyorum amerikada denildiği gibi tr den ucuz mu? Nelere dikkat etmeliyim? Bi de tax back alabilir miyim? Go pro 4 silver da almak istiyorum hiç bilgim yok tr den ucuz mu biraz baktım ama hiç bişi anlamadım mobilim internetim az acil yardım herkese tşk ederim
simdi arada goruyorum bi yerlerde bu kredi ve kredi karti icin cekilen/kesilen paraların iadesi konusunu. varsa bunu okuyan bir avukat arkadas varsa benim ev-araba ve ihtiyac kredileri icin geriye donuk alabilecegim miktar uzerinden anlasma yapabilecegim konusalım. ben kendim ugrasamam cunku buna ayıracak enerjim ve vaktim yok. soru<. var mı?
karnı yarık çok ugrastırır useniyorum acıkcası evde de 5-6 tane patlıcan var napılır karnı yarık dısında? kıyma domates vs var her sey.
haftaya istdan ny a gidicem.(thy direk aktarmasız) 25k civarı milim var. biletim ekonomi. bileti business e yukseltsem mi diyorum kendimi azcık şımartasım geldi. hayatımda hic business uçmadım merak da ediyorum. farkı ne bilenler anlatabilir mi? miller yeter mi? millere değer mi? ne diyosunuz?
şimdi bana isviçreden para geldi. western union ile. gonderen isvicre frangı gondermiş. daha once ben bunu garanti bankacılıktan euro gondeirldiginde cekebilmiş hesabıma atmıştım ama seceneklerde isvicre frangı cıkmadıgı icin cekemiyorum su an. bankaya vs gitmeden online cekebilme şansım yok mu? ziraat-finans-garanti bankaları online bankacılık kullanıyorum.
Herkese mrb
Aile hekiminden saglik raporu aldim ama goze sevk etti lens kullandigim icin. Sevk ettigi kule dibi gozden en yakin 1 temmuza randevu veriyor,
CuZi bi fiyata ozelden bunu almam gerek bugun. Beyoglu- besiktas civarlarinda nerden alabilirim?
Aile hekiminden saglik raporu aldim ama goze sevk etti lens kullandigim icin. Sevk ettigi kule dibi gozden en yakin 1 temmuza randevu veriyor,
CuZi bi fiyata ozelden bunu almam gerek bugun. Beyoglu- besiktas civarlarinda nerden alabilirim?
1