(2) 

CSS kodu

red toy #1582094 
bir internet sitesi var, biraz css kodlarıyla oynayıp tasarımını değiştirmek istiyorum. Çok sınırlı bilgim var ve genelde deneme yanılma ile ilerliyorum. Sitenin css kodlarını değilştirmeye gerek kalmadan siteyi açıp “inspect element” kısmından değişimler yaparak nasıl sonuç alacağım hususunda fikir sahibi oluyorum. Ancak bu benim kendi kendime bulduğum bir yöntem ve eminim çok daha kolay yöntemler vardır. Fikir verebilen olursa çok memnun olurum.
(1) 

shopify

red toy #1570667 
Shopify temelli olup, halihazirda bir temayi ozellestirerek degil de ozgun bir tasarim ile olusturacagimiz bir e ticaret sitesinin maliyeti tahmini ne kadar olur? Bu isin uzmani kisilere hangi platformlardan ulasabilirim?

Simdiden tesekkurler
(2) 

IELTS listening

red toy #1454511 
IELTS listening kısmında sorulara odaklanırken konuşmayı kaçırıyorum. Yani sadece konuşmayı dinlesem anlıyorum ama aynı anda sorulara da odaklanınca konuşma kaçıyor, sonrasında da gelen panikle puan kaybediyorum. Nasıl yapmam gerekir? Teşekkürler.
(3) 

Sürgülü ve katlanır cam sistemleri

red toy #1447163 
Sürgülü ve katlanır cam sistemlerinde lider marka hangisidir? Reklama sebebiyet vermeme açısından özelden yazarsanız sevinirim.
(2) 

airpods 2

red toy #1438814 
airpods 2 şarj kutusu üzerindeki seri numarası ile iphone telefonda görünen seri numarası uyuşmuyor. sahte olması dışında başka bir ihtimal olabilir mi?
teşekkürler.

edit: apple ile konuştuğumda cihazın yazılımsal seri numarası ile donanımsal seri numaralarının aynı olmak zorunda olmadığını ve ürünün sahte olmadığını söylediler.
(6) 

4-5 bin TL arası dizüstü bilgisayar

red toy #1422886 
almayı düşünüyorum. Maksadım office programları kullanmak, internet, netflix, youtube vs. gibi basit aktiviteler. Oyun oynama amacım yok. Tek beklentim bu ihtiyaçlarıma yönelik olabildiğince uzun süre kullanabilmek. Önerileriniz için teşekkürler.
(3) 

su arıtma cihazı

red toy #1419560 
f/p oranı cazip su arıtma cihazı almak istiyorum. öte yandan cihazlar hakkında hiçbir fikrim olmadığı için hangi kriterlere bakmam gerektiğini de bilmiyorum. 1500 TL'ye kadar bütçem var. önerilerinize açığım. teşekkürler.
(1) 

ielts academic reading passages

red toy #1415170 
seviyesinde bilimsel makaleler okumak istiyorum. önerebileceğiniz kaynaklar var mıdır? teşekkürler.
(4) 

ingilizcem fena değil fakat

red toy #1402825 
sıra konuşmaya gelince tense falan kalmıyor rezil rüsva şekilde konuşuyorum. mesela kendi kendimle gayet güzel konuşuyorum, ama aynı cümleleri bir yabancıyla konuşurken kuramıyorum. bu bir aşama ve ben bu aşamayı da geçebilecek miyim zamanla?
(5) 

bir maddeye dokunduğumuzda

red toy #1401522 
örneğin soğana, ardından ellerimizi yıkadığımızda hemen kokusu geçmez bazen. ne kadar yıkanırsa yıkansın, çamaşır suyuna da batırılsın, bazen geçmez işte. burada merak ettiğim husus şu ki, o maddenin kokusunun hala elimizde var olması, o maddenin hala görünmez küçüklükte de olsa elimizde varlığını sürdürmesi anlamına mı geliyor? sonuçta kokuyu yayan bir madde olması lazım ki elimizde, o koku yayılsın. ben mi yanlış düşünüyorum? gece gece aklıma takıldı.
(2) 

IELTS Academic'ten 6.5 almak için

red toy #1401118 
hangi ingilizce seviyesinde tamamen IELTS odaklı çalışmaya başlamalıyım?
Örneğin şu an B1-B2 seviyeleri aralığında ingilizcem var. Cambridge IELTS kitaplarına şu an başlayayım mı yoksa halen genel ingilizce seviyemi arttırmaya mı odaklanayım?
(1) 

Magazaya biri girdiginde

red toy #1389039 
sinyal veren bir sensorum var. Ancak bazi yonlerden eksik. Sinyal cihazini magazanin arka kismina koydugumda sensorle arasindaki baglanti kopuyor. Bu sebeple wi-fi uzerinden calisan ya da cekim kuvveti yuksek bir sensor bilgisi olan var mi?
(1) 

Vw/audi araçlar için

red toy #1356766 
önerebileceğiniz özel servis var mıdır? (İstanbul Avrupa yakası)

Teşekkürler.
(4) 

netflix üyeliğim var ancak

red toy #1354415 
çoğu zaman izleyecek film bulamıyorum, acayip bir kararsızlık oluşuyor. bu kadar bolluk içinde size de aynısı oluyor mu?
(7) 

titiz biri için süpürge tavsiyesi

red toy #1348846 
fiyat/performans oranına göre çekiş gücü yüksek bir elektrikli süpürge tavsiye edebilir misiniz? dyson almak istedim ama fiyatından dolayı vazgeçtim.
(8) 

Ortodonti uzmanlığı olmayan bir diş hekimi

red toy #1324209 
Ortodonti tedavisi uygulayabilir mi? Uyguluyorum diyenden uzak mı durmak gerekir?
(10) 

enpara hesaba bloke koydu

red toy #1307463 
Enpara ara sıra güvenlik sebebiyle hesaba bloke koyup birkaç gün sonra sessiz sedasız kaldırıyor. Bu aşamada para falan çekemiyorsunuz. Bu, benim ve bir tanıdığımın başına geldi. Hatta tanıdığımın başına iki kere geldi, ikisinde de parasını çekemediği için ödemesini geciktirmek zorunda kaldı. Ben de sırf bu yüzden Enpara hesabımı kapattım, başka bir bankayla çalışıyorum artık. Merak ettiğim bu sadece benim ve benim çevremdeki insanların mı başına geliyor? Sizde de böyle bir durum var mı?
(10) 

Otoyolda sağa çekmiş araçlar

red toy #1301846 
Bazen ankara - istanbul otoyolu üzerinde tenha alanlarda emniyet şeridine çekmiş araçlar görüyorum. Sebebi olarak aklıma araçların arızalanma ihtimalinden başka birşey gelmiyor. Dinlenme amacıyla olsa birsürü servis alanı var yol üstünde, bu da değildir diyorum. Başka ne sebep olabilir ki?
1

mobil görünümden çık