(4) 

Ani Harabelerine Toplu Taşıma

iguazu14 #1585773 
Merhabalar,

Yakın zamanda Ardahan ve Kars'ta bulunacağım. Kars'a gitmişken Ani Harabelerini görmek istedim ama internetten baktığımda toplu taşıma sanırım yok. Sadece Valiliğin sabah bir tane dolmuş koyduğu haberi vardı. Fakat öğle saatlerinde Kars'ta olacağım.

Toplu taşıma ya da başka bir alternatif sunabilecek olan var mı? Mesafe 40 Km.'nin üstünde ve taksi ile olacak iş değil gibi.

Teşekkür ederim.
(2) 

Adını Hatırlayamadığım Bir Film

iguazu14 #1576911 
Merhabalar,

Sanıyorum 90'lı yıllarda Kadir İnanır (ben kadir inanır diye hatırlıyorum) veya Tarık Akan'ın oynadığı bir film vardı, adını bir türlü hatırlayamadım.

Filmde kadir inanır bir tık esrarengiz bir tipti, hapisten mi ne çıkmıştı. bir üniversiteli öğrenciyle tanışıyordu. hatta bir sanat galerisinde mi resim sergisinde mi ne tanışıyorlardı. sonra evine de gidip geliyordu, ailesi de tanıyordu. ben kadir inanır diye hatırlıyorum ama tarık akan da olabilir.

filmin ismi bir türlü aklıma gelmedi. hatırlayan var mı acaba diye sormak istedim. yeterli bilgi veremediğimin de farkındayım ama tanıştıkları yer bir sanat galerisiydi diye hatırlıyorum. kızın dikkatini çekmişti bizimkinin sakin, esrarengiz halleri.

umarım hatırlayan olur :)
(2) 

İstanbul'da Ateş Yakılabilen Yerler

iguazu14 #1545960 
Merhabalar,

Öncelikle herkese iyi yıllar.

İstanbul'da Avrupa-Asya Yakası fark etmeksizin nispeten şehir merkezine yakın (arabamız yok) ateş yakılabilecek park olarak önerebileceğiniz bir yer var mı? Mangaldan ziyade çay demleyip sohbet etmek için bir yer arıyoruz arkadaşlarla.
(12) 

Cosmos Tarzı Belgesel Önerisi

iguazu14 #1479175 
Merhabalar,

Öncelikle herkese mutlu bayramlar. Genel olarak astronomi, astrofizik, kimya, biyoloji vb. üzerine, ''Cosmos: bir uzay serüveni'' tarzında bilim tarihine geçmiş isimleri de öğrenebileceğim, bir belgesel önerisi olan var mı? Dublaj olmasa da tercihen Türkçe altyazılı olursa şahane olur.

Şimdiden teşekkür ederim,
1

mobil görünümden çık