(2) 

Study Title ne demek?

medeniyet #1578821 
Merhaba herkese. Yurtdışındaki bir üniversite ile kısa süreli bir projede görev almak üzere görüşmekteyim. Oradaki görevli bana şöyle bir soru sormuş:

"... to your study title translated into Italian and legalized as soon as possible."

Benden diplomamı İtalyanca'ya çevirip resmi makamlardan onaylatmamı mı istiyor yoksa orada çalışacağım konuyu mu çevirip onaylatmamı istiyor, anlamadım.

İnternete baktım ama pek bir şey bulamadım. Job title iş unvanı anlamına geliyorsa "study title" da akademik unvan gibi bir şey mi oluyor?

Yardımlarınızı talep ediyorum. Teşekkürler.
(5) 

Entry’lerim görünmüyor

medeniyet #1247796 
3400’e yakın entry’m vardı. 3-4 gün önce entry’lerim de görünmeyecek şekilde hesabımı dondurmuştum. Bu sabah yeniden aktif ettim. Ancak profilime girdiğimde entry sayılarının sıfırlandığını gördüm. Hiçbir entryme ulaşamıyorum.

3 yıldır yazıyorum. Hiç yedek almadım bugüne dek. Emek verdiğim Çok özel entry’lerim vardı. İnşallah teknik bir sorundur ve enrylerim kaybolmamıştır.
(3) 

Excel'de hücre içindeki TL'leri nasıl kaldırırım?

medeniyet #1152793 
Merhabalar.

Bir Excel dosyam var. Aynı sütunda bulunan 300 kadar hücrede tutarların yanında TL yazıyor. Bu TL'leri kaldırmak istiyorum. Nasıl yaparım?

Teşekkürler.
(1) 

Dernek ve Vakıf Üyeliği Sorgulama

medeniyet #1110037 
Hangi derneklere/vakıflara üye olduğumu sorgulayabileceğim herhangi bir online portal var mıdır?
(11) 

Kolum çok kötü morardı. Normal mi?

medeniyet #1100710 
Merhabalar. 3 gün önce Kızılay'a kan bağışı yaptım. İlk gün azıcık morluk vardı ama şimdi iyice yayıldı. Herhangi bir ağrı sızı yok. Bastırınca da ağırmıyor ama morluk yayılıyor. Birkaç kişiye gösterdim, "iğne çekildikten sonra bastırmamışsın, kan sızmış" dediler. Bu morluk normal mi? Hastaneye gitmeme gerek var mı? Geçirmek için ne yapmalıyım?

i.hizliresim.com
(7) 

Booking.com Rezervasyon İptal Ücreti Hk.

medeniyet #1088025 
Vize alabilmek amacıyla, Booking'te rezervasyon için herhangi kredi kartı ödemesi gerektirmeyen yerlerden rezervasyon yaptırdım. Vizem çıktı. Şimdi hosteller boşuna dolu görünmesin, adamlar da mağdur olmasın diye iptal ettiriyorum. Ancak iptal ettikten sonra iptal ücretlerini içeren mailler geliyor bana. Booking profilimde mailim, ismim ve telefonum dışında başka bir bilgi yok. Kredi kartı bilgilerim falan tanımlı değil yani.

Benden bu iptal paralarını başka şekilde tahsil etme yolları yok değil mi? İçime kurt düştü.
1

mobil görünümden çık