(15) 

işinizi kötü yaptığınızı düşündüğünüz zamanlar?

mizore #1585246 
merhaba. özellikle bugün kendimi çok kötü hissediyorum çünkü benim yaptığım iş hiç beğenilmedi ve artı yük çıkarttı diğer kişilere. iş arkadaşım konuşmaların ekran görüntüsünü atmış, kötü şeyler söylenmiş benim sunduklarımla ilgili (bu kadar hakaret edeceklerini düşünmemiştim) ve haklılar.

son zamanlarda psikolojim yerle bir, işimi de etkiliyor...

böyle durumlarınız oldu mu? çünkü bunu kabul eden tek kişi benmişim gibi hissediyorum; diğer herkes mükemmel işler yapıyor ve en rezil benim..

biraz dertleşebilir miyiz?
(3) 

Türknet / Türk Telekom 4 gündür internet kesintisi

mizore #1534943 
Türknet kullanıyorum, arada internet kesilirdi ama 4 gün hiç olmamıştı. Türk telekom kaynaklı diyorlar, ve bitiş saatini sürekli erteliyorlar. Ankara'dayım. Başka yaşayan var mı, ne yapılabilir?
(3) 

uçak kabininde kedi taşımak (anadolujet)

mizore #1521365 
merhaba, havayolunda taşıma çantası için 40x20x30'luk bir ölçü gerekliliği var. ama böyle ölçüde kutu bulamıyorum. bende şuan mevcut olarak 53 cmlik var bir de şu var:
www.hepsiburada.com

daha önce taşımış biri var mı, bilgi alabilri miyim sizden?
(7) 

ucuz stock video nereden alınır?

mizore #1512639 
envato dışında, nereden ucuza alabilirim?
(7) 

sürekli bağıran dişi kedim, 20+ gündür kızgınlıkta

mizore #1511921 
20 gün önce uzun bir yolculuk sonrası bana geldi. gelmeden iki gün önce hafif bağırmaya başlamış, geldiğinden beridir susmuyor.
ama size analatamam sesini.. yani avazı çıktığı kadar bağırıyor ve günün uyumadığı her saati bağırıyor. hiç sessiz sakin oturduğunu görmedim (bazen dışarıyı izlerken dikkati dağılıyor, ancak öyle)

yemek yiyor ya, bitirdiği anda bağırmaya başlıyor. oyun oynuyor ya, oyundan sıkıldığı an başlıyor avazı çıktığı kadar miyavlamaya.

genel kızgınlık belirtileri var, kendine engel olamıyor vs.

geldiğinden beri geceleri sadece 3 bilemediniz 4 saat uyuyabiliyorum, o da zaten arada kesik kesik çünkü kalkıp sakinleştirmem gerekiyor sürekli, komşular nasıl dayanıyor bilmiyorum, sağ olsunlar hiç şikayete gelmediler (henüz).

veterinere gittik, normal değil, kist olabilir dedi. bu hafta ameliyata alacaklar.

ama ben kafayı yemek üzereyim. biliyorum çok acı çekiyor ve ben elimden geldiğinde bir şeyler yapmaya çalışıyorum fakat benim de bir beynim var, ve her gün her saat sesi kulaklarımda zonkluyor.

bağırmasını biraz da olsun dindirecek bir yöntem biliyor musunuz? (kedi nanesi işe yaramadı, bitkisel sakinleştirici damla da işe yaramadı)
(3) 

"refined colour palette", "not only does the design look less refined

mizore #1471747 
refine/refined nasıl çevirebilirim?
(2) 

ikinci el alışverişlerde ödeme nasıl yapılır?

mizore #1244632 
yüzyüze görüşüp bilgisayar almak istiyorum. fiyatı yüksek tabii. ben satıcı ile bir yerde oturur, bilgisayarı incelerim sorunu var mı bakarım diye düşünüyorum. almaya karar verirsem ödemeyi en güvenli şekilde nasıl yaparım? o kadar mevlayı yanımda taşımak istemiyorum, satıcı ile beraber havale için bankaya mı gidilir? bu konuda tecrübeniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
(soru kategorisine yeniden açtım)
(13) 

internetteki tartışmalarınız sizi etkiliyor mu?

mizore #1196308 
açıklayayım: biriyle internette tartıştınız. duyuru olur, sözlük olur herhangi bir forum olur. karşıdaki hakaret etti ve/veya farklı açılardan yaklaşmaya başladı, tartışma ilerlerdi. sinirleniyor musunuz veya kişisel algılıyor musunuz? gerçek hayat/sanal hayat ayrımınız var mı bu tarz olaylarda?

bu başka bir sitede sorulmuştu. genel olarak "tanımadığım insanların benim hakkımda ne dedikleri, ne düşündükleri beni ilgilendirmez. hakaret ediyorlar fakat beni tanımıyorlar ki" kabullenilmişti. gözüme çarpan "ben bir düşüncemi paylaşıyorsam, gelen her türlü eleştiriyi kişisel algılamak hakkım." yorumuydu.

siz ne düşünüyorsunuz?
(5) 

steam black friday indirimleri

mizore #1142540 
official thread açtım böyle olur mu ki? evet horde, ne alıyorsunuz ne almayı planlıyorsunuz?
(4) 

Ziraat/ kredi kartı olmadan internetten alışveriş yapma

mizore #1085295 
yurtdışındayım ve kredi kartı talep edemiyorum şuanda.
internet bankacılığım var, tek erişimim o açıkçası. internette bir siteden alışveriş yapmak istiyorum... nasıl bir yol izleyebilirim bilen var mı?
(5) 

steam indiriminden ne aldiniz/almayi dusunuyorsunuz?

mizore #1061953 
veya diger sitelerden easter indirimli hangi oyunlari aldiniz? ben bundlestars'tan RPG heroes bundle'ini aldim.
1

mobil görünümden çık