Opeth Konser Bileti Satılık

aperitivo #1588857 
iş durumlarım sebebiyle etkinliğe katılamayacağım için elimde 1 adet 14 ağustos genel giriş bileti bulunmaktadır ve 1650 liraya almıştım, 1500'e devredebilirim. ilgilenenler yeşillendirebilir.
(2) 

İzmir'den İspanya Vizesi Başvurusu

aperitivo #1529299 
izmir içinden başvuru nasıl yapılacağı hakkında kafamda deli sorular var. daha önce yapan varsa ve yeşillendirebilirse çok sevinirim. bayraklı tarafında fahri konsolosluk var ama vize başvurusu alıyor mu? bls diye bir aracı kurum olduğunu gördüm ama sitelerinde yazan izmir şubesi aktif değil sanırım bugün o adrese gittiğimde hiçbir şey yoktu.
(3) 

İzmir'de sürüş eğitimi pratiği yapmak için boş alan

aperitivo #1016646 
Merhabalar. Kendime 150cc bi scooter aldım, çok az bi deneyimim var. Boş bi alanda bir süre pratik yapıp sonra trafiğe çıkmak istiyorum. Şu an ehliyet kursuna gidiyorum ama ehliyetim yok henüz. Üçkuyular tarafında oturuyorum. Tavsiyesi olan varsa söylerse sevinirim.
(5) 

Vespa Tavsiyesi

aperitivo #1007605 
Merhabalar. Vespalara karşı hep bir hayranlık duydum, şimdi de bir tane almak istiyorum. 10bin liraya kadar bütçem var. Sahibinden.com'dan biraz araştırma yaptım, bu aralıkta GT200, ET4 ve LX150'ler var. Daha önce motor/scooter kullanmadım, ilk deneyimim olacak 150cc'lik ile mi başlamalıyım? İzmir'de yaşıyorum ve 4-5 tane vespa kestirdim gözüme sahibinden.com'da. Yakın zamanda gidip bakmayı düşünüyorum ama bir tecrübem olmadığı için nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum. Etrafımda bu işten anlayan birileri de yok, çaresiz kaldım. Mesela bi örnek vereyim 8200kmde 2012 lx 150 i.e. 9000 lira istiyor bunun için. Aksesuarı da yok gibi gözüküyor fotoğraftan, fiyat normal midir? Gidip gördüğüm zaman neyine dikkat etmeliyim vs. bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
(1) 

Bisiklet alımı hakkında sorular

aperitivo #956813 
Selamlar. Bisiklet almayı planlıyorum ancak kafamda deli çok fazla soru var. Öncelikle belirteyim, bisikleti şehir içinde gündelik olarak kullanmayı planlıyorum.
1-Buna göre şehir bisikleti malum bizim yollara göre pek uygun kalmıyor sanırım, çukurlar, kaldırımlar vs. Dağ bisikletine mi yönelmeliyim?
2-Kadro boyundan bahsediliyor. 190 boyunda bir bireyim, bana ne ölçüde uygun olur?
3-Jant seçimini neye göre yapmalıyım? Çok uzun yollar yapacağımı zannetmiyorum daha çok şehir içinde kullanacağım. İzmir'i bilenlere söyliyeyim, Güzelyalı'dan Konak, Alsancak'a kadar gidip gelme tarzı gezilerde kullanıcam. Piyasada dağ bisikletlerinin 26 jant olduğunu duydum. Benim tercihim ne olmalı, 26 mı 29 mu?
4-Son olarak amortisör tercihini yol durumlarını göz önünde bulundurarak neye göre yapmalıyım? Amortisör olmalı mı yoksa şart değil mi?

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler :)
1

mobil görünümden çık