(2) 

pokemon go'da fake gps nasıl yaparız?

jangling jack #1103756 
sabahtan beri uğraşıyorum yok olmuyor. yazılan her yöntemi denedim nette, sahte konumlara izin verip kendimi central parkta falan gösterdim ama oyun konumumu kabul etmedi. central park haritasinda oluyorum ama kabul etmiyor. bunu kabul etmesi için root etmek mi lazım telefonu? ardından yine 3. parti yazilimi yüklemek vs.

nasıl yapcaz?

yazliktayim sadece 1 tane pokestop var. dag basi da degil de ne bilim anlamadim amk. millet 20 lvl oldu biz hala 5 lvl iz pigdey den rattatadan bıktım amk
(6) 

su vanası nasıl açılır?

jangling jack #1061864 
orospu cocugu ev sahibim daha 1 ay kontratım olmasına rağmen kendı adına olan doğalgaz ve suyu kapattırmış. 4 aydır eve gelmiyordum, demin geldim ve bununla karşılaştım

hizliresim.com

faturaları ben otomatik ödüyordum, borçtan dolayı değil yani kapama. bu pezevenk ben evden cıktığımda abonmanlık devam etmesin diye yapmışta evden 19 nisanda çıkacagım ben. bu şerefsizler böyle, 40 50 liranın hesabını yaparlar.

üsstteki benimki. alttaki karşı komşu.

nasıl açarım, bilen var mı? sadece o çevirme kolu gibi olan şeyden mi almam gerekiyor? 3 gün bu evde kalmam gerekiyor. doğalgaz neyse de su yok amk
(4) 

eskort bloğu var mı?

jangling jack #1029768 
bu aralar neden böyle şeyler düşünüyorum bilmiyorum da, hani böyle blogları falan olsa da okusam. bakındım internete de bulamadım. olanlarda da hep eril dil kullanılmış feyk oldukları çok bariz. hani tanısam kanka olmak istiyorum o derece, beleş seks umudu ortaokul cocuğu tribi değil.

ev arkadaşım falan olsaydı mesela ne bilim. olm hayatlarını çok merak ediyorum lan. ne biliyim normal hayatta ne yapıyor bunlar? geceleri sevişiyorlar falan filan da yani çift hayatları var. batman gibi.

ilgi çekici bence hayatları.
(6) 

kadınların zamanla aldatılmayı kabullenmesi

jangling jack #1012428 
sırf çocuktan dolayı mı terk etmiyorlar yoksa değişim mi zor geliyor? çevre baskısı, dul kadın goygoyu falan da var da, ne bileyim gayet eğitimli kadınlarda terk etmiyor o lavukları.

benim aklım almıyor. mesela 20 sap şirket tarafından sırbıstan'a ya da orospuların görece daha ucuz olduğu doğu avrupaya falan gidiyorlar. ya da diyelim romanya, bulgaristan, moldova olsun. mözö gözcöz. kim yer ki bunu?

ne diyor ki bu gavatlar eve? biliyorsun orospuya 200 euro verecek işte. içten içe hepimiz biliyoruz. iş gezisine gidiyoom hayatım falan, nasıl kabulleniyorlar ki bunu?

kadın olmadığım için mi anlamıyorum lan? hadi yüzük olmasın, sevgililik olsun. konuşuyorsun mesela dayak yemiş oluyor tokatta olsa, aldatılmış ama ilişkisini devam ettirmiş oluyor. nasıl bi saçmalık anlamıyorum ben. hiç birisinin mi kendisine saygısı yok?
(7) 

adli sicil kaydı hakkında

jangling jack #1005273 
merhaba.

2008'de maddi hasarlı trafik kazası yaptım, 0.47 promil alkollüydüm. kaza tutanağı "yolda bulunan bankete çarpıp kontrolü kaybetti" diye tutulmasına rağmen "kamu davası" açıldı hakkımda. ehliyeti vermedim ancak o zamanlar yeni yetme bir hakim bana 6 ay ceza verdi ve hükmün açıklanmasını geri bıraktı. akp'nin yeni yeni kadrolaşmaya başladığı zamandı, alkollüyüm diye verdi sanırım. yargıtaya başvurdum böyle saçmalık mı olur diye lakin oradan da sonuç alamadım. alt sınırdan mı ne ceza vermişmiş, öyle olunca bozulmuyormuş. dünyada maddi hasarlı kaza yapıp ceza alan tek insanım herhalde. ölü yok yaralı yok, bende bile kanama yok ama verdi cezayı şerefsiz. adalet işte.

2013'te doldu işte bu, 5 yıl hiç bir şeye karışmadım. normalde silinmesi gerekiyordu ancak silinmemiş. resmi kuruma iş başvurusu yapacağım için savcılıktan kağıt alırken karşıma çıktı.

bunu sildirmek için adli sicil bilmemne kurumuna dilekçe yazıyormuşuz. onu da yazdım. aps ile gönderdim.

ama şimdi işe başvurdum ben. bilmiyordum silinmediğini. kabak gibi yazıyor orada 2008'de dava olmuş 5 yıl sonraya hüküm bırakılmış diye.

bu ne zaman silinir? aynı şey başına gelen var mı? mağdurum çok fena. adli sicil arşive mi atılacak bu birde? onu da istiyor bu işe başvuracağım kurum. hapis yatmadım bi şey yatmadım, sabıkalı değilim ki ben? 2008'de 5 yıl sonraya atmışsın hükmü, 2 yıl geçmiş ama silmemişsin. böyle şerefsizlik olur mu ya.


mülakatta "bu zamanda hapis yatmayan, ceza almayan şerefsizdir, biz bu vatan için ceza aldık ulan. sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan beyefendi hazretlerimiz gibi bedel ödedik" mi diyecem ne diyecem o zamana kadar silinmezse.

teşekkürler.
(1) 

parti çalışanları, il başkanları vb. maaş alıyor mu?

jangling jack #993973 
sb.

bal tutan parmağını yalar anlayışı var tamam da, bu herifler para alıyor mu? hani seçimlerden sonra para veriyorlar bunlara oy oranlarına göre. bu paraları mı veriyorlar maaş adı altında? muhalefet partileri devletten para yiyemiyor şu an için, bu elemanlar sekreterler vb. maaş alıyor değil mi?

akp ya da chp genel başkanı, sekreteri ya da mv.(bu almayabilir teorik olarak) partiden maaş alıyor mu?
(10) 

flört ne demek?

jangling jack #979375 
sb.

tek gecelik ilişki değil. fakbadi değil. sevgili değil.

e ne amk? sevişiyor muyuz sevişmiyor muyuz? öpüşme koklaşma var mı?

öpüşme sevişme varsa flört ne? fakbadi olduğunun farkında olmayan insan olmuyor mu o? eskinin flört denileni şimdi fakbadi mi oldu?
(4) 

bakırköy'de ev yemeği, esnaf lokantası vb.

jangling jack #976609 
yok mu böyle portakal suyuyla yapılmış pirinçli pırasa falan filan yapan yerler? canım çekti, kendim yapamıyorum çok extrem benim için.

ben hiç görmedim de bugüne kadar. iskeleye inen yolda bi' "ev yemeği" yazan yer var ama onun da dış görünüşünü beğenmediğime hiç girmedim. edirne ciğercisi bile 2 tane var, ev yemeği yok.
(12) 

insanı intihara iten sebepler nelerdir?

jangling jack #973891 
sb. ya da ne zaman edilmeli?

edenler hiç bi' hayali kalmadığı için mi ediyor?
(10) 

tsk ile işid savaştığında hangisi cennete gidiyor

jangling jack #973425 
sb. ikiside sünni kökenli. sünnilere göre yorum bekliyorum.

ateistim ama trollük amacım yok.
(11) 

sevgilinin giyimine karışmak

jangling jack #971017 
aslına aklıma şu eksisozluk.com başlıktan dolayı geldi.

eğer böyle bi' şey sizi rahatsız ediyorsa neden öyle açık giyinen kadınlarla birlikte oluyorsunuz ki? ironik değil mi bu? aga açık giyinen tipte kızlardan hoşlanmıyorsan sevgili de olmazsın o zaman. 2+2 eşittir 4.

ne bileyim ben müslüman kızla yapamam mesela o yüzden hiç öyle sevgilim olmadı. bunun gibi bi' şey bu.

gavat falan da değilim de saçma geliyor bana.
(6) 

hükümet hiç kurulamazsa sürekli erken seçim mi yapıyoruz?

jangling jack #968031 
diyelim hükümet kurulamadı. tc tarihinde hiç olmamışta, farzı misal trollük yapıyoruz hiç kimseyle hükümet kurmuyoruz. kendimiz de kurmuyoruz. habire erken seçime gönderiyoruz meclisi.

şöyle bi örnek vereyim. 500 mv. limiz var ama hükümet kurmuyoruz. biz kurmadığımız için kimse de kuramıyor. ibneliğine seçime gidiyoruz. halk yine bizi seçiyor yine 500 mv.limiz oluyor.

habire erken seçim mi olacak sonsuza kadar?
(7) 

dövmeciler yılışmıyor mu?

jangling jack #967698 
sorum kadınlara. ne bileyim memeye, bel üstüne, vajina üzerine yaptırıyorsunuz ya. tamam bu tiplerin hepsi müptezel lavuklar çevrelerinde kadın var falan filan var 20 yaşında kızlar seven böyle tipleri de, seks dönmüyor mu yani?

eskiden sevgilime ağda yaptırırken ıslanmıyor musun diye de sormuştum. ıslanmıyorlarmış. erkek ağdacı da yok lan bu arada, düşünsene erkek ağdacı oluyormuş sevgilin de erkek ağdacıya gidiyormuş oha lan. neyse konu dağılmasın. de bunu unutmuşum. dövmeli kadın sevgili yapıpta bunu sorma şansım da yok bugün.

bunu yaptırırken de olmuyor mu seks meks? elalemin herifi memenizi falan elliyor, yeri geliyor başka başka bi yerlere dokunuyor. yazarken bile sinirlendim.

evet aklımı sikiş sokuşla yedim.

teşekkürler.
(29) 

Sevgilinin eski sevgilisiyle ya da yattigi biriyle iletisiminin olmasi

jangling jack #967023 
Fb arkadas listesi olur, twitter follower/foloving olur, insta olur, rehber olur, telefonda konusmasi msjlasmasi olur. abartalim reel gorusmesi olur. daha da abartayim mi? ayni evde kalmasi olsun.

tepkiniz ne olurdu?

Not: tabii ki de modern bireyleriz.
(6) 

sevgilinin geçmişte yattığı kişi sayısı

jangling jack #965111 
bakir ya da bakire aramıyoruz da, sayısı önemli midir sizin için?

teorik olarak 2 kişi ya da 200 kişi arasında bi' fark yok. en iyisi bilmemek tabii de, napalım öğrenmiş işte elim bir olay sonucunda.

soru bir arkadaşımın. kız arkadaşına sorduğunda 49 kişiyle birlikte olduğunu söylemiş. sen benim 50. erkeğim olacaksın demiş çocuğa, çocuk korkuyor tatmin edememekten.

bakire/bakir kadın/erkek aramayıpta geçmişte yattığı 300 kişiye takılmak kendi içinde bi' çelişki gibi geliyor bana.
(13) 

istanbul'daki en iyi pizzacılar

jangling jack #962041 
canım pizza çekti. avm pizzacıları ya da dominos vb. bahsetmiyorum. avm sevmem.

böyle avm harici kendi dükkanı olan pizzacı var mı? varsa nerededir?

fiyat önemsiz.
(24) 

sevgilim karşı cins biriyle aynı eve çıkmak istiyor

jangling jack #951067 
merhaba. hanım arkadaşım okuluna daha yakın olduğu için kocamustafapaşa dolaylarında bi' arkadaşının yanına taşınmak istiyor.

ne yapmalıyım? tabii ki de modern, batılı, eğitimli, seküler bireyleriz. normal bi' şey olarak mı kabul etmeliyim?


bunu hoş kabul etmediğimi dillendirdiğimde yobazlıkla suçlandım.

teşekkürler.
(8) 

sevgiliyle görüşme sıklığı

jangling jack #950856 
uzak mesafeciler bi' gitsin, onları hiç anlamıyorum. kadıköy-beşiktaş arası bile benim için uzak mesafe, arada koskocaman kıta var.

beraber yaşama imkanınız yoksa eğer, taraflardan biri öğrenciyse biri çalışıyorsa vs. örnekler çoğaltılabilir. ben 1 hafta görmesem sevgilim olduğunu unuturum. bu geçmişte yaşadığım bi' sorundu. liseli gibi cafede oturmalı yiyişmeli sevgililik hiç yapmadım. da büyük şehirlerde yaşayınca böyle bi' sorun oluyor galiba. en yakın arkadaşım da değilse, sürekli beraber zaman geçiremiyorsam neden sevgilim? gibi sorular oluşuyor kafamda.


kaç günde bir görüşüyorsunuz sevgilinizle? bana mı saçma geliyor lan sadece haftada 1 görüşmek?
(2) 

yeni nesil indieli alternatifli deneyselli triphoplu gruplar/şarkılar

jangling jack #948006 
canım sıkkın. müzik dinleme yetimi kaybettim bi' süredir. var mı böyle son zamanlarda piyasaya çıkmış sevdiğiniz gruplar ve onların şarkılar?

önerilere açığım. spotifay playlisti olur, youtube linki olur, sanatçının last.fm profili olur. olur yani.

teşekkürler.
(3) 

ufoya benzeyen müzik aletinin adı

jangling jack #935152 
bilen bilir, şıpongıl diye bi' müzük grubu var. çaldıkları bi hede var ama adını bulamadım hiç bi' yerde. www.youtube.com bu vidyodaki zırvanın adını bilen var mı?
1

mobil görünümden çık