(2) 

Ankara - Yaşamkent motor arkadaşı

herseysoyledigimgibioldu #1588890 
selam sevgili ahali, ben motor sürmeye yeni başladım bir adette motorum var. benim gibi yeni başlayan dostlar ile sürmek ve laflamak isterim. çayyolu, yaşamkent ve belki ümitköy civarı olabilir. öpüldünüz
(1) 

duvardaki küfü solumak çok mu zararlı?

herseysoyledigimgibioldu #1195343 
selamlar, evimi yakın zamanda su bastı komşunun evinden fakat bazı önemli nedenlerden dolayı maalesef bu evde kalmak zorundayım, ev değiştiremem.

su basalı 2 hafta oluyor ve son 3-4 gündür ustaların kurumaları için kaldırdıkları sıvanın rengi değişmekte. gittikçe yeşile dönüyor ve sadece rutubet kokusu var evde, fakat evin her yeri pencereli olduğu için sadece pencereleri kapattığımda hissetmeye başlıyorum kokuyu.

sorum şu, acaba 2 hafta daha bu evde kalmam(kuruduğu anda hemen düzeltecekler) zararlı olur mu? fotoğraftaki yer koridor, benim genelde günümü geçirdiğim odada hiçbir zarar yok. olan her şey koridora oldu. görüşleriniz neler?
(5) 

japon balığı aşağı inmiyor?

herseysoyledigimgibioldu #1019306 
merhaba minicik fanusta yaşamaya çalışan komşunun japon balığını çocuklarının elinden kurtardım. depomda duran akvaryumu iyice temizledim, aceleye geldiği için filtre veya hava motoru yok şimdilik, balıksa tüm gün geziyordu ama son 1 saattir suyun yukarısında "flip flop" yapıyor.. malesef balığın aç kaldığını düşündüğüm ve pek bilemediğim için 9-10 tane kadar yem tanesi attım, şimdi fena üzüldüm 3 tane max atılması gerekiyormuş bir öğünde. nesi vardır yahu, harbi kötü hissediyorum. kabız falan mı olmuştur acaba? ne yapılır?
(2) 

2003 Clio symbol Marş sorunu

herseysoyledigimgibioldu #1013656 
Selam arkadaşlar

Bende 2003 Clio symbol var 1,5 Dizel bu araba son 2 haftadır tek marşla çalışmıyor 5 hatta 6 marşta çalışıyor. Sanayiye götürdüm bir ustam vardı, çalıştırmadan önce kaputun içindeki mazot pompası gibi küçük bir parça var onu sık mazotun oraya gidip geldiği gör dedi sonra çalışır dedi. İlk sabah yaptım tek marşta çalıştı kendisine aradım hava yapmış dedi. İkinci gün sabah aynı şekilde o pompayı yapmama rağmen 5 kere de çalıştı. Sorunu anlayamadık, çözüm önerisi olan var mı?
(15) 

bilgisayarımın özelliklerini ne yönde artırsam?

herseysoyledigimgibioldu #1012644 
selamlar, bilgisayarımın özelliklerini artırmayı düşünüyorum. bilgisayarın modeli: packard bell tj-75, özellikleri ekte. muzik produksiyonuyla ugrasiyorum evde, programlari kurdugumda epey bekliyorum, kasiyor, donuyor epey ve bu durumdan tiksiniyorum. olabildigince yeni laptop onerisi olmadan bu isi ram ekran kartı vs almakla halledebilir miyiz acaba? yardımcı olabilir misiniz?
(2) 

Cıldırıcam bır bakın lutfen

herseysoyledigimgibioldu #1006215 
Iyı geceler

Benım teknık bır sorunum var cozum uretebılırsenız cok sevınırım. Masa ustu bır bılgısayarım var ve farklı zamanlarda oturdugum oda da topraklı prız olmamasından dolayı farklı 3 HDD'nın de elektronık kartları yandı. Su an elımde yaklasık 1 TB lık 3 Adet yanmıs HDD ıle oturmaktayım. (2 seagate - 1 Samsung) - (Topraklı prız olayını hallettım.) Bu HDDlerın elektronık kartlarını degıstırecegımız bıldıgınız bır yer var mıdır: Bana bır gosterırsenız kendımı ıntıhar etmem :/ Ben Hatay'dayım buralarda bulamadım. Varsa esı dostu olan yonlendırın benı.

Tesekkurler
1

mobil görünümden çık