(3) 

Yurtdışından emlak vergisi ödeme

selamun aleykum kitty #1582677 
Yurtdışından emlak vergisini düzgün bir şekilde ödeyebilen var mı? Belediyenin internet sitesi Türkiye'de kayıtlı cep telefonu numaramı kullanmak istediğinden ödeme yapamıyorum var mıdır kolay yolu?
(9) 

Bulaşık makinesi uzmanı var mı

selamun aleykum kitty #1582448 
Yeni aldığımız bosch bulaşık makinesi kullanım kılavuzunda "ilk kullanımdan önce tuz haznesini suyla doldurun ve tuz ekleyin" gibi bir ifade var. Benim bildiğim tuz doldurulur sadece oraya. Tam olarak ne yapılması gerektiğini bilen var mıdır teşekkürler
(3) 

Vakıfbank yurtdışı döviz harcamaları

selamun aleykum kitty #1576113 
Vakıfbank kredi kartlarıyla yurtdışında harcama yapıldığında, yurtdışı harcama seçeneği dolar olarak belirtilmiş olduğunda, harcamanın harcama yapılan günün dolar kuruyla değil de ödemenin yapılacağı günün dolar kurundan çevrilerek daha yüksek bir ödeme yapıldığına dair şikayetler var.

Vakıfbank kredi kartlarıyla yurtdışında dolar üzerinden yapılan harcamalar hangi günün kuruna göre ne şekilde ödeniyor iyice kafam karıştı.
(1) 

Kediyle uçak seyahati - taşıma çantası sorunsalı

selamun aleykum kitty #1574855 
Lufthansa'nın Uçak yolculuğu için hayvan taşıma çantalarında istediği ebatlar 55x40x23 cm. Bunun yanı sıra hayvanın çantada rahatça ayağa kalkıp dönebilmesini istemişler. Hadi boy ve derinlik tamam ama ben piyasada hiç 20 cm eninde taşıma çantası bulamadım. kaldı ki bulsam dahi istedikleri ebattaki hayvanın 20 cm enindeki çantada rahat hareket edebileceğini düşünmüyorum. Böyle bir çanta Bulabilenler, daha önce kedisini uçakla taşımış olanlar lütfen yeşillendirsin, teşekkürler.
(4) 

Yunan adaları sorunsalı

selamun aleykum kitty #1573627 
Mikonos ve santorini dışında gidilmesini tavsiye edeceğiniz Yunan adaları hangileri(yeme içme ve görülecek yerler açısından) teşekkürler
(4) 

Prag'a Turkcell kullananlar

selamun aleykum kitty #1570424 
Prag'da 5 günlük Turkcell yurtdışı internet kullanımı yapacağız daha önce kullanan var mı? Ücret ve çekim kalitesi nasıldı?

Ankara'da resim kursu

selamun aleykum kitty #1521563 
Çankaya civarında yağlı boya tekniği öğreten iyi bi resim kursu ya da hoca var Mıdır? çünkü bence yok.
(5) 

Ofiste ses önleyici

selamun aleykum kitty #1388913 
Ofisim inanılmaz gürültülü insanlar bağırarak konuşuyor ve belli sebeplerden şu an çözemiyorum bu konuyu. Sesi tamamen kapatmadan azaltabilecek bir ürün, kulak tıkacı var mıdır? Klasik tıkaç demiyorum çünkü söylenenleri duymam gerekli ama bu ses tonu dayanılabilecek gibi değil başım ağrıyor eve gidince. Var mıdır dememişliği çözümü olan? Teşekkürler.
(16) 

Ankara'da dönerci tavsiyesi

selamun aleykum kitty #1381590 
Ankaralılar Ankara'da en iyi döner nerede yenir tavsiyeler plz
(1) 

ezik şarkıcı altuğ

selamun aleykum kitty #1352371 
Bu karakterin maceralarını nerden bulabilirim hangi dergide çizildiğini vs unuttum
(3) 

Bodrum Havalimanından Fethiye terminale

selamun aleykum kitty #1306747 
Saat başı otobüs bulur muyum? Bildiğiniz kullandığınız firma vs var mı?
(1) 

Ankara'da düzgün masaj/kese

selamun aleykum kitty #1304773 
Ankara'da profesyonel mesaj yapan mümkünse hamam/kesesi de olan düzgün güvenilir bir yer arıyorum daha önce birkaç kez denenmiş olanlar plz
(7) 

Gay çiftin dışarda evlenmesi

selamun aleykum kitty #1280029 
Bir Türk gay çift (ikisi de türk) gay evliliğe izin veren Avrupa ülkelerinde evlenebilir mi ve bu evliliğin resmiyeti getirisi olur mu. Salakça bir soru ama merak.
(1) 

Göz kapağında yara

selamun aleykum kitty #1278461 
Göz kapağımda haftalardır belli belirsiz çizik halinde bir yara var. Herhangi bir şekilde kanamadı, kapanmadı da. belli olmuyor ama makyajımı çıkarırken, yıkarken vs yanıyor. Gün içinde acımıyor.

Doktora gideceğim ama kaygımı bastırmak adına daha önce göz kapağında böyle bir sorun yaşamış olan var mı? Egzama vs olabilir mi diye de korkuyorum.
(2) 

Sözlükte birini engelleyince noluyo

selamun aleykum kitty #1277802 
Sözlükte birini engelleyince o da bizi görüyor mu?

Mesela benim yazdıklarımı Göremesin diye yapabileceğim bir şey var mı?

Thx.
(3) 

Eyes Wide Shut benzeri film

selamun aleykum kitty #1277508 
Evet eyes wide shut benzeri sapkın cultlı gerilimli gizemli film lazım önerileri alalım
(6) 

Eve sinen sigara kokusu

selamun aleykum kitty #1274771 
Evet nasıl çıkar arkadaşlar önerileri alalım. İki haftadır gitmiyor acayip sinmiş her türlü temizliği yaptım yok. Duvarları mı silsem acaba diyorum? Neyle silinir?
(4) 

Tişört imzalatmak

selamun aleykum kitty #1274685 
tişört imzalatmak için bir kalem lazım bana, yıkanınca çıkmamalı. Var mı böyle bir ürün/marka bildiğiniz daha önce kullandığınız onayladığınız?
(6) 

Bavulla tereyağı götürmek

selamun aleykum kitty #1274520 
Uçakta (4 saat kadar) bavulda tereyağı taşınır mı sizce bu havalarda? Nasıl paketlemek gerekir önerisi olan gelsin.
(5) 

Bir sakız en çok ne kadar çiğnenebilir?

selamun aleykum kitty #1274261 
Evet var mıdır bunun bir ölçütü saati dakikası?
(3) 

Yemek yaparken saçı kokutmamak

selamun aleykum kitty #1272567 
Duş almak dışında bir çözüm varsa deyiverin hele. Aspiratör bence yeterli olmuyor bir şekilde siniyor o koku bence ya. Salçalı soğanlı yemekse kaçış yok. Acaba diyorum o ustaların taktığı kep gibi şeyler faydalı olur mu? Bone??
(1) 

Latincesi olan gelsin

selamun aleykum kitty #1272239 
"Salus Patriæ Suprema Lex"

Ne demek dosdlar?
(16) 

Spor iştahı kesiyor mu?

selamun aleykum kitty #1270888 
Sb
(4) 

Şöbiyet dayanma süresi

selamun aleykum kitty #1270023 
Arkadaşlar elimde son kalmış özenle saklanmış 3 adet antepten gelme şöbiyet var arkadaşlara götüreyim diyorum ama 2 hafta oldu alalı. Bozulmuş mudur? (Oda sıcaklığında kutusunda sarılı halde bekledi)
(4) 

Yarım saatlik fön makinesi faturası

selamun aleykum kitty #1268245 
Bir fön makinesinin yarım saatte harcayacağı elektrik miktarını hesaplamanın yolu var mı? Hesaplayabilen olursa rica
(8) 

Ankara'daki gerçek "nezih" semtler

selamun aleykum kitty #1267442 
Ankaralıyım ama buradaki bir duyurudan sonra nezih semt anlayışım değişti. Ankara'da mesela kiralık evine erkek arkadaş geldiğinde insana sıkıntı ve stres yaratmayacak, konu komşu baskısı yaptırmayacak semtler nereler sizce? (Mümkün olduğunca spesifik olarak yer belirtmeniz daha iyi). Teşekkürler.
(8) 

diş beyazlatma sonrası ağrı

selamun aleykum kitty #1105190 
Bugün diş beyazlatma yaptırdım ama ağrısı (sızısı) hala geçmedi ve gitgide şiddetleniyor. Elimde malesef sadece majezik ve parol var. Bunlardan birkaç adet yutsam zararı olur mu sizce, bu ağrıkesicilerden çoklu kullanmış olan var mı ya da sınırı nedir bilgisi olan yazabilir mi ağrı korkunç şu an :/
(4) 

diş beyazlatma/ankara

selamun aleykum kitty #1104033 
Arkadaşlar Ankara'da diş beyazlatma işlemi yaptırıp memnun kalan varsa nerde yaptırdı söyleyebilir mi? 1.700 civarı istiyo benim bulduğum yer bu fiyat normal mi?
(8) 

Booking .com iptal

selamun aleykum kitty #1095148 
Arkadaşlar ucretsiz iptal seçenekli bi rezervasyonumuz vardı, son 1 haftaya girdiğimizden o seçenek yandı ve arkadas yanlışlıkla siteden iptal etti. şimdi toplam ücret karşılığında iptal oldu yazısı geldi, iptali geri alabilir miyiz? Ya da ne yapılabilir?

Forumlarda ben kartımı internet alışverişine kapattım ücreti çekemediler diyen var ne kadar doğrudur veya güvenlidir sizce böyle bir hareket?

Bookingin numarasına ulaşamıyoruz ayrıca arayıp başarılı olan numarasını yazabilir mi? 800 lüden çıkmıyor
(4) 

risksiz antibiyotik

selamun aleykum kitty #1085170 
boğazım inanılmaz acıyordu yutkunamıyordum, ateşle doktora gittim katarin+burun ağız spreyi verdi. Ateş kesildi acı gitti ama boğazım hala kötü, dolu gibi ve akıntı var genizden. Antibiyotik vermesi gerekmez miydi? Katarine baktım antibiyotik değilmiş.
Önerebileceğiniz antibiyotik var mı bu durumlarda kullandığınız?
(11) 

Cilt lekelerinin geçiremeyen tıp

selamun aleykum kitty #1076105 
insanlara kol bacak yapılbilen, iç organlarına kadar değiştirilebilen bir dönemde cilt lekelerini ciddi anlamda geçiren herhangi bir yöntem olmaması tuhaf değil mi? Bin çeşit estetik operasyon var, ınsanlar yüzlerini tanınmayacak kadar değiştirebiliyorlar ama derideki 1 cmlik yara izini geçirebilecek herhangi bir yöntem yok, bütün interneti taradım kremlerden lazerlere hiçbir yöntemden memnun kalmamış insanlar, değişiklik olmamış çoğu para tuzağı. acayip değil mi?
(10) 

vücuttaki izleri geçen var mı

selamun aleykum kitty #1076103 
bacağımda 1 cm çaplı iz var, 2 yıla yakındır geçmedi. ciltten daha pembe duruyor. (hiperpigmentasyondanmış) bazı soyucu kremler kullandım hiç etkisi olmadı. bu kadar faydasız bir dermatolojiden umudumu kesmiş durumdayım. bu izlerini geçirebilen var mı, lazer, kimyasal vs tedavi kullananlardan cevap bekliyorum.
(1) 

ankara'da maden mühendisi ne yapar

selamun aleykum kitty #1029774 
6 yıl deneyimli azimli fişek gibi maden mühendisine ankara'da iş ariyoruz neler olabilir
(11) 

Haremden evlilik sorunsalı

selamun aleykum kitty #1022309 
Şimdi kusura bakmayın tamamen cahilliğimden soruyorum bu osmanlı haremlerindeki kızları yüksek devlet görevlileriyle vs evlendiriyorlar da, o kızların "ilki" padişah olmuyor mu, dönemin adamları bunu nasıl sindiriyo? Ya da padişahla olan başkasıyla evlendirilmiyo mu? Sistem nasıl işliyo tşqqrlr
(4) 

kaç mb gerekli

selamun aleykum kitty #1016679 
operatörümden bezdiğim için turkcelle gecmeye karar verdim. Gün boyu en az bi iki saat spotify, baya yoğun twitter ve facebook kullanıyorum, whatsapp zaten temel mesajlaşma aracım. En az kaç mb internet lazım bana 4 yeterli midir, bitti bitecek tarife korkusu olmadan kullanmam için?
(9) 

metroda insanların fotoğrafını çekmek

selamun aleykum kitty #1016526 
Iki gün önce metroda kadının birini (gayet elit görünümlüydü) yanındaki kız "o çektiğiniz fotoğraflardan benim olduğumu siler misiniz" diye uyardı. Kadın indikten sonra da "herkesin fotoğrafını çekti" dedi. Baya sinire kesmişti zor sakinleştirdik. Baya rahatsız oldum ben de. Hatta meraktan çekilecek bir şey mi var diye bakındım, komik ya da ilginç bir şey yoktu gayet yurdum amcası teyzesi vardı ortamda. Metroda vs. insanların fotoğrafını çekmek suç mudur?
(2) 

Hayvan Çiftliği'ne tiyatro bileti olan??

selamun aleykum kitty #1015106 
Bir arkadaşımın ödevi için bu oyunu görmesi gerekiyor, Akün'de 18-19-20-21-22'sinde görünüyor ama hiçbirine bilet kalmamış malesef. Biletini vermek/satmak isteyenlere açık. Şimdiden cok teşekkürler.
(5) 

jelibon sivilce yapar mı

selamun aleykum kitty #1013275 
Sb
(11) 

güzellikte görelilik

selamun aleykum kitty #1013274 
Şimdi bi kız arkadaşımla çok yakışıklı adamlar hakkında konuşuyorduk, öylesine bir isim sallamak gerektiği için brad pitt dedik, sonradan konuşunca ikimizin de brad pitten öyle aman aman hoşlanmadığı, hatta neredeyse adamla ilgilenmediği, hatta afedersiniz verse şey etmeyeceğimiz ortaya çıktı (ciddiyiz dinleyin). Hatta brad pitt yerine mesela ben syd barrett'a çok tavım, arkadaşım ise çirkin denebilecek (gayet kara kuru yamuk burunlu eciş suratlı oyuncuları) beğeniyor, kimle olmak istersin sorusunu duyunca aklına o adamlar geliyor.

Bu durum sizde de var mı? Biz bunun sadece kadınlar için geçerli olduğunu düşündük erkekler daha "düz" bakıyor gibi geldi.


Not: Brad pitt örneğinden gitmemizin sebebi bir çeşit "evrensel" yakışıklılık örneği olması. Siz de mesela ne bileyim scarlett johansson bağlamında filan düşünebilirsiniz.
(4) 

arzunun o belirsiz nesnesi

selamun aleykum kitty #1011826 
Ya bunu izledim ve delirdim doktor bu ne. Ben mi anlamiyorum bi tek ya sözlüğe baktım herkes anlamış. Hayır tamam freudlu nietszcheli göndermeler tamam da her şey havada gibi geldi bana absürd geldi. Terör meror kısımları özellikle. Hayır tamam absürdse olmuş ama cidden her şey havada uçuyo gibi ya :/ ben galiba anlamadım:// anlayan bilale anlatır gibi anlatabilir mi ltvn. iyi ıkşmlr.
(2) 

Ankara'da punk bar

selamun aleykum kitty #1011715 
Var mı?
(6) 

zarfi yaliyo muyuz acil cevap

selamun aleykum kitty #1010417 
geçen seçimde musahitlerden biri allah kitap muhammed askina şu zarflari yalamayin artik açarken pusula yirtilcak diye cigerimiz soluyo yazmıştı doğru mu bu? yaliyo muyuz yalamiyo muyuz çabuk soyleyin oy vermeye gitcem
(1) 

Dangerous Liaisons benzeri film

selamun aleykum kitty #1010144 
Geçmişte geçen aşklı entrikalı psikolojili film önerileriniz alınır, 18. yy ve ahlaksız aristokratlar tercih sebebidir
(5) 

bir türk filmi arıyorum

selamun aleykum kitty #1008944 
Malesef oyunculara ve ismine dair bir şey hatırlamıyorum, başrolde bir kadın var bipolar, resim filan yapıyo sonradan aklını kaçırıyo, sonlara doğru öğreniyoruz asıl sebep kocasıymış, bir türlü ayrılamıyo en sonunda ayrılıp oh be salatayı kendi istediğim gibi limonlu yiycem sonunda diyordu bi bulduruverin be.
(1) 

Ankara'da doğru dürüst masaj salonu

selamun aleykum kitty #1008266 
Temiz, işinin ehli yer var mıdır nerededir?
(1) 

acil chun li gömleği

selamun aleykum kitty #1008230 
Chun li nin üstündekine benzer bişey nasıl bulurum üç dört gün içinde?
(7) 

araba yarışları - izleyici ezme sorunsalı

selamun aleykum kitty #1005201 
Araba yarışlarında köşelerde bekleyen seyircilere çarparsanız suçlu olmuyosunuz di mi? Ölürse falan?
(6) 

canlı bomba olduğundan şüphelenince

selamun aleykum kitty #1004688 
e naapalım? zaten biz millete duyurmaya yeltenince kendini patlatır?
(2) 

alakasız konularda yüksek lisans-doktora

selamun aleykum kitty #1004093 
Aynı anabilim dalında olmak üzere yüksek lisans teziyle doktora tezi konusunun birbiriyle çok alakasız konularda olmasının akademik manada dezavantajları neler, böyle yapan var mı
1

mobil görünümden çık