(2) 

Fotoğraf tarihi?

darkwizard #1584108 
İlk fotoğraf, ilk portre fotoğrafı, ilk renkli fotoğraf, ilk renkli portre fotoğraı, türkiyede ilk renkli portre fotoğrafı ne zaman çekilmiştir.
(9) 

Likör ne ile içilir?

darkwizard #1583964 
Jagermeister ve türevleri ne ile içilir.
(5) 

Soyut yaptığım tablolar sizce nasıl.

darkwizard #1571048 
eksisozluk1923.com

Görsel eklenmiyor diye buraya yükledim entry de var
(7) 

Günde 3-4 kez büyük abdeat yapmak

darkwizard #1568637 
Babam günde en az 4 kez büyük abdestini yapıyor ben günde en fazka 2 kez yapabilirim. 4 kez bana anormal geliyor. Doktora görün diyorum yok diyor normal midir.

Elinde projeksiyon cihazı olup kullanmayan var mı?

darkwizard #1562036 
Arkadaşlar çizimlerimi duvara veya tuvale yansıtmak için projeksiyon bulmam gerekiyor acaba elinde olup kullanmayan ucuza veya bedava vermek isteyen var mıdır. Teşekkürler.
(1) 

Remini gibi fotoğraf netleştirme uygulaması?

darkwizard #1550033 
Remini kullanıyordum o bozmuş kalitesiz iyileştirme yapıyor artık, ne önerirsiniz.
(2) 

Nüfus artışı kaynakların yetersizliği ve çarpık kentleşme?

darkwizard #1543483 
Bu aralar kafaya takıyorum, insan sayısı son 100 yılda 2 3 milyar arttı. Hatta daha da çok olabilir. Böyle bir yüzyıl daha giderse hormonlu yiyecek sayısı artacak hayvanların nesli tükenecek çoğu yerde kuraklık olacak ve haliyle doğa harap olacak. İnsan kendi sonunu getirebilir mi tükenecek ve karanlık çağa girecek. Sonra doğa kendini ne kadar sürede yeniler. Etraf plastik ve çöp dolacak çünkü doluyor. Her insan demek bir çöp demek. Bilinçsiz ürüyor insanlar. Özellikle bağnaz yobaz ve bilgisiz kesim. Aydın kesim azınlık oluyor ülkemizde mesrla. 50 yıl sonra İslami şeriat gelir ülkeye zira aydın kesim gitgide azınlık oluyor.
(2) 

İstenmeyen düşünceler ve zihnin karmaşası?

darkwizard #1542548 
Bayadır bu hissi yaşıyorum akşamları veya Bawn gündüz herkes gibi yatağa girince zihnim değişiyor, ben olmuyorum istemediğim düşüncwler zihnime yerleşiyor bunlar tanıdık kişilerin sesleri ve bazen tanımadık sanki benimle konuşuyor zihnimde onların iç sesini düşüncelerini duyuyorum gibi oluyor zihnin saçmalaşıyor. Doktora gittin önemsiz dedi ilaç yazdı psikiyatriye gittin risperdal içiyorum. Sebebi ne olabilir? Başka sorunlarım daha var paranoya deniyor sanırım adına. Öyle dedi doktor.
(3) 

Nüfus artıyor peki ya kaynaklar yetecek mi?

darkwizard #1542283 
2002 de 65 milyon olan nüfus akp türkiyesinde 20 milyon artmış peki ya nüfus arttıkça fakirleşme ve gelir adaletsizliği ve kaynakların dağılımında sorun olmaz mı dünya genelinde artan nüfus ile doğal kaynaklar ve yiyecek içecek, metal demir, pamuk, kağıt nasıl yetecek. Dağlar bile eritiliyor barajlar kuruyor düşündükçe kafayı yer gibi oluyorum hiçbirimiz bu gezegende sonsuza kadar kalmayacağız en nihayetinde ama 2000 yıl sonra dünyayı me bekliyor tüm dertler sırtımda gibi hissediyorum sanki doğa olayları benim sorumluluğumda gibi geliyor.
(2) 

Avrupa'da yaşayanlar bakabilir mi?

darkwizard #1539251 
www.amazon.co.uk
Şu seti arıyorum. Türkiye'de bulamadım. Sanırım bitmiş amazon.co.uk de de acaba bir şekilde temin edebilecek var mıdır bu seti.
(4) 

Blu Ray ne işe yarar

darkwizard #1539173 
DVD filmden farkı nedir? Ne gibi kalite sağlar ve nerede izlenir.
(1) 

Madde kullanmadan olan paranoya

darkwizard #1538882 
Madde kaynaklı olmayan paranoya nasıl yenilir yani kişinin elinde olmadan yaşadığı kuruntular. Ne önerirsiniz? Çoğunlukla evdeyim, iş bulmak istiyorum ama insan ilişkileri sıkıntılı kuruntu ve paranoya bunu baltalıyor ilaç da kullanıyorum ama azaldı ama geçmedi. Baya senaryo yazıp inanıyorum.

Prometheus filminin figürlerini arıyorum.

darkwizard #1538819 
2012 Prometheus filminin Neca marka action figure arıyorum. Amazon da var ama pahalı geldi daha uyguna elinden çıkarmak isteyen varsa yazabilir. Teşekkürler veya Robocop ya da film figürleri olan.
(8) 

Türkiye'nin başarısından rahatsız olmak, sevinmemek

darkwizard #1538731 
Arkadaşlar bende 10 senedir benim için kırılma noktası gezi direnişi sonrası. bu durum var 5 senedir aşırı oluyor. Futbol, Voleybol, Hentbol ya da Atletizm ya da bir Müzik yarışması ya da ülkede yapılacak organizasyon falan hep kötü olsun sonuç istiyorum. Ülkenin zor durumda olması beni mutlu ediyor bunun etkeni elbette parti devletine dönüşmemiz. Yani Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti için savaşırım sanatımı konuştururum ama şu anki AKP hükümeti ve AKP cumhurbaşkanı için olumlu hiçbir şey yapmak istenşyorum. Siz ne düşünürsünğz bu konuda. İyi né varsa bitirmeleri konusunda
(10) 

Bu karamsarlığın sonum olmasından korkuyorum

darkwizard #1538598 
Arkadaşlar özellikle son 2 3 senedir akp iktidarının ve zihniyetinin kalıcı olmasından ve bu baskı faşizan rejimin kalıcı olmasından çok korkuyorum aydınlar hilerici insanlar Avrupaya gidiyor azınlık olarak kalıyoruz adamlar her dediklerini yapıyorlar İran ve Afganistan ya da bir Pakistan olacağımız korkusu var bırakıp gidemiyorum buraları ama kalmak da istemiyorum en sonunda Stefan Zweig gibi intihar etmekten korkuyorum.
(10) 

Evde kedi besleyenlere bir şey soracağım

darkwizard #1538467 
Kediler için açık cam kapı risk taşımaz mı, aşağı atlayabilirler çünkü

Bunun sebebi ne olabilir sizde de oluyor mu

darkwizard #1537837 
Merhabalar benim şöyle bir durumum var, akşamlaro uyku için yatağa girdiğim zaman düşüncelerim saçmalaşıyor elimde olmadan zihnimde farklı düşünceler duyuyorum, yani şöyle diyeyim düşünceler anlamsızlaşıyor başka kişiler konuşuyor veya düşünüyor gibi geliyor. bunun nedeni ne olabilir, bazen yazı falan yazarken de oluyor anlamsızlaşıyor ne yazdığını unutuyorum başı ile sonu farklı oluyor. Psikiyatriye de gidiyorum doktor önemli bir şey değil demişti üzerinde durma. Ama psikotik bozukluk teşhisi koymuştu. Başka sıkıntılarım daha var ama bu durum uzun zamandır var ve rahatsız ediyor. Düşünceler beni
(14) 

Türkiye'de neden sanata değer veren, sanatçıyı destekleyen yok

darkwizard #1537459 
güzel sanatlar fakültesi mezunuyum işsizim tablolar yapıyorum başta dedem olmak üzere kimse sanatımı anlamıyor ve destek çıkmıyor. ressamlık da meslektir ve durumun iyi ise sanatçıya bir jest yapılır ve destek çıkılır, mesela dedem durumu iyi ama ona göre çöpçü olmam gerekiyor bana hep öyle diyor rahat meslek belediye bir de kadro alırsan diyor oysa ben sanatçıyım ama onun yerine atölye açayım sana alet erdavat alayım heykel seramik yap yağlıboya kursu ver falan demiyor. üzücü.
(5) 

National Geographic Türkiye'de neden bitti

darkwizard #1537197 
Ortaçağ dönemini yaşadığımız bu çağda bir bitmeyen bu vardı bu da bitti. Akp döneminde ve kriz ortamında bir güzelliğin daha sonu geldi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda

marvel select marka figürleri arıyorum

darkwizard #1537069 
marvel select, diamond select diye de geçiyor bu marka figürleri olan varsa satmak takas etmek isteyen herhangi bir şeyle lütfen sarılandırsın.

dijital çizim tablomu satıyorum

darkwizard #1536942 
arkadaşlar dijital olarak çizdiğim ve tuvale bastığım 2 adet çizimi satıyorum ilgilenen DM atabilir.



çizimlerin görseli aşağıda. 30x40 cm canvas baskı gelecek.

şu figürü arıyorum sideshow daredevil vs punisher

darkwizard #1536940 
www.youtube.com

acaba elinde olan var mıdır? taksitle de olsa almak istiyorum.
(6) 

Gorilleri sever misiniz?

darkwizard #1535847 
Tüm gorillere tapıyorum desem uçuk kaçmaz. 2.5 sene önce japonya dá bir hayvanat bahçesinde yaşayan 4 kişilik goril ailesini takip etmemle başladı her şey. Momotaro ailesi adında 2 oğul ve anne baba üyeleri olmak üzere 4 kişilik grup. Annenin adı Genki 36 yaşında ama yaşına rağmen ve atak hayat dolu enerjik ve yemeğe bayılıyor annemin yerine koymuşum resmen çok bağlandım. Bir de çocukları var büyğk oğlan gentaro muhteşem bir oğul yüzü sevimli afacan Kintaro var bakkala yollasan üstünü cebe atar öyle afacan baba momotaro genç daha genki'yi göre 22 yaşında. Büyük oğul 12 ye girecek ufağı 4e halen annesini emiyor kereta.
Bunların dışında Berlin, San Diego, Rostock, Tapei, Ueno gibi yerlerde hayvanat bahçelerini de takip ediyorum ama favori yer kyoto yani genki ailesi.
220 bin takipçisi var youtube da bu da bir başka hesap çok tatlı bir aile değl mi izleyin bana hak vereceksiniz.

Sizler sever misiniz gorilleri ya da primatları.
m.youtube.com
(9) 

Bunlar sizde de oluyor mu, normal mi? Nasıl kurtulurum

darkwizard #1535660 
Arkadaşlar daha önce de benzer şeyi sordum ama ben eskiden normal sanırdım.

Kısaca söylemek gerekirse bende şunlar var
Girdiğim ortanlarda vb sürekli hakkımda konuşuluyor gibi düşünüyorum.
Gittiğim yerlerde bir suçluyum gibi kameralarla izleniyorum gibi geliyor.
Herkes bana oynuyor gibi ve sanki doğa olayları benim için oluyor gibi geliyor arkadaşlarım arkamdan iş çevirip bana kumpas kuruyor gibi geliyor. Sanki çevremdeki kadınlar veya sosyal medyada takip ettiğim ünlü mankenler paylaşımları ile bana mesaj veriyor gibi geliyor sanki bana atıfta bulunuyor sanki annem babam bile konuşurken benim hakkımda konuşuyor kesin ve iş çeviriyorlar gibi geliyor. Mesela iftira atılıyor suçu üzerine yolmaya çalışıyorlar santaj yapıyorlar gibi geliyor. Sanki geceleri yatağa girince düşüncelerim değişiyor bana ait olmayan düşünceler oluyor saçmalaşıp başkalarına ait oluyor gibi geliyor. Sürekli suçluluk duyuyorum sanki bu yüzden cezalandırlıyorum gibi geliyor. Ve en kötüsü her akşam kapıyı kilitleyip odamın babamın beni boğmasın korkuyorum. Dışarı çıkmak istemiyorum çünkü insanlar içine girince sıkıntı yaşıyorum sporu da bıraktım bu yüzden eskiden de vardı bunlar ama 2 yıldır aşırı arttı nedenini bilmiyorum. Doktora da gidiyorum herhangi bir tanı yok ama 2 farklı ilaç içiyorum. Bana eskiden normal gelirdi ama aşırı arttı hayatımı etkiliyor ne önerirsiniz? Nasıl kurtulurum bu fikirlerden maalesef kuruntularım elimde değil.

Diesel DZ-1374 saatimi satıyorum.

darkwizard #1535629 
Nakite ihtiyacım var ve bu saati kullanmıyorum şu an pili bitmiş duruyor. Orijinal ve yurtdışından alındı kutusu falan duruyor. Ilgilenenler yazabilir.
Saatin sıfırı 2700 tl. Ama satışı yok.
(10) 

Iltica etmek?

darkwizard #1534813 
Yunanistan Almanya neresi olursa ne yapabiliriz bu ülkede intihar edecek duruma geldim iş yok yaş 27 oldu Almanya doğumluyum dil yol ama nasıl iltica edebilirim? Her gün lanet ediyorum o kadar bunaldım.

action figür sahibi olan var mı?

darkwizard #1532606 
bu aralar çok merak saldım almak koleksiyon yapmak istiyorum elinde olan takas vb elinden çıkarmak isteyenler varsa söyleyebillir mi?
(2) 

Bu sizde de oluyor mu

darkwizard #1528755 
Bazen akşamları ya da geceleri uyumak için yatağa girdiğimde düşünürüm bir şeyleri ama düşüncelerim kopuyor bana ait olmayan insanların düşünceleri sanki zihnime yerleşmiş benim hakkımda konuşuyorlar yorum yapıyorlar gibi hissediyorum. Tanıdık düşünceleri bunlar veya anlamsız cümleler de olabiliyor. Bunun nedeni ne olabilir.
(6) 

tester ve çakma parfüm nasıl ayırt edilir?

darkwizard #1328790 
evet soru başlıkta, 500 tl olan parfümün testeri 150-200 ise bu nasıl oluyor?
(2) 

Uygulama açık değil ama reklam çıkıyor.

darkwizard #1327897 
Muhtemelen virüs girmiş, reset atmadan nasıl kurtulabilirim. Yedeklemek için sd kartım yok su an telefonda. O yüzden.
(1) 

bir mitoloji tanrısı arıyorum.

darkwizard #1327257 
uzak doğu'da hint,çin olabilir dünya, yaşam bir tanrının gördüğü rüyaydı. o tanrı kimdi?
(2) 

Diş beyazlatma önerisi?

darkwizard #1326612 
Doğal yollardan böyle bir şansımız var mıdır?
(3) 

diş temizletmek

darkwizard #1326107 
bunu nerede yaptırabilirim, dişlerimi temizletmek ve hafif sarılığın gitmesini istiyorum.

edit: ve fiyatları nedir?
(5) 

topuk ağrısı hangi doktor bakar.

darkwizard #1325847 
selamlar soru başlıkta, teşekkürler.
(1) 

spor ve beslenme?

darkwizard #1325644 
Merhabalar, Fitness'a başladım, spor ve beslenme konusunda pek bilgim yok, boyum 1.83/4, kilom 65/66 evet bazı kısımlarda yağlanma var ama genel olarak zayıfım. bana şimdi beslenme konusunda fikir ve kaynak verebilecek var mı teşekkürler.
(5) 

intro kısmında kullanılan enstürmanlar neler?

darkwizard #1324907 
www.youtube.com

tulum, kemençe, gayda diye tahmin ediyorum ben
(11) 

Scarlett Johansson'ı çizdim nasıl olmuş:D

darkwizard #1324832 
bunu kim gönül işine taşıdı? :D scarlett'e aşık oldum o halde bir akıl verin. ingilizce mesaj atacam:D




Çizim geliyor...
eksiup.com




niye bu kadar yakın çıkıyor bilmiyorum ama uzaktan daha net, yakından tonun dokuları falan belli oluyor, resme uzaktan bakmak gerek algılamak için neyse.
edit: referansı ekledim bakmadan kafanıza göre yorum yapmayın.

referans: pbs.twimg.com :large
(5) 

sözlükte leyla olduktan sonra entyler'in silinmesi?

darkwizard #1324795 
evet böyle bir şey maalesef var, 1000 entry altında üyeler leyla olunca entryler'i de komple siliniyor?bunun önüne neden geçilmiyor.
herkes en az 1000 entry'li mi olmalı?
eksisozluk.com
(11) 

Fotoğrafı gören kızların sohbeti kesmesi, soğuması?

darkwizard #1324783 
Sanaldan tanıştığım, sözlük twitter ne dersen ne fotoğrafımı görünce soğuyorlar neden herkes tipe bakıyor. Yazdıklarımı beğenen beni fikirsel olarak beğenenler tiple eliyor(: sanırım baya baya güvenim kırıldı, birebir okulda bu yüzden kızlara açılamiyorum. Yaşım 23/24 düşünün yani
(11) 

Aleyna Tilki'yi beğeniyor musunuz?

darkwizard #1324658 
ses olarak
kadın olarak

bence sesi fena değil, fizik de iyi.
(5) 

mini etek giyen kıza neden kötü gözle bakılır?

darkwizard #1324630 
bizim giyim tarzımızda olmadığı için midir, aşık mahsuni'yi çok severim fakat onun bile bir türküsünde mini etekli kız eleştiriliyor. mini etekli her kız basit midir, tuhaf.
(14) 

netflix üyeliği olan var mı?

darkwizard #1324571 
haftalık 5tl çok pahalı değil mi, nasıl ödürüyorsunuz?

öğrenciyim, gelirim yok. ya birisi bana burs verecek ya da ben, birçok şeyden muaf olacağım. gençliğimi yaşayamıyorum. amerika'da liseliler bizdeki üniversiteliler daha kaliteli hayat yaşıyor.
(4) 

dergi bağışlamak?

darkwizard #1324393 
herhangi bir liseye dergi bağışlamak istiyorum ama kütüphaneler falan yok. ne yapabilirim? yani okula bağışlamak zor sanırım.

national geographic- 2009-2014 arası 55-60 dergi.
(5) 

doku örneği lazım

darkwizard #1324014 
seramikten soyut bir çalışma yapacağım, doku örneği lazım, soyutun üzerine işleyeceğim. şekili atmıyorum ama iki tane ahtapot koluna benzeyen uzun cisim, ve altında kare tahta hepsi seramikten olacak.
(5) 

Endoskopi yaptıran var mi

darkwizard #1320107 
Modemden rahatsizim. Muhtemelen gastrit var. Eskiden beri düşünüyorum ama korku ve biraz da bos verme vardi ama 2 gündür beni baya yipratti. İşlem zor mu, kac dakikada bitiyor. Hortum bogazdaki iken yutkunma oluyor mu, bir de doktor sonucu ne zaman söylüyor. Bu islemden sonra bir sıkıntı varsa tedavisi oluyor mu yoksa yine aynı sorunlar decam eder mi
(5) 

bu konuda fikirleriniz lazım

darkwizard #1319907 
ders için 3d kilden tasarım yapacağız, seramik dersi.
illa nar olmayabilir, güzel dokusu olan soyut bir formda da kullanacağim, şeyler de olabilir. mesela ahtapot kolundan bir form yapmak, vazo gibi ama eğri
dayanak noktam çıkış noktam nar, ben el bombası ile birleştirdim, fikirsel olarak da hocaya söyledim ama o, daha fazla şeyler eskiz olarak tasarlamamı söyledi? sizce nar ile neyi ilişkilendirebilirim, ya da aklınızda güzel bir fikir varsa diyelim ki doğadan bir obje onun dokusu şekli ile başka bir şeyin üzerinde değişim soyut da olabilir mesela andırabilir şekli ama soyutsal.
(1) 

Gastrite ne iyi gelir

darkwizard #1319745 
Arkadaşlar 2 gündür perişan haldeydim. Yarın da sınavlar başlıyor, uyku uyutmadı, midem özellikle göğüs kafesimde öyle bir sıkışma ve baskı var ki, aşırı gaz var gibi nefes alırken gurultulad ve bazen geğirme hissi oluyor. Cidden beni bitirdi. Hazımsızlık, acile gittim gaviscon ve nexium yazdı. Dahiliye git gastrit var dedi, en Azından doktora gideene kadar ne beni rahatlatır, bir türlü rahatlayamıyorum, helak oldum. İçimde bir balon var sanki bu nedir ya
(7) 

2 hafta sonra öleceği söylendi amcama.?!?

darkwizard #1319532 
doktorlar yanılıyor olabilir, mi amcam 3-4. seviye kanser teşhisi koyuldu burada tedavi gördü 1 ay ilerleme olmadı, almanya'da yaşıyordu oraya ailesinin yanına götürdüler, orada hastahaneye yattı 1 hafta sonra doktorların koyduğu teşhis tedavisi olmayan kanser ve 2 haftalık ömür, hastahaneden taburcu edin son zamanlarını sizinle geçirsin demişler? böyle bir şey mümkün olabilir mi? vücudu hızla zehirliyor bu durum. bir insanın 2 haftalık ömrü kaldığını bilmesi zor şey doğrusu. hepimiz çok üzgünzüz:(
(3) 

saçma gelebilir ama artık bir sevgilim olsun istiyorum

darkwizard #1319159 
arkadaşlar, çevrede olsun çiftleri vb görüyorum 24 yaşına geldim kız konusunda bahtsızım teklif etmedim ama sevdiklerimin bazılarının sevgilisi vardı, beğendiğim birkaç kız var emin olmamakla birlikte hiç aram yok konuşamıyorum bile kızlarla ne önerirsiniz? arada durakta gördüğüm bir kız var bugün mesela ama bana çok uç geliyorlar yani sanki ulaşılmayacak bir yerdeler, otobüste yanına oturabilirim ancak sanırım o kızın tuhaf:) fakültede de var ama işte hep uzak geliyor sanki hep olmayacakmış gibi, nasıl konuşulur onu da bilmiyorum önceden sevgiye ihtiyaç duyardım, şimdi haliyle cinsellik de gerekiyor. escort veya kerhane bunları geçin insanın sevdiği ile birlikte olması gerek diye düşünüyorum:D haksız mıyım? en azından sevgiye baya açım hiçbir kız arkadaşım olmaması beni baya üzüyor, geç ergenliğe girip karşı cinsin farkına vardım sanırım bir de geçmişte bazı travmalardan böyle yalnız kaldım, çok yalnızım be duyuru.
(2) 

Wax mı yoksa jöle mi yoksa fön mü

darkwizard #1317461 
Erkek icin hangisi daha iyi durur? Sırıtmaz.
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık