(2) 

Güzel bir Yunan kadının soyledigi popüler Yunanca şarkı

a summer day #1579547 
Neydi ismi? Geçen sene çok çıktı karşıma ama ismi kalmadı aklımda.
(4) 

Sagopa FT sezen aksu tükenecegiz tadında başka rap düet?

a summer day #1579516 
Tavsiyelerine ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden
(2) 

Telefonumdaki ses kaydini link olarak sozlukten birine nasil atabilirim?

a summer day #1291470 
Kendi yaptigim bir ses kaydini elimde sozluk hesabindan baska bir iletisim bilgisi olmayan bir yazara bildigin youtube kadar linki gibi nasil kopyalayip atabilirim.
(3) 

İzmir de iyi bir gastroentolog

a summer day #1269623 
İzmire yeni tasindim.bir kac gundur ciddi mide sorunlari yasiyorum. Muayene ucreti 500 tl nin altinda onerebileceginiz iyi bir gastroentolog veya ozel hastane var mi?
(1) 

Instagram hesabimin adini degistirdim kimlere bildirim gider?

a summer day #1262952 
Ya da gider mi? Face e bagli degil sayfa.ama tel rehberimdekilere veya takipcilere gider mi?
(6) 

Duyuruda mobildeyken mobil ekrandan cikip tekrar mobil ekrana donemiyorum

a summer day #1256487 
Duyuruda bisey aramak icin sayfanin en altinda yer alan mobil gorunumden cik a tikliyorum.ama tekrar eski haline donmek icin bir buton yok.bunun bor yolu var mi? Bir sure sonra kendiliginden donuyor eski haline ama benim istedigim zaman degil.
(5) 

Bu ingilizce mesaji cevirebilecek olan var mi?

a summer day #1247077 
Sb
We need you this holiday season as a rep. you are just perfect to rock a pair of shades for us and get featured.lets connect. Check my link so we can chat.
Tskler simdiden.
(13) 

Emlakcinin kendisine ev satmak

a summer day #1241969 
Sorum biraz sacma gelebilir ama gercekten bilmedigim icin soruyorum. Gayet guzel yuruyen bir ticari isim var.bizim iste elde nakit bulunmasi buyuk bir guc.pat diye bir düses mal cikiyor karsina.5 tlye aldigin 20 ye sattigin seyi onbin tane alirsan 3 tlye alma imkanin doguyor sinirli bir sure icinde. Kazancimdan biriktirdigim 250 bin liram var, guzel bir kac da ev buldum.ustune 100 bin cekip ev alicam.aldigim evi de yazlik olarak kullanicam. Yani hayatim o evde gecmeyecek.fakat aniden karsima buyuk capli duses mal alma imkani ciktiginda iki gunde evi satabilmek istiyorum.gecen yaz boyle bir durum oldu.arabanin degeri 40 ti galeriye gittim ayni gun 36 ya verdim.bu sekilde kismen zararina pat diye ev satabilecegin guclu emlakcilar oluyor mu? Oluyorsa da galericilerdeki oranlara yakin bir makul zararla satilabiliyor mu? Evetse al sat islemleri kac gunde cozuluyor?
(4) 

Bir sitenin kullanici trafigi

a summer day #1229913 
Sadece adini bildigimiz bir e ticaret sitesinin gunluk ortalama ziyaretci sayisini ogrenebilecegimiz bir yol var mi? Varsa lutfen basitce ogrenmeye ihtiyacim var.
(1) 

Lazerle ses teli ameliyati yapan devlet hastanesi var mi?

a summer day #1225418 
Sb. Ses tellerimde hem nodul hem kabalasma var mesleki yipranma sonucunda.acik ameliyatta bogaza delik aciliyormus. Lazer ameliyatlari cok basarili ve estetik ama bunu yapan devlet hastanesi yok oldugum yerde.
(3) 

Ayvalık veya sarımsaklı da sezonluk evi olan

a summer day #1195521 
Var mı? Tatilci değiliz sarımsaklıda 3 buçuk ay iş yapacağız fakat kalacak yer bulamadık istediğimiz şartlarda.kiralık eşyalı evi olan ya da çevresi olan arkadaşlar lütfen ulaşsınlar.
(2) 

İphone 6s in hangi serisinde batarya sorunu

a summer day #1191346 
İphone 6s alıcam internet faturasının üstüne taksitle.son dönemde bir serisinde batarya sorunu olduğunu öğrendim.alacağım telefonun o seriye ait olup olmadığını nasıl anlarım? Şimdiden tşkler.
1

mobil görünümden çık