iphone 11 güncellemeden sonra açılmıyor

antreman kocu munir bey #1587891 
3 gün önce restart etti çok takılmadım ama bu akşam 10 civarı restart edince apple supporta yazdım. Yazılım güncellemesi lazım dediler. O sırada yine iphonedan konuşuyordum herhalde ısınmayla vs alakalı bir sorun tekrarlamadığına göre güncelleyeyim dedim. Güncelleme yüklendikten sonra ekranda glitchy apple logosu ortada değil köşede çıkıyor vs boot loopta bi on dk kadar döndü. Arada telefon kısa süreliğine açıldı ayarlara girip yazılıma bakabildim hala eski versiyon gözüküyordu. Sonra zaten yine gitti şuan hiç açılmıyor. Force restartla apple logosu geliyor ama on dk boot loopta dönüp yine gidiyor. Şuan yurtdışındayım telefonu da yedeklemek vs istiyorum nasıl kurtarabilirim hiç başına böyle bir şey gelen oldu mu?
(1) 

Almanyada doktorluk için dil kursu

antreman kocu munir bey #1516830 
Merhaba arkadaşlar b2 seviyesinde almancam var staj vs ayarlayıp gitme yolunu deneyecektim fakat son olaylardan sonra staj işleri de aksadı. Dil kursları konusunda hiçbir fikrim yok iki ay orda ülkeye alışma dil sertifikası işlerini hallederim diye düşünüyorum. Önerebileceğiniz her fikre açığım.
(5) 

haftasonu istanbul dışı tatil önerisi

antreman kocu munir bey #1462432 
4 arkadaşız. bir haftadır Abant, sapanca gibi kalınacak bungalov tarzı müstakil bir yer arıyoruz. hem sezon çok yoğun olduğu için hem de bazı mekanların illa üç günlük rezervasyon istemesinden dolayı bir türlü düzgün bir yer bulamadık. istediğimiz ormanlık sakin bir yerde kafa dağıtalım. hiç önerebileceğiniz bir yer var mıdır?
(9) 

Üniversite tercihi için tavsiye

antreman kocu munir bey #1437949 
Kardeşim beklediğinden düşük sıralamayla 52 bininci oldu. Şimdi tercih zamanında yardımcı olmaya çalışıyorum fakat biraz kararsız kaldık. Kendisinin öyle ideal gördüğü bir dal yok ama kafası mühendisliklere kayıyor gibi. Kendisi biraz rahat biri olduğu için endüstri mühendisliği önerdim ama itü, odtü gibi yerler tutmuyor tabii ki. Girerse özyeğin veya ışık'a gidecek. Geçen senenin puanına göre itünün inşaat mühendisliği tutuyor ama ben kendisine çok uygun olduğunu düşünmüyorum. Aileden bir mühendis de itüyü çok övdü fakat benim aklıma pek yatmadı. Ben çok türkiye odaklı olmaması ve mutlu olacağı bir alan seçmesi gerektiğini düşünüyorum. Yani gidip şantiyeyle vs uğraşmak çok hoşuna gitmez bana kalırsa. Mimarlık gibi bir alanın da çok güzel olacağını düşünüyorum ama aile memur olduğu için direk kpss, iş bulma diye darlıyorlar. Bu bölümlerde okuyan/mezun olan varsa fikir verirse çok güzel olur. Farklı bölüm önerilerine de açığım.
(2) 

iqos-heets'in piyasası nedir

antreman kocu munir bey #1386921 
bir arkadaşta gördükten sonra almaya karar verdim ama yazıcıoğluna gitmeden buraya danışayım dedim. bu aletin fiyatı nedir nerden almak gerekir bilenler yardımcı olabilir mi?
(1) 

avusturya'da staj için çalışma izni

antreman kocu munir bey #1381200 
evet avusturya'da bir aylık üniversite hastanesinde staj ayarlamıştım fakat iki hafta kala bana çalışma iznimin olmadığını bu yüzden staj yapamayacağımı söylediler. daha önce almanya'da da staj yaptım orada böyle bir sorunla karşılaşmadım. bu izni daha önce çıkartan varsa nasıl bir prosedür izlemek gerek yardımcı olabilirse sevinirim.
(3) 

Kedi alerjisine zamanla tolerans gelişir mi

antreman kocu munir bey #1372438 
İlaç çok uyku yaptığı için kullanmak istemiyorum. Kediyi göndermeyi hiç istemiyorum. Bu alerji zamanla azalır mı.
(6) 

Almanca çalışmak için sade bir kaynak

antreman kocu munir bey #1363585 
Evet goethe'nin netzwerk'ini kullanmaya çalıştım ama bu klasik tarzdaki kitaplar beni çok yoruyor. Uzun paragraflar, gramer nerde ne öğrenmem lazım hiçbir şey belli değil. Baktıkça deliriyorum. Şöyle delikanlı gibi bu grameri öğren, bu kelimeleri öğren diyip alıştırma verecek sistematik giden bir kitap var mıdır. Bi tane gramer kitabı aldım ama o da çok karışık. Bi a1 seviyesi bi b2 seviyesi veriyor.
(1) 

İstanbul anadolu yakasında iyi tobacco shop var mıdır

antreman kocu munir bey #1326456 
Backwoods, villiger vs bulabileceğim bir yer var mı? Ayrıca başka marka önerilerine de açığım.
(1) 

Note 5 wi-fi sorunu

antreman kocu munir bey #1299940 
Sorun bir hafta önce uçakta telefonu uçak moduna aldıktan sonra wifi'ı açınca başladı. Wifi açınca, kapatınca telefon takılıyor,tepedeki şarj, saat, vs gösteren kısım kayboluyor 30 sn sonra da kendine reset atıyor. Uçak modunu açıp kapadım, cache'i sildim, telefonu update ettim yine de işe yaramadı. Çözümü nedir bilen var mı?
(3) 

Booking'den kredi kartsız rezervasyon yapmak

antreman kocu munir bey #1298693 
Evet önümüzdeki bir ay almanyada olacağım. Yeşil pasaport olduğu için dert etmiyorum ama girişte nolur nolmaz diye bir hafta sonraya uçak rezervasyonu yapıp bir iki otele kartsız rezervasyon yaptım. Bunlar yeterli olur mu ve rezervasyon yaptığım bir otel iptal yok diyor. Bu otel başıma iş açar mı?
(4) 

Yeşil pasaportla almanya'ya gitmek

antreman kocu munir bey #1296192 
Evet ukraynadan almanyaya geçeceğim yakın zamanda. Almanyaya girişte otel rezervasyonu, dönüş bileti, para falan sorarlar mı? Staja gidiyorum ama turist diyip geçmeyi düşünüyorum.
(1) 

X-men'in çizgi roman serisine nereden başlayayım

antreman kocu munir bey #1276603 
Evet, daha önce hiç çizgi roman okumadım ve anladığım kadarıyla baya bir alternatif evrenler falan var. Hangi seriyi okumamı önerirsiniz?
(7) 

amazon'dan aldığım saat sahte gözüküyor

antreman kocu munir bey #1274366 
evet geçen hafta tissot marka bir saati amazon'dan aldım. used kısmından falan değil direk new olarak aldım ve ürün açıklamasında replika falan da yazmıyordu. saatin kutusundan international warranty kartı çıkmadı, kutunun köşeleri baya yırtıktı ve saatin kronograf kısmı internettekilerden farklı çalışıyordu (internetteki videolarda sıfırlarken saniye sayacı yavaş bir şekilde 12'ye dönüyor, benim elimdekiyse basar basmaz hızlıca dönüyor). sizce aşırı pimpirikli mi davranıyorum yoksa direk iade mi edeyim? yada bu saatlerin orijinal, sıfır olup olmadığını anlayabilecek var mıdır? avm saatçilerine pek güvenmiyorum açıkçası.
(10) 

Macbook vs laptop

antreman kocu munir bey #1267419 
Evet 5 yıllık laptop'um iyice külüstürleşince yenilemeye karar verdim ama biraz kararsız kaldım. Macbook kullanan arkadaşlar pil ömrü uzun, eskimiyor diye övüyor ama hep bir apple overrated muhabbeti olmuştur. Sizce hangisi daha mantıklı olur. Ayrıca macbook alacaksam da şimdi almalı mıyım. Bunların serileri nasıl oluyor merak ediyorum. İphone 7'nin çıkmasına bir ay kala iphone 6s almış gibi olmayayım.
(1) 

Açıköğretim için ders notu

antreman kocu munir bey #1254096 
Felsefe birinci dönem için lazım, var mıdır böyle bir site? Bir tane buldum ama paralı gönderiyor, diğer sitelerde de dişe dokunur bir şey bulamadım. Final zamanına denk geldiğinden çok çalışamadım.
(5) 

Su toplayan yanık

antreman kocu munir bey #1228146 
İki gün önce parmağımı yaktım, soğuk suya tutup terramycin sürdüm. Akşamında acaip şişmişti. Önceden de elimin yandığı oldu bu sefer baya şişti. İki gün geçmesine rağmen de hala kocaman. Patlatayım mı?
(1) 

tıp kitaplarını pdf halinde veren bir site

antreman kocu munir bey #1222841 
evet böyle düzgün güvenli bir site var mı bildiğiniz. merck manual, sobotta gibi kitaplar için.
(1) 

Düzgün bir internet paketi

antreman kocu munir bey #1217797 
Evet 50 mbit hız veren düzgün bir paket var mı bildiğiniz yada şimdiki paketimde kalabiliyor muyum? Superonline kullanıyorduk, taahütünüz bitiyor diye aradılar, şimdiki hızı yarı yarıya indirecek şerefsizler. Ttnet'in sitesinde de bulamadım. Şimdi ya kotalı kullanacağız yada 24 mbit akk'li. Bunun dışındakiler limitsiz aşırı pahalı paketler. Cidden şaka mı bu? Akk kanunu hiç değişmeseydi daha iyiydi.
(5) 

Üniversite okurkan konservatuara girmek

antreman kocu munir bey #1212385 
Evet, 20 yaşındayım, keman ve gitara az çok hakimim. Yarı zamanlı konaervatuara gir diyenler oldu ama benim yaşımda girilir mi? Üniversiteyle aynı anda okunur mu? Deneyen/bilen var mı?
(2) 

Bedava wifi ağlarını riskli mi?

antreman kocu munir bey #1207458 
Almanyada mecbur kalıp böyle şifresiz ağlara bağlandım ama internete girmeden önce akzeptieren, accept gibi şeylere bastırdı hep. Açıkçası çok da sallamadım ama şimdi merak ediyorum telefona virüs atmasınlar :D
(3) 

Avrupa'da arabayla seyahat ederken gece kalınacak otel

antreman kocu munir bey #1206376 
Almanyadan istanbula arabayla geleceğiz. Macaristan yol ortası gibi gözüküyor, bir akşamlığına dinlenmek için kalalım diyoruz. Nelere dikkat etmek gerekir. Elimizde internet yok, booking'e istediğimiz zaman ulaşamayız. Erkenden rezervasyon yapmak daha mı iyi. Bu akşam kalacağız diyince yer, para sıkıntısı olur mu?
(10) 

Yurtdışında telefon-internet işini nasıl hallediyorsunuz

antreman kocu munir bey #1202906 
Evet ilk defa yurtdışına çıkacağım, bugün vodafone'a sordum ama tarifeye ek günde 15 lira diyor, çok pahalı geldi bana. Haritadan bakmaya, trip advisor'a girmeye falan 3g baya rahat olurdu.
(4) 

Keman için orta alt seviye popüler nota önerileri

antreman kocu munir bey #1192493 
Evet bir şarkı olur, derleme kitap olur fark etmez. Yaklaşık 1.5 senedir keman öğreniyorum, suzuki 4 bitmek üzere, artık eşe dosta çalacak bilindik parçalar öğrenmek istiyorum. Her türlü öneriye açığım.
(4) 

evdeki yazıcıdan yazdırmak vs fotokopiciden yazdırmak

antreman kocu munir bey #1186509 
evet evdeki yazıcı kartuşlu. ders notlarını hangisinden çıkartsam daha karlı olur?
(4) 

saç uzatan erkekler

antreman kocu munir bey #1165548 
evet beyler; ne zaman kestirmek gerek, mahalle berberi halleder mi yoksa o kuaför tipi mekanlara mı gitmek lazım. her türlü tavsiyeye açığım.
(5) 

gitar önerileri

antreman kocu munir bey #1126489 
lisede iki üç sene takıldığım klasiği yenileyim diyorum (gitar çatlamış falan, davul niyetine kullansam daha kullanışlı olur). öyle aman aman bir ilerlemem yoktu zaten. iki üç ay kyk kredisini biriktirdim fena olmayan bir şey alayım diyorum. clapton, the police falan hoşuma gidiyor. elektro düşünüyordum aslında ama akustik daha iyi gider diye aklımı çeldi arkadaşlar. en çok 1500 liraya kadar çıkarabilirim bütçeyi(amfisiydi, pedalıydı dahil olarak). ne önerirsiniz?
(5) 

felsefe okumaya başlamak

antreman kocu munir bey #1076581 
felsefeye ilgi duyuyorum, lisedeki felsefe dersinden ezbere bir şeyler hatırlıyorum biraz ama okumaya nereden başlayacağımı bilemiyorum. bir de okuyacağım şeyin diliin ağır olmasından da korkuyorum biraz. neyle başlamamı önerirsiniz. (genel olarak filozofları ne yaptıklarını az çok biliyorum merak ettiğim şimdi gidip schopenhauer'in bir kitabını alsam sindirerek okuyabilir miyim yoksa o noktaya gelmeden önce okumam gereken şeyler var mı)
1

mobil görünümden çık