(11) 

Araba Almak Ama Hangisi?

maskeli balonun maskesizi #1584632 
İyi bayramlar sevgili sözlükcüler ve duyurucular.
800 900 bin TL bandında 2013 2014 model yıllı 100.000 km civarı otomatik A3, a180, 1.16 mı almalı yoksa 2020 2021 model yıllı pejo 208, 308, egea, Clio, Astra vs. Almalı?
Audi, BMW, Mercedes de olsa 10 15 yıllık arabalar çok sıkıntı çıkarır mı acaba?

Sütlüce, Halıcıoğlu, Piyalepaşa Semtleri Hakkında Her Türlü Bilgi

maskeli balonun maskesizi #1549675 
Merhaba arkadaşlar. Hepimizin aklında İstanbul' dan ayrılma fikirleri dolaşıyor olsa da bazı insanlar da bu şehre mecburen gelmek zorunda kalıyor. Özel bir sektörde çalışacak ve yalnız yaşayacak bir kadın arkadaşımız için bu semtler oturulabilir semtler midir? Nispeten yeni bir bina da oturmak istiyor. Fakat bununla birlikte sosyal alanları, semtlerin genel yapısı ve güvenli olup olmaması gibi durumlarda önemli tercih sebebi. Şimdiden teşekkürler.
(1) 

Amazon.de Alışveriş Sonrası Gümrük

maskeli balonun maskesizi #1405315 
Merhabalar, mutlu haftasonları arkadaşlar.
Amazon.de üzerinden satın aldığımız 60 Euro'luk bir ürünün gümrükte sıkıntı yaşaması gibi bir problemle karşılaşabilir miyiz? Son günlerde alışveriş yapan arkadaşlardan gümrük meselesiyle ilgili yaşadıkları deneyimleri öğrenmek isterim.
(5) 

Telefon Alamamak? Ne Alacağını Bilememek?

maskeli balonun maskesizi #1372632 
Mutlu haftasonları arkadaşlar. Özellikle telefondan anlayan canlarım:))
Ortalama bir kullanıcı için: mi8 lite mi? Redmi note 7 mi? Yoksa gm9 pro mu?
Ya da biraz daha bütçe artırıp samsung galaxy a70 mi?
Sizce hangisi?
(3) 

İgdaş Sayaç Değişimi

maskeli balonun maskesizi #1366630 
Merhaba arkadaşlar, evde yokken faturayla beraber sayaç değişimi yapmış Igdaş. Fakat faturaya yansıyan bir ücret yok. Bir sonraki ay mı gelecek bu değişim ücreti? Yoksa igdaş bunun için para almıyor mu?
Mutlu haftasonları şimdiden..
(1) 

Facebook Yerel İşletme Sayfası Yardımmm!

maskeli balonun maskesizi #1348007 
Merhaba arkadaşlar, Güneşli Cumalar herkese. Diyelim ki Ali VELI isimli hesabımızdan bir yerel işletme sayfası açıyoruz Kuaför Ali VELI diye. Sayfayı açtıktan sonra insanları davet ederken ya da arkadaş olarak eklerken Kuaför Ali VELI değil de Ali VELI ekledi, istek gönderdi diyor. Kuaför Ali VELI olarka insanları eklemenin, davet etmenin bir yolu yok mudur acaba??
(4) 

Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

maskeli balonun maskesizi #1345991 
Günaydın arkadaşlar.
Toz Torbasız elektrikli süpürge kullanan arakadaşlar tavsiye eder mi? Ederse bir marka önerisi yaparlar mı??
Mutlu günler swh
(2) 

Uçak, Kabinde Yasaklı Eşyalar

maskeli balonun maskesizi #1339768 
Merhaba arkadaşlar, mutlu haftasonları şimdiden.
Çelik termosları kabin bagajına boş bir şekilde alabiliyor muyuz acaba??
(1) 

Icra Dosyası/ Duyurunun Hukukçuları

maskeli balonun maskesizi #1333028 
Merhaba arkadaşlar, uyap kaydımızın olmadigi bir icra dosyasına vekaletname ve baro pulu eklemeden talep gönderebiliyor muyuz? Bir bilginiz var mı?
(1) 

Hastahane Geçmişi

maskeli balonun maskesizi #1332893 
Merhaba arkadaşlar, 2001 yılında 2 ay hastahanede yatmakla sonuçlanan hastalık sürecimde geçirdiğim türlü türlü operasyonlarının kayıtlarına sadece hastahaneye giderek mi ulaşabilirim?
Teşekkürler.
(13) 

Kombi Arıza

maskeli balonun maskesizi #1331398 
Merhaba arkadaşlar. Bu karda kışta Demirdöküm Marka Neva modelli kombimiz bozuldu sanırım. Yani petekleri ısıtıyor o konuda sıkıntı yok ama iş suyu ısıtmaya gelince şu koyuveriyor namussuz. Ekranda 50-60 yazıyor ama musluklardan gelen su soğuk-ılık arasında.
Böyle kötü bir şeyi umarım hiçbiriniz yaşamaz ama yaşayanınız var mı daha önce? Varsa nasıl çözdünüz sorununuzu?
Şimdi servisi çağırıp boşu boşuna silkeletmeyelim kendimizi. (Bilmedigin bir konu olunca hele kombi gibi sıkıntı büyük oluyor)
(6) 

Smart Casual Giyim Önerileri/Erkek

maskeli balonun maskesizi #1331046 
Merhaba arkadaşlar, şimdiden mutlu haftalar herkese.
İş yerinde ve adliyede giyebileceğim smart Casual tarz pantolon, gömlek, kazak ve ayakkabı için nerelere bakmalıyım? Şunu şunu al dediginiz pantolonlar, ayakkabılar var mı?
İş yeri kıyafet konusunda rahat bir yer. Kot, tshirt, converse, superstar, air max hepsiyle gidebilirim ama 29 yaşıma bastığım şu günlerde ve yeni yılın da etkisiyle sizlerle birlikte bana yeni bir tarz yaratalım diye düşünüyorum.
Boy 187 cm.
Kilo 84. Hafiften fitnessla uğraşıyorum. Bu bilgiler doğrultusunda giydiriverin şu alışveriş cahilini.
*tikler pazartesi sabahına.
(7) 

Kırmızı Şarap/İçelim mi? İçmeyelim mi?

maskeli balonun maskesizi #1328725 
Merhaba duyurunun degustatörleri. Ekte fotoğrafını da sunduğum şarabı açalım mı yoksa süs olarak saklamaya devam mı edelim?

Link: eksiup.com
(3) 

Hadi Telefon Karşılaştıralım

maskeli balonun maskesizi #1326905 
Günaydın arkadaşlar.
Xiaomi nin popüler olduğu bu günlerde sizce: Xiaomi mi A 2 mi? Yoksa Xiaomi Mi 8 Lite mı?
Teknoloji fakiri şu kullanıcıya yardim ediverin lütfen.
(19) 

Yere Çöp Atan İnsanlara Karşı Tutumunuz Ne?

maskeli balonun maskesizi #1316119 
Hayırlı sayılar arkadaşlar.
Sokakta, otobüste, metroda, otobanda, sahilde, çimenlikte ve diğer her yerde Yere Çöpünü, mendilini, sigara paketini vs. Atan insanları uyarıyor musunuz?

Tamam kendisine çevreciler diyen insanlar çıkıp, sokakları, sahilleri temizliyorlar ama asıl mesele çöplerin atılmamasını sağlamak olmak zorunda değil mi? Adam hep çöp atıyor sen kendine çevreci, doğayı seven deyip temizliyorsun. Ama bunun bir sonu yok ki :-/
(1) 

İstanbul Arkeoloji Müzeleri/Truva

maskeli balonun maskesizi #1311253 
Merhaba arkadaşlar.
Geçen gün otobüs durağının önünden geçerken gordum sanki Truva ile ilgili bir sergi vs. Gibi bir şey mi var? Şimdi tekrar gittim durağa ama kaldırmışlar.
(3) 

Vakıfbank Mobil Bankacılık vs Taksitli Nakit Avans

maskeli balonun maskesizi #1310622 
Merhaba arkadaşlar. Mobil Bankacılık yöntemiyle taksitli nakit avans çekmek isteyen bir arkadaşım dönem borcu olmamasına ve 12 bin tl limiti olmasına rağmen taksitli nakit avans seçeneğinin olmadığını ve çekemediğini söyleyerek bana sordu ama bende hem vakıfbank müşterisi olmadığım hem de vakıfbank mobil uygulaması kullanmadığım için bilmiyorum dedim.
Eğer aranızda vakıfbank mobil uygulamasını kullanan varsa rica etsem bi bakabilirler mi? Kredi kartından Taksitli nakit avans çekme kısmı aktif mi değil mi? Bunun bilgisini verirlerse sevinirim.
Herkese iyi akşamlar.
(3) 

Kombi, Yıllık Bakım için Ödenecek ücret?

maskeli balonun maskesizi #1306172 
Mutlu cumalar arkadaşlar.
Elimizde 3 yıldır herhangi bir bakım yapılmamış Demirdöküm kombi var. Bunun bakımı için servisi çağırsak ve petekleri filan da temizlemelerini istesek bu bize kaça patlar?
Yakın zamanda kombi yıllık bakım yaptıran duyurucu arkadaşlar varsa şukela olur.
(3) 

Komşu Davranışları, İnsan Hareketleri

maskeli balonun maskesizi #1301411 
Merhaba arkadaşlar. Apartmanda yalnız yaşayan bir erkek birey olarak; pencerelerinde tül perde takılı olan evde cıbıl cıbıl dolaşırken karşı apartmandaki komşunun beni öyle görmesi beni teşhirci mi yapar yoksa onu röntgenci mi yapar?
Mutlu günler :)
(2) 

Olimpos-Kumluca-Antalya yı iyi Bilenler

maskeli balonun maskesizi #1295664 
Günaydın arkadaşlar herkese mutlu haftasonları. Olimpos dan Antalya Havalimanına ve Antalya Otobüs Terminaline gitmek çok mu zor? Otobüs, midibüs, minibüs vs. rahat rahat bulunabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
(10) 

Duyuru Kullanıcıları Neden Böyle?

maskeli balonun maskesizi #1295368 
Nasıllar?
Sorduğu bir soru üzerine özenli bir cevap yazıp gönderiyoruz ama çoğu teşekkür etmiyor hadi yazmak zor ama tik koymak da bir nevi teşekkür sayılır benim gözümde ama çoğu onu da yapmıyor. Ya da daha fena olanları var sadece onun istediği cevabı verenlere tik koyuyor. Gerisini sallamıyor. Ne biliyim biraz ayıp sanki bu tavır.
Keşke biraz teşekkür etmekten çekinmesek. Mutlu geceler.
Edit: aaa sadece teşekkürün silindiğini bilmiyordum ben ama dediğim gibi tik bir nevi teşekkür, cevabını gördüm anlamına geliyor benim dünyamda.
(2) 

Insanity Çalışma Programı

maskeli balonun maskesizi #1294489 
Güneşli Pazartesiler arkadaşlar. Yukarıdaki programı uygulayanlar aldıkları sonuçları paylaşsalar ve bu programı ücretsiz olarak nerden bulup yapabileceğimi söylerlerse Çok çok mutlu olurum.
Böl sporlu günler.
(13) 

Bu ne pahalılık??

maskeli balonun maskesizi #1286891 
shop.adidas.com.tr

günaydın. sabah sabah size daha güzel sorular sorup verdiğiniz cevapları okumayı çok çok isterdim ama yukarıdaki linkten de görüleceği üzere çok can sıkıcı bir durumla karşı karşıya değil miyiz sizce de?
yani daha 3 yıl öncesine 100-150 lira olan bir ayakkabı 650 liraya nasıl çıkar aklım almıyor. tamam üretmiyoruz, markamız yok, kur farkı vs. de bunlar bizi mi mikiyor? nike, reebok, puma vs. hepsinin fiyatları uçmuş durumda.
nasıl düzeltilir bu durum? fikriniz var mı?
(8) 

Brokoli: Ne Yapmalı? Nasıl Yemeli?

maskeli balonun maskesizi #1268734 
Beğendiğiniz, mutlaka yemelisin dediğiniz tariflerinizi bekliyorum arkadaşlar.
*Bu arada semt pazarında kilogramı 10 tl olmuş ya bunun bu nasıl iş arkadaş :-/
1

mobil görünümden çık