(1) 

Gazino konseptli ev partisi

ya volna #1587456 
Merhaba sözlük ahalisi,
evimde doğumgünü parti vereceğim. Sude Belkıs izleyenlerin aşına olduğu tarzda gazino konseptli parti vermek istiyorum. Gelenleri havaya sokacak her türlü fikirlere açığım.
Aklımda; neon ışıklı ortam süslemesi, gelenlerin resimlerinin olduğu eski gazino afişlerini andıran bir pano. Aktivite olarak aklıma sadece karaoke geliyor. İnsanları havaya sokacak başka nasıl aktivite olabilir? Ya da böyle bir partide şu olsa çok eğlenirdim dediğiniz ne var?
10-15 kadın&erkek birbirini yıllardır tanıyan bir grubuz. alkol ve atıştırmalık olacak.
(3) 

Bayramda İstanbul

ya volna #1579021 
Sevgili İstanbuloji uzmanları,
Bayram tatilinde istanbul boşalır mı yoksa tam tersi sokaklar insan mı dolar?
Teşekkürler
(8) 

kredi kartı ile altın hesabına alım yapmak-garanti

ya volna #1577389 
Garanti kredi kartım ile yine garantideki altın hesabıma nasıl altın alırım? Nadir gold’a baktım makas fazla, gram başına 150₺ zarar oluyor. Garanti mobilde altın almak için sadece vadesiz hesapları gösteriyor.
Garantiden ve kredi kartı ile almam şart. Hesabıma diye yanlışlıkla kredi kartıma para attım ve kredi kartım gereksiz yere + bakiye oldu :(
(2) 

kuvet kullananlar, kuvet satanlar ya da montajindan anlayan

ya volna #1575258 
banyoma kuvet yaptiracagim. kuvetleri evlerde yasadim ama hic satin almadim. kuvet nasil secilir, nelere dikkat etmek lazim tavsiyelerinize acigim. Banyo tadilatli o yuzden kirip dokmeden kolay montajli bir model sececegim.
Sorum daha cok hangi malzeme daha iyi. Yeni nesil kuvetler akrilik veya celik ustu kaplama oluyormus. Akriligin de cesitleri varmis galiba, ama pek bilgim yok. Akrilik kullanan varsa kaygan oluyor mu?
Birde banyo suzgeci kuvetin altina denk geliyor, panelli kuvet secmem gerek galiba.
kuvet derinligi 40-46 cm arasinda degisiyor, daha once kullandigim derinligi hatirlamiyorum, kullanip memnun kaldiginiz derinligi yazarsaniz sevinirim.
(4) 

geleneksel turk desenleri

ya volna #1572945 
halilarda falan olan geleneksel turk / anadolu desenlerininin posterini ariyorum. goren, duyan, denk gelenler yardimci olabilir mi, nerede bulunur?
tesekkurler!
(1) 

İngilizce yardım

ya volna #1571990 
Aşağıdaki cümlede who is registered with ESCA kısmı design işini yapacak kişiyi mi tanımlıyor yoksa Rirtchie Midgley Consulting bünyesinde olan senior mühendisi mi tanımlıyor? Kısaca Ecsa ya üye olması gereken kim?
Bana ikincisi gibi geldi ama emin değilim. Yardım için şimdiden teşekkürler

“ All design work shall be performed by or under the direction, control and supervision of Ritchie Midgley Consulting Engineers’ senior structural engineer who is registered with ECSA and has the appropriate knowledge of, and appropriate experience in, the analysis and design of structures for the particular application.”
(7) 

Beyaz Sneaker ayakkabı temizliği

ya volna #1556421 
Beyaz deri sneaker ayakkabımın taban kısmı sarardı, kalanını da ne kadar silsem leş gibi görünüyor. İstanbul Avrupa yakası, Şişli civarında tavsiye edeceğiniz yer var mı?
Didem soydan Nişantaşı civarında biryeri tavsiye etmişti instagram’da, pırıl pırıl oluyor diye de övmüştü. Story’di galiba, kaydetmedim, bulamıyorum Şuan. Orası ya da başka biryer tavsiye edebilir misiniz sevgili duyuru dostları:)
(2) 

Online piyano dersi

ya volna #1554253 
Uzun zamandır aklımda olan birşeyi artık yapmak istiyorum. Müziğe pek yeteneğim yok fakat kendi çapımda hobi olarak piyano çalmak istiyorum. Yaşım küçük değil, haftada 1-2 saat ders alıp, 1-2 saatte kendim çalışabilirim. Online ders tek alternatif, daha önce online ders alanların deneyimi nedir, tavsiye eder misiniz? Yüzyüze olmadan piyona öğrenmek mümkün mü?
(1) 

iPhone için video/photo edit şeysi

ya volna #1535511 
Hobi olarak, çektiğim kısa videoları kırpmayı, müzik / sticker eklemeyi ya da subtitles gibi yazı eklemeyi seviyorum.
Bazen de videoyu gif e çevirip komikli yazılar koyuyorum. Eskiden Samsung S20’nin kendi video edit app i ile her istediğimi yapıyordum. İphone a geçtim ve imovie, iclip, video edit sınırlı geldi. Örneğin 4snlik videoya sıralı akan text eklemek istedim, imovie de videoyu parçala aralara yaz falan aşırı uğraş geldi.
Sorum: paralı ya da beleş bunları yaptığınız app nedir?
Şuan iPhone 13 mini var elimde.
(4) 

Ön dişi kompozit ile büyütme

ya volna #1517498 
Ön dişlerim aralıklı, invisalgn tedaviye başlıyorum.Ön üst dişlerimden iki tanesi (köpek ile ön diş arasındaki) bayağı minik. Diş hekimi kompozit veya lamine ile büyütmeyi önerdi. Dişe zarar vermeyeceği için dolguya daha sıcak bakıyorum. Ön dişlerini kompozit ile büyütmüş kimseler var mı burada, olumlu olumsuz deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
(6) 

Dizüstümü satacağım, yardim

ya volna #1502442 
Eski, çalışır dizüstümü satacağım. Hizlica elden çıkarabileceğim ederi nedir? Battery 2 saat gidiyor, ssd yeni, diğer özellikleri ekledim. Daha önce hiç elektronik satmadim.
Hp elitebook 8460p, intelcore i7 @2.70GHz,16GB Ram, ssd250gb
ibb.co
ibb.co
1

mobil görünümden çık