(6) 

Ankara da altın ve döviz nerede bozulmalı?

xuma #1578526 
Selamlar, ev alma amacıyla yaklaşık 3 Milyon TL'ye denk miktarda dolar ve altın bozdurmamız gerekiyor. Ankara'nın en köklü altın alım-satım noktasının Ulusdaki Altınkaynak olduğunu biliyorum.

Daha avantajlı fiyat alabilmek amacıyla bir kaç yerden fiyat almak istiyorum. Bu sebeple Altınkaynak harici önereceğiniz yer varmıdır?
(1) 

Kiracı olduğum ev satılacak ama satılık pankartı astırmak istemiyorum

xuma #1570395 
Selamlar, 2 yıldır kiracısı olduğum ev satılmak üzere emlakcıya verildi. Bugün emlakcı aradı ve balkona satılıktır diye pankar asmak istediğini söyledi.

Bugün evde olmadığımı söyleyerek adamı geçiştirdim ama aslında ben bu pankartı astırmak istemiyorum.

Benim kiracı olarak böyle bir hakkım yasal olarak var mıdır? Bilen çıkar mı acaba.
(5) 

Döviz bozmalı mı bozmamalı mı?

xuma #1560351 
Bir yakınım için bu duyuruyu açıyorum. Kenarda biriktirmiş olduğu 25.000 dolar parası var. Ayın 22'sinde açıklanacak olan faiz artırımından önce tüm dolarları bozmalı mı bozmamalı mı buna karar veremiyor.

Siz ne yaptınız nasıl bir aksiyon aldınız? Uzmanların yorumu nedir bilen var mı?
(3) 

Yabancı ülkelerin bizden ithal ürün istemeleri hakkında bilgisi olan varmı?

xuma #822934 
Arkadaşlar geçenlerde radyoda bir konuşmaya denk geldim. Yurt dışındaki bazı ülkelerin Türkiye'den bazı ürünlerin ithalatını yapmasını istediğini ve bu ürünlerin listelerinin zaman zaman ticaret odaları gibi bazı kurumlar tarafından askıya çıktığını anlatıyordu. Çok fazla dinleyemedim ama konu ilgimi çekti. Bu mevzu nedir? Ne değildir? Bilgisi olan varmıdır?
1

mobil görünümden çık