(12) 

Kadin ev terligi önerisi

instant crush #1590976 
Hello bağyanlar. Evde ne giyiyorsunuz? aldığım tum terlikler ya ayagimi vuruyo ya nasir yapiyo ya rahat degil. Gercekten ortopedik yumusak guzel bir terlige yatirim yapmak istiyorum. Gemileri yaktim 2000 tl falan verebilirim. Bana rahat bi terlik bulalim pls. Ama pelus olmasin. Tenks.
(4) 

Turkiyede alinabilecek en iyi egitim nedir

instant crush #1582632 
Gecen gun bir tanıdığın cocugu hakkinda konusuldu da fransiz lisesi vakfinin anaokuluna gitmis oyle devam edip sonra fransiz lisesine gidip universiteyi fransada okuyacakmis lisedeyken yazlari fransada staj yapiyormus falan abi cok vizyonlu bir hayatmis gibi geldi. Ya da ayse armanin kizi Uluslararası Bakalorya Diploma Programındaymis, o da boyle ayricalikli bir seymis. Ben tasrada sikko bi anadolu lisesine gittim, sonra da istanbulda normal bir devlet universitesinde dumduz bir bölüm okudum. Lisedeyken yurtdisinda staj yapmayi birak universitede bile oyle bir sey aklımın ucundan gecmedi. Uzun uzun surundukten sonra sansim yardım etti de uluslararasi sirketlerde ise girebildim ama en bastan boyle vizyonlu bir egitim hayatim olsa hic surunmeden dogru duzgun yerlerde guzel isler yapip kendimi geliştirebilirdim diye dusunuyorum. Dusunuyorum ama o kadar bu vizyondan uzagim ki boyle sil bastan bir egitim hayatim olacak olsa hangi okullara gidilebilir onu bile hayal edemedim. Universitede Boğaziçi itu vs diyebiliyoruz da anaokulunda ilkokulda ortaokulda lisede gidilebilecek en iyi okullar hangileridir? Boyle normal yurdum insani olmak disinda hayatlar yasayabilmek için nasil bir egitim hayati yasiyor insanlar? Anlatin da azcık kulturlenelim...
(4) 

Dogum sonrasi gelenlere dağıtılacak hediyelik

instant crush #1577837 
Bebek gormeye gelenlere nereden ne alip ya da yaptirip dagitiyoruz? Çikolata ise memnun kaldiginiz fiyat performans yer ismi, ya da hediyelikse ne? Cok cahili oldugumuz bir konu, tum detaylara açığız. Sehir istanbul. Tesekkurler
(2) 

Sahis sirketi (esnaf) olup kredi kullanan var mi son zamanlarda

instant crush #1577637 
Yakin zamanda esnaf olup kredi cekmis olan var mi? hangi banka en yuksek tutarda ve en düşük faizde kredi veriyor acaba? Tesekkurler
(1) 

Inci tanelerindeki kopegin cinsi nedir

instant crush #1575921 
Soru baslikta kopekcik asagida. Tesekkurler

images.app.goo.gl
(11) 

En begendiginiz erkek ismi

instant crush #1572275 
Duyduğunuz begendiginiz hosunuza giden isimler hangileri erkek icin?
(3) 

Akustik gitar secimi - hediye

instant crush #1567109 
Esime hediye olarak akustik gitar almaya karar verdim ama gitardan hic anlamiyorum maalesef. su aşağıdakiler iyi midir hangisini almaliyim acaba? Tesekkurler.

www.do-re.com.tr

www.do-re.com.tr
(3) 

Diyetisyen nasil olmali?

instant crush #1554812 
10 gun kadar once ozel bir hastanede diyetisyene gitmeye basladim. Ilk hafta 3.5 kilo kaybettim 2.5 yagdan gitti. Diyetisyen boyle devam edelim dedi ve 3 hafta daha ayni listeye devam et dedi. 2. gorusme toplam 3 dk surdu (tartiya inmek ve cikmak) ve liste aşırı duz ve hep ayni seyler. 1 ay boyunca ayni seyleri yiyecek olmak cok canimi sıktı. Ara ogun hep 10 adet cig badem ve yesil cay mesela. Sabah kahvalti hep ya haslanmis yumurta ya da peynir ve yeşillik. Arada omlet koy listeye ne bileyim. Ilk kez diyetisyen ile kilo veriyorum o yuzden sorun diyetisyende mi bende mi size sormak istedim. Diyetisyen listeleri hep boyle mi?
(7) 

Invisalign diş tedavisi yaptiran var mi

instant crush #1551747 
Merhabalar,

Varsa eğer:
1- memnun kaldiniz mi
2- ne kadar ödüyorsunuz cok pahali degil mi
3- değiyor mu bu ucrete
4- gebelikte uygulanmasinda sakınca var mi
5- istanbul anadolu yakasinda önereceğiniz hekim var mi

Tesekkurler

Kimyasal kokan firinda yemek pisirme

instant crush #1528707 
Merhabalar. 4 gun once temizlige gelen abla firini saniyorum yag cozucu ve belki baska bir seylerle temizledi. Iyi duruladi mi bilmiyorum. Firin bosken 1-2 kez yarim saat bos calistirdim ama ben de islak bezle ustunden silmedim bi daha. Simdi uzun uzun yemek piserken firin temizliğinde kullanilan kimyasalin kokusunu aldim evde. Bu firinda pisen yemegi yesek zehirlenir miyiz basimiza bir is gelir mi?
Teşekkürler
(1) 

2016 sonbahar ales puani hala geçerli mi?

instant crush #1472018 
Yonetmelik değişmiş 5 yil gecerliymis vs. Yonetmeliklere baktim ama cok karışık geldi tam emin olamadim. 2016 sonbahar ales puani su an gecerli mi güncel bilgisi olan var mi
(20) 

Çocuk yapma nedeni

instant crush #1466403 
Merhabalar, gunun felsefe ve yaşam problemi olarak sorumuz: çocuk sahibi olmaya nasıl ve neden karar verdiniz? "Kendimi bildim bileli çocuğum olsun istiyorum" diyenlerden ve "bebekler cok tatli senin yetistirecegin bir küçük sen yapiyorsun" diyenlerden veya "dunyada kaynaklar tükeniyor cocuk mocuk yapmayin"cilardan ziyade bu dünyaya çocuk getirmek isteyip istemediğini kisisel olarak bilmeyenlerin cevaplarini merak ediyorum.

Düşünüyorum düşünüyorum bir insan var edip basina durduk yere dert açmaya gerek var mi emin olamıyorum. 5 yasinda okula gitmeye baslayacak, yillarca ülkemiz insani ile mücadele ederek okulu bitirecek sonra is bulma derdi, yine sacma sapan insanlarla uğraşarak para kazanmaya calisacak vs. Veya bunlari yapmasa atıyorum sanatçı olsa yine baska baska sıkıntılar yaşanıyordur. Hayatın amaci mutlu olmak değil evet ama mutsuz olma ihtimali olan bir canlıyı var etmek için alınacak sorumluluğa dair motivasyon nereden geliyor? Olsa canla basla olabilecek en iyi şekilde yetistirmeye calisiriz o ayrı tabi ki ama sıfırdan var etme noktasındaki karar aşaması beni düşündüren kısım. Belki de karamsar bir insan olmayacak ve gayet sansli ve mutlu olacak bunu da bilmiyoruz tabi.

Siz ne diyorsunuz? Evli ve 30 yaş üstü cevap verebilirse sevinirim.
(12) 

İnternetten kuru incir almak

instant crush #1459386 
Guzel bir aydin dağ inciri almak istiyorum ancak instagramda gordugum saticilara guvenemedim nedir necidir ne kadar saglikli uretim yapiyorlardir vs. Bu incirci amca ya da daginciri.com'dan incir aldiniz mi daha önce guvenlir midir ya da bildiğiniz denediginiz guvenilir bir satıcı var mi? Üretim bicimleri, aflatoksin degerleri de aklima takılıyor iyice içinden çıkılmaz hale geliyor.
(12) 

Okuyacaginiz yeni kitaplara nasil karar veriyorsunuz

instant crush #1389024 
Yeni kitaptan kasıt son 20 yil içinde yazılmış ve belli bir edebi değer taşıyan kitaplar. Ne zaman kitap alacak olsam ya klasiklerden alıyorum ya da bilimsel kitaplar alıyorum. Günümüzde yazılmış kaliteli, ozgun içerik yoktur diye dusunerek bir seyler kaçırıyor olmaliyim ama hicbir zaman yeni basılmış bir kitap almaya elim gitmiyor.

1-Bu tarz kitaplardan nereden haberdar oluyorsunuz?
2-Önereceğiniz kitap var mi?

Tesekkurler.
(13) 

kitap önerisi

instant crush #1080457 
okuyup da memnun kaldığınız, başka diyarlara alıp götüren sizi iyileştiren romanlar neler?
(16) 

güzel soundtrackli film

instant crush #1011088 
500 days of summer'da the smiths güzeldi örnek olarak. başka ne önerirsiniz?
(10) 

Saraylı şatafatlı film önerisi

instant crush #996166 
İçinde süslü elbiseler giymis kadınlar, soylu erkekler, abartılı döşenmiş lüks evler, saraylar olsun. Konusu da cok dandik olmasın tarihi entrikali falan olursa guzel olur. Boyle bir şeyler izlemek istedi canim, size güveniyorum.
(12) 

dizi önerisi

instant crush #941239 
bir kız olsun, bir de yakışıklı erkek olsun, bunların eğlenceli arkadaş çevresi olsun, biraz loser olsunlar, biraz da komik olsunlar. ne olsun?

peşinen teşekkür ettim.
(7) 

yabancıların simite bakış açısı

instant crush #884722 
nedir merak ettim. seviyorlar mı?
1

mobil görünümden çık