(3) 

Kitap Listeleme

imamcocuu #1574353 
Kütüphanemdeki kitap sayısı bini geçtiği için hem yeni kitap alımında sorun yaşamamak hem de elimin altında ne var ne yok hakim olmak için kitapları excelde listelemeye başladım fakat pek istediğim gibi olmadı. 10-15 yıl önce Office'in FrontPage programında amatör siteler tasarlardım.
Şimdi yine o tarzda kitaplar için bir şey düşünüyorum. Ana listede kitapların tamamını görebileceğim; tür, alan, yayınevi, yazar gibi özelliklere göre filtreleyebileceğim; aynı zamanda da her kitabın ayrı sayfasında içerik, kitabın özellikleri, özellikle de akademik olarak çıkardığım notları ve fişleri girip daha sonrasında konusuna göre bu fişleri de genelde aratabileceğim bir sistem yapmak istiyorum.
Bunu hazır şablonlar üzerinden koddan ziyade sürükle bırak tarzı bir şekilde yapmama imkan verecek bir program var mıdır?
(2) 

Hediye

imamcocuu #1309394 
Bir yaşındaki erkek çocuğuna yarınki doğum günü için hediye önerilerinizi bekliyorum
(4) 

İlk Akvaryum

imamcocuu #1307797 
60 litrelik bir akvaryum aldım... Yanında bir filtre, bir hava taşı ve iki tane de ısıtıcı var... biraz araştırdım fakat emin olmak ve fikir almak istiyorum... Aynı akvaryumda lepistes, beta ve rasbora yaşar mı? 60 litrelik bir akvaryuma kaç tane uygun olur? Canlı bitki için akvaryum küçük mü, değilse hangi bitki olur? Ve akvaryumun kurulumu hakkında tavsiyeleriniz neler?
(1) 

Yüksek Lisans + Lisans

imamcocuu #1307123 
Geçen sene bitirdiğim lisans programında bu sene yüksek lisansa başladım. Fakat yine bu yıl başka bir lisans programına daha kayıt yaptırdım... Şimdi harç öder miyim, ödersem hangisi için öderim, ortalama ne kadar öderim ve yüksek lisans için başbakanlık kredi veya bursunu alabilir miyim ?
(2) 

Garanti

imamcocuu #1204109 
Lenovo marka dizüstü bilgisayarım bozuldu. Tam tarihi hatırlamiyorum ama alalı daha iki yıl olmadı yani garanti kapsamında. Fakat bu iki aylığına şehir dışında olacagim için fatura ve garanti belgesine ulaşamam... Makineyi direk servise göndersem kendi kayitlarinda görülmez mı garanti süresinin bitmedigini belgeler zorunlu mu?
(2) 

Boyutu düşürmek

imamcocuu #1037805 
dizi arşivim var mp4 uzantılı 720p çoğu ama çoğunun başında yarım saatlik özetler var... dizinin kalitesini bozmadan nasıl o özetleri keserim?
(6) 

İran muziği

imamcocuu #1033085 
İki aydır farsça kurşuna gidiyorum, müziklerini merak ettim lakin öyle hepsi hitap etmiyor tabi insana... Mesela şöyle İran'ın Erkan Oğur'u yada Cengiz Özkan'ı denebilecek adamlar varmı?
(1) 

Videoda kapanıyor

imamcocuu #931146 
Samsung NP300E5A-S0HTR model dizüstü bilgisayarım var... Son bi aydır video PDF falan açınca kapaniyor... Çoğunlukla açınca bilgisayar açılıyor fakat ekran hiç açılmıyor... Pilde iken sadece hard-diskin çalışma sesi gelip kapanıyor tekrar... Haziranda bi düşmüştü yüksekten sonra ekran ve hard-disk değişmişti ama o zamanlar yapmıyordu... Format attım fakat durum hala aynı... Donanımsal olduğunu düşünüyorum... Ne yapmalıyım?
(2) 

Bios

imamcocuu #895232 
Arkadaşlar olaca gireyim hemen... Format atmaya başladım bilgisayara lakin şöyle bı sıkıntı çıktı. Bios'ta dvd tom gözükmüyor onla uğraşırken bide üstüne bootmgr eksik hatası verdi, onunda çözümü yine windows onarım cdsi ile olacak ancak bios dvdyi görmüyor... Nasıl yapcaz?
(1) 

Passolig

imamcocuu #868578 
Yazın maçlarına gittiğim Rizespor'un passolig'ini alıp 27 aralıktaki Galatasaray - Gençlerbirliği maçı için bilet alabilir miyim?
(1) 

Müzik

imamcocuu #747035 
youtu.be 2:23'de ablamızın çaldığı müzik aleti hakkında bilgisi olan var mı acaba ? bütün araştırmalarım sonuçsuz kaldı..
1

mobil görünümden çık