(4) 

elektronik el freni

duyulmasi gerektigi kadar #1591544 
park yerinde aküsü bitmiș bir aracın takviye olmadan elektronik el frenini devre dışı birakmanin bir yolu var mi? cogu aracta benim bildigim mudahele imkani yok. bazi araclarda bagajdan mudahele imkani var diyorlar ama ben hic denk gelmedim. engin bilgilerinizi bekliyorum.
(4) 

duyurunun muhasebecileri

duyulmasi gerektigi kadar #1587902 
bir adet araç koltuk kılıfı için müşteri yurt dışındaki şirketine fatura kesilmesini istiyor. bizim iş bilmez muhasebeci de anlamıyor bu işten. adam bana fatura bilgilerini yolladı, iban vereceğim para gelince de işlemleri yapıp türkiye'deki kardeşine kargolayacağım ürünü. bu fatura kesme konusunda yardımcı olabilecek birileri ya da yol gösterecek birileri var mı?
(9) 

sizce benzini iyi olan firma hangisi?

duyulmasi gerektigi kadar #1587047 
shell ve opeti test ediyorum opet sanki daha iyi gibi geliyor. psikolojik de olabilir bilmiyorum, siz hangi firmaları kullanıyorsunuz?
(13) 

bes mantıklı mı değil mi?

duyulmasi gerektigi kadar #1586142 
türkiye gibi bir ülkede her 5-10 yılda bir enflasyon patlıyor, döviz krizi de üretiyoruz sürekli. bu gibi durumları da göz önüne alınca 35-40 yaş arasındaki biri için bes mantıklı mı yoksa başka yatırım araçlarını mı düşünmeli?

aylık 1000 lira gibi bir şey atıp, devlet desteğini de alalım. fonlarla birlikte değerlensin, amaç ileride yandan ufak da olsa bir akış olsun. bu kişinin evi, arabası var. büyük ihtimalle kira getirisi olan mülkü de olacak.
(3) 

arabadan gelen kuş ciyaklama sesi

duyulmasi gerektigi kadar #1586060 
megane 4 aracın sağ tarafından böyle kuş ciyaklama sesi gibi bir ses geliyor, sürekli de gelmiyor ara ara geliyor. balatalar bitikti onları değiştirdim, diskler tornaya girdi ama hala ses ara ara geliyor. sorun balata ve disklerden değilmiş, aklınıza gelen başka bir şey var mı?
(2) 

yatağın uyku kalitesine etkisi

duyulmasi gerektigi kadar #1585871 
2-3 haftadır yeni bir yatakta yatıyorum uyku kalitem inanılmaz arttı gibi. 5 saatlik uyku ile dinç bir şekilde uyanıyorum. yatak çok mu önemli uyku kalitesi için?
(6) 

araba üzerine damlamış ağaç özü nasıl çıkar?

duyulmasi gerektigi kadar #1584658 
böyle küçük küçük noktalar şeklinde damlamış her tarafına. bunları en kolay nasıl çıkarabiliriz?

hizliresim.com
(5) 

duyurunun muhasebecileri bakabilir mi?

duyulmasi gerektigi kadar #1584198 
internet aracılığı ile bulduğum müşterileri çeşitli sektörlerde iş yapanlara yönlendiriyorum ve bunun karşılığında bir para kazanıyorum. işi resmiyete dökmenin zamanı geldi ve vergilendirilmem lazım ama %20 gibi yüksek bir vergi de ödemek istemiyorum. %10 vergiye tamamım :) bu mümkün mü? hizmet verdiğim kişiler sistemime girip kredi kartı ile ödeme yapsınlar, bilgileri alsınlar. bende işlerime bakayım.
(2) 

duyurunun network uzmanları

duyulmasi gerektigi kadar #1581935 
internete çıkışı sadece ipv6 üzerinden sağlayan bir proxy sunucumuz var, bu proxy aracılığı ile erişmeye çalıştığımız sunucu ise ipv4 kabul ediyor. o sunucuya giden isteği ipv4 gibi maskeleyemez miyiz ya da ne yapmamız gerekir?

hipertriodi süreci

duyulmasi gerektigi kadar #1581646 
ilaç tedavisinin kesilmesi sonrasında 9-12 ay gibi bir sürede tekrarladı gibi. tsh düşük, serbest T4 yüksek geldi. Bundan sonraki aşama radyoaktif iyot tedavisi mi yoksa ameliyat mı?
(5) 

şarjlı vidalama önerisi

duyulmasi gerektigi kadar #1577046 
almışken en iyisini alayım, bosch mu dewalt mı ya da sizin önerdiğiniz bir marka var mı? duvara dübel de atabilirse çok iyi olur.
(3) 

360 derece kayıt yapabilen araç kamerası var mı?

duyulmasi gerektigi kadar #1575350 
özellikle gece kaydı güzel olan bir kamera varsa önerebilir misiniz?
(4) 

magane 1.3 tce nasıl bilirsiniz?

duyulmasi gerektigi kadar #1575018 
2020 model üstünü kardeşim alacak da varsa yorumlarınızı alırım.
(2) 

kızlarından mal kaçıran amca

duyulmasi gerektigi kadar #1571089 
amcam ile nadiren görüşürüz, kızları ile de 10yıldan beridir görüşmüyorum. miras kalan yerler bölüşülürken babam malları üzerine vermek istediğinde 3. bir kişinin üzerine almak istedi. babam kabul etmedi ve üzerine verdi, şimdi de diğer amcaoğluna vermiş bizim başımızı ağrıtıyorlar. ben normalde karışmam ama babam hasta ve sıkıldı, amcamın yaptığı da büyük şerefsizlik ben boşanmış olduğu yengeme ve kızlarına ulaşıp haber verebilirim. siz ne dersiniz bu konuda?
(3) 

mr raporu kac gunde yaziliyor?

duyulmasi gerektigi kadar #1570084 
sehir hastanelerinde bu rapor kac gunde yaziliyor bilgisi olan var mi?
(7) 

alanya bolgesinde nereden ev alinabilir?

duyulmasi gerektigi kadar #1569356 
1 yil icerisinde bu bolgeden bir ev alip tasinmak istiyorum, ailem ankara'da, hem arac ile hem de hava yolu(gazipasa havalimani) ile ulasim kolay. bolgeye hakim birileri yonlendirme yapabilirse sevinirim.
(3) 

ankara çalisma mekani önerisi

duyulmasi gerektigi kadar #1568663 
Laptopla oturup uzun saatler calisabilecegim nereler var? Araba olmadigindan toplu tasima ile ulasabilecegim her yer olur.

satilik m1 air ve m2 air 13" macbook

duyulmasi gerektigi kadar #1567292 
m2 air

17 temmuz 2023 tarihinde satin alinmistir, daha 2 aylik cihaz. 2025 temmuz ayina kadar garantisi vardir. 25 cycle %100 kapasitedir.

m1 air

2022 Ocak ayinda alinmistir. Alindigi gunden bu yana ekran ve klavye koruyucusu ile kullanilmistir. Herhangi bir kozmetik sorunu yoktur, 39 cycle %92 kapasitede. 6 Ocak 2024 tarihine kadar garantisi vardir.

Ankara içi elden teslim edilecektir. Kargo ile gönderim yoktur. fotograflar ve ilan linkleri icin mesaj atabilirsiniz.
(3) 

ana akım dışı islamiyet

duyulmasi gerektigi kadar #1566395 
konusunda konuşan, yazan bildiğiniz kimler var?

mustafa öztürk, yasar nuri, taslaman ve cevresindekiler harici bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.

selefi akımı ben ana akım dışı görmüyorum, onlar da ehli sünnetin kaynaklarını kullanıyorlar temelde. yorumları ehli sünnete göre daha sert ve sıradışı kaldığından ana akım dışında görünüyorlar ama özünde beslendikleri kaynaklar aynı.
(4) 

otomobil tavsiyesi almak istiyorum

duyulmasi gerektigi kadar #1566180 
Emektar focusu satip bir otomobil alayim diyorum. 3 araba icin fikirlerinizi almak istiyorum. 1 milyon gibi bir butce ile baska oneriniz varsa onlari da yazin lutfen.

1- Honda civic 2017-2018 1.6 benzin-lpg
2- Toyota corolla 2017-2018 1.6 benzin-lpg
3- skoda octavia 2017-2018 1.2 tsi ve eger bilginiz varsa 1.0 motorlu olani.

Bu uc otomobili degerlendirebilir misiniz? cevaplar icin tesekkurler.
(6) 

Kullanilmayan alaturka tuvaleti depo yapmak

duyulmasi gerektigi kadar #1564862 
Tuvalet tasini kapatmak icin kullandiginiz bir aparat var mi? Nette baktiklarim pek icime sinmedi, gidip mobilyacidan suntalam falan mi kestirsem?
(1) 

a1 ehliyet almali mi beklemeli mi?

duyulmasi gerektigi kadar #1561948 
b sinifi ehliyeti olanlara a1 ehliyet yani 125cc'ye kadar olan motorlari kullanma imkani verilecek diyorlar. icimde son 2-3 yildir bir motor sevdasi var depresen kafa eserse gidip bir 125cc scooter alabilirim. gidip ehliyet alayim mi yoksa bekleyeyim de yasa ciktiktan sonra özel ders mi alayim?
(9) 

Benzinlik icindeki boş dükkanda ne iş yapabiliriz?

duyulmasi gerektigi kadar #1560395 
Sehir içi hareketli bir konumda benzinlik, daha once tatlici varmis ama tatlilari kötü diye tutulmamis, siz olsaniz burayi nasil degerlendirirsiniz?
(1) 

2023 secimi icin sandik numaralarinin listesine nasil erisebilirim?

duyulmasi gerektigi kadar #1557554 
ulkedeki tum sandiklarin sandik numaralarina ihtiyacim var, elinde boyle bir liste olan ya da surdan erisebilirsin diyorsaniz yardimlarinizi bekliyorum.
(9) 

yazin cuzdan anahtar taşıma

duyulmasi gerektigi kadar #1555831 
işini nasıl çözüyorsunuz? surekli canta tasimadigim icin cuzdan, telefon, anahtarlik falan baya bir yuk oluyor.
(3) 

ipad alayim mi?

duyulmasi gerektigi kadar #1554960 
m1 air ve orta segment bir windows makinem var. Pozitif teknolojide egitim indirimi ile 9. Nesil ipad 7bin liraya geliyor. Bir seyler okumak icin, yatakta dizi film izlemek icin ve ikinci ekran olarak air ile kullanabilirim. secimden sonra dolar kurunun artmasiyla fiyati da artacak kesin.
(4) 

Pes 2013 nereden alinir?

duyulmasi gerektigi kadar #1550533 
orijinal olarak satan bir site var mi? steamde falan yok galiba artik. Laptopta cd okuyucu yok o yuzden download edebilecegim bir yerden satin alabilir miyim? torrente bulasmak istemiyorum.
(1) 

deprem bolgesindeki toki konutlari

duyulmasi gerektigi kadar #1549857 
bu konutlarla ilgili haber, bilgi var mi? varsa paylasir misiniz?

yardım kolilerine full şarjlı powerbank eklemeyi unutmayın!

duyulmasi gerektigi kadar #1549384 
temel gıda ve kıyafet için hazırladığınız kolilere evde kullanmadığınız ya da sıfır alıp şarjını doldurduğunuz powerbank de ekleyin lütfen. bir tane android bir tane de iphone şarj kablosu atsanız(dandik bile olsa) çok iş görecektir.
(1) 

ankara'da turknet kullananlar memnun musunuz?

duyulmasi gerektigi kadar #1539643 
turknet fiber kullananlar var ise ankara ozelinde yasadiklari problemleri, deneyimleri aktarabilirlerse sevinirim. ttnete para vermek istemiyorum. hem daha az hiz veriyor hem de pahali. cevaplar icin tesekkurler.
(3) 

duyurunun hukukcuklarina bir soru

duyulmasi gerektigi kadar #1535548 
bir olay uzerine cmk tarafindan atanan avukat karar durusmasindan sonra sure tutum dilekcesi vermiyor, gerekceli karari gordugu halde istinafa goturmeyip kararin kesinlesmesine sebep oluyor ve muvekkili tutuklaniyor. muvekkile aldigin cezanin yatari yok diyor, daha sonra da infaz buroyla gorustum 4-5 ay yatarin varmis diyor. avukat baroya sikayet edildi ama oradan bir sey cikacagini sanmiyorum, sormak istedigim soru ben bu avukat hakkinda direkt isim, soyisim seklinde baslik acip bu olayi anlatsam, herhangi bir hakaret icermese de basimi agritir mi? bu sorumsuz arkadasin ismini aratanlar meslek ilkelerine ne kadar haiz bir avukat oldugunu bilsinler istiyorum.
(4) 

elektronik sigara nereden alinir?

duyulmasi gerektigi kadar #1532946 
ankara'da elden gidip alacagimiz saglam birilerini taniyan var mi? Yoksa saglam web sitesi tavsiyelerinizi de alabilirim.
(4) 

50 cc scooter almak

duyulmasi gerektigi kadar #1526850 
ankara içinde kullanmayı düşünüyorum da tecrübeli arkadaşları dinlemek isterim. aklımdaki model kuba blueberry pro. nelere dikkat etmek lazım? kullanım amacım arada çayımı-kahvemi alıp bir iki saat kendimi dinleyebileceğim yakınlardaki yerlere kaçmak.
(1) 

dexter ayakkabılar boyanıyor mu?

duyulmasi gerektigi kadar #1522789 
productimages.hepsiburada.net

yukarıda linkini verdiğim ayakkabı(süet mi nubuk mu anlamıyorum) boyanabiliyor mu? ankara'da bu işi iyi yapan biri var mı? mahalle arasında bir yere götürüp ayakkabıyı çöp etmeyelim.
(2) 

der klassiker nerede izlenir?

duyulmasi gerektigi kadar #1505128 
çok gurultulu olmayan, bir seyler icerken dortmund-munich maci ankara'da nerede izlenebilir?
(9) 

eski kiraci yakit ve aidat odemiyor

duyulmasi gerektigi kadar #1504923 
selamlar, yeni bir ev satin aldik ve kiraciya durumu noter araciligi ile bildirdik. kiraci evi bizim satin alim tarihimizden bir ay sonra bosaltti ve bize herhangi bir kira odemesi yapmadi. bu surede gelen merkezi sistem yakit ve aidat borcunu da odemiyor.

bu durumda ne yapilabilir? avukata vereyim o mu ilgilensin yoksa gidip yeni tasindigi adresin kapisina mi dayanayim?

zepplingiyim

duyulmasi gerektigi kadar #1495765 
bu siteden daha once alisveris yapmis olanlar tecrubelerini paylasabilir mi?
(5) 

interaktif vergi dairesi

duyulmasi gerektigi kadar #1489926 
üzerinden vergi ödeyebilen var mı? sabahtan bu yana 2-3 farklı kartla denememe rağmen öde butonu çalışmıyor.
(3) 

özel hastaneler

duyulmasi gerektigi kadar #1481805 
devlet hastanelerinde yapılan tahlillere e-nabız üzerinden erişebiliyorlar mı? erişemiyorlarsa tahlil sonuçlarını çıktı alıp mı gideyim?
1

mobil görünümden çık