(1) 

Excel verisinden PPT Sunumu Hazırlayan AI Tool var mı?

vaveylababa #1583922 
Elimdeki çalışan verilerini girdiğimde bana grafikli bir PPT sunumu hazırlayacak bir AI aracı mevcut mu?
(3) 

Canva Alternatifi Offline Çalışan Program ne kullanabilirim?

vaveylababa #1582790 
Selam.

Çalıştığım şirketin verilerini de içeren sunumlar hazırlıyorum, Canva çok da güzel işimi görüyor ancak veri gizliliği vırt zırt derken bunu offline çözmemin daha iyi olduğunu söylediler. Bu tarz kullanımı basit ne kullanabilirim? Office programları arasında böyle sunum hazırlayıp PDF olarak çıktı alacağım bir program var mı (a4 boyutunda)?

Bilgi ve deneyimlerinizi bekliyorum.
Saygılar.
(2) 

Excel Sorusu

vaveylababa #1579658 
Elimde bir çalışan listesi var ve bu çalışan listesini çalıştıkları müdürlüklere göre sayfalara bölmek istiyorum. Bunu en kısa yoldan nasıl yapabilirim?

Sütunda A, B, C müdürlüğü diye yazıyor herkesin. A sayfası A müdürlük, B sayfası B müdürlük çalışanları diye ayrılacak basitçe.
(2) 

Üsküdar'da iftar mekanı önerisi

vaveylababa #1579591 
Üç kişi Üsküdar'da buluşup iftar yapacağız ama fiyatları ramazan dolayısıyla şişmemiş ve menü dayatması olmayan güzel, ramazan diye bize sokmayacak mekan önerilerinizi alabilir miyim.
(2) 

Mutfak Robotu Önerisi

vaveylababa #1578667 
Konuyla ilgili sıfır bilgisi olan biri olarak aşağıdaki iki ürünle ilgili tavsiyelerinizi rica edeceğim. Sizce makul ürünler mi, makulse hangisi daha makul ya da bunlar yerine şunlar var asıl dediğiniz marka modeller varsa da mutlaka yardımınızı istirham ederim.

www.akakce.com


Bu modelde yoğurma makinesi de var ancak bu makine olmasına rağmen fiyat sanki çok düşük geldi bana. Sizce bu şekil bi paket avantajlı mı yoksa almışken bundan ayrı düzgün başka bi model mi bakalım?

www.akakce.com
sevgiler.
(7) 

Hangi Su Arıtıcısı Daha İyi?

vaveylababa #1578431 
Çok yakın iki tanıdığım şu iki ürünü önerdiler ayrı ayrı. Hiçbir şey anlamadığım için hangisi daha iyi bilemedim. Neye bakmak lazım onu da bilmiyorum. Bilen ilgili ve hakim arkadaşlar aydınlatırsa çok memnun olurum.

15500 TL
www.waterbox.com

7000 TL
alkalix.com.tr
(4) 

Küçükyalı Civarı Toplu Yemek Yenebilecek Yer Tavsiyesi

vaveylababa #1577023 
Merhaba,

Nikah sonrası uzaktan gelen arkadaşlarımızı davet edebileceğimiz tavsiye edebileceğiniz yerler varsa çok makbule geçer. Şimdiden teşekküler.

Ütü Masası

vaveylababa #1575755 
Önerilere ihtiyacım var.

Sizce ne kadar bütçe ayrılmalı maksimum ve hangi öneri modeller neler?

Ütü masası gerçekten 1,5-2 bin eder mi? O markalardan alayım mı?
(8) 

Süpürge Önerisi

vaveylababa #1575751 
Evde zaten robot süpürge var ama yanında bir süpürge daha almak lazım. Sizce almışken nispeten makul fiyatlı Dyson alıp kenara koymak mı lazım yoksa eski usül uygun fiyatlı torbasız süpürge mi alalım?

marka model önerilerinizi ve deneyimlerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
(3) 

Erenköy Civarı Kutlama Pastası Yapacak Yer Önerisi

vaveylababa #1570519 
SB.

Evde yapacağımız nişan için şeker hamuru olmayan kremalı tek kat ya da çift kat güzel pasta yapan bir yer arıyoruz. Birkaç yere fiyat sorduk ama fiyatlar çok enteresan seviyelerde. Fiyat konusunda da makul bulduğunuz bir yerler önerebilirseniz çok makbule geçer.
(5) 

PS4 Oyun Tavsiyesi

vaveylababa #1557082 
Hayatım ilk kez konsol aldım. O da PS4. Dolayısıyla benim için bütün PS kütüphanesi yeni. İlk oynadığım oyun da Ghost of Tsushima oldu. Haftalarca oynadım, müthiş de keyif aldım. Bitirince de aşırı meth edilen TLOU 1'e başladım ama aynı tadı alamıyor gibiyim zira zaten sanki bir film gibi her şey belli ve ben ilerletiyorum gibi geldi bana açık dünyadan sonra.

Şimdi sizce ben şöyle efsane böyle efsane denen tlou'a sabredip oynamaya devam etmeli miyim yoksa gta 5 spiderman gibi başka bi oyuna mı geçmeliyim?
(2) 

Amerika'dan ya da Avrupa'dan nasıl telefon getirtebilirim? (Tanıdık yok)

vaveylababa #1555950 
Bunun en güvenilir ve en uygun yolu ya da yolları nelerdir. Glocalzone ya da amerikadan iste gibi sistemlere baktım ama emin olamadım. Güvenemedim de.
(4) 

Yurtdışından Saat Aldırmak Mantıklı mı?

vaveylababa #1551641 
Yakın zamanda arkadaşım İsviçre'ye gidecek. Ben de kendime bir tane Tissot PRX Powermatic 80 almayı düşünüyordum. Özellikle anlayan arkadaşlara sormak istiyorum, kullanmak için ya da satmak için yurtdışından almak mantıklı mı? Ne kadar fark eder? Ya da farka değer mi?,

İncelikleri hakkında tüyolar verebilirseniz çok sevinirim.
(5) 

Kulaklıklarda Ses Sınırlayıcı gibi Bir Şey mi var?

vaveylababa #1543971 
Selam,

Ya hangi kulaklığı denesem o bangır bangır sesi alamıyorum. Kulak içi kulak üstü fark etmez. Benim denediğim kulaklıklarla mı alakalıdır yoksa böyle genel bir kanun gibi sınırlayıcı bir düzenleme mi var? Sesin kalitesinin marka modele göre değişmesini anlarım da yüksekliği orta hali kulaklıkta bile verilebilir gibime geliyor. O tatmin edici ses yüksekliğini bir türlü alamıyorum bir süredir.
(3) 

Reels önerilerini nasıl değişebilirim?

vaveylababa #1543344 
Reels'da ısrarla önerilen içerik türünü naptıysam değişemiyorum. İlgilenmiyorum diyorum ilgimi çekmiyor, çok görüyorum, istemiyorum diyorum. Başka şeyler aratıp beğeniyorum, yok.

Nasıl değişeceğiz?
(1) 

Yağ Oranını Azaltma Çalışmaları Üzerine

vaveylababa #1542802 
Selam dostlar.

Şimdi ben 175-83 kilo bir bireyim. İdeal kilom 75, hatta 70 falan görünüyor ancak oralara düşünce rakamsal olarak pozitif ancak dış görünül olarak çok da pozitif olmayan bir hal alıyorum. O yüzden kilomu genelde 77-78'de tutuyorum. Fakat sorunsal şu; Ben geçen bu Xiaomi'nin akıllı tartısına çıktım, fazla kilom olduğunu zaten biliyordum ama alet nerdeyse her şeyde kırmızı yaktı. yaşım 32 ancak 39 gösterdi, pek su içmediğim için suyu düşük tespit etti, yağ oranımı %27 olarak gösterdi ki bunun gerçek olma ihtimali nedir gerçekten bilemiyorum. gerçekse benim kilom için ciddi fazla gibi.

Şimdi bunu gördükten sonra şöyle bi düzene geçtim;
Yüzmeye gidiyordum zaten haftada 3-4 gün devam ediyorum, günlük 2,5-3 litre sıvı tüketiyorum ki bunun 2-3 fincan kadarı artık yeşil çay ya da sade kahve, gerisi su, protein tüketimimi artırdım, normal öğünlerimde de ufak düzenlemeler yaptım. yüzme dışında evde ufak egzersizler de yapıyorum, dambılla kol ve şınav gibi.

Şimdi bu noktada önereceğiniz ya da şuna dikkat et diyeceğiniz ek bir şeyler varsa bu alandaki deneyimki dostların bilgi ve tecrübelerinden istifade etmek isterim. Şunu da eklersen daha iyi olur, şunu yapma, şunu yaparsan daha hızlı sonuç alırsın vs gibi.
(6) 

Yüzmede Ritim ve Nefes Sorunsalı

vaveylababa #1542792 
Selamlar.

Çok uzun zaman sonra havuza yazılıp yüzmeye başladım. Yaklaşık 1 aydır haftada 3-4 gün havuza gidiyorum. Zaten yüzmeyi çok geç ve kendi kendine öğrenmiş biri olarak bir ritim tutturup git gel yapamıyorum diğer yüzenler gibi. bazen nefesim kesiliyor kulvarın ortasında durup nefes almak ya da sırt üstü dönmek zorunda kalıyorum. yavaş yüzüyorum olmuyor, hızlı yüzüyorum olmuyor. insanları izliyorum çıp çıp çıp hiç durmadan git gel yapıyorlar. ben yüzerken nefes alma ritminde 2. ya da 3. nefes alışta tüm dengem bozuluyor. bişeyler izledim tam net bir algoritma teknik de bulamadım. böyle hap bilgi gibi özet bi teknik de söyleyebilirsiniz ona da çalışabilirim.

ben tam olarak nerede yanlış yapıyor olabilirim? 1 ay mı erken? hiç gelişme yok diyemem, özellikle fizikte bile bence hemen etki etmeye başladı ama yüzme ritmini ayarlamakta zorluk çekiyorum 50-55dk'yı maks. 800m ile bitiriyorum. güç antrenmanı mı yapmam lazım, nefes egzersizi mi?

Bu Ay KYK Borcunu Ödeyebildiniz mi?

vaveylababa #1541773 
E-devlette zaten aylardır borç sorgulama yapılamıyor. Ben de kyk.ziraat'ten girip ödüyordum borcumu. Şimdi ordan da ödenmemeye başladı. kyk.gov.tr'deki borç ödeme linkine tıklıyorum da çalışmıyor.

Çözebilen var mı?
(2) 

İstanbul Kart Uygulaması Sorusu

vaveylababa #1541734 
Kartımı evde unuttum ve içinde de TL bakiye değil abonman var sadece.

1-QR ile basmayı denesem abonmandan düşecek mi? Sanki düşmüyordu emin olmak için soruyorum.

2-Kart olmadan nasıl TL yükleyip basabilirim? Mavi dijital karta mı yükleyeceğim? Ona direkt yükleyip basılabiliyor mu?
(8) 

Instagram'ın Sürekli Çıplak Kadın Önermesi

vaveylababa #1541336 
Sadece benim başıma mı geliyor? Keşfetime alakasız hiçbir şey düşmesin diye neredeyse sadece Fenerbahçe postu beğeniyorum ısrarla ama ısrarla çıplak ve giyinen kadınlar, memesini, poposunu sallayan kadınlar, spor yapan seksi kadınlar pushlayıp duruyor. Benim aramalarımla ya da beğenilerimle bi alakası da yok. TikTok'la mı yarışmaya çalışıyor nedir? "İlgilenmiyorum" seçeneğiyle onlarca post'la boğuşuyorum ama dönüyor dolaşıyor yine aynı. Herkeste aynı sorun var mı? Kurtulmanın bir yolu var mı?
(2) 

Meet2Talk Cafe Hakkında

vaveylababa #1541334 
Deneyimi olan insanlar burası hakkıdaki deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim. Online değil de direkt 6-8 kişilik gruplar halinde toplanıp canlı sohbet kısmını merak ediyorum. Hem pratik yapma ve dili canlı tutma açısından hem de daha çok sosyal açıdan. Ortamı, ortamın samimiyetini ve sosyal etkileşimi de merak ediyorum. Ve sormanın aklıma gelmediği artı ve eksilerden bahsedebilir misiniz?
(13) 

11.11'de İndirim Gören Var mı?

vaveylababa #1541166 
Ben sepete almak istediğim birkaç şeyi attım, akakçe'ye ekledim, aratarak da baktım fakat inen bişey görmedim. hatta bazıları yükseldi bile. Bu kadar reklam neyin reklamı daha? hala indirim bildirimi gelip duruyor. bakıyorum doğru düzgün bir şey yok.
(3) 

Basit Bir Reading Uygulaması Arıyorum

vaveylababa #1540517 
Böyle sadece metinlerin olduğu okurken bilmediğimiz kelimeleri ya da kalıpları seçip çevirisini görebildiğimiz bir uygulama var mı? Arattım ancak dil öğrenme uygulamaları çıkıyor, duolingo falan. Ben daha basit pratik yapabileceğim bir uygulama arıyorum açıkçası.

telefon için uygulama olursa iyi olur. ama varsa kullanışlı bir web sitesi o da çok güzel olabilir.
(4) 

Yeni İnsanlarlar Tanışmak için Öneriler

vaveylababa #1539236 
Selam,

Şu sıralar yeni insalarla tanışmak iyi gelecek gibi hissediyorum. Spesifik önerilere ihtiyacım var. Hobi edin gibi değil de nokta atışı şuraya git, şuna katıl gibi.

lokasyon: istanbul
(5) 

Fitness yerine Yüzmeye gitmek?

vaveylababa #1539165 
ben kilo kontrolü için senede birkaç ay fitnessa gidip toparlayıp sene boyu normal takılmaya devam ediyordum. pandomim ve düzen olmamasından dolayı 2-3 senedir gidemedim ancak şimdi bir düzene girmişken bu sefer düzenli ve sürekli bi yere başlamayı düşünüyorum. fakat salonda da aşırı sıkılıyorum. 3 gün salon yerine 3-4 gün yüzmeye gitsem istediğim kilo ve sıkılaşma verimini alır mıyım? yüzücü arkadaşlar beni aydınlatabilir mi? düzenli yüzmek o kadar etki ediyor mu gerçekten vücuda. Tek beklentim düzgün lömbür lümbür olmayan bir vicüt.
(1) 

Kablosuz Şarj Alınır mı?

vaveylababa #1538844 
Hem normal kablosuz stand hem de powerbank olarak almayı düşünüyorum. Kullananlar verilen paraya değip değmediği konusunda bilgi verebilir mi?
(8) 

"Airfryer aldıktan sonra kilo aldım" diyen var mı?

vaveylababa #1538395 
Anladık herkes aldı çok memnun ama "bunu aldıktan sonra o kadar kolay ve çeşitli yemek yapar hale geldim ki çok daha sık kullandığım için kilo aldım" diyen var mı? ya da bunun pozitif bir etkisi oldu mu? veya nört diyen?
(7) 

İşyerinde Kahvaltı için tavsiye verebilir misiniz?

vaveylababa #1538392 
Bir süredir çalıştığım şirkette sabah 8'de kalkıp işe gittiğim için öğlen yemeğine kadar bekleyip direkt öğlen yiyordum ancak iş değişikliğinden sonra 6'da kalkıp 12:30'a kadar beklemem gerekiyor ve artık kahvaltı etme ihtiyacı hissediyorum.

Şimdi böyle bir pratiğim olmadığı için soruyorum. İş yerinde küçük bir mutfağımız ve buzdolabımız da var. Sizce pratik ve dandik olmayan bir şekilde nasıl çözebilirim? yoğurt+müsli gibi bişey mi yapıyorsunuz yoksa domates salatalık kahvaltılık mı koyuyorsunuz kaplara? hem sağlıklı hem lezzetli nasıl çözebilirim bu işi?
(3) 

Yurtdışı iPhone Kayıt Süresi Detaylarını nasıl öğrenebilirim?

vaveylababa #1538059 
Pasaport kaydı için bi 4 ay var onu biliyoruz ama e-sim'le bi 4 ay daha uzatılıyormuş, yıl başında sıfırlanıyormuş bi daha 8 ay falan gibi şeyler okudum. Tam olarak nasıl işliyor süreç? Kafamda oturmadı bi türlü.

Şimdi ben abimle birer iphone 13 aldım diyelim 8'er ay kullandık şak diye telefonları değiştik. Fiziksel simleri tekrar takınca tekrar 4 ay ekleyecek mi? Yoksa e-sim'e geçince bir kere bi daha fiziksel sime dönülmüyor mu?

Yıl başında değil de ninsan'da aldım telefonu diyelim. 8 ay kullandım, yıl başından sonra bi 4 ya da 8 ay daha mı kullanabiliyoruz?

Güzel bir insan çıkıp aydınlatırsa çok sevinirim.
(3) 

İkinci El iPhone Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor?

vaveylababa #1537780 
Selam,

Sarı sitede aradığım telefonu çok uyguna buldum. Yurtdışı, kaydını ben yapacağım. Bir süre daha da açık. Çok da temiz görünüyor. Almak için görmeye gideceğim. Şartlar biraz fazla iyi geldi bana. Sizce neye dikkat etmem gerekiyor?
(1) 

Duş Kireç Filtreleri İşe Yarıyor mu?

vaveylababa #1534384 
Üsküdar'da oturuyorum. Su o kadar kireçli ki musluklar, duşakabin falan sürekli kireç içinde. E banyoya tutunan bizim üstümüze başımıza da tutunuyor belli ki. Bunu çözmenin bi yolu var mı?

Filtrelere baktım. Çeşit çeşit fiyat var. Kullanıp memnun olan ya da alırken şunlara dikkat et diyenlerin önerilerini tüm kalbimle açığım.
(3) 

Vitamin Takviyeleri, Balık Yağı Hapı vs.

vaveylababa #1534014 
Konuya hakim birisi hangisinin net ve sürdürülebilir bir faydası olup olmadığı konusunda aydınlatabilir mi?

D vitamini eksikliği, B12 eksikliği, sabah uyanamama, halsizlik vb gibi çözecek şeyler mi bunlar? Çözerse hangisi çözer?

İmdat!
(2) 

iPhone "Mail " Uygulamasının kapladığı alanı nasıl açarım?

vaveylababa #1529009 
Şirket mailini girdiğim iphone'un mail uygulamasından hesabı siliyorum olmuyor, uygulamayı komple kaldırıyorum olmuyor. 1,75 gb alan kaplıyor. Bunu kökten nasıl temizleyebilirim?
(2) 

Bu Tişörtler Nerede Üretiliyor?

vaveylababa #1528381 
Yıllar önce Bakırköy sosyete pazarınden alıp hala evde giydiğim yabancı bir tişört markasının Türkiye satışı yok ama Türkiye'de üretilmiş. Aynı şekilde Quiksilver'dan aldığım tişörtte de türkiye'de üretilmiştir yazıyor.

Peki o zaman bu tişörtleri daha uyguna almak için yine pazar pazar kovalamamız mı gerekiyor yoksa üretildiği yerlere yakın bir yerlerden daha uyguna almak mümkün mü? Bi mağaza satış yeri vb var mı? Pazarcı nerden alıyor?
(1) 

Muslukta ve Duşta Kireç Arıtmanın Bir Yolu Var mı?

vaveylababa #1527569 
Üsküdar'da yaşıyorum. Sular inanılmaz kireçli. Zaten bunu ütüde de, duşakabinde de, musluklarda da çok bariz gözlemleyebiliyorum. Bunu arıtmamı sağlayacak deneyimlenmiş ve gerçekten işe yaramış bir filtre vs mevcut mudur?
(2) 

Saç Seyrelmesinin Ektirme Dışında Bir Tedavisi Var mı?

vaveylababa #1527568 
Ailemde kel yok, benim saçım da alından açılarak dökülen bi saç değil zaten. Ama sanırım Seboreik Dermatit'in de etkisiyse gittikçe seyreliyor. Bunun ekim dışında bir çözümü varsa yaptırmayı düşünüyorum ancak tek çözüm ekimse de dökülecekse dökülsün modundayım.

Bu tarz bir durumu yaşamış ve çözebilmiş olan varsa değerli fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim.
(1) 

bu excel formülünü nasıl yazabilirim?

vaveylababa #1527485 
kademeli zam hesaplamaları için tam olarak aşağıdaki örnek gibi bir formüle ihtiyacım var. ayrıntıları ben düzenleyip eklemeleri yaparım. bir türlü çözemedim. yardımcı olursanız da çok sevinirim.

şöyle ki;

5000'e kadar %30
5000-10000 arası 5000 için %29 kalanı için %25
10000-15000 arası 10000 için %27 kalanı için %24

gibi bir formül.
(3) 

Robot Süpürgede Xiaomi mi Alternatif Markalar mı?

vaveylababa #1526887 
Bir robot süpürge almayı düşünüyorum. Çok satanlarda Xiaomi zaten var bir de bir sürü alternatif pek bilmediğim markalar var. Çok pozitif yorumlar da var ancak ben çoğunun ilk defa robot süpürge kullanan insan tarafından yazıldığı için pozitif olduğunu düşünüyorum.

Sorum şu; Hem fiyat performans olarak hem de satış sonrası destek açısından Xiaomi'yi mi tercih edeyim, belki satacağım zaman satması da kolay olur ya da alternatif markalarda da gayet iyi seçenekler var mı?

edit: ya da bir diğer amiral roborock s5 max mi?
(2) 

F/P Ürünü Erkek Çorabı Nerden Alınır?

vaveylababa #1524434 
Selam,

Çeşitli yerlerden ve zincir mağazalardan almış olmama rağmen çorap olayını çözebilmiş değilim. Ya kayan vıcık vıcık çoraplar denk geliyor ya bikaç giymeye parmaktan yırtılıyor. Bunun iyisi nedir, nerden alınır?
(3) 

Taksim / İstiklal Caddesinde İtalyan Restoranı/Pizzacı/Mekan

vaveylababa #1521089 
Uzun zaman sonra görüşeceğim bir arkadaşımla İstiklal Caddesinde buluşacağız. Lüks olmayan, makul fakat güzel şık bir yer bakıyorum yemek için. Yıllar önce gittiğim La Fontana var aklımda.

Bildiğiniz F/P açısından über alternatif mekanlar varsa şiddetle önerirseniz çok sevinirim.
(7) 

Aynı Binada Farklı İnternet Altyapı Hızları Mümkün mü?

vaveylababa #1520828 
Türk Telekom 19mbit hızlı internet kullanırken altyapımız 70 mbit'e kadar destekliyor diye Milleni'ye geçtik. İlk gün 50 küsür mbit hız da aldık. Sonra 17-19 arasına düştü. Şimdi altyapıyı sorguluyorum 17 Mbit diyor. Aynı binada alt katın ve üst katların altyapısını sorguluyorum yine 70 civarı gösteriyor.

Biz Telekom'dan çıkıp başka firmaya geçtik diye kasten yapılmış olabilir mi?
(10) 

Beşiktaş'ta İtalyan Restoranı / Pizzacı

vaveylababa #1520121 
Bu akşam Beşiktaş'ta uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla buluşup yemek yiyeceğiz. İtalyan restoranlarına baktım hem şık hem de lezzetli ve keyifli bi akşam olur diye. Emporio ve Caffè İl Gusto adında iki restoran. Çok iyi yorumlar da var çok kötü yorumlar da.

Siz ne önerirsiniz? Varsa alternatif de alabilirim.
(5) 

İstanbul'da Makul Fiyatlı Çin Yemeği Nerede Yenir?

vaveylababa #1517898 
Merhaba,

Kuzenim geldi bana misafir olarak. Onu bir Çin restoranına götürmek istiyorum ancak öyle havalı ve pahalı bir yerden ziyade makul fiyatlı ve yine lezzetli bir yer arıyorum. Önerebileceğiniz yer var mı? Sushi vs değil daha tavuklu sebzeli noodle tarzı bir şey yeriz muhtemelen.

Nereleri önerirsiniz?
(2) 

Macbook ve iPhone TV'ye Ekran Yansıtma

vaveylababa #1517816 
Merhaba. Kablosuz yöntemler arasında uygun fiyatlı olan anycast, miracast gibi cihazlar ne kadar verimli oluyor? Telefon ve Bilgisayar için ayrı ayrı kablolar almak istemiyorum. Acaba bu cihazlardan alsam işimi görür mü?
(2) 

Deri Ayakkabı Nereden Alınır?

vaveylababa #1517286 
Timberland tarzı, tekne ayakkabısı da deniyor sanırım, bir çift deri ayakkabı almak istiyorum ama çok geniş bir fiyat skalasında duyduğum duymadığım bir sürü marka var. 150 liraya da 2000 liraya da görünce emin olamadım ne kadarı kalite ne kadarı markayla ilgili.

sorum şu; maksimum 600 lira civarı bütçeyle alınabilecek en kaliteli deri ayakkabı hangi markadan alınmalıdır?
(3) 

ss iptv bazı içeriklerin görünmemesi sorunu

vaveylababa #1515577 
merhaba,

vestel u9600 serisi android olmayan bir televizyonum var ve iptv uygulaması olarak sadece ss iptv isimli tek bir uygulama var. iptv servislerinden test üyeliği aldığımda var olduğunu bildiğim bazı içerikler bu uygulamada görünmüyor. bu sorunu daha önce yaşamış ve çözmüş olan birisi var mı? yardımcı olursa çok sevinirim.
(7) 

TV Önerisi ve Dikkat Edilecekler

vaveylababa #1507219 
Televizyon almayı düşünüyorum ancak neye dikkat etmem konusunda bir bilgi sahibi değilim. Mesela önceliğim büyük ekran mı olsun yoksa donanım mı? LG, Samsung gibi markalar mı olsun yoksa axen, awox, onvo da iş görür fiyat farkına değmez mi? Ekran boyutunu mü önceleyeyim yoksa markayı mı özellikle bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Beni bi aydınlatırsanız çok müteşekkir olurum. Fiyat aralığım da 5-6k.

edit: bu arada büyük ekranı mibox ya da xbox alarak takviye edeceğim.
(3) 

Saat Bakımı için Tavsiye

vaveylababa #1491659 
Elimdeki iki yadigar saat için bakımlarını yaptırabileceğim bir yer arıyorum. Çok üst düzey pahalı saatler değiller o yüzden de makul fiyatlı olması önemli. Biri Seiko 5 biri de Nacar. İnstagram'dan takip ettiğim bi hesap saat başı 150 liralık fiyat verdi. Bu fiyatlar normal midir yoksa daha makul fiyatlara da çözmek mümkün mü?

edit: istanbul'da olduğumu belirtmeyi unutmuşum. istanbul'da bir yer arıyorum.
(6) 

Şarjlı Diş Fırçası Önerisi

vaveylababa #1466939 
Normalde hiç aklımda yokken ansızın bir arkadaşım çok övdü o yüzden bazı temel sorular sormak istiyorum.

Gerçekten almaya değer mi? Kablolu kulaklıktan bluetooth kulaklığa geçmek kadar konfor sağlıyor mu mesela?

80 liraya da var 1000 liraya da. Neye göre seçeceğiz? Fiyat farkı kadar büyük kullanım deneyimi farkı var mı?

Hap bilgi şeklinde karar vermeme ve seçim yapmama yardımcı olursanız sevinirim.
(4) 

Bu Hangi İskambil Oyunuydu?

vaveylababa #1408382 
Geçen yıl erasmustayken oynamıştık fakat şimdi aklıma takıldı bulamıyorum. Aklımda kaldığı kadar anlatayım.

Herkes kartlar dağıtılıyor, sırayla ya rakibe kart soruyoruz ya ortadan çekiyoruz. Elimizdeki kartlarla eşleştirip açmaya çalışıyoruz. Elindeki kartları ilk bitiren kazanıyor. Özet olarak böyle bişeydi.
1

mobil görünümden çık