(2) 

Veteriner var mı aranızda?

cimeray #1230776 
Aşının günü geçmiş galiba arkadaşlar ya sorun olur mu çarşamba günü yaptırsak? Yarın şehir dışında olacağım maalesef.
(4) 

Insanity workout, p90x, focus t25 vs.

cimeray #1060569 
Bu egzersiz programlarından hangisini önerirsiniz, bilen birinden detaylıca tavsiye almak istiyorum. 160 boyunda 55 kilo bir kadınım. Yaza kadar fazla kilomu vermek ve sıkılaşmak istiyorum. İki aydır her gün düzenli spor yapıyorum yani çok kondisyonlu değilim ama sınırlarımı zorlamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Şimdiden teşekkürler.
(10) 

Fazla su içmenin zararı var mı?

cimeray #1059242 
Günde 4 litre su içiyorum, aslında daha da içesim geliyor ama bu miktarı görünce kendimi frenliyorum. İçtiğim bitki çayları bunun dışında; en az 3 fincan yeşil çay, adaçayı vs. içtiğimi hesaba katarsak günlük sıvı tüketimim 5 litreye yaklaşıyor. Bir zararı var mıdır acaba?
(9) 

bomba nasıl etki eder?

cimeray #1003037 
Bilgisizliğimi mazur görün, araştırdım ama tatmin edici bir bilgiye ulaşamadım. İki bomba ile 128 kişinin öldüğünü, çok daha fazlasının yaralandığını düşündükçe aklımda sorular birikiyor. Bomba nasıl bu kadar tesirli olabilir, geniş çaptaki bir topluluğa zarar verebilir? Ölen kişilerin asıl ölüm sebebi nedir? Otopsi raporlarına ölüm sebebi olarak ne yazılır yani? Son olaydaki bombanın bilyelerle güçlendirildiği söyleniyor mesela, o bilyelerin öldürücü etkisi olmuş mudur?
1

mobil görünümden çık