(6) 

sodexo vs multinet vs digerleri

hjarteblod #1572480 
sahis sirketim var yemek giderleri icin sodexo kullaniyorum. hem web hem mobil uygulamasi rezalet, kartta da sorun yasayanlari okuyorum sozlukte. bunun daha iyi bi alternatifi var mi? multinet setcard vs hic denemedim, deneyimleyen var mi?
(1) 

midas ve kriptodaki USD

hjarteblod #1557341 
hem midas hem binance (busd) uzerinde dolar bakiyem var, bunlari banka hesabima dolar olarak almam mumkun mu? TL'ye cevirip tekrar doviz alirsam makastan mahvolacak, nasil bir yol izlesem emin olamadim.
(2) 

Vergi - mobil gelistirici kazanc istisnasi

hjarteblod #1546356 
selam, gecen sene cikan bir istisna var sm icerik ureticiler ve mobil uygulama gelistiricilerini kapsayan. sirket acmadan bankada ayri bi hesap acip gelirlerini oraya aliyorlar ve banka oto. %15 vergi kesiyor. gecen sene 880k'ydi bu istisnanin limiti bu sene 1.9m olmus hatta.

burada tek basina uygulama yayinliyor olmak, uygulamayi kendi adinla yayinlamak vb sartlar var mi? yurt disindaki mobil uygulama gelistiren bir sirkete remote contractor olarak calisip usd gelir elde etmek de bu kapsama girebilir mi? anladigim kadariyla youtuber'larin ornegin partner sirketlerden odeme almasi bu kapsamda, 3. taraf hizmet saglayici olarak geciyor. bu mantikla contractor oldugum sirket de benzer durumda gorulebilir mi?
(4) 

erkek genital lazer epilasyon

hjarteblod #1540923 
bunu yapan bikac yer gordum ama tam olarak nerelere yapilabiliyor, yaptirip iyi sonuc alan var mi izlenimleriniz neler? bolge olarak "genital" veya "ozel bolge" demisler ama ne kadar ozele girebiliyorlar, sadece penis-gobek arasi gibi mi yoksa toplari falan da lazerliyorlar mi?
(5) 

nasil sahte parfum almicaz

hjarteblod #1527757 
parfum fiyatlari magazadan magazaya cok fazla degisiyor. mesela versace eros flame bakiyorum 188 liradan basliyor 1900 liraya kadar gidiyor. trendyol'a vs bakmiyorum marketplace olduklari icin risk daha yuksek diye, nerden aliyosunuz siz?
(3) 

istanbul - turist gibi nasi gezeyim

hjarteblod #1524555 
selam, 10 yildir burda yasiyorum bi kere turist gibi gezmisligim yok. artik her cumartesi bi rota belirleyip gezmek gormek istiyorum. odagim muzeler kalintilar vb, once istanbul sonra belki turkiye geneli (gobeklitepe falan). yemek mekanlari, cilgin dondurmaci falan ilgimi cekmiyo tarih kultur sanat devam biz.

yalniz rota/plan seven biri olarak biraz kayboldum mesela bu cumartesi sultanahmet'i gezeyim desem, sonradan saray mozaiklerine gitmeyi unuttugumu fark edince uzulurum. boyle seyahatleri planlarken kullandiginiz site/app/blog falan var mi? turistler napiyo kafasina gore mi geziyo? Piri diye bi app var mesela hem sesli rehber hem kendi icinde guide'lar var ona bakiyorum simdi.
(1) 

hangi subreddit'leri takip ediyorsunuz

hjarteblod #1522426 
aslen meslegimle alakali sub'lari takip ediyordum da bunaldim. cok genel veya niche sub'lar olabilir hic fark etmez; siz neler takip ediyorsunuz? eli5 begeniyorum mesela ama onun gibi olmak zorunda degil, sizinkileri merak ediyorum.
(12) 

d vitamini, emilim falan

hjarteblod #1517493 
selam, ya bir ara d vitamini takviyesi aldim ve harika hissettirmisti. dogrudan agzima damlatiyordum ama dogru yontem o muydu bilemiyorum. sonra bu klasik devit-3'ten aldim ekmege damlat denilen. zorlaniyorum ekmek bulunmuyo evde pek cunku. kahveye falan atarak iciyorum kahve de emilimi azaltiyormus. ekmege damlatma disinda nasil alabilirim kolayca? bu bitince baska bir markaya da gecebilirim bunun hap, efervesan, agiza damlatmali vs formlari yok mu? oyle olanlar kotu mu neden devit-3 cok populer digerlerini onermiyolar?
(2) 

eczaci ne demek istemis

hjarteblod #1512373 
selam, elimde 5 tane ilac var fakat eczacinin yazisini anlayamadim. sadece rakamlari anlayabiliyorum; ac-tok, sabah/aksam durumlari belirsiz. altindaki cizgilerin sayisi da farkli bisi ifade ediyor sanirim. bu sifreyi cozmeme yardimci olabilir misiniz?

Parol: ibb.co
Andorex sprey: ibb.co
Coledan-D Damla: ibb.co
Enfluvir: ibb.co
YouPlus Vitamin: ibb.co

cok tesekkurler simdiden
(2) 

yabanci hisse yatirim fonlarinin dolar/tr paritesinden etkilenmesi

hjarteblod #1504490 
selam,
diyelim ki bir turk bankasinin yabanci hisse senetleri barindiran X fonuna yatirim yaptik, fonda amerikan hisseleri var haliyle dolar bazli. hissenin fiyati degismeyip dolar tr karsisinda deger kazandiginda yine de fon deger kazaniyor mu? dumduz dusununce 1$'lik orn. apple hissesi 10 lirayken 15 lira olmali dolar/tr 10'dan 15'e cikinca ve fonun degeri yukselmeli ama birkac yerde fonlarin icindeki hisselerin degerlenmesinin birim bazinda ele alindigi, dolar/tl kurundan vs etkilenmedigini okumustum. net bir bilgisi olan var mi?
(1) 

cartel plak degeri

hjarteblod #1498287 
selam, cartel'in ilk albumunun plagini almak istiyorum ama degeri konusunda emin degilim. su anda 3500 civarina goruyorum ilanlari. acilmamis paket falan gormedim hic ama takilmasiz atlamasiz durumda olan (oldugu iddia edilen)ler o civarda yani. var midir bunun koleksiyoneri, evet kardesim bunun degeri budur desin ben de aliyim o fiyatlardan?
(3) 

veliefendi 101

hjarteblod #1492453 
seyirci alimina baslamislar en yakin zamanda gideyim diyorum. yalniz daha once veliefendi'ye hic gitmedim, ankara hipodromuna gitmistim cok onceden.
veliefendi'de nerede oturalim? anladigim kadariyla bi standard tribun var bir de loca. bagiris cagirisin icinde olmak keyifli ama salonda oturup bisiler icerek izlemek harika olur. locada masalar 2 kisilik gorunuyor, mesela 5-10 kisi gitsek oturabilecegimiz buyuk masalar da var mi yoksa standard 2 kisilik mi? hem kizla date'e gitmek hem arkadaslarla topluca gitmek istiyorum ayri ayri. var mi oneriniz?
bir de locadayken kalkip padokta atlara bakip donebiliyo muyuz rahatca, her giriste loca ucreti almasinlar :d locada bi bilet/rezervasyon sistemi falan var midir
(1) 

binbir gece dizisinden bi sahne

hjarteblod #1490688 
bi sahnede saniyorum basroldeki halit ergenc sunu soyluyordu, o sahneyi bulamadim bi turlu. hatirlayan var mi?
"Dostum, kadınlara inanma! Vaatlerine gül geç! Çünkü onların iyi ya da kötü halleri ferçlerinin heveslerine bağlıdır. Güya aşktan söz ederler; oysa hainlik onları sarıp giysilerinin titreşiminde şekillenir. Yusuf'un dediklerini saygıyla anımsa; Âdem'i cennetten kovdurmak için iblisin kadını kullandığını unutma!"
(7) 

Kahve: cekim mi onemli niyet mi

hjarteblod #1489480 
Selam, ben sabahlari americano veya espresso icmek istiyorum. Bunun icin moka pot aldim ama buyugunden almisim 6 cup'lik. Gittim bi de kahveciden cekilmis kahve aldim, moka pot'ta espresso yapmak istedigimi soyledim ama gordugum kadariyla normal filtre kahve vermisler farkini da cok bilmiyorum. Daha ince/kalin cekilmesi gerekiyormus ama yani sadece goruntuyse fark etmez benim icin. Ben moka pot'a 2 turk kahvesi bardagi su, 2 tatli kasigi kahve koyup yaptigimda 2 shot espresso yapmis olmuyor muyum? bu espresso olmuyorsa noluyor filtre kahve mi yapiyorum farkinda olmadan? yeni, ufak bi moka pot almam gerekir mi? peki yeni bi kahve almam? sonucta filtre kahve de ayni cekirdekten yapiliyo espresso da, bu yuzden bence sorun olmaz ama espressoya o gucunu kuvvetini veren ince cekilmesiyse yenisini almam daha iyi olabilir; oyle mi?
(4) 

Yatirim: Yabanci hisse fonlari uzerine

hjarteblod #1485456 
Malum yabanci hisseler iceren yatirim fonlari var ama bunlarin son yillarda fiyati sisme derecesinde yukseldigi icin bu kadar yuksekten girmek de pek istemiyorum; yaniliyor da olabilirim. Hemen hemen soyle ozetleyebilirim dusuncelerimi:

- BIST hisselerine omur boyu bulasmamak istiyorum kirilgan ekonomimiz nedeniyle, high risk low reward gibi geliyor
- Altin ve doviz de low risk low reward geliyor, son secenegim bunlar acikcasi.
- Eurobond'a karsi negatif degilim ama eurobond alacagima kripto bazli lending platformlarinda USDT/USDC vs icin daha yuksek faiz alabilirim zaten
- Kalan tek secenek yabanci hisse senedi fonlari gibi gorunuyor ama onlar da dedigim gibi yuksek degerdeler. Ozellikle su anda abd'deki faiz, enflasyon gibi gundemler bu hisselere nasil etki eder bilmiyorum. Fikrinizi almak isterim.
Sadece ABD degil asya hisselerine sahip fonlara da yatirim yapmayi dusunuyorum tabii ama genel olarak fikrinizi merak ediyorum su anda yatirim yapmak konusunda.

Ilk etapta yuklu bir miktar yatirimla baslayip (farkli fonlari sepet yaparak), sonrasinda her ay ufak miktarlarda eklemeler yapmayi planliyorum.
Diger yandan, eger yatirim fonlari orta-uzun vade icin (komisyonlari vs hesaba katarsak) pek tatmin edici getiri saglamiyorsa yillik %10-12 civarina USD faizine de koyabilirim sadece (kripto lending platformlarinda).

Ozetle; kriptodan iyi bir getiri elde ettim, bunun bir kismini (~100k TL) disari cikarip baska alanlarda degerlendirmek istiyorum, bunun icin de fonlari kullanmayi dusunuyorum. Yuksek risk alabilirim, beklentim orta-uzun vadede getiri saglamasi ve sadece fonlarla ilgileniyorum su anda yukarda saydigim sebeplerle. Sizin sicak baktiginiz fonlar nedir, yerimde olsaydiniz farkli dusunur muydunuz?
(1) 

mobil battle royale ne oynaniyo su an

hjarteblod #1482909 
pubg bana gelmiyo klavyeli oynuyolar falan. cyber hunter oynuyodum 2 yil once, simdi hic turk goremedim oyun da degismis biraz. ne tavsiye edersiniz mobilde battle royale icin? sesli oynayalim kufurleselim falan istiyorum o yuzden bol turk ariyorum
(2) 

tr ici kitap arama motoru?

hjarteblod #1466455 
ozellikle yabanci yazarlar icin, yazarin adini veya yayinevi adini girdigimde turkiye'den hangi sitelerde kitaplari satista oldugunu gorebilecegim bir arama motoru var mi? su anda "yazarinAdi + kitaplar" seklinde arama yapip kitapyurdu, idefix vs'deki yazar sayfalarina giriyorum ama cogunlukla birinde olan kitap digerinde yok. ama belki 3. bi sitede var aradigim kitap. bilmek istiyorum hangi kitaplarinin cevirisinin yapildigini, satista olmasa bile 2. el kovalarim bilsem.

var mi boyle bisi?
(1) 

bu hangi 140journos videosundan?

hjarteblod #1464488 
gorsel ekte
(3) 

pantolon bedeni

hjarteblod #1463941 
internetten pantolon aldim ama 1 beden kucuk almisim galiba. kumas pantolon, boyu falan cok iyi ama beli zor kapaniyor. afedersiniz kasiklarima da dar geliyor baya, altimda bu varken otursam mali ortaya sermis gibi olucam. belini genisletsem yeterli olur mu yoksa bir beden buyugunu alip bacagini falan kestirmek mi daha mantikli?
(2) 

rapidgator/nitroflare uyeligi

hjarteblod #1461140 
selam, indirmem gereken 18gb'lik bi icerik var her iki sitede de olan. uyelikleri 1 ayliktan basliyor 150 lira falan. daha ucuza cozebilecegim bi cozum var mi, 1 gunluk yeterli bana. tek bir hesapla birden fazla sitede premium veren siteler vardi mesela onlar duruyo mu hic bilmiyorum.
(3) 

mezuniyet sonrasi askerlik tecili

hjarteblod #1460125 
bu eylulde mezun oldum (lisans). normalde mezuniyetin ardindan askerlik subesine gidip 2 yil daha tecil ediyorduk galiba ama simdi e-devlet'ten baktigimda 2023'e kadar tecilli gorunuyorum. ogrenciyken de gorunuyordu ayni tarih ama "ogrenci oldugu surece" gibi bir ibare vardi, bu kez sadece tarih yaziyor. gitmeme gerek var mi yine de subeye?
(6) 

antik kentler nasil yok oluyor

hjarteblod #1457312 
efes antik kentinin before/after'ini gorsellere ekledim. 2000 yil once boyleymis simdi tek bi yapisi gorunur halde neredeyse. 2000 sene icinde neler oldu da gorunmez oldu bu yapilar? agirlikla organik hammaddelerden yapiliyorlardi da topraga mi karistilar, ruzgar asindira asindira kuma mi cevirdi? toprak kaymasi mi oldu yer altinda mi kaldilar? bu surecler nasil gelisiyor merak ediyorum. bir zamanlar milletin hayatini gecirdigi kentin simdi 2000 senede kalintisinin bile zor gorunmesini aklim almiyor. bikac keyword verebilir misiniz en azindan arastirayim
(1) 

apple airpods pro degisim programi

hjarteblod #1455907 
apple'in degisim programiyla airpods pro'sunu degistiren var mi? ekim 2020 oncesi uretilenlerde hata vardi falan hani. aninda veriyorlar mi yenisini, bikac gun inceliyorlar mi, nedir? teknik servise yonlendiriyorlar su anda, ordan apple'a kargoluyorlar nasil bi surec
(4) 

istanbul -> adana trenle gitmek

hjarteblod #1454164 
istanbul'dan adana'ya trenle gitmek nasil bi surec, giden var mi? dunya gozuyle bi deniyim diyorum ama ankara-adana arasi yht yok, napiyoruz aktarma mi yapiyoruz, adana'da tren gari var mi ondan bile emin degilim
(1) 

vivense kargo/nakliye

hjarteblod #1451307 
hangi urune baksam diyor ki apartmanin kapisina birakiriz agir oldugu icin. yok mu bunlarin nakliye secenegi yav niye boyle? kitaplik masa falan bakiyorum.
(2) 

transferwise -> payoneer havalesi

hjarteblod #1445628 
selam, transferwise'daki euro hesabimdaki parayi payoneer'in bana atadigi euro hesabina gonderebilir miyim? sonradan da payoneer kart'la turkiye'de bir atm'den onu euro veya dolar olarak cekmek amacim. teoride sorun yok gorunuyor twise'dan havale yapiyorum payoneer'in verdigi eur iban'ina ama payoneer'in kurallari biraz garip, asagidaki kurallar iskillendirdi beni:

- Only payments for business transactions are supported
- Payments made from a personal or company account you own will be declined
(4) 

kitaplik alacagim alamiyorum

hjarteblod #1445335 
hangi modelin yorumlarina baksam falso bisiler var. kiminin ayaklari dengesiz, kiminin yan taraflari acik kitaplar duramiyor. alip da memnun kaldiginiz kitapliklar var mi, link atsaniz ya?
begendigim modeller sunlardi yorumlardan oturu almadim:
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
(4) 

eurobond riskleri

hjarteblod #1444169 
devletin bes'e cokmesi gibi bunda da basimiza gelebilecek bir seyler var mi? eurobond yatiriminin riskleri neler? son birkac senede yuksek bi ivmeyle artmis eurobond yatirimlari turkiye'de: t24.com.tr
(8) 

daireye kablonet kablosu cektirmece

hjarteblod #1443767 
bugun kuruluma geldiler de daireye gelen kablo yokmus kablo cekilmesi lazim diyip gittiler, kendileri de cekmiyormus. elektrikci cagirin dediler. ama bu apartmandaki kutu kilitli, elektrikci o kutuya kadar mi kablo cekecek napacak anlamadim, nedir?
(2) 

GSS vs SGK

hjarteblod #1442925 
Calistigim sirketin Turkiye'de subesi yok ve kendim tamamlayici saglik sigortasi satin almak uzereyim. Yalniz tamamlayici saglik sigortasi icin bir de normal sigorta gerekiyor malum. Bunun icin ben aylik primi 80 TL olan GSS mi yapmaliyim yoksa ~1000 TL olan SGK'yi mi? E-devlet'ten cat diye yapabilecegimiz bir sey mi yoksa her ay sgk'ya mi gitmem lazim? sahis sirketim falan yok bu arada duz bireyim.
(3) 

apple - macbook alana kulaklik hediyesi ne zamana kadar devam eder?

hjarteblod #1441411 
slm, egitim indirimiyle macbook alicam da hem su anki indirimler hem de airpods hediyesi ne zamana kadar devam eder acaba? gecen senelerde nasil olmustu hatirlayan var mi?
(3) 

surekli ampullerim patliyor

hjarteblod #1439163 
ve onlara laflar hazirladim.
bunlarin yerine led ampul almayi dusunuyorum bluetooth'la kisilabilenlerden , www.hepsiburada.com gibi. bunlarda da ayni sorunu yasar miyim? elektrigin dalgalanmasina falan dayanikli midir led ampuller?
(1) 

pasaport gelmeden numarami gorme imkanim var mi?

hjarteblod #1438504 
yeni pasaport icin basvurdum bugun. muhtemelen onumuzdeki hafta cuma gibi elime ulasacak. benim daha onceden pasaport numarami ogrenme sansim var mi e-devlet'ten falan?
(2) 

tamamlayici saglik sigortasi isten cikinca devam ediyor mu?

hjarteblod #1438503 
sgk bir sure daha devam ediyor ya, onun gibi bi suresi var mi? istifa ettigim tarihte mi biter, ihbar suremin bitisinde mi yoksa biraz daha zaman var midir? sirketten sirkete degisebilir ortalama bi bilgi yeterli
(2) 

berat albayrak tarafsiz bolge yayini

hjarteblod #1438358 
full linki var mi? youtube'da bulamadim.
(1) 

transferwise borderless kullanan var mi

hjarteblod #1438098 
usd odeme almak ve tw araciligiyla tr banka hesabiniza usd veya tl gondermek icin kullanabiliyor musunuz?
(3) 

yemek tariflerine nerden bakiyosunuz?

hjarteblod #1434260 
ozellikle bekarlara, tek yasayanlara bu sorum. anne tarifleri tarzi yerler 5 porsiyonluk yapiyor olculeri ayarlamak zor oluyor. zaten yemek yapmaya da bayilmiyorum yani ortalama ustu lezzette bisi olsun karnim doysun derdindeyim sadece. bekar-friendly, ogrenci dostu gibi az malzemeli takilan siteler var mi, siz nerden bakiyosunuz?
(7) 

klima ve ev sahibi

hjarteblod #1431511 
iyyaksamlar. kiraci oldugum evde klima var ama calismiyor, duz hava ufluyor yani sogutmuyor isitmiyor. bunu ev sahibine soyledim gecen hafta, once "tamam gecen sene gelen tamircinin numarasini ariyorum" dedi, simdi de diyor ki ben emlakciya soylemistim klima dahil degildi, yardimci olamicam size. sasirdim biraz, gecen sene 400 tl'ye tamir ettirmisler, 200/200 bolussek bile okeyim niye kacarsin boyle bi seyden aq.

klimadan anlayan varsa; boyle bi sorunda takribi ne kadar masraf olur acaba? ben kendim yaptirayim diyorum, ev sahibiyle inatlassam sicakta bogulan ben olacagim. olmadi tasinirken kablolarini keserim bisi yaparim bozuk veririm gene. hic beklemiyodum boyle bi yaklasim ne yapsam mantikli olur bilemiyorum su an. ne dersiniz?
(7) 

hazir hamur yok mu ya?

hjarteblod #1429199 
marketlerde neden satilmiyor bu? yabanci tariflerde bakiyorum rulo icinde hazir hamur kullaniyolar. acalim sipsak pogaca falan yapalim ne guzel. ben mi gormedim acaba.
(1) 

at yarisi - 1./2. altili, aksam kosusu vs.

hjarteblod #1427236 
bunlarin arasindaki farklar nedir? benim oynadigim donemde gunde 1 sehirde kosu olur tek altili olurdu simdi 1. / 2. altili + aksam kosusu olaylari var. farklari nedir, siz hangisini tercih ediyosunuz, neye gore hangisine oynamali?
(2) 

at yarisi oyunu

hjarteblod #1426294 
var mi oynayan? herhangi platform, sirf bunun icin konsol alabilirim, deliricem at yarisi oynamak istiyorum. kirbaclamak sprinte cikmak istiyorum. ps1'deki gallop racer'dan beri duzgun bi oyun bulamadim. ios olur pc/mac olur konsol belki olur. baktigim tum oyunlarin hem grafikleri hem oynanisi cok kotu, mobildekilerde gunde 1-2 yarisa giriyorsun atin gucu bitiyor para istiyor. calisirken arkada tjk tv izliyorum devamli. nolur yardimci olun.
(9) 

islak robot supurge kullananlar!

hjarteblod #1425302 
xiaomi'nin islak robot temizleyicilerini kullanan dostlar. su haznesi olan, paspas da yapan cihazlari kastediyorum. bunlarin sivi haznesine sadece su mu koyuyosunuz? normalde paspas yaparken suya 1-2 kimyasal atariz ya onlari koyamiyoruz sanirim icine. su-only temizlik tatmin ediyo mu sizi yoksa cihazdan sonra bi de siz mi normal paspas cekiyosunuz deterjanli falan?
(21) 

26 yaşındayım pilavda istikrar sağlayamıyorum

hjarteblod #1422822 
bir yaptigim lapa oluyor digeri tas gibi oluyor. ustelik tariflerdeki sekilde yapiyorum direkt, en ufak fevrilik yok. 1'e 1.5 denedim 1'e 2 denedim sonuc degismiyor. dun 1 cay bardagi pirince 1.75 cay b. su koyarak yaptim tas gibi oldu. inanilmaz yani neden boyle oldu. sonra uzerine hafif su dokup demlenmeye biraktim lapa oldu bu sefer, ustune dibi tuttu.
en basta yagin uzerine pirinci attiktan sonra cok veya az mi kavuruyorum acaba, orda kriter nedir sicak suyu dokmeden onceki? tariflerde pirinc beyazlasincaya kadar yagda cevirin diyor. abla pirinc zaten beyaz. nolur yardimci olun.
(1) 

tarihi gecmis efervesan tablet

hjarteblod #1422076 
Ocak 2020 TETT'li c vitamini tableti kullanilabilir mi, sikinti yaratir mi dersiniz? cekmecede bekledi aylarca.
(1) 

bu online konserleri nasil yapiyorlar ya?

hjarteblod #1419190 
her enstrumani calanin kendi evinden yayin yaptigi canli yayinlar var ya su anda donen. gitarist, baterist, vokal falan kendi evinden caliyor sarkiyi. arada 100-500 ms latency oluyor genelde soylenenle karsi tarafin duymasi arasinda. sarkinin mahvolmasi gerekiyor ritm kacirmalari gerekiyor mantiken, nasil cozuyorlar bu isi?
(5) 

90'lar / 2000'ler turkce rap parcalari

hjarteblod #1415721 
oldschool denebilecek turkce rap parcalari ariyorum. simdilik cartel, islamic force, microphone mafia falan var listemde www.youtube.com

1990-2005 araligini tutarak buraya neler eklenebilir? bunlar spotify'da olmadigi icin mecbur youtube'dan ekledim, baska bi yer oneriniz var mi? soundcloud'da da bulamadim cogunu.
(2) 

android tv icin stremio/popcorntime alternatifi?

hjarteblod #1408724 
kafayi yicem stremio'yu mobil halinden portlamislar berbat calisiyor. mi box var elimde, istiyorum ki yuce bir app sayesinde torrent istemcilerinden bir katalog dahilinde film stream edebileyim ve uyumlu turkce altyaziyi bulup koysun desktop'taki stremio veya popcorntime gibi. kodi denedim kompleks, repo'lar degisiyor falan saldim onu. 1-2 alternatif vardi yapimcilari birakip gitmis. neyle cozuyosunuz bu olayi?
(2) 

kodi vs stremio (mi box ile)

hjarteblod #1407985 
bilgisayarda uzun suredir stremio kullaniyorum film izlemek icin. simdi de bi tv aldim xiaomi mi box ile. ona da stremio kurup bu deneyimi devam ettiresim var ama tv'cilerin cogu kodi kullaniyor. kodi'nin anladigim kadariyla kendi icinde pek bisi yok stremio'daki katalog gibi; onun yerine disardan source'lar kuruyoruz veya ben yaniliyorum. aradaki fark, avantajlari/dezavantajlari nedir?
(3) 

gaz actirirken elektrik olmasi gerekli mi?

hjarteblod #1403540 
igdas'tan kontrole gelecekler de elektrik acilmadi daha. sikinti olur mu?
(4) 

ikea - iki kanepe arasindaki fark ne?

hjarteblod #1396251 
gorselleri ayni gorunuyor ama biri 2'li biri 3'lu aslinda.

www.ikea.com.tr

www.ikea.com.tr

3'lu olanda toplamda 4 oturma alani mi var 3'u normal 1'i ayak uzatmali sekilde? yanlis mi anladim yoksa
123456789  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık