(7) 

Şarkı Öneren Site

isim #1131502 
Dinlediğiniz/sevdiğiniz şarkıya göre şarkı/şarkıcı/grup/genre öneren bir site biliyor musunuz?

Eskiden bunun için last.fm'i kullanıyordum ama şu an kullanamıyorum. Last.fm'den başka önerisi/bildiği olan var mı? Varsa benimle paylaşır mı? Paylaşsın bence :/
(19) 

zengin kız fakir erkek

isim #1099707 
Tam türk filmi.

ben aslında çok fakir değilim, türkiye standartlarının çok çok üstünde bir mesleğim ve maaşım falan var mesela.

fakat kız zengin. çok zengin. dünyanın en gereksiz flörtleşmesinin içine düştüm. yetiştiğimiz çevreler falan birbirinden o kadar alakasız ki, adeta paralel doğrular :/

napiyim?
(7) 

Ergenliğime döndüm!

isim #1069961 
bir hatun var. ben hoşlanıyorum çok net ama ondan bir sinyal alabildiğim yok açıkcası. normalde bir kadınla yakınlaşmam çok çok kısa sürelerde oluyordu, şimdi uzadıkça daha da garip hissediyorum. benim hakkımda ne düşündüğünü de bilmiyorum. arkadaş olarak mı görüyor acaba diye kafayı yiyorum bütün gün. ergen gibi bir şey oldum!

geçen hafta bi akşam birlikteydik, neredeyse güneş doğana kadar oturduk, içtik, muhabbet ettik. sonra birden iletişim azaldı yine. arada sırada arıyordu beni ama ben hiç aramıyordum sadece mesaj yazıyordum, telefonda konuşmayı sevmiyorum pek.

dün arkadaşıma anlattım o arıyor arada diye. sen de arasana arada öküz müsün dedi. retorik bi soru tabii ki, öküzüm ben. aradım akşam yarım saat falan konuştuk.

dün şirketten bir kadın yürüdü bana ve istemediğimi net bir şekilde belli etmeme rağmen akşam whatsapptan falan da yazdı. işim dolayısıyla kadınlarla çok fazla zaman geçirmek zorundayım ve istemediğim durumlar oluşuyor sık sık (kadınların fazla ilgisi, yürümesi gibi). bunu biliyor o da, aynı sektördeyiz çünkü, telefonda konuşurken sanki bu durumdan rahatsız oluyormuş gibi "ooo iyi işte yemeğe çıkmışsınız" falan gibi şeyler söyleyip durdu. o muhabbette resmen konuşup anlatamadım bile derdimi.

neyse, sinyal yaratmaya çalışıyorum gibi geliyor kendi kendime. şu an yazarken farkettim :)

aramaya devam etsem mi? naapsam?
(4) 

Chick flick şarkı önerileri

isim #1065801 
Bir hatun var. ben çok hoşlanıyorum ama sanırım hayatımda ilk defa friendzone'a girdim ya da girmek üzereyim.

şimdi uzun sayılabilecek bir yola çıkıcaz birlikte. yolda sohbet ederken arkada güzel güzel şarkılar çalsın istiyorum.

çok saçma bir istek farkındayım :) yapın bi güzellik.
(18) 

Sevgilisi varmış

isim #1052557 
beni görüp, gelip benimle tanışan kendisi. açık açık çok etkilendiğini ve bu yüzden sürekli beni takip ettiğini belirten kendisi. günlerce flörtleşmeden sonra bir mesajla yıllardır bir sevgilisi olduğunu öğrenen ise ben :)

ben de çok etkilendim hatundan. ne diyorsunuz? istersem ayırırım. ama isteyip istemediğimi bilmiyorum çünkü kendisini çok az tanıyorum. birebir sadece bir kere kısa bir sohbetimiz oldu. geri kalanlar hep telefon/bilgisayar aracılığı ile.

kabuğuma mı çekileyim? yoksa zaten ilişkileri böyle bir şey geçiriyorsa devam etmekte sakınca yok mu?
(9) 

Karikatür

isim #1017020 
Aradım ama bulamadım. Yatakta ayıp bir şeyler söyle diyordu adam. kadın da götüne koyayım allah belanı versin tarzında bir şeyler söylüyordu.

bulabilsek çok güzel olacak. çıldırıcam kendimden şüphe etmeye başladım böyle bir karikatür yok muydu acaba diye.
(1) 

Kral Pop'ta görülen kıvırcık saçlı kadın şarkıcı

isim #839758 
Şarkıyı duymadım, oturduğum mekanda sadece son sahnesini gördüm. böyle çöl gibi falan bir yerde, kuma yatmış inanılmaz güzel kıvırcık saçları olan bir kadın şarkıcı var mı bildiğiniz kral pop'ta klibi dönen?

cumartesi günü gördüm. yeni bir klip olabilir. bulsanıza bi, çok güzel saçları vardı.
(11) 

Hiç kimseyle konuşmak istememek

isim #777003 
merhabalar, öncelikle başlığa bakıp ergen muhabbeti sanmayın. bir sıkıntım var.

son zamanlarda girdiğim hiçbir ortamda -kaç yıllık dostlarım, iş arkadaşlarım, spontane oluşmuş yeni arkadaş grupları- muhabbet etmek hoşuma gitmiyor. sıkılıyorum muhabbetlerden, konuşmak istemiyorum. biraz muhabbet ettiysem bile bir süre sonra kopuyorum o ortamdan. telefonda başkalarıyla mesajlaşıyorum, etrafa bakınıyorum, surat asıyorum falan.

tabi arkadaşlarım da pek memnun değiller bu durumdan. "yine girdi triplere bizimki" diye konuşturmaya falan çalışıyorlar ama yok, bir kere koptuktan sonra da kalkıp gitmek istiyorum.

ne oluyor bana? bir fikri olan var mı? insanlarla iletişimim böyle yavaş yavaş yokolacak diye korkmaya başladım.
(8) 

Salak mıyım?

isim #598130 
Biraz karışık bir durum var. Biriyle tanıştım aylar önce, arkadaşımın bir arkadaşı. tam o sıralarda yeni bir ilişkiye başlamıştım, bir şey yapmadım ama etkilenmiştim. arkadaşıma da söyledim bu arada arkadaşından etkilendiğimi.

neyse sonra ben kız arkadaşımdan ayrıldım, dedim yürüyeyim artık. öğrendim ki o sıralarda biriyle çıkmaya başlamış mevzu bahis şahıs da. görüşüyoruz falan arada ama bir sıkıntı yok, herkes kendi hayatında memnun yani.

neyse sonra ben tekrar yeni bir ilişkiye başlıyorum başka biriyle. bu sırada hala arkadaşım ve arkadaşımın arkadaşı falan aynı ortamlara giriyoruz. en son bir barda birlikteydik. sevgilisiyle ne durumdalar hiç bilmiyorum, gece boyu zaten hiç telefonuna falan dokunmadı.

elemanın teki yazdı barda kıza, önceden bir tanıdığıymış. sevgili gibi takılalım gitsin başımızdan dedi, elimden tuttu başka bir yere gittik. eleman o tarafa da gelince sarılmaya başladı. lan zaten etkileniyorum kızdan, bir de güzel güzel kokuyor :/

neyse gece boyu sevgili gibi takıldık, ben bir hamle gerçekleştirmedim. ama burun burunayız yani tüm gece. neyse çok detaya gerek yok, ben geceyi öyle sonlandırdım.

benim kızın da bana bir ilgisi olabileceği aklımın ucundan geçmedi ama o gün yanımdaki arkadaşlar ve sonradan anlattığım insanlar bunun pek normal olmadığını söylediler.

soru zaten başlıkta. anlamamış mıyım ben? salak mıyım?

not: ahlak kavramımım falan yok benim pek. yok sevgilisi olan kıza yazma, yok sevgilin varken ne boklar yiyorsun gibi şeyler söylemeyin nolur. olaya odaklanalım.
1

mobil görünümden çık