(2) 

Kullanma Tarihi Geçmiş Gıda Maddeleri Satan Market Nereye Şikayet Edilir?

yankee jumping #1582750 
Soru başlıkta.

BJK - Kabataş Vakfı Özel Okulları Hakkında Duyumlar

yankee jumping #1576065 
Merhaba. Nispeten yeni bir okul(5 yıl) sayılan bu okul hakkında google haricinde duyduğunuz, bildiğiniz olumlu olumsuz şeyler var mı? Nedir bunlar? Ufaklık bu sene ilkokula başlayacak. Biz okulla tanıtım toplantısı için görüştük ama en iyi ve en doğru fikri deneyimleyenlerden alabiliriz. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

Detaylı Karayolları Haritası Lazım

yankee jumping #1574031 
Merhaba. Bana asfalt yada asfalt olmayan yolları da gösteren karayolu haritası gerekmekte. Dijital de olabilir.. Nereden bulabilirim bunu?
(1) 

iPhone İçin Arama Kaydetme Uygulaması

yankee jumping #1572599 
Hizmet aldığım bir firmayla sıkıntı yaşamaktayım. Çağrı merkezi çalışanlarıyla olan konuşmalarımı ben de kaydetmek istiyorum. Çünkü yalan söylüyorlar ve bunu ispat etmem gerek. Var mı bildiğiniz, güvenilir bir kayıt uygulaması, programı?

Not: normal şartlarda karşı taraftan habersiz bir şekilde ses kaydı almak yasak. Ben kaydetmeye başlamadan önce karşı tarafa gerekli bildirimi, konuşmamızı kayıt altına alacağımı belirteceğim.
(4) 

Matematiği Pratiğe Dökebilmek İçin Kaynak/Kitap/Yayın

yankee jumping #1571790 
İster türev, ister integral, ister karmaşık sayı, ister logaritma. Maalesef bizim eğitim sisteminde bu konular teoride kalıyor. Ben bu konulardan gerçekte nerede ve ne şekilde faydalanıldığını öğrenmek istiyorum. Ekonomi mezunuyum, türev ve integralin ekonomideki kullanımını öğrenemeden ezberle mezun oldum. Bana bu konuları öğretecek ve pratikte kullanmama yardım olacak kaynak arıyorum. Nasıl öğrenebilirim bunu?
(1) 

Honda CR-V Versiyon Karşılaştırma.- 4X4

yankee jumping #1566167 
Honda'yı, özellikle de CR-V'yi çok severim. İnternet sitesinde araştırırken versiyon karşılaştırmada bir detay dikkatimi çekti:

En alt versiyon olan Elegance ile bir üst versiyon olan Executive'i karşılaştırırken elegance'da 4X4 özelliği var gösterirken Executive'de bu yok görünüyor. Bunun sebebi ne olabilir?
(1) 

Bir sahne arıyorum.

yankee jumping #1559785 
Bir yerli komedi filmiydi. Sevgilisine/karısına eski anılarından bahsediyordu. Eskiden çapkın olduğunu, sevdiği kızın dev gibi abilerinden dayak yediğini anlatıyor ama o anda ekranda kızın cüce abilerinden dayak yediği gösteriliyordu. Hangi filmdi? Var mı o sahneyi bulabilecek?
(2) 

Amatör Telsizcilik Sınavı

yankee jumping #1558844 
Merhaba. Amatör telsizcilik için e-sınava gireceğim. İnternette araştırdığımda örnek soruları görüyorum fakat bunları ezberlemem mümkün değil. Ders notu şeklinde olan bir şeyler arıyorum. En azından biraz mantığını oturtabilirsem sallamak daha kolay olacaktır.
(2) 

Asus Laptop İçin SSD Harddisk

yankee jumping #1550534 
Merhaba. Benim eski, emektar bi laptop var. Asus N750JK-T4109H. Zamanının en iyi bilgisayarlarından biriydi. Şimdi biraz geride kaldı. 250 gblik SSD var. Ben bunu yükseltmek istiyorum. Bu bilgisayara uygun 1 tb’lik bir harddisk almak istiyorum fakat mevzulardan pek anlamıyorum.
(2) 

AFAD Haricinde Arama Kurtarma İçin Gönüllü Olabileceğimiz Neresi Var?

yankee jumping #1549903 
AFAD konusunda ön yargılıyım. Doğal afetlerde görev almak istiyorum. Bu konuda nereye ve ne şekilde başvurmam gerekiyor? Belli bir eğitim alınması gerekiyor…

İstanbul İçinde Başarılı ve Usta Bir Dövmeci

yankee jumping #1545992 
Herkese iyi seneler. İstanbul içinde başarılı, güvenilir, temiz ve maddi açıdan zorlamayacak bir dövmeci arıyorum. Dövme türlerinden, ekollerden pek anlamıyorum ama renksiz ve hayvan-insan kolajı şeklinde bir dövme istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz iyi bir dövmeci var mı?
(2) 

Yeni Alınan Telefonun Daha Önce Kullanılıp Kullanılmadığını Öğrenmek

yankee jumping #1542311 
Yurtdışından aldığımız iPhone 14’ü kullanmaya başladığımızda telefonla çektiğimiz ilk fotoğrafların isimleri/numaraları IMG_0001 şeklinde görünmemekte. Bunun yerine 4000’le başlayan fotoğraf numaraları görünmekte. Kutu üzerindeki imei numarası ile telefonun sistemindeki imei numarası aynı. Telefon kutusunun ilgili yapıştırılmış kısımlarını biz kendimiz açtık. Telefonu 22.11.2022 tarihinde aldık ve garanti süresinin bitiş tarihi 21.11.2022 olarak görünmekte. Fotoğraf numaralarında bir gariplik yok mu?

Not: Eski telefonla veri aktarımı yapıldı
(2) 

Yurtdışından Alınan Cep Telefonlarında Tax Free Mevzuları

yankee jumping #1539485 
Merhaba. Gelecek ay Hollanda’ya gideceğim ve oradaki iPhone fiyatları buraya göre çok daha uygun. Oradan telefon aldığımızda tax free mevzuları oluyor mu?
(5) 

İnternet Üzerinden Yurtdışından Alınan Elektronik Cihaz - Gümrük

yankee jumping #1527422 
Amerika'dan internet üzerinden şahsi kullanımım için Canon'un bir fotoğraf makinesi siparişi vereyim diyorum. Türkiye fiyatlarına göre çok daha uygun. Amerika'daki fiyatı 1499 USD + 50 USD kargo bedeli var. Türkiye'ye gönderim yaptıklarını belirtiyorlar. Ben siparişi versem gümrükte yada başka bir yerde takılır mı?
(3) 

Ani Zayıflamaya Ne Sebep Olur?

yankee jumping #1525534 
Uzun bir süre 90 kg civarındaydım. Sonra sağlık sıkıntım nedeniyle kullandığım ilacı bıraktım ve 83-84 kg civarında takıldım. Yakın zamanda da kollarda ve bacaklarda incelme başladı. 83-84 civarındayken aldığım kıyafetler de hafiften bol gelmeye başladı ve son tartıldığımda 79 kg olmuşum. Boy da 1.83 bu arada.. İştahta azalma vb. bir durum yok. Kanser mevzularını bir kenara koyacak olursak buna ne sebep olmuş olabilir?

Not: diyabet, tansiyon gibi kronik rahatsızlıklarım yok.
(1) 

Karışık Anksiyete Ne Anlama Gelmekte?

yankee jumping #1520475 
OKB rahatsızlığım vardı. Yaygın anksiyete de eklenmişti buna. Son gittiğim psikiyatr rapora “karışık anksiyete” yazmış: Bu tam olarak ne anlama geliyor? Aynı mı yoksa farklı bir şey mi?
(2) 

İntihar Eden Sözlük Yazarları

yankee jumping #1520259 
Bugüne kadar intihar ederek aramızdan ayrılan sözlük yazarlarını öğrenme şansımız var mı?
(2) 

İthalatçı Garantili Alışveriş

yankee jumping #1518555 
Hepsiburada'dan Canon marka bir cihaz satın almak istiyorum. Satıcı hepsiburada değil. Cihaz normale göre biraz daha ucuz çünkü "Canon Eurasia garantili" değil. İthalatçı garantili olarak görünüyor. İkisinin arasında 2000 TL civarında bir fark oluyor. 2000 TL için risk alınır mı?
(2) 

90 Yaşındaki Şahısın Noterden Vekalet Vermesi

yankee jumping #1518380 
Merhaba. 90 yaşında uzaktan bir akraba var. Çocuğu yok. Bankada biraz parası ve kirada olan 2 dairesi var. Yeğenleri ve yeğenlerinin çocukları şimdiden çökmeye çalışıyorlar bu mal varlığına. Bu şahıs da babama yada başka bir yakınına vekalet vermek istiyor hem mal varlığı hem de bankadaki paralarının işlemleri için. Birinci sorum bu şahsın vekalet vermesi için sağlık raporu gerekir mi? Gerekiyorsa aile hekiminin raporu yeterli mi, yoksa devlet hastanesinden kurul raporu filan mı gerekir?

Açıkçası bu adamın sağlık sorunları dahil her sıkıntısında babam koşturuyor. Babam bunları da bir beklenti için yapmıyor ama normalde kendisiyle ilgilenmeyen yeğenlerinin de malına mülküne çökmesini istemiyor. Evlerinden birini de vakıfa bağışlamak filan istiyor. Ne yapmak gerekir? Nasıl bir yol izlenmelidir.
(3) 

Bilimsel Teorinin Yayınlanması İçin Gerekenler

yankee jumping #1516335 
Diyelim ki akademisyen değilsiniz. Herhangi bir bilimsel kurumda akademisyen olarak da çalışmıyorsunuz ama aklınızda bir fikir, teori var. Bu teoriyi oluştururken kullandığınız kaynaklar vb. hepsi elinizde ve kayıtlı. Gerekli araştırmayı yaptınız. İntihal mevzusu olmayacak şekilde hassas çalıştınız. Bu teorinizi nasıl yayınlayabilirsiniz bilimsel, akademik şekilde? Kısacası bu fikrinizi bilimsel olarak tartışmaya, üzerinde konuşulmaya nasıl açabilirsiniz? Ne yapmak gerekir bunun için?
(3) 

Counter Strike’la Alakalı Komik Bir Söz

yankee jumping #1497744 
Zamanında internette denk geldiğim bir komik söz vardı. pkklı köpeklerin bordo bereliler için yazdıkları bir yazıdan kopya çekilen bir yazı. Oyunda kullanılan silahlarla alakalı..

Xx’i kullanıyorsa mermisinin bitmesini bekleyin. Sonra gidip kafasına sıkın. Xy’yi kullanırken sizi gördüğünde ateş edip görmediğinde sıkmıyorsa kaçıp canınızı kurtarın. Zz’yi kullandığını biliyorsanız kaçmanıza gerek yok. O sizi bulacaktır.

Bu şekilde bir sözdü.. lütfen yardım
(3) 

Fiber Optik Bağlatma..

yankee jumping #1436696 
Mevcut durumda superonline abonesiyim. Abonelik yenileme zamanım geldi. Fakat ileriki zamanlarda taşınma durumum var. Taşınacağım yerde de fiber optik bağlantı yokmuş. Telekom’la görüştüm, bağlayamayız diyorlar... Sizce böyle bir saçmalık normal mi? Taşınacağım yer istanbul’un merkezi bir yeri. Ne yapmak gerekir? ADSL, hiperinternet gibi şeyler saçmalıyor telekom. Halledemez miyiz bunu?
(6) 

Noterin Hatası Telafi Edilir Mi?

yankee jumping #1431231 
Noter hazırladığı belgede tarih olarak xx.yy. 2020 yazmış ama parantez içinde xxyyikibinondokuz yazmış. Resmi evraklarda yazı ile yazılan tarihler referans alınır. Bunu nasıl ayarlayabiliriz, düzeltebiliriz? Hazırlanan evrak postaya verilecek ve tarihin doğru olması çok önemli.
(5) 

Mustafa Kemal Atatürk’e Hakaret Eden Facebook Sayfası

yankee jumping #1235199 
Merhaba. Facebook’ta bir sayfa mevcut: Yalan Yazan Tarih Utansın

O kadar iğrenç ve utanç duyulacak şeyler yazılıyor ki.. Atatürk’ü sevmemek bir haktır ama hakaret etmek bambaşka bir şey.. Sadece kendisine de hakaret edilmemekte. Annesinden tutun öğretmenlerine kadar, kız kardeşinden tutun da silah arkadaşlarına kadar herkese hakaret ve asılsız iddialar bulunuyor. Sizden ricam, bu şerefsizlere karşı birlik olmak ve sayfalarındaki saçmalıklara cevap vermeniz.. Belki akşam vakti size biraz saçma gelebilir ama bu soysuz köpeklere hala burada olduğumuzu göstermeliyiz..


Adresi: m.facebook.com

Not: telden yazıyorum bunları. Linkleri ayarlayamadım :/
(2) 

Ümit Özdağ’ın Harcadığı Şu Çocuk?

yankee jumping #1231027 
Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Genç Bakış programında harcadığı bir çocuk vardı. Çocuk aklınca türk-kürt dostluğuna önem veren, tayyip erdoğan’ın bütün politik kararlarını savunan bir yeni yetme üniversiteli. Kimdir bu çocuk, necidir? Şu anda o şoku atlatabilmiş midir? Var mı tanıyan? :)

(git: youtu.be)
(1) 

DHL'de Çalışan Tanıdık?

yankee jumping #1198500 
Alıcı ismini yanlış yazan satıcı yüzünden pipom gümrükte takılı kaldı. Sadece pipo(elektrikli filan değil) sipariş ettim ve tütün vb. başka bir ürün yok siparişin içinde. Bir türlü çekemiyorum bunu gümrükten. DHL'dekilere derdimi anlatamıyorum çünkü açıkçası olan biteni anlamıyorlar. Bana içerden bir tanıdık lazım :/
(1) 

Gümrükte takılan pipo (Lütfen Yardım)

yankee jumping #1197738 
Merhaba. İtalya'dan bir firmadan 1(bir) adet pipo sipariş ettim. DHL ile kargolandı ama gümrükte takılı kaldı. Ayrıca bu kargolayan abimiz sağolsun alıcı olarak benim adım yerine "çalıştığım kurumu" yazmış kargoya. DHL'le görüştüm. Pipo yasaklı ürün kapsamındadır diyor. Gümrükten çekebilmem için ithalatçı olarak çalıştığım kurumdan belge gitmesi gerekiyormuş gümrüğe!!

Ben bunu nasıl alabilirim? Nakliye dahil 150$ para verdim ben bu ürüne..
(14) 

Yunanistan Vizesi Hk.

yankee jumping #1195216 
Merhaba. Ramazan bayramı sonunda Thassos'a gitmeyi planlıyoruz 8 arkadaş. Ulaşım aracı olarak arabayı tercih ettik. Arabalar için gerekli evraklar tamam. Yeşil sigorta vb. Aracı kurum benim başvurum için araç sahibinin yunanistan konsolosluğuna dilekçe yazması filan gerektiğini söyledi. Kafayı yedim en sonunda. Arabayla yunanistan'a giden var mı? Ya da arabayla gidiş konusunda bilgisi olan?
(7) 

Hangisi Daha Mantıklı? Uçak mı, Araba mı?

yankee jumping #1191142 
30 Ağustos'ta Kaş'a gideceğiz. Uçak biletlerine baktığımızda 1200-1300 TL civarında görünüyor gidiş-dönüş. Ayrıca Dalaman'dan Kaş'a da transferi unutmayalım. Sizce 9-10 saat, arabayla Kaş'a 600-650 TL'lik gidiş dönüş yolculuk mu daha mantıklı yoksa 1300 TL uçak yolculuğuyla 3-4 saatte gitmek mi?

Not: 4 saatlik seyahatın içinde Dalaman-Kaş transferi de var.
(1) 

Çanakkale'de Kalacak Güzel Bir Otel

yankee jumping #1186163 
Merhaba. Bu haftasonu çanakkale'ye gidelim diyoruz. Avrupa yakasında, şöyle sakin bir butik otel arıyoruz. İmkanımız olursa tarihi yerleri gezmek istiyoruz. Önerebileceğiniz bu tarz bir otel var mı?
(2) 

Mezar/Defin Olayları Hakkında..

yankee jumping #1185573 
Merhaba. Aklıma takılan bir şey var. Farz-ı misal memleketimde çok sevdiğim yaylamız var. Kullanım alanı da dedeme ait. Ayak altında olmayan bir yer. Araba bile zor geliyor. Ben vasiyetim gereğince buraya gömülebilir miyim? Memleketteki mezarlıkta, özellikle de İstanbul'da gömülmek istemiyorum diyelim. Mümkün müdür bu?

Yanlış anlamalar için edit: dedem ve babanem 85 yaşındalar ve özellikle dedem, her yaz 3-4 aylığına yaşadığı yaylasına gömülmek istediğini beyan ediyor. Kendi adıma konuşacak olursam "yaşamak güzel şey"
(4) 

Nörolog ve Beyin ve Sinir Cerrahı Önerisi

yankee jumping #1176134 
Merhaba. Ameliyat aşamasındaki bir epilepsi hastasıyım. Son tetkikler yapıldı filan. Ameliyattan hemen önce son kez başka bir doktor ile görüşmek, fikir almak istiyorum. Tanıdığınız, bildiğiniz, olaya sırf "para" açısından bakmayan cerrah ve nörolog iki doktor arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz birisi var mı?
(2) 

Canon 80D Türkçe Kullanım Kılavuzu

yankee jumping #1154145 
Merhaba. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Canon 80D'nin kullanım kılavuzuna çok acil ihtiyacım var. Türkçesini telden araştırdım ama bulamadım? Var mıdır Türkçesi bunun? Link bile yeterlidir benim için
(4) 

Taksiye Köprü Geçiş Ücreti Ödemek

yankee jumping #1150451 
Merhaba. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçerken taksiye köprü geçiş ücreti ödenir mi?
(2) 

Güzel Bir Simülasyon Uçak Oyunu Aranmakta

yankee jumping #1142610 
Merhaba. PC'de oynayabileceğim gerçekçi, güzel bir uçak/helikopter oyunu aramaktayım. Mümkünse savaş temalı olması tercihimdir. Var mı duyduğunuz, bildiğiniz böyle güzel bir oyun.
(5) 

Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Gelen Kağıt

yankee jumping #1140869 
Merhaba. Eve biraz önce geldim ve kapıma PTT'nin "tebligat haber kağıdı" yapıştırılmış. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan gelmiş ve kağıtta dosya numarası filan var. Muhtarlığa teslim etmişler savcılık yazısını. Sorum şu:

-Hakkımda bir şikayet mi vardır? E-Devletten "Mahkeme Dava Dosyası Sorgulama" ekranından baktığımda "Adınıza açılmış ya da müdahil olduğunuz bir dava kaydı bulunamamıştır." yazısı çıkmakta. Hakkımda yapılan bir şikayetle alakalı olsa bu tebligat, sorgu ekranında görünmez mi?

-Geçen sene kredi kartı dolandırıcılığına istinaden bir suç duyurusunda bulunmuştum. Dosya numarası 2015'le başlıyor. Acaba bu tebligat o şikayetle alakalı olabilir mi?

Yardımcı olursanız çok sevinirim
(4) 

Dalaman - Kaş Arası Transfer

yankee jumping #1113536 
Merhaba. 23.08.2016, sabah 08:50'de Sabiha Gökçen'den Dalaman'a uçağım kalkmakta. Dalaman'la Kaş arasında mesafe baya varmış. Ne şekilde gidebilirim? Güvenilir, tanıdığınız servis hizmeti veren bi şirket/şahıs var mı?
(5) 

Domain Transferi

yankee jumping #1110742 
Merhaba. İsimTescil'de 5 tane domainim var. Sahibinin ismi fetö'yle birlikte anılıyor. Şirket kapatılır filan, domainlerim uçar. Bu yüzden başka bi şirkete (godaddy) taşımak istiyorum domainlerimi. Bu iş nasıl yapılır? Mail durumları filan varmış. Bunlardan haberim yoktu. Nasıl yapabilirim?
(2) 

Butlan mı değil mi?

yankee jumping #1103196 
Bir işe başlatken işverenin imzalattığı sözleşmede "işten ayrıldıktan sonra aynı sektörde başka bir firmada çalışırsan XXX tutarında tazminat ödersin" minvalindeki madde butlan mıdır yoksa hukuka uygun mudur? Yani bu maddenin geçerliliği var mı?
(2) 

Domaini Geri Almak - Backorder Sıkıntısı

yankee jumping #1091575 
Merhaba. Daha önce bana ait olan bir domaini zamanında yenilemeyi unuttuğum için başka bir domain şirketi satın almış ve satışa koymuş. Domain isim-soyisim şeklinde. Bu domaini geri almak istiyorum ve yarın tescil tarihi sona eriyor. www.SnapeNames.com'dan sorgulama yaptığımda aynı alan adının bana ait olan ve aktif durumdaki .net uzantılı versiyonunda backorder hakkı görünüyorken almak istediğim domainde bu çıkmıyor, doğrudan 2bin küsür dolarlık satın alma opsiyonu çıkıyor. Bu domainimi nasıl geri alabilirim hele bi yardım edin. SnapeNames'te hesap oluşturdum ve domaini almak için pusudayım. Lütfen yardımcı olun
(5) 

Canon 80D Almalı mıyım?

yankee jumping #1084557 
Daha önce fotoğrafçılık deneyimim olmadı. Telefonla güzel kareler yakalayabiliyorum. Şimdi telefonla fotoğraf makinesi kıyaslanamaz diyeceksiniz, haklısınız ama fotoğraf makinesi biraz daha profesyonel olduğundan daha iyi işler çıkarabilirim diye düşünüyorum. Sizce Canon 80D nasıl bir makine? Fotoğrafçılığa iyice gömülürsem beni uzun süre idare eder mi? Fiyat konusunda pek sıkıntım yok. Fikirleriniz, görüşleriniz nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
(1) 

iPhone 5S Kasadan Ayrılmaya Başlayan Ekran

yankee jumping #1073246 
Merhaba. iPhone 5S kullanıcısıyım. Telefon garanti süresini aştı. 1-2 hafta önce ekranın sol üst kısmında ekran ile kasa arasında çok küçük açılma olduğunu farkettim. Ekran normal şekilde çalışmakta. Apple'ın teknik servisleri 500 TL fiyat çekiyor. Açıkçası bu kadar para veremem. Güvenilir, sağlam bir teknik destek alabileceğim bir yer biliyor musunuz? İstanbul'da ikamet etmekteyim ve aynı gün içinde telefonu teslim alabilirsem çok iyi olur
(1) 

Kaş'ta Balayı İçin İdeal Otel Önerileri

yankee jumping #1042266 
Merhaba. Balayı için Kaş'a gitmeye karar verdik. Peki balayına uygun Kaş'ta hangi otelleri tercih edebiliriz? Fiyat önemli değil.
(3) 

İşyerinde Kameralarla Sürekli Takip Edilme

yankee jumping #1008997 
Merhaba. Sizlere ufak bir sorum vardı. Banka şubesinde çalışıyorsunuz ve genel müdürlükteki teftiş başkanlığı tarafından sürekli güvenlik kameraları vasıtasıyla izleniyorsunuz. Hatta ve hatta, bazen yerinizde olmadığınız için sizi arıyorlar ve uyarıyorlar. Bu yasal olarak ne kadar doğru? Ya da etik olarak ne kadar doğru? Bu durum hukuki platforma taşınsa nasıl sonuçlanır?
(2) 

Elimizdeki Domain Nasıl Satılır?

yankee jumping #1005693 
Merhaba. Elimde 4 tane güzel domain mevcut. Bunları nasıl, ne şekilde satabilirim? Satabileceğim bir platform var mı? Süreç nasıl işliyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim
(5) 

+18 Kadınların Cinsel Açıdan Memelerinden Uyarılması

yankee jumping #941304 
Kısa ve öz soracağım. Trollemiyorum, kafa yapmıyorum. Sadece merak ediyorum. Kadınlar memelerinden -göğüs değildir o- uyarılma, etkilenme olayının derecesi nedir? Kişiden kişiye değiştiği muhakkak ve belki bi oral seks kadar tatmin edici değildir ama er kişinin memeyle ilgilenmesi ne kadar mutlu eder kadınları?
(3) 

Creative Zen mp3 player

yankee jumping #589318 
Merhaba. Creative Zen 4gb'lik bir mp3 playerım var. Bilgisayarıma bağladım fakat "Bilgisayarım" a tıkladığımda bu cihazı göremiyorum. Ya da eskiden cihaz bağlandığında Windows'un otomatik açılır penceresi çıkmıyor? Cihazın içindeki şarkıları filan değiştirecektim ama bu şekliyle yapmam mümkün değil. Yardımcı olun arkadaşlar
1

mobil görünümden çık