(6) 

02 Şubat 1995 diyarbakır iftar vakti

yap desem yapmazsin he #1592143 
02.02.1995 Tarihinde Diyarbakır’da akşam ezanı saat kaçta okundu, bu bilgiye nasıl ulaşabilirim?
(6) 

Kötü giyinen bana düğün kombini

yap desem yapmazsin he #1589263 
30 yaşımda olmama rağmen giyim nedeniyle 40 gösterdiğime dair çokça duyum alan er kişisi olarak, yakın zaman sonrasında bir iş arkadaşımın düğününe davet edildim. İçimdeki 25’lik çıtırı görsün herkes istiyorum. Şöyle keten gömlekli jogger pantolonlu mu bi şeyler yapmak lazım, nerelere bakim? Direkt link atarsanız da şükela olur, öperim.
(2) 

Günübirlik Diyarbakır

yap desem yapmazsin he #1578550 
Sabah varıp akşam dönecek şekilde kampanyadan uçak bileti aldım. Diyarbakır hakkında hiçbir fikrim yok. 30 yaş er kişisiyim.

Mayıs ortasında Diyarbakır'da ne yenir, nereye gidilir, neresi gezilir?

Tişikkirlir.
(2) 

win 8.1 bilgisayarı güncelleme

yap desem yapmazsin he #1577482 
2014 yılından win 8.1 bir dizüstü bilgisayarım var. Bilgisayardan zerre anlamayan birisi olarak, mevcut verilerimi kaybetmeden windows sürümümü yükseltmemin bir yolu var mıdır? windows için ücret ödemek gerekiyor mu?

15-20 günde birkaç oyun lol oynamaktan keyif alıyordum, 8.1'den desteği çekmişler. yol yordam gösterirseniz sevinirim.
(11) 

meslek etiği sorusu

yap desem yapmazsin he #1576345 
serbest avukatlık yapıyorsunuz. bu dönem biraz yoğunluğunuz söz konusu. dün bir müvekkil adayının yakını geliyor, durumu anlatıyor. üstesinden gelemeyeceğiniz bir iş değil ancak davadaki sürenin iki gün kaldığını öğreniyorsunuz. yarın müvekkilin kendisinin geleceği söylenerek görüşme sona eriyor. yazmanız gereken başka dilekçeler olduğu için başka bir meslektaşınıza arayıp ilgilenip ilgilenmeyeceğini soruyorsunuz, meslektaşınız da ortak olarak bakabileceğinizi söylüyor. ertesi gün elinde evraklarla müvekkil adayının kendisi geliyor. dosyada iki gün değil yedi-sekiz gün olduğu anlaşılıyor. bu aslında sizin için de gayet yeterli bir süre. bu sürede hem kendi dosyalarınızla hem de bu dosya ile ilgilenebilir, tüm dilekçelerinizi yazabilirsiniz. fakat diğer taraftan da "tamam o zaman ben vekalet takayım, sen dilekçelerini yaz, %50-50 paslaşırız." dediğiniz meslektaş var. Bu meslektaşınızla yakın arkadaş değilsiniz, sadece ofisleriniz aynı binada.

Böyle bir durumda ne gibi bir yol izlersiniz?
(1) 

ABD - Online IT eğitimleri

yap desem yapmazsin he #1568226 
Çevremden sıkça duymaya başladım. Türkiye'den online olarak sertifika programlarına katılan kişiler oluyormuş. Süreç sonrasında nasıl işliyor? Maliyeti nedir? İş imkanları anlatıldığı gibi midir?

Bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.
(2) 

Kredi kartı son ödeme

yap desem yapmazsin he #1565169 
Kredi kartı borcumu ödemeyi ihmal ettim, son günü geçmiş durumda. Süreç ne şekilde ilerliyor? 10 gün kadar sonra ödeyebilecek durumdayım, kredi puanım düşer mi?
(3) 

Ankara’da araç yıllık bakımı için öneri

yap desem yapmazsin he #1557418 
Araç 2018 volvo s60 t3. Yağı ve filtreleri yetkili servis dışında bir yerde değiştirmek, ek olarak da rot balans ayarlatmak istiyorum. Motor yağı konusunda birçok aldatmaca olduğunu duydum. Var mıdır önerebileceğiniz güvenilir bir yer?
(2) 

Hakimlik sınavına hazırlık

yap desem yapmazsin he #1553022 
Nasıl hazırlanmak, ne zaman başlamak lazım? Online kursları verimli buluyor musunuz? Önerdiğiniz f/p kurs var mıdır? Teşekkürler.
(13) 

bugüne kadar izlediğiniz en iyi 5 film desem?

yap desem yapmazsin he #636142 
sb
1

mobil görünümden çık