(2) 

Altın almalı mı?

orijinal nick bulamadim #1407166 
Gram altın 295'ti 290 bekledim almadım
300 küsür oldu 295 bekledim almadım.
daha fazla yazmaya gerek yok. namussuz 315'e gidiyor.
tırsıyorum da almaya.
(5) 

Masaj salonu raconu

orijinal nick bulamadim #1383446 
millet,
hiç gitmedim böyle yerlere. şu fırsat sitelerinden bakıp gideyim diyorum. gittğimizde ne yapıyoruz? cüzdanı telefonu nereye bırakıyoruz? önce hamama veya saunaya girip temizleniyoruz sanırım. orada keseyi kim yapıyor? ondan sonra haydi ben masaja gideyim mi diyorum yoksa şu saatte şu odaya gideceksiniz falan mı diyorlar? bir de masaj öncesi komple soyunuyor muyuz yoksa iç çamaşırı kalıyor mu ya da bizim tercihimize mi bırakılıyor? aromalı yağlar falan kullanıyorlar sanırım. bir de çıkmadan da duş almak gerekecek gibi.
(10) 

sözlükteki hakim grup değişti mi değişiyor mu?

orijinal nick bulamadim #1368066 
s-400 teslimatı başlığında şukela modunda en başta alttaki entry'nin olması bana göre çok vahim. siz ne düşünüyorsunuz?
eksisozluk.com

edit: ilk beş altı entry bu şekilde maalesef.
(6) 

Yine yeniden araba sorusu

orijinal nick bulamadim #1322823 
hanımlar beyler,

bütçe kısıntılı malum ama ihtiyaç da var heves de. diyorum ki az buçuk güzel bir araba olsun. şöyle çok yıpranmadığını ümit ettiğim 2010-2012 arası 120 bin km civarı megane 3 dizel alsam beni idare eder mi? zaten ilk araba olacak hem acemiliğimi atarım hem de az buçuk geniş güzel bir arabam olur. öbür türlü seçenekler 2013-2015 arası düşük km linea veya 1.5dci symbol sedan oluyor. siz ne dersiniz?
not: küçük kasadaki arabalar hiç bana uygun değil.
(3) 

araç piyasası cambazları buraya

orijinal nick bulamadim #1314718 
bu kadar hatasız egea bu fiyata olamayacağına göre bu ilandaki çakallık nerede?
şöyle düzelteyim soruyu. ilandaki açıklama ne manaya geliyor?

www.sahibinden.com
(5) 

Araba tavsiyesi

orijinal nick bulamadim #1314512 
bu mereti almak ne zor iş arkadaş yav. o kadar çok faktör var ki araştırırken o da olsun şu da olsun derken uçuk rakamlara çıkıyorsun. yok atmosferik motor olurdu olmazdı, yok 1.0 olmazdı, yok arkada oturanların kafası tavanı deliyordu, parçası pahalıydı, o marka elinde kalırdı, dgs ateisti mümin yapardı, pompacıyla akraba olurdun derken insan hepten kararsız kalıyor. otobüsle giderken bakıyorsun ortalık clio, linea kaynıyor. al lan bir tane gitsin diyorsun ama işte acemisi olunca da alamıyorsun gönül rahatlığıyla.

ama yine de soracağız mecbur. işte kriterler
- satışa koyunca arayanı soranı olsun
- pompacı ile tabi ki akraba etmesin
- manuel vites olsun. ilk tecrübem olacak o yüzden manuel araç da sürebilmeliyim.
- benzinli/dizel kararsızım
- arkada oturanlar hayata küsmesin
- yokuşlarda yardırmasına gerek yok ama iyi kötü gitsin işte.
- bütçe malum, bakımı parçası da pahalı olmasa pek güzel olur.

arabayı çok da sık kullanmayacağım. ayda kullanacağım maksimum 1500-2000 km.
lokasyon istanbul, bütçe 55-65 civarı.
(4) 

Aylık ortalama ödenen vergi tutarı

orijinal nick bulamadim #1221862 
Benim soru biraz armut piş ağzıma düş gibisinden olacak ama işi bilen birileri hesaplasa konu ülkede gündem olsa ne güzel olurdu. Geçenlerde TV'de bir programa denk geldim. Abi diyordu ki insanımız maaşını brüt alsa daha sonra vergisini kendi ödese, her türlü alışverişte çıplak fiyatı görüp vergisini kasada ödese hiçbir iktidarın 2 aydan fazla ömrü olmazdı.
Konuya hakim olan biri yapsa hatta şu süper demokratik ortamda (!) gazetenin birinde araştırma yazısı olarak yayınlansa ne muhteşem olurdu. Alt ve orta düzey gelir grubu için ayrı ayrı hesaplanabilirdi. Siz ne diyorsunuz bu konuda? Misal yılda 25-30 bin lira net maaş alan biri devlete kabaca kaç lira vergi ödüyordur?

Edit: Düşündüm de bunu ilk yapması gereken muhalefet değil mi?
(6) 

öldürülen yeni akit gazetesi yayın yönetmeni

orijinal nick bulamadim #1194890 
merak edip dedim bakayım nasıl bir tipmiş bu. badem bıyık sakallı bir şey beklerken karşıma sözcü gazetesi'nde çalışıyor deseler şaşırmayacağım bir tip çıktı. size de tuhaf gelmedi mi?
(1) 

cem yılmaz gösterisinden bir sahne

orijinal nick bulamadim #1181107 
eski gösterilerinden olsa gerek. seyirciye niye ikiniz bir koltukta oturuyorsunuz diyerek birine sahnenin diğer tarafına yer ayarlamıştı. (muhtemelen kadın) seyirci yürürken de hint müziği gibi bir müziği seslendirme yapmıştı. bu sahnenin geçtiği videoyu ya da gösteriyi bilen var mı?

@mr. goodcat hocam hiç ümidim yoktu valla. süpersin.
(3) 

Bu havada ofiste nasıl duruyorsunuz?

orijinal nick bulamadim #1175904 
Şaka bir yana az evvel dışarı çıktım. Muhteşem bir hava ve insanın kemiklerini ısıtan bir güneş var. Sakın ha çıkayım demeyin içeri girmesi çok zor oluyor. Sanırım önümüzdeki günlerde çalışma motivasyonu iyice dibe vuracak.

kendime edit: tr istanbul'dan mı ibaret pek sayın mal
(8) 

Arkadaşlar 5 lira

orijinal nick bulamadim #1174322 
kadar param var üstünü tamamlarsanız şunu alacağım. çok ciddi ihtiyaç olmasa sormazdım inanın.
i.hizliresim.com
(12) 

Kız arkadaşımla aramızda 14 yaş farkı var ve bu onun ilk ilişkisi

orijinal nick bulamadim #1084230 
Kız arkadaşım benden 14 yaş küçük ve bu onun ilk ilişkisi. Duygusal bir insanım ve ciddi düşünüyorum. Zaten hep böyle oldu ve şimdiye kadar da sadece iki ilişkim oldu. Biri çocukçaydı zaten diğeri ise hayalkırıklığı.
3 yıldır yalnızdım. Onu mutlu etmek istiyorum. Ben de mutlu olmak istiyorum tabii ki. Sizce nasıl davranmalıyım? Yaş farkı problem mi? Benim durumuma benzer durumda olan arkadaşlar varsa öneride bulunabilir mi?

yaşlar e:67 k:53
(3) 

hdp meclise lgbt milletvekili sokabildi mi?

orijinal nick bulamadim #952615 
sb
(işteyim çok fazla araştırıp bakma şansım yok)
(9) 

Yaş farkı sorun olur mu?

orijinal nick bulamadim #924706 
Hatun 68 ben 76 yaşındayım. Anlaşabilir miyiz? Aileler ya da çevre ne der? İleride onun için yaşlı kalır mıyım?
(2) 

platonik aşkla ilgili debe entry'si arıyorum

orijinal nick bulamadim #923984 
aşağıdakine benzer içerikte bir debe entry vardı. hatırlayan bilen linkini verecek olan?

kızın yazdığı

bıktım senden git başımdan vs....

benim okuduğum
****s ****e **n*** ***i*** s**** ***e** **v**** ***i* y** **o*** *r*** **u*** ***m**
(5) 

Kader sorusu

orijinal nick bulamadim #765238 
kader konusunu din alimleri iki farklı şekilde açıklıyorlar, bir grup kaderiminizin önceden yazılı olduğunu, diğer grup ise kaderden kuran'da doğa kanunları olarak bahsedildiğini hepsinin önceden belirlenmiş olduğunu, hakkında bahsedilenin kullar olmadığını iddia ediyor.

önceden akıbetimizin belli olduğunu iddia eden birincinin benim açımdan tartışılacak bir yeri yok. diğerine gelirsek, orada da diyorlar ki sen kırk yıllık arkadaşının kardeşinin belli durumlar karşısında takınacağı tavrı tahmin edebiliyorken yaratıcı tabi ki yarattığı kulunun akıbetinin ne olacağını bilebilir. yalnız burada önemli bir nokta var, kırk yıllık dostumun psikolojik ve biyolojik yapısını ben oluşturmadım, diğer yandan ise her türlü altyapısını kendisinin belirlediği yaratıcının sonunda sen bu işi beceremedin diyip cezalandırdığı kulu var. var mı buna mantıklı bir açıklama getirebilen?
(6) 

İngilizce sorusu (teknik bilgi içerir)

orijinal nick bulamadim #716236 
Arkadaşlar,

Hani bu kumanda ya da cep telefonu kapaklarını birbirine tutturmamıza yarayan tırnakları ingilizce nasıl ifade edebilirim? Çinli elemana kumandanın kapaklarını birbirine yapıştırmayın, tırnaklı şekilde olsun diyeceğim de diyemiyorum :(
(5) 

Hani capsler?

orijinal nick bulamadim #664151 
aybediyonuz ama yahu. bissürü caps paylaşılmış biz daha bir tane göremedik. nerede bu capsler?
(1) 

Bu SWF hangi filmden?

orijinal nick bulamadim #632821 
Film, dizi, show vs. hemen hiç izlemem. Yalnız bu sahne hangi film ya da diziye ait merak ettim.

inciswf.com
(2) 

Buradaki espriyi açıklayabilecek olan?

orijinal nick bulamadim #587328 
(5) 

7 milyon euro çalan güvenlik görevlisi

orijinal nick bulamadim #580536 
olaydan çoğunuzun haberi vardır.

bankanın kaybını karşılama imkanı var mı? sigorta, devlet güvencesi vs.

yoksa 7 milyon euro komple bankaya mı girdi?
1

mobil görünümden çık