(4) 

Şizofreni hastası - engelli raporu

tmm #1593525 
Selamlar.
Uzunca süren takip ve tedavi sonunda yaklaşık 2 sene önce İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi, Psikiyatri bölümünden şizofreni tanısı konuldu. 2 defa psikiyatri servisinde yatılı tedavi gördüm. 18 yaşında başlayan şikayetlerimin an itibariyle 37 yaşımda geldiği durum itibariyle çalışamıyorum.

Tanısız takip edildiğim dönemde 9 Eylül üniversitesi tıp fakültesi hastanesine engelli raporu için başvurmuş ancak o dönem çalıştığım için (çok problemli de olsa) rapora uygun bulunmamıştım. Beyin cerrahisinden omurga kaynaklı problemler için %27 gibi bir oran almıştım.

Şu an çalışamadığım için sosyal sigortam yok. Maddi durumum nedeniyle tedavime devam edemiyorum. Ailemle yaşıyorum. Durumumuz pek iyi değil. Engelli raporu almak istiyorum ancak yıllardır takip edildiğim ve tanı aldığım 9 Eylül üniversitesi hastanesinde süreç oldukça uzun sürüyor, bir çok bölümden ayrı ayrı rapor almak gerekiyor ve dediğim gibi muayene ücretlerini karşılayabilecek durumda değilim.

Bu durumda tedavime devam edebilmek ve engelli raporu alabilmek için ne yapabilirim?
Teşekkürler.
(1) 

eğitici video serisi için isim mi takma ad mı?

tmm #1434609 
selamlar,
herhangi bir konuda yayınlayacağınız eğitici video serisi için gerçek adınızı mı kullanırdınız yoksa takma ad mı?
(8) 

Kısa çalışma ödeneği hakkında.

tmm #1430192 
Selamlar. Bir reklam ajansında tasarımcıyım. Korona başlangıcından itibaren evlere gonderildik ve son 2 maaşımı kısa çalışma ödeneğinden aldım. Süresinin 2 ay olduğu söyleniyordu. Henuz geri çağırılmış değilim. Bu ay kısa çalışma ödeneğinden maaş alamıyor muyum? Maaşımı şirket mi ödemek durumunda? Bir hak idda edebilir miyim? Teşekkürler
(2) 

forza horizon 4 oynayanlara bir soru

tmm #1430142 
bahar dönemi bugün başladı bildiğiniz gibi. ilk görev ise 'herhangi bir retro superspor araca sahip olun ve sürün' şeklinde. araç satın almaya girip 'retro superspor olarak filtreledim ve ilk olarak bir BMW M1 satın aldım. kabul etmedi. dedim herhalde bu superspor degil gittim ferrari f40 satın aldım. onu da kabul etmiyor. sezon ilerlemesine bakınca 'sahip değil' olarak görünüyor. sorun ne olabilir? teşekkürler
(2) 

playstation 4 sıfır mı almalı ikinci el mi?

tmm #1416906 
avantajları, dezavantajları nelerdir aydınlatırsanız çok sevinirim. teşekkürler.
(2) 

wiz khalifa şarkı önerisi

tmm #1355020 
selamlar. wiz khalifa'nın bazı sarkılarını hayranlıkla dinlerken bazılarını dinleyemiyorum çok kötü geliyor. birbirinden çok farklı tarzlarda bir sürü şarkısı var. beğendiğim şarkılarını yazsam ne demek istedigimi biraz daha iyi anlatabilirim sanırım. yıldızlılar hastası olduklarım.

california - youtu.be . ***
deicisions - youtu.be
medicated - youtu.be ***
kk - youtu.be . ***
letterman - youtu.be
no permission - youtu.be . ***
captain - youtu.be
bottsy bellows - youtu.be
rooftops - youtu.be

şarkı önerisi yapacaklara şimdiden çok teşekkürler.
(1) 

Bloodborne hakkında

tmm #1353881 
Ps4'de oynayan var mıdır sormak istediğim şeyler var. hatta yazayım;

ben ilk boss'u geçmeden farm yapıp 13-14 level oldum. şimdi 2 attıgım elemanları bile kesmekte zorlanıyorum. ben level atladıkca onlarda mı gücleniyor?

toplamda 4-5 saat oynadım. değil ilk boss'u gecmek, dandirik oraklı elemanlar bile zorluyor zaman zaman. level atlamadan önce kestigim sisman devi su an kesemiyorum.

oyun sinirlerimi bozdu. ilerleyemiyor olmayı kendime yediremiyorum. bu oyunu bitirmek istiyorum.

yardımlar icin simdiden tesekkürler. sevgiler.
(1) 

ps4 pkg formatında oyun?

tmm #1351758 
indirilebiliyor mu indiriliyorsa nerelerden indirilebiliyor yeşillendirirseniz çok sevinirim.
piracy olmak zorunda degil freeware de olur. yeşilleri bekliyorum. sevgiler.
(1) 

Bedelli Askerlik terhis tarihi

tmm #1349239 
Sevk tarihi 3 nisan olarak mesaj geldi. Askerlik şubesinde teslim tarihim ise 6 nisan. Dönüşte uçak bileti almak istiyorum, hangi tarihte terhis olacağım bilen var mı?
(1) 

Bengü Üçüncü?

tmm #1340521 
İstanbul Film Akademi'nin bazı videolarında görünen bir kadın var. Adı Bengü Üçüncü imiş. Bence çok doğal, sempatik oynadığı için hakkında küçük bir araştırma yapmak istedim ancak Ekşi'de başlığını bulamadım. İnternette biraz daha araştırma yapınca 'Ekşi Sözlük'ten Bengü Üçüncü xx'e konuk oldu', 'Bilmem nerede konusma yaptı' vs gibi haberlerle karşılaştım. Kendisinden genç kadın girişimci vs gibi sıfatlarla da bahsedilmiş.

Sorum şudur: Bazı yerlere 'Ekşi Sözlük'ten Bengü Üçüncü' olarak konuk olan Bengü Üçüncü kimdir ve ekşi sözlük ile nasıl bir alakası vardır? Bengü Üçüncü'nün neden ekşi'de başlığı yoktur.

Teşekkürler
(6) 

'Internet kullanıcıları görebilsin' check box'i ne ise yarar?

tmm #1339124 
Evet duyuru paylaşırken internet kullanıcıları görebilsin diye bir check box var o ne ise yarar? Hangi internet kullanıcıları? Hepimiz internet kullanıcısı değil miyiz.cozemedim. teşekkürler. (Isaretliyorum)
(1) 

IP Tv, Dreambox, Magicbox, Korax kullananlar bir sorum var?

tmm #1222771 
Evde kullandığım tv pakedim saçma sapan hatalar vermeye başladı ben de bu saydığım sistemlerden mi bağlatsam diyorum fakat ne kadar güvenilir? Yüzyüze biriyle muhattap olup öyle bağlatmak istiyorum açıkçası. İzmir'de yaşıyorum kullanıp memnun kaldığınız sizin kurulumunuzu yapan birileri var mıdır acaba?
(3) 

Pikap'tan anlayanlar

tmm #998210 
Pikap'tan anlamayan biri olarak soruyorum. Heves ettim, çok yüksek bütçelere de çıkamıyorum, bana başlangıç olsun ama az da para değil çok kötü bişey de olsun istemiyorum tabi, aşağıdaki ürünlerden sizce hangisini tercih etmeyelim?


urun.n11.com

urun.gittigidiyor.com

www.mediamarkt.com.tr

urun.gittigidiyor.com
(2) 

Sagopa Kajmer'in Altyapısındaki Şarkı?

tmm #945213 
Sagopa'nın da şarkısını sordum ya neyse.

www.youtube.com

system of a down'ın bi şarkısında mıydı şu arkadaki gitar sesi?
(1) 

Soundcloud'a girebiliyor musunuz?

tmm #939693 
İşyerinden sorunsuz bağlanıyorum fakat 3g ve evdeki ttnet'ten uyarısız falan sanki internetim yokmuş gibi 'bağlantı kesildi' uyarısı alıyorum, sizde durum nedir?
(2) 

Akşamın ilk dizi önerisi sorusu :)

tmm #932851 
Şimdi arkadaşla biraz demlenip şöyle suits tarzı bi dizi arıyoruz. istediğimiz hani macerası olsun sürükleyici konusu çok çok boş olmayan içinde ufak da olsa komedi unsurları olan dizi. var mıdır öneriniz?
(1) 

iPhone video indirme programı

tmm #928048 
Video DL, downloader gibi programları güncel kullananlar var mı acaba? İndirdiğim programların hiç biri videoları görmüyor, indiremiyorum. Alternatif önerebilecek olan var mı?
(3) 

Askerlik Durumuyla Alakalı

tmm #922445 
Beyler e-devlet'ten tecil durumumu öğrenmek için girdiğimde

'Askerlik durumunuz ile ilgili bilgi almak istiyorsanız askerlik şubesine gitmeniz gerekmektedir.'

şöyle bir uyarı çıkıyo, tecilim haziran temmuz gibi bitiyo diye biliyorum, nedir bu uyarının anlamı kesin tarihi niye göstermiyo pzemenkler
(3) 

Twitter adresim çalındı!!!

tmm #905841 
arkadaşlar merhaba yaklaşık 10.000 takipçili twitter hesabımı hacklediler, hızlı sonuç alabileceğim bir yöntem var mıdır? mail üzerinden twitter support'tan yapabileceğimi yaptım, arkadaşlarıma saçma mesajlar atılıyo tweet'e de başlar birazdan,

yardımınızı bekliyorum beyler bayanlar panik içindeyiz
(2) 

Babylon'un yerini bilen?

tmm #858625 
Merhaba, akşam sebastian tellier konserine gidicem, bi ara bomontiye taşındı gibi şeyler duymuştum. biletix'deki adresine baktığımda hala şehbender sokakta yazıyo, yakın zamanda giden var mı?
(3) 

Bulaşık makinası?

tmm #853811 
Bekar yaşayan biriyim bi bulaşık makinası almaya karar verdim artık, fiyat aralığım da 500-800 arası bişey, inceledim biraz altus indesit regal gibi markaların ürünleri giriyo bu aralığa ne dersiniz? Yakın zamanda alan falan varsır belki bi şansımı deniyim
(11) 

Rahatsız edici psikolojik gerilim filmi?

tmm #846631 
Geçenlerde an american crime'ı izledim. İzlerken gerçekten bu kadar etkilendiğim sinir harbine girdiğim başka film olmadı. İzleyen varsa bu tatta başka film var mıdır bildiğiniz, yoksa sizin etkilendiğiniz filmler neler böyle?
(3) 

Eski köye yeni adet - İngilizce

tmm #838492 
Beyler bayanlar bunun tam çevirisi değil de ingilizcede aynı anlama gelecek bi atasözü var mıdır bildiğiniz?
(4) 

Daha önce Romanya'ya giden var mı?

tmm #830537 
Yarın sabah 9 sularında bükreş'te olucam, götü iyi kolla, taksicilere dikkat et falan gibi şeyler okudum. Yapılcak şeylere baktım braşov dışında kültürel bişey de yok. gece hayatı acayip övülüyo onu bi denicez haliyle. bunların dışında veya buna benzer duyduğunuz yaşadığınız tecrübeler varsa merak ediyorum.
(3) 

taksim-asmalı-cihangir-karaköy mekan tavsiyesi

tmm #758713 
şimdi beyler bayanlar, birini güzel bi mekana götürmem gerekiyor, böyle sakin sessiz çok bilinmeyen güzel bi yer lazım bana, saydığım semtlerden bildiklerinizi yazarsanız sevinirim, çok bilinmemesi önemli :)
(5) 

Değişik saat markaları

tmm #722002 
saat alıcam fakat bu çok bilinen markaların modelleri hiç hoşuma gitmiyo şöyle şeyler buldum;

happyhourtimepieces.com
www.bunlardanistiyorum.com

bunlar gibi çok bilinmeyen kaliteli bildiğiniz marka var mı? kayışı kumaş-deri kasası yuvarlak sade analog bişey arıyorum aslında.
(2) 

İpad wifi parola sorunu

tmm #655008 
ipad2 kullanıyorum, wifi şifrem doğru olmasına rağmen parola doğru değil hatası veriyor. Ağ ayarlarını sıfırladım, kaç kez modemi ipad'i aç kapa yaptım sorun çözülmedi. Alet jailbreakli sürümü 6.1, bi el atın sinir yaptım
(3) 

Yeni Mezun ve İnterrail

tmm #627447 
yeni mezun oldum bi iki hafta oluyo, hala öğrenci olarak sayılıyo muyum? öğrenci belgemi alamazsam işsiz olarak başvurucam, yunanistan konsolosluğundan almayı düşünüyorum. sizce bi sıkını çıkar mı? biletler rezervasyonlar güme gitmesin
(9) 

Drogba mı -Umut Bulut veya Elmander- mi?

tmm #598842 
arkadaşımla küçük bi iddaalaşma içine girdik, Galatasaray'ın şu yarım sezonunda, Drogba takım için yararlı mıdır? Umut Bulut veya Elmander Drogba'yı kesebilir mi?

not: objektif olursak hoş olur
(2) 

The intouchables Tadında film

tmm #596631 
aynı samimiyette, kafa yormayacak kah gülüp kah hüzünleceğim bi film arıyorum
(8) 

Biyometrik fotoğrafta kirli sakal?

tmm #592440 
bu kesin şekilde, yasayla falan yasak mı? illa sinek kaydı mı olcaz? forum sitelerinde 'yaptım oldu' diyenler de var 'kes git' diyenler de. net bi yanıtı var mı şunun, yarın traş olcam ona göre
1

mobil görünümden çık