(3) 

Ürün Fotoğrafı Nasıl Çekilecek

koynundakiyilan #1577520 
Arkadaşım ürün fotoğrafı çekmek istiyor, fotoğrafını eklediğim ürünleri almış, beyaz perdesi de var ama bu aldığı ışıklar sarı yanıyormuş ve sanırım beyaz olması gerekiyormuş, bu ışıklar nasıl beyaza dönüyor ya da nasıl yapması gerekiyor?

şimdiden teşekkürler.

ibb.co
ibb.co
ibb.co
ibb.co
(4) 

Şöyle bir uygulama var mı?

koynundakiyilan #1295113 
Herkese iyi akşamlar,

Aradığım uygulama şöyle, mesela whatsapp tarzı eklediğim insanlardan oluşan bir grup olacak ama ben online olmadığım sürece mesajlar bana gelmeyecek. Offline olduğum sürece yazılanları sonradan girdiğimde görmesem de olur.

Bunu neden istiyorum, yazarsam daha net olacak sanırım, bahis oynuyoruz 7-8 arkadaş, fakat whatsapp inanılmaz bir kirlilik yaratıyor, ben 1-2 gün bakmıyorum sonra girdiğimde artık hiç bir anlamı olmayan 248 mesaj falan oluyor, o nedenle online olduğumuzda, sadece online olan kişilerle mesaj alış-verişi önemli oluyor.
(7) 

kıbrıs

koynundakiyilan #1238375 
selamlar. kıbrıs'a gideceğim. ilk kez gidiyorum. amacım sadece kumar oynamak. hangi otele gideyim?
(6) 

spor yaralanmaları konusunda uzman doktor

koynundakiyilan #1232408 
Yaklaşık 6 ay önce ayak bileğimde uzun süren ödem ve ağrı şikayeti ile özel bir hastanede bir doktora göründüm.mr çekildi, ödem, kistleşme, bağlarda esneme tanısı koydu. Bir sürü pahalı pahalı bileklikler aldırdı, 20 seans fizik tedavi gördüm, evde egzersizler verdi vs. Fizik tedavi sonrası ağrılarım geçti. Doktorun onayı ile spora geri döndüm. Ancak daha ilk spor aktivitemde aynı yere geri döndüm, bilek yine şişti, belli hareketleri ağrısız yapamıyorum.

Açıkçası doktordan ve tavrından pek memnun olmadığım için tekrar gitmek istemiyorum. Spor sakatlık ve yaralanmalarında bildiğiniz İstanbul'da uzman bir doktor var mıdır? Teşekkür ederim :)
(4) 

apple randevu ya da yetkili servis

koynundakiyilan #1125128 
pilinde sorun olan bir 6s var. Apple'dan uzun uğraşlara rağmen randevu alamadım. Her gece 12'de giriyorum ama yok ne akasya'dan ne de zorlu'dan alamıyorum. Bir arkadaşım neden uğraşıyorsun Başarı ya da Genpa gibi yetkili servise götür onlar hallediyor garanti kapsamında gerekirse de değişimini yapıyorlar dedi. Mantıklı ama o zaman bu insanlar neden apple'dan randevu almak için bu kadar uğraşıyor, randevusuz gidip orada merdivenlerde falan sıra bekliyor? Kısaca ben ne yapayım? Randevu kovalamaya devam mı?
(4) 

mcafee premium

koynundakiyilan #1024485 
bu anti virüsten geçen sene 30-Tl diye 1 yıllık üyelik almıştım, bu sene bana hiç bir şey sormadan kartımda 150-TL üyelik ücreti çekmişler, otomatik yenileme diye bir şey varmış tabi benim bundan haberim yok, benim kabul ettiğim hizmet sözleşmesinde "Bir yıllık veya daha uzun süre için bir abonelik satın aldıysanız ve McAfee yazılımınızdan memnun değilseniz, bu yenileme bildiriminden sonra 60 gün içinde eksiksiz geri ödeme talep edebilirsiniz." diyor ancak ne firmaya ulaşabiliyorsunuz ne de online şikayetlere geri dönüyorlar. Ben bununla ilgili ne yapabilirim, nereye, nasıl şikayet edebilirim? mağdur tüketiciyim :( yardım edin.
(12) 

Eski sevgiliden eleman olur mu?

koynundakiyilan #1021603 
GMY'nin önünüze bir cv bıraktığını ve eleman arıyordun bununla bir görüş bakalım dediğini düşünün cv eski sevgilinize ait. Yeterliliğinden, işi yapabileceğinden ve karakterinden zerre şüphem yok ama görüşmeye çağırırsam gelip sen benimle dalga mı geçiyorsun diyebilir. Hiç çağırmasam bu sefer de işle özel hayatı karıştırmış mı olurum? Ve bu gmy üç gün sonra ne yaptın o cv yi derse adama ne diyebilirim? Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum.
(4) 

Şarjım Birden Çabuk Bitmeye Başladı

koynundakiyilan #1020057 
Günaydın... Telefonun şarjı normalde 17-18 saat gidiyordu çok rahat şekilde. Fakat 2 gündür 8-9 saatte bitmeye başladı. telefon 6s, geçenlerde bir arkadaşın powerbanki ile şarj ettim pile zarar vermiş olma ihtimali var mı ya da bu neden olur bilen var mıdır? saygılar

***sorunu buldum, mailler yüzündenmiş günde 150 tane mail okununca şarj yetmiyormuş haliyle :) hafta sonu olunca telefon normale döndü.
(1) 

Melo ve Großkreutz

koynundakiyilan #987496 
Bu iki oyuncuyla ilgili resmi bir açıklama gören var mı? Kap'a herhangi bir bildirim yapılmadı sanırım, e transfer sezonu da kapandı?
(2) 

Damga Vergisi

koynundakiyilan #977505 
Kiracıma tahliye davası açacağım, dükkan. kria kontratının damga vergisini yatırmamışım, avukat onu yatırın dedi. bunu internetten ya da bankadan falan yatırma şansım var mı? aradım ama bulamadım.
(4) 

Oyun Sorusu

koynundakiyilan #969346 
Uzun yıllar sonra porsche oyununu oynayayım dedim yükledim bilgisayara ama resimde olduğu gibi grafikler saçma sapan, lastikler gidiyor geliyor ekran kararıyor arada, nasıl düzeltebilirim?


i.imgur.com
1

mobil görünümden çık