(1) 

ankara sosyal aktivite

elastigirl #1592246 
Ankarada özellikle düzenli katılınabilecek sosyal aktivite önerisi olan yazarlardan fikir bekliyorum. Şurada çok keyifli bir kitap klubümüz var burada film gösterimleri oluyor gibi şeyler olabilir. Bir sivil toplum faaliyeti olabilir vs. Teşekkür ederim.

hukuki bir soru

elastigirl #1586938 
80 yaşına yakın zihinsel ve bedensel engelli erişkin bir kızı ve alzheimerli bir kocası olan bir kadın yakınımızın bir mahkeme işi var. Merak ettiğim maddi ya da koşul zorluğu bulunan insanlara adliye, baro vs. hukuki bir destek sağlar mı biir şekilde bu insanlar nereden nasıl hukuki desteğe ulaşabilir. Konu çok ortaklı ve tanıdığımız ailenin ev yaptığı bir arazi ile ilgili. Şehir çanakkale.
(1) 

ortopedist ya da fizik tedavi doktoru yardım ricası fosamax hakkında

elastigirl #1586239 
Merhaba. Anneme kemik erimesi teşhisi nedeniyle önerilen fosamax hakkında kemiklerde kırılganlığı arttırdığı kullanımının riskli olduğu yönünde duyumlar aldım. Annem görece genç ve hareketli bir yapısı olan biri olduğu için tedirginim biraz bu ilaç hakkında böyle bir risk durumu mevcut mudur? Yardımcı olacaklar sağolsun varolsun şimdiden.
(2) 

Asus zenbook batarya kullanımı

elastigirl #1556985 
Geçtiğimiz hafta zenbook ux5401 serisinden bir ultrabook aldım. Bu cihazların pil ömrünü korumak için nasıl davranmalıdır şarjda ve pilde kullanma dengesi açısından hep fişte kullanmak zararlı mıdır örneğin. Teşekkür ederim.
(2) 

grupla psikolojik destek katılım

elastigirl #1548295 
Belirli bir ekol hakkındaki uzmanlık sürecimi tamamlamak için yetişkin bireylerle ücretsiz bir şekilde yürütmem gereken bir grup süreci var. Amacı psikolojik sağlamlığı desteklemek olarak tanımlanabilir. Bu zamana kadar ulaşabildiğim üyeler genelde kadın oldukları için kadın üyelerle devam etmek daha uygun olacak gibi görünüyor. 22 yaş ve üzeri kadınlara ulaşıp duyuru yapabileceğim her tür ortam, telegram grubu vs hakkında öneri rica edeceğim. Nerede duyursam gerçekten ihtiyaç hisseden kişilere ulaşma şansı olur fikri olan var mı? Teşekkür ederim.

scribd de upload yapmak

elastigirl #1505241 
bu sayede ücretsiz kullanım edinmek mümkün mü?? elimde çok sayıda e kaynak var. türkçe ve ingilizce. Bunları yüklemek bir kazanç getiriyor ya da bir sorumluluk altında bırakıyor mu?
(1) 

internet download manager sorusu

elastigirl #1430800 
idm bir torrentler gibi bir p2p programı mıdır? Aynı mekanizmayı mı kullanır dosya indirirken.
(1) 

akademik işlerden anlayanlar soru

elastigirl #575299 
benim ingilizce dilinde örneğin geçerlik güvenirliği kanıtlanmış psikolojik ölçüm araçlarını (bağlanma ölçeği stres ölçegi gibi çok basit tanımlar bunlar tabi)listeleyebileceğim tarayabileceğim bir elektronik kaynak var mı
1

mobil görünümden çık