kadıköy civarı

pıyak #1592726 
26 ekim 29 ekim arası kadıköy civarında ailecek kalacağımız bir daire(2+1 ) bakmaktayız,bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı? temiz olması yeterli
(2) 

yardım?? firmaya isim önerileri

pıyak #1460029 
Herkese Merhabalar

Şimdi bir yatak imalatı kurduk,makine parkuru vs hazır malzemeler de geliyor ama isim bulamadık hala.


Tüm önerilere açığız.
(3) 

ihracat?

pıyak #1453981 
Direk konuya giriyorum şimdi ben 8 yıldır aynı firmada mühendis hem de cüzi bir miktarda kardan pay alıyordum.

Sektörüm mobilya(koltuk ve yatak imalatı) artık kendi işimi yapmak için işi bıraktım 2 3 ay kafamı rahatlatmak istiyorum. Ama bu süreçte devamlı araştırma vs. yapıyorum. İç piyasa kötü durumda hem yeterli kalite yok. Bende kaliteli ürünler yapıp yaptırıp yurt dışına satmak istiyorum. Daha önce ihracat tecrübem yok bu konuda burada yardım alabileceğim, birlikte kafa yorabileceğimiz arkadaşlar varsa ortak hareket edebiliriz.
(2) 

yurt dışından teknolojik alet getirmece

pıyak #1439441 
Merhabalar

Şimdi ablam yurt dışında yaşıyor ekim ayında buraya gelecek bir adet laptop ve tablet almış bana getirmek istiyor.Buraya gelirken problem olur mu.Kutulu getirmeyecek.
(2) 

Call of duty modernwarfare

pıyak #1423471 
Merhabalar oyun severler.
Şimdi asil konuya gelelim ps4 de cd li bu oyunu aldim.Ancak almaz olaydim.oyunu yükledim oyuna başlayacagim campaingn moduna girdim installed suspended hatasi aldim izlemedigim video kalmadi ne yaptiysam yardima feci halde muhtacım.
Yaptiklarim silip yüklemek vs bos seyler.
(2) 

Malatya terminal havaalani arasi ulasim

pıyak #1365356 
Merhabalar malatya'yi bilenlere bir sorum var sehirler arasi terminalde
Havaalanina ulasim nasil olur?
(2) 

İhracat

pıyak #1315264 
Merhabalar

Sorum şu yurtdışına bir ihracat yapacağım ancak bugüne kadar hiç ihracat yapmadım.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.

ülke Fransa
Ürün mobilya
(2) 

Ps4 kol

pıyak #1188334 
Merhabalar kolay gelsin ps 4 konsolumda son 3 4 gundur oyun oynarken donup kaliyor.internette arastirdim ancak sonuca ulasamadim.tek cozum kolu resetlemek.kolu resetledikten sonra 4 5 dakika sonra tekrar donuyor.yardimci olursaniz sevinirim.
(1) 

MRP?

pıyak #1141065 
Arkadaşlar merhaba mrp ile ilgili internet üzerinden eğitim setleri,döküman bulmak istiyorum.Yardımcı olabicek olan var mı?
(2) 

problem?

pıyak #1140902 
6-4 210
8-5 313
10-6 416
12-8 ???


bunun çözümünü nasıl yaparız
(1) 

ucuza uçak bileti

pıyak #1098207 
Herkese iyi pazarlar,

Yakın zamanda düğünüm var,İstanbul ve Antalya da iki farklı organizasyon olacak.Gidiş dönüş olmak üzere 2-3 kere İstanbul'a uçacağız(annem babam vs onlarda olacak) .Şuan uçak biletleri çok yüksek.Ucuza bilet almam konusunda yardımcı olabilecek var mı?
(1) 

Traş bıçağı önerisi

pıyak #1095254 
Herkese şimdiden iyi bayramlar,

Arkadaşlar kendime şöyle güzel bir tıraş makinesi alayım dedim bu iş içinde güzel bir bütçe ayırdım ancak kararsız kaldım.Sakalım baya baya sert bana bu konuda yardımcı olur musunuz?


www.hepsiburada.com


www.hepsiburada.com

hangisini tercih edeyim ya da önereceğiniz makine var mı?
(2) 

root atmaya çalışırken telefon artık açılmıyor

pıyak #1048013 
Merhabalar kolay gelsin elimde s6 edge var,akşam akşam canım sıkıldı şuna bir root atayım dedim atmaz olaydım.

Telfon recovery is not seandroid enforcing diyor başka birşey demiyor,ses+ana menu+powera basıyorum yine aynı yere geliyor.

Arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var yoksa birazdan telefonu yakacağım.
(2) 

excel sorusu

pıyak #1034422 
merhabalar arkadaşlar,şimdi basit bir sorum var.fotoğrafta görüldüğü şimdi satırımda üç beş tane renk var ve içinde rakamsal değerler.ben bunları en son renk renk toplamak istiyorum nasıl yapabilirim.üç beş tane değil uzun bir satır var.bana yardımcı olur musunuz?
(3) 

ilaç ismi

pıyak #1029979 
Kolay gelsin,arkadaşlar burada ne yazıyor?İşyeri hekimine yazdıracağım bu ilacın aynısını yazdırmam lazım ama hekimimiz anlamıyor.
(2) 

modem

pıyak #886841 
www.vatanbilgisayar.com arkadaşlar üç katlı bir apartmanımız var 2.kattaki dairede bir modem var ancak hem apartamanın her yerinde çekmiyor,hem de sinyal çok az.Linkteki cihaz işimize yarar mı?

Önerilere açığım.
(2) 

fabrikaya gelen güzel mi güzel köpek

pıyak #882980 
ben bu köpeği hemen sahiplendim,ancak hiç tecrübem yok evimiz bahçeli.Paşa tahminim 2 3 aylık ancak çok kaşınıyor,ne yapmam gerekiyor.Baştan aşağı bilgilendirirseniz sevinirim.
(1) 

yol tarifi

pıyak #859923 
arkadaşlar günaydın,benim için çok önemli bir sorun var.Sabiha gökçenden karamürsele nasıl ulaşabilirim,en kısa yolu söylerseniz sevinirim.
(1) 

Tablette ses sorunu

pıyak #839635 
Teknosadan aldığım DELL T01C001 tabletin sesi birden çıkmamaya başladı,kulaklık taktığımda ses geliyor,ancak kulaklık yokken hiçbir ses yok.Ne yapabilirim,nasıl bir sorun olabilir.
(1) 

kariyer.net

pıyak #828370 
kariyer netteki cvyi direk bir mail adresine nasıl yollayabilirim.
(3) 

bilgisayarda dakikada bir hata

pıyak #823778 
"internal error. input opencl binary is not for the target" ekrana dakikada bir bu hata çıkıyor,teknoloji canavarlarından yardım beklemekteyim.
(4) 

aromalı sigara

pıyak #823291 
sigarayı bırakalı 4 ay civarı oldu,bazen canım sigara çekiyor ancak normal sigara değilde aromalı sigara.Şöyle çok ağır olmamak koşuluyla bana önereceğiniz sigara varmıdır.Tamamen keyiflik içeceğim.
(1) 

arena-tr

pıyak #787807 
arena-tr davetyesi isteyen var mı üç beş kişi ye yollayabilirim.
(2) 

tse standartları

pıyak #627688 
merhabalar ekşiciler,şimdi benim tezimle ilgili bir sıkıntım var.Tezime üç beş tane tse standardı ekleyeceğim ancak sevgili tse bunu bana yaklaşık 200 tl ye satmaya çalışıyor,bunu bedava ya da daha ucuz alabileceğim yol var mı?yardıma muhtacım ey duyuru ahalisi.
(3) 

yurtdışından gelen telefonlar ne zamana kapanır

pıyak #621100 
şimdi telefona hattı taktıktan sonra devletin yasal olarak verdiği süre tam olarak ne kadardır,forumlarda çok farklı bilgiler var,yardımcı olabilecek olursa çok iyi olur.
1

mobil görünümden çık