(8) 

Uçak fobisi

colorwithnotexist #835512 
Hayatım uçarak geçiyor ama inanılmaz büyük bir fobim var. Yakında 2-2.30 saatlik bir yurt dışı uçuşa gitmem gerekecek ama stres şimdiden başladı.

Ne yapmam gerekir? Uçakta alkollü olmayı tercih etmiyorum.
(7) 

Performans bilgisayarında fps sorunu

colorwithnotexist #833114 
Selamlar ,

Ge force gtx770m , i7 , 16 GB RAM ve 1TB kapasiteli bir monster diz üstü bilgisayarım var.

Oyunları optimum ayara getirdiğim halde 60 fps'den yukarıya alamıyorum.

Ne yapmam gerekir?Sistemim win 8 korsanın k harfi değmedi.
(6) 

Bu nasıl otobüs hattı?

colorwithnotexist #832269 
Arkadaş iki gündür Eryaman-sıhhiye otobüsüne biniyorum Ankara'da.


Üçüncü durakta yer olmuyor. 65 yaşında olan yaşlılar 70 yala yer verip birde hespi ayakta olan gençleri eleştiriyor.

Otobüsün yaş ortalaması 68 .

Nereye gidiyor arkadaş bunlar?
(12) 

Ankara'da Puro temalı bir cafe açmayı planlıyorum

colorwithnotexist #828083 
Puroya olan ilgimi aranızdan birkaç kişi biliyor.

Ankara'ya yeni taşınmışken hobi yatırımı yapayım diyorum.Tunalı taraflarına bir puro cafe açmayı planlıyorum.Hali hazırda puro temin ettiğim bir çevrem var Ankara içerisinde.Yanına çeşitli kahveler ekleyerek güzel bir sistem kurayım diyorum.

Önerileriniz var mıdır?
(1) 

Süs eşyaları satmak

colorwithnotexist #828027 
Yurt dışından gelecek süs eşyaları var,
Bunu yasal yoldan nasıl yaparım?

Bir limited şirketi açsam , ithalat için vergi versem ve internet üzerinden satsam sorun olur mu?
(3) 

Wifi seviye yükseltici

colorwithnotexist #827364 
Selamlar ,

120 m2 bir evde yaşıyorum.Wifi sadece hat olan arkada odaya kurulabiliyor bu nedenle salondan giriş yapamıyoruz.

Modem ttnetin yeni verdiği fiber modem.Bunun gücünü nasıl arttırabilirim ya da daha güçlü bir modem alsam bir şey değişir mi?
(5) 

Şu modemlerin bir değeri var mıdır?

colorwithnotexist #826661 
(3) 

Ttnet paket farkları

colorwithnotexist #824882 
Yalınnet , fiberoptik ve hipernet farkları nedir?

Hangisini önerirsiniz?
(2) 

Kombi alırken nelere dikkat etmeliyim?

colorwithnotexist #824669 
10 senelik kombiyi değiştirmem gerekiyor. Sizce hamgi marka almalıyım ve nelere dikkat etmeliyim?
(1) 

gene gelecekle ilgili tahmin sorusu

colorwithnotexist #820867 
Daha önce gördüğüm ve hissettiğim küçük şeylerin olduğunu anlatmıştım.

Dün akşam yatmadan önce amma sıkıldım zaman hızlansa da yeğenim gelse dedim.

Sabah 6.30 kapı çaldı. Annem , Ablamı ve yeğenimi almış gelmiş. enişte dediğimiz eleman beraber tatil yaparken tatil yerini terk etmiş sinirlenip.

Nedir bu arkadaş nedir.
(3) 

Ankara'nın Kapalıçarşısı neresidir?

colorwithnotexist #820759 
Küçük hediyelik kutular almam lazım Kapalıçarşıdan 2-3 liraya 100 tane alıyordum Ankara'da nereden bulurum?
(4) 

Japonca çeviri yardımı

colorwithnotexist #820674 
Merhaba , özellikle ilgilendiğim bir ürün var ve ithal etmek istiyorum.Bu konuda kimden bilgi alabilirim?

gibi bir cümleyi çevirebilir misiniz?Teşekkür ederim.
(2) 

Ankara'da Gazileri ziyaret etmek ister misiniz?

colorwithnotexist #820659 
Bazılarınızın bildiği gibi Ankara'da Gazi Rehabilitasyon Ve Bakım Merkezi var.

Kendileri ile görüşerel bir ziyaret gerçekleştirmek istiyorum.

Aramızdan birileri çıkarsa ne güzel olur.

Kendi aracım var yanıma iki kişi daha alabilirim.
(4) 

Hayvanseverlik , hukuk ve apartman

colorwithnotexist #819952 
Selamlar ,
Böyle bir yazı var ;

i.hizliresim.com

Ankara - kolej ben bu adamların binalarının önünde olan ve bence sokağa ait olan park yerini nasıl ellerinden alırım? Bu sokakta oturmuyorum ama yazı sinirlendirdi.
(4) 

Çalışmaya başlamak ve yeşil pasaport

colorwithnotexist #819731 
Selamlar ,

Yeşil pasaportum var 2016 yılına kadar geçerli.
Şimdi ben mezun oldum ve inşallah Türkiye'de işe başlayacağım. Bu pasaportu kullanamayacağım anlamına mı geliyor yoksa kazanılmış haktan 2016 yılına kadar devam mı ediyor?
(5) 

0533 ile başlayan call center var mı?

colorwithnotexist #818657 
Bugün 0533lü bir numaradan aradılar taşınmak için kullandığım firmanın call centeri olduklarını iddia ettiler .

Olabilir mi?
(1) 

Yurt dışı seçmeni

colorwithnotexist #817373 
Başka bir ülkede kütüğü olan kişi ülke içerisinde havalimanında ülkeye gireli bir ay olsa bile oy kullanabilir mi?
(1) 

Yeni kombi önerisi

colorwithnotexist #816179 
Evi yenliyorum kombi 6 yıllık ve değiştirmek istiyorum.

Önerileriniz benim için değerli. Memnun kaldığınız ve şuna dikkat et dediğiniz noktalar var mıdır?

Birde kaloriferi de değiştirmek istiyorum öneriniz var mıdır?
(9) 

Ankarada Mangal

colorwithnotexist #816073 
Sevdiceğimle gidebileceğimiz nezih insnaların olduğu bir yer arıyoruz nereye gidebiliriz?
(9) 

Tırnak batması

colorwithnotexist #815689 
Selamlar ,

Bir ay önce ayak başparmağımın battığını fark ederek doktora gittim.

Aile doktoru antibiyotik verdi geçmeyince ortopediste gittim oda antibiyotik verdi ve müdehale için erken olduğunu söyledi.

1 aydır ciddi acı çekiyorum ve iki sorum var.

1) Şuan Ankaradayım ama İstanbula döneceğim gitmemi önereceğiniz birisi var mıdır?

2) Doktora mı gitmeliyim başka şekilde mi çözmeliyim?

Teşekkürler.
(3) 

Tadilattan anlayanlara soru

colorwithnotexist #815647 
Selamlar ,

130 m2 eve dyo boya ile boyama , kartonpiyer yapımı , tavan boyas, fasalit ve alçı işleri yapılacak.

Sizce bunu 3-4 günde teslim etmek koşuluyla ne kadara yaptırabilirim?

Kendim yapamam musait değilim bu yüzden ustalar gerekiyor.
(2) 

Gözlük fiyatı ne kadardır?

colorwithnotexist #814630 
Titanyum kaplama , Türk markası , camları tor-as skyline ve bir sürü ıvır zıvır ekli.

Sizce bunun fiyatı ne olmalı? dereceli gözlük 3 numara.
(5) 

Bugün yaşadığım değişik bir olay.

colorwithnotexist #814571 
Dün rüyamda ak partinin kuruluşunu mistik bir şekilde görmüş ve burada bir soru sormuştum.Bu olayın üzerine bütün günümü mistik şeyleri araştırmaya ve oradan ufolara ayırdım.(Ufolara hep ilgim vardı sadece uzun süredir araştırmıyordum) Hatta ekşiden bir çok kişi ile iletişime geçtim ve sirus merkezinden tutun yeni planlamalara kadar bir çok konuda görüşmeler yaptım.

Gelelim yaşadığım ilginç olaya.
Dün akşam gözlüğüm kırıldı.Yeni gözlük almak için İzmir'de (normalde yaşamıyorum) bir doktora gittim ve oradan 15 yıldır tanıdığım bir eczacının yanına uğradım.Eczacıdan optik tavsiyesi istedim ve beni bir optiğe götürdü.Olay burada başladı.Optik sahibi 55-60 yaş arası sıkı bir Ak partili.Lakin inanılmaz modern , damadı balerin , kızı modern dans yapıyor , kendisi ressam ve bir oğlu karikatür çiziyor..Daha neler neler.

yaklaşık olarak 4 saat sohbet ettik .Kendisi RTE'nin çok yakın arkadaşı çıktı hatta telefonundan beraber 20-30 resmini gösterdi.Numarası var işin düşerse arayalım dedi güldü .

Bu kadar sohbetin üstüne son 30 dakika benim Mısır'da yaşamamdan bir konu açıldı ve uzaylılara geldi olay.Sirius uzay merkezinden Haktan beyin kendilerinden gözlük aldığını ve bir anılarını anlattılar.Üzerine dün benim ekşi üzerinden konuştuğum üç yazarla kelimesi kelimesine (bakın şaka değil kelimesi kelimesine ) aynı sohbeti ettik.Aklımdan geçen cümleyi bana kızı söyledi.Dün buradan bir yazarın bana yazdığı mesajı damadı söyledi.

Çıkarken de bana tesadüf yoktur tevafuk vardır dedi.

Daha önceden şöyle bir duyuru açmıştım :

www.eksiduyuru.com


Sizce bu yaşadığım olay nedir?
(4) 

Akp ve kuruluşu ile ilgili rüya gören var mı?

colorwithnotexist #813880 
Bugün gören oldu mu?
(4) 

Blogumu kopyalayan kişiyi şikayet etmek

colorwithnotexist #811481 
amatörce yazdığım yazılarımı kendisi yazmış gibi wordpresse koyan kişiyi nasıl ve kime şikayet edebilirim?
(3) 

Şarjdan çıkartılınca yavaşlayan diz üstü bilgisayar

colorwithnotexist #808468 
Monster marka bir diz üstü bilgisayarım var.geçen hafta içini temizlettim.Bu hafta şarjdan çıkarttığım zaman girdiğim bütün oyunlarda yavaşlama oluyor , fare kontrolleri yavaş gidiyor veya pingim düşük olmasına rağmen oyun içerisinde kasma yaşanıyor.

Daha önce böyle bir sorunum yoktu 7 aydır kullanıyorum sizce sebebi nedir?
(2) 

İzmir'de iş arayan orta yaşlı bir kişi nerelere yönlendirilebilir?

colorwithnotexist #808104 
Daha önceden başkasıyla iş yaparken tanıştığım bir kişi var.35 yaşında , iki çocuğu var , ilkokul terk(açık öğretim okuyormuş) ve ehliyete sahip.

Bu kişi taşeron belasına bulaşmış maaşını yarıya düşüreceklerini söyleyince çıkmış.Çalışmayı seven temiz bir kişi benden iş istedi.Bende İzmir'de iş bağlantılarım olmadığından olanlarda kalifiyeli kişi aradığından bulamadım.
Sizce nereye yönlendireyim kendisini?
(2) 

Genel sağlık sigortası konusunda yol gösterme

colorwithnotexist #808090 
geçen hafta mezun oldum.
iki gün sonra acile götürülmem gerekti.Gittiğim zaman sgk tarafından sistemimin kapalı olduğunu öğrendim.Doktor tanıdık olunca gerekli yardım yapıldı ve sgk'ya gittim.
Sgk artık mezun olduğumu ama iyilik için 30 gün daha uzattıklarını genel sağlık sigortasını kullanacağımı söyledi.

Sorum şu ,
ben genel sağlık sigortasına ayda 100 lira(Tahmini rakam gelir testi yaptırmadım belki 150-200 çıkar) ödemek yerine gider özel sağlık sigortası yaptırırım ben bu genel sağlık sigortasını reddedebiliyor muyum?
(5) 

Bir işletmeden pay alacağım

colorwithnotexist #806945 
Türkiye'de tek olan bir işletmeden yüzde onluk bir dilim almayı planlıyorum.

Kendileri %10 için bir fiyat belirlemiş . Ben bu belirlenen fiyatı pazarlıklar aşağıya çekebilir miyim?
(8) 

Aramızda bulunan şark kurnazlarından haberiniz var mı?

colorwithnotexist #806000 
Vfgerty isimli üyemiz burada bir duyuru açmış :

www.eksiduyuru.com

bu duyuru'da sanki herhangi bir hobisi gibi yok gibi davranırken cevap yazan yazarlara mesaj atarak hobilerini tanıtmalarını istemiş.İşi biraz araştırdığınız zaman bu genç yazarın bu tanıtmaları kendi blog sitesine ( kendisi yazmış gibi paylaştığı yönünde iddialar hakim) koyduğu ortaya çıktı.Bunu söylediğiniz zaman ise kendisini kaybederek cevap vermekte.

Bir kaç kez söyledik duyuru'da yaş sınırı olsun diye.
Böyle genç şark kurnazlarından haberini var mıydı?

Hatta ve hatta kendisinden gelen mesajı da paylaşayım sorunca söyledi:

www.hizliresimyukle.com
(2) 

İzmir'de iyi kaportacı

colorwithnotexist #805403 
İzmire bu konularda yabancıyım.

Arabanın tamponu kazalı tamir ettirmek istiyorum. Değişimden kaçıyorum ve kaskodan yaptıracağım.


Güvenilir bir isim var mıdır?
(2) 

Bilgisayarı servise verirken şifreleme

colorwithnotexist #804044 
Selamlar ,

yarın bilgisayarımı temizlemeleri için iki saatliğine servise vereceğim.

İçinde olan resimleri , şifreleri ve benzeri şeyleri nasıl şifreleyebilirim?
(18) 

Bazı şeyleri önceden görebilme

colorwithnotexist #802084 
Selamlar ,


Küçüklüğümden beri çok saçma şeyleri önceden görebiliyorum. Mesela özellikle orta okul ve lise zamanlarımda aklıma gelen çok alakasız filmler iki gün içeriisnde yayınlanıyordu,

Dün sabah bir otelde tatilde olduğum halde bir anda aklıma bu olay geldi ; m.hurriyet.com.tr ve bugün haberi çıktı.


Böyle böyle küçük küçük şeyler var anlam veremedim ve nasıl olduğunu anlamadığın.

Nedir bu? Sizin başınıza da geliyor mu?

Ha birde rastgele bir radyo istasyonu açtığımda da içimden gelen şarkılar ( eskilerden ) çalabiliyor.
(4) 

Bilgisayar ısı ölçme programı

colorwithnotexist #792699 
Hem iş hem oyun için kullanılan çok ama çok yüksek bir teknolojiye sahip diz üstü bilgisayar var.

Kısacası bu bilgisayarı oyun oynarken kontrol altında tutmamın hayati önemi var.İyi bir ısı kontrol programı önerebilir misiniz?
(1) 

Uzayda geçen bir oyun arıyorum

colorwithnotexist #792682 
Star wars Empire at war tarzında bir çok ırkın olduğu , uzay ve kara savaşlarının yapıldığı stratejik bir oyun arıyorum.

Hikayesi derin olursa çok sevinirim.Mesela bir gezegenden yayılmaya başlayarak bütün evrene hakim olma mücadelesi.

Strateji türünde böyle bir oyun bilen var mıdır?
(1) 

Yeni blog için nereyi önerirsiniz?

colorwithnotexist #790556 
yeni bir blog açtım.
legatuslocus.blogspot.com.tr

bu blogu tumblr gibi bir siteye yönlendirmemi önerir misiniz?
(1) 

Ek takipsizlik nedir?

colorwithnotexist #790520 
Selamlar ,
bir şikayetim vardı savcı ek takipsizlik verip adli soruşturma bürosuna yönlendirmişti orada bir cumhuriyet savcısına yönlendirdiler beni.

işin özeti iki senedir yürütülen bir soruşturma var ek takipsizlik kararına itiraz etmiştim şimdi aradığımda dosyamın derbes dosya olduğunu söylediler.

kısaca sormak gerekirse benim dosyam hala açık mıdır?

Not:Allah kimseyi Türk adaletine teslim etmesin bulamazsınız.
(2) 

Bozuk olan bir güvenlik kamerası görüntüsünün kurtarılması

colorwithnotexist #789462 
Bir sıkıntı yaşadım , güvenlik kamerasına güvendik oda şansımıza tam adamın yüzü görünecekken bir saniyelik bozulma yaşıyor.

Bu görüntüyü paralı veya parasız kurtaracak birileir var mıdır?
(20) 

Sırf süs olsun diye kitap almak

colorwithnotexist #789456 
Ekşi markette gezinirken rastladım.

www.eksimarket.com

Siz ne diyorsunuz bu duruma?bence tepki verenler haklı tepkilerinde.
(3) 

Benzer müzik gruplarını gösteren bir site

colorwithnotexist #786040 
Selamlar ,

bir kaç yıl önce bulmuştum tekrar bulamadım.Sevdiğimiz sanatçıları (yerli veya yabancı) yazıyorduk benzerleri çıkartıyordu.

Neydi bu sitenin adı?
(11) 

Sözlük yazarları neden bu kadar iki yüzlü?

colorwithnotexist #785207 
eksisozluk.com

Şu başlığı okuyordum gene linç etmişler bu hareketi yapan elemanı.Video da arkadaşları bile çocuk hakkında ne yaptığını bilmiyor diyor Türk milliyetçiliği ön planda olsa bile böyle bir hareket hiç ama hiç hoş değil.Hele delikanlıyım ayaklarına yatıp yatan adamın üzerine sopayla saldırmak ayrı bir konu.

Her neyse bu başlık altında bu kadar çok yorum varken neden yazarlar yakılan genç kız Serap hakkında veya Şırnak ilimizde molotof atılarak yakılan kadın memure Zeynep Özçelik hakkında böyle yorumlarda bulunmuyorlar?Neden bunları yapan insanları sallandıracaksın ,asacaksın veya keseceksin demiyorlar ama işi bir Türk yaptığı zaman aslan kesiliyorlar?Yine aynı konu olacak ama neden bu işi yapan eleman afişe ediliyorken molotof atıp insanları diri diri yakanlar edilmiyor?Siyaset okumuş biri olarak bu yapılan ''sol'' kavramı içinde değerlendiriliyorsa bana yanlış öğretmişler demektir.
(1) 

Bug'da kalmış bir ekşi sub-ethası

colorwithnotexist #784731 
Ekşinin sub-ethalarından birisinin üyesiyim.Bahsettiğim sitede bana gönderilen mesajları silmeme rağmen iki tanesi bir yıldır hala okunmamış gözüküyor ve sürekli olarak uyarı işareti duruyor.


Ben bu bug olarak adlandırdığım olayı nasıl gideririm?
(13) 

Türkiye'de gençler arasında yayılan yeni bir siyasi yapı

colorwithnotexist #782176 
Bir süredir kafamı çok karıştıran kişilerle konuşuyorum ve sizlerin yorumunu merak ediyorum.

Lisans ve yüksek lisans yapan üniversite öğrencileri , devlet üniversitesi içerisinde olan var vakıf üniversitesinde okuyanlarda.
Ortak yönleri okurken hepsinin düzgün işler içerisinde çalışması.Mesela ithalat ve ihracat , doktor asistanlığı , finans danışmanı , kitap dükkanı sahibi vb..

Çok kapalı bir grup yapıları var.Size referans olan birisi yoksa içlerine giremiyorsunuz , yapılan tartışmalara girebilmeniz için size içlerinden üç kişinin referans olması lazım veya beğeni toplayan akademik bir başarınız olması gerekiyor.

Bir kısmı uluslararası dergiler için yazılar yazıyor , projeler yapıyor veya diplomatik denilebilecek görevlere gidiyor.(Uluslararası belge taşımacılığı)

Cahillerden nefret ediyorlar ama cervantesin yazım stilini bilmeyenlere kötü kötü bakan sosyetikler gibi değiller . Kast ettikleri cahillik araştırmayan , hazırcı , okumayan , sorgulamayan ve buna benzer şeyler.

Dine ve etnik yapıya bakış açıları ise Türkiye'de görülmesinin imkansız olan bir türde.Bugün 6 kişiyle konuştum içlerinden 2 tanesi Ortodoks mezhebindendi ve önemli olanın birlik olmak olduğunu söylediler.Ülke önce gelir bizim din anlayışımız farklı olabilir ama birlik olmazsak biz kaybederiz gibi bir cümle kurdular.Namaz kılıyorlar ama içlerinde inanılmaz bir içki kültürü var.Dini kullanan insanları sevmeyiz dedi beni davet eden çocuk.Kuran-ı Kerimi okumadan kimse din tartışmasına giremiyormuş İslam dinine inananları arasında.

Atatürkçü olarak görüyorlar kendilerini.Atatürk'ü siyasileştirenleri sevmiyorlar onlara göre Amerikan kurucu babaları nasıl bütün ülke tarafından seviliyorsa Atatürk ve silah arkadaşları da öyle sevilmeliymiş yoksa ortak bir toplum bilinci oluşamazmış.Bunu söylen çocuk bir çoğumuzun rüyalarında göremeyeceği bir Amerikan üniversitesinde yüksek lisans yapıyor saha çalışması için Türkiyede.

Kurucularına inanılmaz saygıları var.4 kişi başlamış ve aklımı yerinden oynatan sayı olan 27 il ve 7 ülkeye yayılma gerçekleştirmişler şuan.İnsana önem veriyorlar ve polisten nefret ediyorlar.Aralarında A.C.A.B kültürü üzerine makale yazmak adına İtalya ve Güney Amerika'ya giden bile olmuş.

Geçen yıl gezinin ilk günlerinden iki video izlettiler.Bir tanesi Türk bayraklı bir kişiye gaz sıkan polisi tokatlamaları.Diğeri ise tomanın yanında gözaltına alınmak isteyen arkadaşları için polisi tomayla kendi aralarına sıkıştırmaları.Anlayacağınız öyle en küçük olayda geri çekilmiyor hatta daha da sertleşiyorlar.Biz sosyopatız dedi bir tanesi.

Üyelerinden para toplamıyorlar , aralarına yaşı ilerlemiş kimseyi kabul etmiyorlar(akıl hocası olarak gördükleri ama manipülasyona uğramamak için konuşmadıkları sadece yazılarını takip ettikleri insanlar var) , her şehir için toplantılar yapılıyor ama diğer şehirlerden kalkıp gitmiyorlar ve işin ilginç noktasına geliyorum organizasyonlarını nazi partisinden almışlar.Nazileri sevmeyiz ama siyasi yapılanmaları dahice olmasa o hale gelemezlerdi dedi aralarından en rütbelisi.

Bu konuşma yürürken bir tanesinin kolunda Türkçü dövmeler gördüm.Bir diğerinde daha vardı.İşin ilginç yanı dövmenin sahibi olanlardan biri Diyarbakırlıydı.

PKK'lı görseler öldürecek gibiler , yalancıları(sevgilisini aldatmak dahil) , suçluları ve salak adamları sevmiyorlarmış.Salak adam olarak paraya ihtiyacı olduğu halde çalışmayıp yan gelip yatan üniversite öğrencilerini tabir ediyorlar.

Daha yazmak istediğim çok şey var çünkü çok ilginç geldi görüşleri ve konuşmaları.Daha uzun tutmayayım diye burada bırakıyorum.Siz daha önce böyle düşünen birileri ile tanıştınız mı?Şahsen ben kendi okulumda kimsenin bu derece sert görüşleri olduğunu görmedim.Aramızda bu ekibe üye olan birileri var mı?Herşeyden önemlisi siz bu gençler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Not:Birde nazi konusu açılınca sormuştum faşizm hakkında ne düşünüyorsunuz diye faşizmi eleştirenlerin çoğu komünist yapıya gözlerini kapatır veya demokrasi işlesin ama demokrasinin zarar verdikleri alt sınıfı görmezler ancak onların hakkını savunurmuş gibi yaparlar dedi ayakta alkışladım.(Bunu akıl hocaları olan bir profesörün siyasal sistemi anlatan tablosuna dayandırıyorlar bu arada)


Gelen mesajlar üzerine ikinci not: Chp'li kafası diye tabir ettikleri bir yapı var ve inanılmaz dalga geçiyorlar.Ülkücülere ise korkak diyorlar.1980'li yıllarda karşılaşan görüşlerin Türk solcusu ve Türk ülkücüsü olduğunu söylüyorlar.O dönem herkes ülkenin iyiliği istiyor o dönem ile bu dönemdekileri kıyaslayamayız diyorlar.Birde yıl 2014 sağcı solcu kavramı kalkalı yıl oldu gibi bir siyaset bilimcisinden gelen yoruma sahipler.
(7) 

Puro hakkında sorularınız var mıdır?Vol.3

colorwithnotexist #780782 
Evet daha önce yaptığımız iki başlıktan bir kaç değerli dost kazandım ve buluşarak puro tükettiğimiz bile oldu.

Sorunuz var mıdır?
(1) 

Elektrikli ızgara

colorwithnotexist #780283 
Selamlar ,
Bugün bir arkadaşım getirdi 5 dakika da ısınıyor 10 dakika da etler hazır oluyor valla çok hoşuma gitti.

Alayım diyorum ama hiç bir fikrim yok nedir VE nereden alınır.

Kolay temizlenebilir ve portatif bir şeyler önerebilir misiniz?
(1) 

Büyük harita arayışı ve Ankara içerisinde uçan balon temin etmek

colorwithnotexist #778687 
Selamlar dostlar,

Sevgilimin doğum günü geliyor bu nedenle büyük bir Türkiye veya dünya haritası arıyorum.

Bu haritalarda beraber gördüğümüz yerlerde çekilmiş olduğumuz resimleri kesip koyacağım.Örneğin Yunanistanı gördüysek resmi Yunanistan gibi keseceğim ve seninle doldurmak istiyorum diyeceğim.Böyle bir haritayı İstanbul'da nerede bulurum?

ikinci olarak Ankara'da sevimli uçan balonlar arıyorum.Alış veriş merkezlerine gidip tanesine 15 lira vermek istemiyorum bu nedenle alternatif önerirseniz çok sevinirim.

Not:İşte bu fikri sevgilinize kullanabilirsiniz.
(4) 

Kaliteli Radyolar?

colorwithnotexist #778326 
İnternet yayını olan bir kaç radyo arıyorum.

Türkçe olarak Ziynet Sali , İrem Derici vb. kişilerin şarkılarına taktım bu aralar.

Yabancı olarak Hardwell , Avicii vb. sanatçıları seviyorum.Yabancı radyoları sürekli dinlediğim için önceliğim Türkçe yayın yapanlar olur ama yine yurt dışı kaynaklı güzel radyolar biliyorsanız hayır demem.
(2) 

Çapa'dan nasıl randevu alınır?

colorwithnotexist #777829 
Arkadaş çıldırmak üzereyim saat 00.01 de yeni güne randevu açıyoruz diyorlar 00.02 de giriyorum 4 doktora da randevu kalmamıştır diyor.
Profesöre gideceğiz diye çektiklerimize bak.
(3) 

Son zamanlarda moda olan bir hip hop şarkı arıyorum

colorwithnotexist #776632 
Hardwell konserinde denk geldim kendisi remix yapmıştı.

Şarkı sözlerini hatırlamıyorum bile bir iki şey paylaşsanız çıkar belki?

Dıntııdıntııdıı dııı dıı dıı gibi bir şeydi .
(2) 

T.C. Kimlik numarası gibi bilgilere ulaşan kişiler bunu nerelerde kullanır?

colorwithnotexist #776508 
Başlık sınırına takıldım sormak istediğim diyelim bir kişinin adı , soyadı , T.C. kimlik numarası ve benzeri bilgilere ulaşıldı.

Bunlar nerelerde kullanılabilir?


Şirket açılmayacağı gibi bilgileri biliyorum lakin merak ediyorum.
1234  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık