(13) 

Hangi saati seçerdiniz? G-shock

murakami #1590278 
2 saatten birini alacağım. Çok büyük farklılıklar söz konusu değil ancak siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?

1- www.ersasaat.com.tr
2- www.ersasaat.com.tr
(3) 

Araç antifriz sorusu

murakami #1571026 
Geçen sene aracın antifrizini shell marka kırmızı antifriz olarak değiştirmiştim. Yazın sıcaklığa bağlı olarak buharlaşan sudan ötürü ufak tefek eksilmeler olduğunda su eklemesi yapmıştım. Bu doğal olarak motor suyunun dayanacağı - dereceyi de yukarı çekiyor. Şimdi antifriz komple değişmeden aynı marka antifrizden üzerine su ekler gibi eklesem sıkıntı yaşar mıyım? İlla komple mi değişmemiz gerekiyor?
(2) 

dogalgaz

murakami #1555752 
20 nisandan sonra faturalar 0 olacak denmis. benim son faturam 11 nisanda kesildi 24 nisan son odemeli, onu odedim. simdi bugunden itibaren yaktigima fatura 0 mi gelecek?
(1) 

yurt disi iphone telefonlarin degisim degeri

murakami #1549666 
yurt disindan alinmis ve pasaport ile kaydedilmis iphone telefonlarin bu hepsiburada, vatan bilgisayar gibi sitelerde yapilan eskiyi getir yeniyi gotur kampanyalarinda ederi normal tr kayitli cihazlar ile ayni mi oluyor alis fiyati anlaminda? simdiden tesekkurler.
(1) 

trafik cezam silinmemis

murakami #1548498 
gelir idaresinden baktigimde ekim ayinda yedigim %10'luk hiz asimi cezam hala duruyor. ne zaman silinecek biliniyor mu?
(1) 

gürcistan iphone fiyatlari

murakami #1539734 
guncel fiyatlarini nereden ogrenebilirim, bilen yardimci olabilirse cok sevinirim. ciddi manada fark oluyorsa gidip alip gelmeyi dusunuyorum.
(5) 

kredi karti, ekstre sorusu

murakami #1538931 
bu ayki ekstrem kesildi, tutari diyelim 9 bin tl. bu aya ait ekstrenin icinde bir alisverise ait iade de bin tl tutarinda. ekstre kesildikten sonra karta iade ediliyor. ekstreyi yine 9 bin olarak mi odeyecegiz, iade edilen tutar diger ayki ekstreden mi dusulecek? simdiden tesekkurler.
(2) 

idari avukat var mi aramizda?

murakami #1536404 
idare mahkemesinden bir karar aldik, cozumleyemedik. kararda ne denmek isteniyor anlayamadik, yardimci olabilecek var mi?
(2) 

danistay kararlarina kendi sitesi uzerinden ulasamiyorum

murakami #1535704 
danistayin kendi karar arama sitesi uzerinden arama yapmaya calisiyorum, esas no ve karar no bilgilerini girmeme ragmen vermiyor. bazi ucretli sitelere girdigimde karara ulasiyorum ama bir kismini gormeme izin veriyor sistem. bu nasil is, danistaydan neden goruntuleyemiyorum? avukat arkadaslar yardimci olur musunuz?
(7) 

ethereum buradan alinir mi?

murakami #1526525 
an itibariyle 1366 dolar seviyelerinde. elimde birikimim olarak 134 bin tl var. bu seviyelerden alip beklemeye koyulsam yanlis mi yaparim? simdiden degerli fikirleriniz icin tesekkurler.

istanbul'da bosanma/aile avukati

murakami #1523602 
yakin arkadasim icin ariyoruz, kendisi istanbulda. isinin ehli ve tecrubeli, cekismeli bosanma davasi icin onerebileceginiz isim olursa cok seviniriz. ozelden de donus saglayabilirsiniz. simdiden tesekkurler.
(3) 

gta v

murakami #1422731 
ucretsiz dagitimdan yararlandim, hesabimi dogrulayip onayladim ve satin almis oldum, ama simdi oyunu nasil, nereden indirecegim bilen var mi? bulamadim bir turlu, beceremedim. oyun oynamayali uzun yillar oldu. yardimci olabilecek var mi? simdiden tesekkurler.
(1) 

firin onerisi

murakami #1421458 
turbo ozellikli 700 tl kadar bir butce icin firin onerebilir misiniz? kullanip da memnun kaldiginiz modeller de olur. simdiden tesekkurler.
(4) 

creation/expiration/last access time ne demek? cokie verisi.

murakami #1418922 
internet gecmisi, cokie verisi var elimizde.
girilen web siteye dair bu veriler var, sirasiyla;

- creation time
- expiration time
- last access time

seklinde, bunlar ne anlam ifade ediyor tam olarak?
creation ve last access time ayni tarihleri veriyor, creation dosyanin olusturulma tarihi desek, bu ikisini siteye ilk ve son erisim tarihi diyebiliriz. expiration time ne demek oluyor? expiration daha ileri bir tarihi vermis mesela. bu terimler ne anlam ifade ediyor? simdiden tesekkur ederim.
(2) 

notebook onerisi

murakami #1417936 
2500 tl civari butcemiz var, bu fiyata alabilecegimiz en iyi notebook hangisi olur? simdiden tesekkurler.
(3) 

klasorler arasi gecis kisayolu

murakami #1412621 
bir anadizinde birden fazla klasor mevcut, hepsinin icine girilip bakilmasi gerekiyor. birine girip baktiktan sonra anadizine donmeden klavyeden kisayol ile anadizindeki bir sonraki klasore gecis yapabilir miyiz? simdiden tesekkurler.
(1) 

ankara ayranci'da konaklayacak yer/pansiyon/misafirhane

murakami #1408344 
kamu calisaniyim, is geregi 10 gun bir sure zarfinda baslikta belirttigim adreste olacagim. bu yere yakin, yakin olabilecek konaklamak icin yer arayisindayim. ucret konusunda da cok fahis olmayacak bildiginiz, tavsiye edebileceginiz yer var midir? cevaplar icin simdiden tesekkur ederim.
(6) 

nisan icin takim elbise

murakami #1404403 
hayirli bir isimiz var kismet olursa yakinda. takim elbiseyi yelekli mi olan modellerden mi almali, yeleksiz mi? tecrubeli abilerin, ablalarin yardimina acigim. marka onerisinde de bulunabilirsiniz, simdiden tesekkurler.
(1) 

lowa bot

murakami #1392653 
kullanan var mi, bot fiyatini hak ediyor mu, memnun musunuz?
(2) 

ikinci universite ata uni. vs. anadolu uni.

murakami #1381202 
sinavsiz ikinci universite olarak adalet bolumune kayit yaptirmayi dusunuyorum da hangi universiteyi tercih etsem kararsiz kaldim; sinav sistemi, kitaplardan memniyet vs. bu tur hususlarda bilgilere ihtiyacim var. bunlara ek olarak istanbul uni. auzef eklenebilir. ucunde de adalet bolumune kaydolabiliyorum. okuyanlar yardimci olabilirse cok sevinirim.
(2) 

su donemde araba satmak mi elde tutmak mi mantikli?

murakami #1375322 
ozel sebepleri bir kenara birakirsak, ulke ekonomisi ve araba piyasasinin gelecegini goz onunde bulundurursak hangisi daha mantikli?
(4) 

rahat ayakkabi onerir misiniz?

murakami #1372304 
isim geregi gun icersinde cogunlukla ayakta oluyorum ve yuruyorum, eve geldigimde tabanlarim sizliyor, sabah uyandigimda ilk yere basarken topugumun agridigini hissediyorum :( spor tarzda ayagimi hic yormayacak ayakkabi onerinize ihtiyacim var, kullanip da "memnunum, sunu al cok rahat edeceksin" diyebileceginiz ayakkabilari paylasirsaniz cok mutlu edersiniz. simdiden tesekkur ederim oneriler icin.
(2) 

ziraat kasko yaptiranlar memnun musunuz?

murakami #1355268 
aracima kasko icin en uygun fiyati onlar verdi, hasar oldugunda bin dereden su getirip ugrastirirlar mi beni? yaptiranlar memnun musunuz?
(8) 

panik atak denilen sey bu mu?

murakami #1348865 
tika basa dolu toplu tasima aracinda bir anda kalabaliklar uzerine geliyor gibi gelmesi, pencere acik olmasina ragmen sicaklamak, hatta terlemek ve siddeli mide bulantisi hissetmek, kendini sadece disari atmak istemek. sofore rica edip beni indirmesini istemistim, sadece orayi hatirliyorum. iner inmez de yere oturup kendime gelmeyi bekledim. kan tahlili yaptirmistim bu hafta, cinko ve demir eksikligi icin haplar vermsiti doktor, baska bir seyim yoktu. bu yasanan olayin hemen sonrasinda tansiyon olcumu yapildi ve normal oldugu goruldu. yasadigim sey neydi tam olarak?
(4) 

neyim var benim?

murakami #1345161 
ogle uyandim basim catliyordu. evde kek vardi onu yedim, ustune de bir elma yedikten sonra parol ictim basimin agrisi gecsin diye. gecmedi. aksamustu midem bulandi ve istifra ettim, sonrasinda biraz iyi hissedince yumurta haslayip yedim, uzerine yine agri kesici arveles ictim. midem iyi gibi ama basimin agrisi gecmedi, gozlerime vuruyor simdi o derece. gecici bir seydir diye doktora gitmedim ve su an ise geldim geceye, calisiyorum. mideyi mi usuttum, ne olmus olabilir bana?
(1) 

acikta birakilmis majezik

murakami #1344843 
ne kadar suredir uzeri acilmis bilinmiyor. icilirse bir sey olur mu ya da ne gibi olumsuzluklarla karsilasilabilinir? icip icmemek konusunda kararsizim, bir de size danisayim istedim.
(6) 

turknet kullananlar memnun musunuz?

murakami #1336252 
sikinti yasadiginizda muhattap bulabiliyor musunuz, bu konuda sikinti yasar miyiz, tavsiye ediyorum diyebilir misiniz? konum arnavutkoy/istanbul. tesekkurler simdiden.
(5) 

krediye en dusuk faiz oranini hangi banka veriyor?

murakami #1333328 
bu ay icerisinde kredi cekmis ya da cekmek icin arastirmis olan var midir?
(36) 

telefonunuzu pantolonunuzun hangi cebine koyuyorsunuz?

murakami #1310046 
merak edilen anlamsiz ve gereksiz bir soru ile hepinize gunaydin, hayirli sabahlar dilerim.
(11) 

hangi saati alirdiniz?

murakami #1299452 
(2) 

imla sorusu

murakami #1298073 
resmi yazismalarda bir kuruma yazi yazilirken kurum ismine gelen ek kesme isareti ile ayrilmiyor degil mi? bir ara kullanilirken kaldirilmis sanirim.
(1) 

altin yukselecek mi?

murakami #1292427 
yakin zamanda ne olur, alinir mi su an?
(1) 

bornova'da vucut gelistirme icin spor salonu onerisi

murakami #1290726 
sira beklemeyecegimiz, genis calisma alanlari olan bir spor salonu arayisi icerisindeyim, onerebileceginiz bir yer var mi?
(2) 

casio protrek saat

murakami #1290313 
kullanan var mı, tüm özelliklerini kullanabiliyor musunuz ve değer mi o paraya?

bileğim kalın olduğundan yakışacağını düşündüm, mesela şu model çok hoşuma gitti: www.amazon.com

alayım mı sizce?
(6) 

sonuclari nereden takip edeceksiniz?

murakami #1289936 
sb.
(14) 

gomleklerinizi nereden aliyorsunuz?

murakami #1288816 
gunluk giyilmek uzere gomleklerinizi hangi markadan ya da magazadan aliyorsunuz? soru duyurunun erkeklerine.
(3) 

şu sıra kredi çekip araba almak mantıklı mı?

murakami #1284044 
birkaç aydır nakit birikmişin üzerine kredi çekip araba alma düşüncem vardı. bakıyorum 2-3 ay öncesine göre araç piyasası aşırı yükseldi. 50 civarı olan araç şimdi 60 binde seyrediyor. dolar arttıkça sıfır araç fiyatları, dolayısıyla ikinci el araç fiyatları da yükselmeye devam ediyor. diğer yandan tl de değer kaybetmeye devam ediyor. kriz kapıdayken krediye bulaşmak mantıklı gelmiyor hiç. araç piyasası pek normale döneceğe de benzemiyorken bu fikrimi bir süre daha ertelesem, hatta vaz mı geçsem? ne dersiniz?
(9) 

parayi nasil degerlendirmeliyim? (yatirim tavsiyesi)

murakami #1280050 
aylik 3 bin tl kenara koyabiliyorum. bu miktar icin onerebileceginiz en mantikli yatirim tavsiyesi ne olur? cok buyuk bir meblag degil farkindayim ama degerlendireyim istiyorum bir sekilde. dolar icin gec kaldik saniyorum. her ay aselsandan kagit alip arkama bakmasam nasil olur? duyurunun kiymeti ekonomistleri bu olaya el atalim.
(4) 

Guzel android oyunu onerir misiniz?

murakami #1279420 
Vakit gecirebilecegim oyun ariyorum, son zamanlarda oynadiginiz guzel oyun var mi?
(1) 

Anneler gununde annenize ne alacaksiniz?

murakami #1278689 
Sb.

Not: Hediye alacak olanlar icindir soru.
(3) 

320kbps mp3 nereden indirebiliriz?

murakami #1274560 
bi mp3 indirelim dedik, her yerde youtube videolarından dönüştürülmüş indirme bağlantıları... limewire imkansız da, şöyle mp3'ü en kaliteli haliyle bulabileceğimiz bir yer yok mudur?
(2) 

La Casa De Papel

murakami #1262170 
Bu dizi tek sezonda bitiyor mu?
(10) 

11.22.63 gibi dizi

murakami #1258138 
11.22.63'u gecen gun duyuruda gorup keyifle izledim. 2 gunde bitirdim, nasil bitti anlamadim. Su ara dizilere sardim, bu mini dizi gibi surukleyici, saran ve sikmayan tarzda dizi onerebilirseniz cok mutlu olurum.
(2) 

Paribu hesap onayi

murakami #1252021 
Eski tip kimlik kabul ediliyor mu?
(3) 

Kopegin turu ne?

murakami #1251145 
(4) 

HP g6 1185st wifi görmüyor

murakami #1243127 
win 7 yüklüydü, win8 yükledim. wifi görmüyor şu an, sürücü cd'si falan da yok. ağ bağdaştırıcısı sürücüsünü nereden bulabilirim? lütfen yardım edebilirseniz sevinirim.
(2) 

Eczacilar bakabilir mi?

murakami #1236743 
Resmi bir iste kullanmak uzere annemin hastaligina ait heyet raporuna ihtiyacim avar, ancak baska bir ildeyim; eczaneye gidip ilac raporunun ciktisini aldim, hastaliginin adi falan da yaziyor ciktida, bu ilac raporu da heyet raporu yerine gecer mi diye merak ettim. Netice olarak ilac raporu heyet raporu olmaksizin cikarilamiyor mantiken. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
(3) 

Kış için ısıtıcı ne alayım?

murakami #1230571 
Yağlı radyatör mü alayım infrared ısıtıcı mı? 15 metrekare bir odada kullanılacak, evde yalıtım yok. Şöyle çok fazla da yakmayacak, tavsiye edebileceğiniz ya da kendinize aldığınız bir cihaz var mı?

Model önerisi de yapılabilirse çok iyi olur.
(2) 

Whatsapp sorusu

murakami #1227310 
Birisinin cevrimici oldugunu gorebiliyorsak engellenmemisiz diyebilir miyiz yoksa engelliysek de cevrimici olup olmadigini goruyor muyuz?
(6) 

Korkunçlu fal (fotolu) yorumlamaca

murakami #1197888 
İçinde bi tane korkunçlu göz barındıran falımız var. Yorumlamak isteyenler buyursunlar efendim. Fala inanmayalım, falsız da kalmayalım.

cdn.pbrd.co
cdn.pbrd.co
cdn.pbrd.co
cdn.pbrd.co
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık