(3) 

Google adsense

Esinsin #1580137 
Arkadaşlar seneler önce erkek arkadaşım benim gmail hesabımdna bir adsense yayıncı kimliği oluşturmuştu. Şu kimlik bilgileriyle eve pin falan geleninden. O zaman ayrılınca devretti falan filan ama benim aklıma takıldı devir falan yasakmış anksiyetem tuttu. Bu adsenseden benim başıma bir şey gelir mi ? Borç vs gibi. 10-12 sene öncesnden bahsediyorum bu arada. Aynı gmail ile adsense hesbaımda oturum aç dediğimde adsense hesabınız yok uyarısı veriyor. Bilgileri kişiler yorum yapabilir mi lütfen
(2) 

Temizlik fiyatları

Esinsin #1567527 
Merhaba tam günlük 1+1 temizlik için istanbulda kaç tl uygundur ? Sizler ne kadar veriyorsunuz.
Teşekkürler
(3) 

Hazır yemekler, depresyon, yeme bozukluğu

Esinsin #1564891 
Arkadaşlar sekamm ağır bir depresyonda olduğum için evde yemek temizlik vs yapamıyorum. Günlerdir bisküvi ve çayla besleniyordum. En son fenalaştım artık. Şu yaylanın dardanelin tadanın vs hazır yemekleri var yw onları alsam yesem çok mu zararlı olur yanına yoğurt turşu meyveyle vs bu şekilde dengelesem. Yoksa direkt dışarıda zeytinyağlı yemek vs yapan yerler daha mı sağlıklı olur ? Ama fiyat açısından baya fark oluypr. Bir de önceden sağlıklı yemek takıntım olduğu için bu tarz şeyler yediğimde çok mutsuz oluyorum. Ama bisküvi yemekten iyidir diye düşünüyorum. Neyse me diyosunuz bu işe
(8) 

Parası olmayanın psikolojisi bozuk mu kalsın ?

Esinsin #1562035 
Arkadaşlar ortalama 4 senedir psikiyatrik tedavi görüyorum. Tanım major depresyon, kaygı bozukluğu ve hafif okb. Kullanmadığım ilaç kalmadı. Terapi de aldım. Çok da doktor değiştirdim ama olmuyor tam olarak asla kurtulamıyorum. Evet düzelme var ama ben eski ben değilim. Neşeli mutlu umutlu değilim. Psikiyatristim psikoterapi de yapıyor. Şuan haftada 3 günden en az 6 ay terapi görmem gerektiğini söylüyor. Seans ücreti 1400 oldu son zamla her hafta da zam yapıyor. 4200 tl haftalık terapiye verecek param yok. Dışarıda da araştırdım genelde bu şekilde fiyatlar. Bu paralara sahip olmayanlar depresyona mahkum mu ? Terapi görmeden atlatan var mı varsa ne önerirsiniz ?
(1) 

Forum sitesi bulmaca

Esinsin #1541831 
Arkadaşlar böyle cin, büyü olaylarının falan konuşulduğu bi forum sitesi vardı. Türkçe böyle forum siteleri varsa bildiğiniz yazar mısınız ?

Bazal metabolizma hızı

Esinsin #1540783 
Bmh nin altında kalori almak sağlıksız mı ? Kalori açığını neye göre oluşturuyoruz ? Örneğin bazal metabolizma hızımız 1300 kcal ise biz günlük 900 kcal mi almalıyız kg vermek için ?
(1) 

Kira tespit davası

Esinsin #1539882 
Günaydınnn iyi haftasonları
Yakın zamanda kira tespit davasından sonuç alan var mı acaba ? Örneğin 8000 piyasası olan bir daire için mahkeme kaç tl’den karar verir. Ve karşı vekalet ücreti de çıkıyor mu bu davalarda ?

Fiv+ kedi

Esinsin #1518365 
Arkadaşlar biricik canım kedim fiv+. Araştırmalarıma göre interferon iyi geliyormuş. Veterinerim kullanmıyor bunu sordum fakat yaparız vs demedi. Piyasada ilaç yokmuş sanırım. Bu konuyla ilgili fivle ilgili ne biliyorsanız yazar mısınız ? Fivli olup uzun süredir yaşayan kediler var mı ? Ve sahipleri neler yapıyorsunuz ? Hangi takviyeleri veriyorsunuz ? İnterferon vs kullanıyor musunuz evetse şuan hangi veterinerde var bu ilaç ?
(3) 

Kredi mi nakit avans mı ?

Esinsin #1507677 
Şuan hangisi daha mantıklı ? Faiz oranlarına bakınca nakit avans tabii ama niye bu kadar fark var orada onu da anlamadım. Kredi alamayanlar mı nakit avans çeker daha çok ?
(2) 

Postegro

Esinsin #1495732 
Arkadaşlar bu uygulamada gözüken hesabı nasıl kaldırabiliriz ? Unlist diye bi form var onu gönderip hesabı kaldırabilen oldu mu ?
(8) 

Evde ilk buluşma

Esinsin #1475500 
Hello
Evde ilk buluşmada ne giymeli ? Ne giyersek kötü olur ? Ne giyersek uygun olur. Ev sahibi benim. Kadın kişisi.
(23) 

ben ruh hastası mıyım ?

Esinsin #1438871 
arkadaşlar hakaret etmeden yorumlarınızı bekliyorum.
ben sanırım hayatımdaki herkesi bir şekilde aldatıyorum. kimseyi ciddiye alamıyorum. 3-4 kişiyle aynı anda flört ediyorum içimi de ama o da zaten böyle yapıyordur diyerek rahatlatıyorum. hayatım boyunca sadece 2 kişiye sadık oldum onun haricinde hep ufak şeylerden şüphelenip aldattım. aldattım dediğim de başkalarıyla flörtleştim falan. ama karşımdakinin en ufak bişeyini yakalasam kıyameti koparırım. o kızı neden ekledin ? fotoğraflarını neden beğendin ? vs vs kafasını yerim. sonra aman ben de neler yapıyorum diyip sakinleşip ilişkime devam ediyorum. böyle olmaktan mutlu değilim ama düzelemiyorum da. çünkü insanlara güvenmiyorum ve içimde bitmeyen bir kin var. herkes herkesi aldatıyormuş gibi geliyor. bu bilgiler ışığında ben ruh hastası olabilir miyim ? beni bir yorumlar mısınız ? yoksa doğru kişiyi bulunca bunların hepsi geçecek mi ?
(16) 

Aldığınız pahalı şeylerin gereksiz bulunması hk

Esinsin #1431600 
Evet arkadaşlar ben bu konudan çok müzdaribim. Bir şey satın alıyorum çevremden hemen çok pahalı ne gerek vardı şöyle böyle yorumlar geliyor. Canım sıkılıyor ister istemez. size de yapılıyor mu bu ve umursuyor musunuz ? Mesela dizüstü bilgisayar alacağım özel olarak kullandığım herhangi bir program vs yok ama pahalı bir macbook almak istiyorum çünkü öyle yani bi sebebi yok alınca 10 sene kullandığım için bu şekilde almak istiyorum. Kime söylesem yok onu alma onun yerine ucuz bi laptop alıp yanına harici bellek sdd al filan diye sıralıyorlar. Bu işlerden de çok anlamıyorum ve açıkçası istedğimi almak istiyorum ama hep sürüncemede kalıyorum. Çok mu gereksiz şimdi bu macbook ?
(8) 

Sihirli İnançlar

Esinsin #1426575 
Selam arkadaşlar pazar pazar kafa açmaya geldim. Şimdi bir adet kız arkadaşım var. Kendisinin bolca sihirli inancı var. Açıklamak gerekirse şunu şunu şöyle yaparsam böyle olacak o sebeple şunu şöyle yapıyorum gibi. Olayı bilenler zaten anlamıştır. Okb’ye benziyor ama işin tuhafı bu düşünceler arkadaşıma hiç sıkıntı vermiyor. İnanarak yapıyor ve mutlu. Mesela sevgilisiyle kavga ediyor bana diyor işte şunu şunu söyle düzelicek hadi söyle falan gibi şeyler yapıyor. Bilmiyorum anlatabildim mi ? Ama hafiften delirdi gibi artık. Bunların farklı dereceleri herkeste olabilir bende de vardı biraz ama doktorla konuştum sağlıklı olmadığını öğrendim kendisine de anlattım ama anlamıyor. Mesela sevgilisiyle ilgili bir şey de anlatmaz bana ama özellikle bana. Bana anlatınca aralarının bozulduğuna inanıyormuş çünkü. Artık çekemiyorum bu tavırlarını şuanda da konuşmuyoruz aynı sebeplerden.
Sorum şu siz olsanız böyle bir arkadaşınıza bu konuda yardım etmeye çalışır mıydınız ? Yoksa alakayı keser miydiniz ? Bir de sizde ya da çevrenizde var mı böyle insanlar ?
(7) 

Major depresyon

Esinsin #1425012 
Tanısı alıp tedavi gören var mı ? İlk haftalar durumunuz ağırlaştı mı ? Ve hiç iyileşemicem korkusu yaşadınız mı ? Hep böyle kalacak gibi hissettiniz mi ?
(12) 

Bu ne şimdi ?

Esinsin #1423293 
Arkadaşlar az önce twitterda gördüm de bi kadın kadınken erkek oluyor. Ama erkek olunca da gay oluyor. Bu saçma değil mi ya ? Cinsiyet değiştirme ameliyatının kriterlerinden biri de mevcut karşı cinse cinsel isteksizlik , hemcinsine istek duymak değil mi ? Ee kadın erkek olup gay olmuş nası oluyor bu iş. Linç etmeyin lütfen merak ettim sadece.
(1) 

Appstorelar ne zaman açılır ?

Esinsin #1422465 
Zaman tahmininiz var mı ? Şuan akasya avm ya da zorlu avm açık mı yani içerisindeki appstoredan bahsetmiyorum avm açık mı ? Bilgisi ya da tahmini olanlardan cevap beklerim.
(14) 

Satış danışmanları hitap sorunu

Esinsin #1422291 
Satış danışmanları size senli benli konuşunca tepki gösteriyor musunuz.? Atıyorum poşet istiyor musun dese mesela hayırdır senli benli konuşmak ne alaka gibi tepki veriyor musunuz ? Bugün böyle bir olay yaşandı da ben takmıyorum ama kasada kadın resmen olay çıkarttı. Acaba ben takmayarak yanlış bir şey mi yapıyorum senli benli konuşunca aklınca beni aşağılamış mı oluyor ki ? Tanımadığı biriyle senli benli konuşması kendi nezaketsizliğidir benle alakası yoktur diye düşünürüm genelde. Siz böyle birşeyden kavgaya tutuşur musunuz mesela ?
(5) 

Reklam bombardımanı

Esinsin #1421170 
Evet arkadaşlar heryerden reklam bombardımanı altındayız. Artık çok sıkıcı olmaya başlamadı mı ? Gerçek kullanıcı deneyimlerine ulaşmanın neredeyse yolu yok artık. Bakıyosun az bir takipçisi olan instagram hesabı bile reklam almış kullanmadığı ürünü övüp duruyor. İşin kötüsü bunların reklam olduğunun farkında olmayıp o kullanıcının gerçekten o ürünü kullandığını sanan insanlar dolu. Artık çok sıkıldım instagrama giriyorsun reklam, herhangi bir siteye giriyorsun yine reklam. Tv lerdeki reklamlar artık gözüme sempatik gelmeye başladı en azından değiştirebiliyorsun. Ama sosyal medyada istemeden de olsan maruz kalıyorsun. Bu instagram ünlülerini takip etmenin nasıl bir motivasyonu kaldı artık ? Yani eskiden hani beğenip gerçekten kullandığı ürünleri almak için takip etmeyi anlarım ama şuan sürekli yukarı kaydır modunda hepsi. Bu devran böyle kaç sene gider acaba ? Siz de rahatsız oluyor musunuz bu durumdan ?
(5) 

Askıda Fatura

Esinsin #1420584 
Buradan fatura ödemeyi düşünüyor musunuz ? Ben düşünüyorum fakat gerçek ihtiyaç sahibiyle olmayanı nasıl ayırt ettiler bu kampanya esnasında ? Sırf karşıdakini enayi gibi görüp başvuranlar olmuş mudur diye de bir şüphem var.
(1) 

Spor salonu hk (istanbloom-fitproject)

Esinsin #1419755 
Selamlar Buraya giden var mı ? Ortam ve fiyatlar nasıl ? Teşekkürler
(19) 

Tatile gider misiniz ?

Esinsin #1419340 
Evet bu yaz için sosyal mesafeli tatil projeleri hazırlanıyor. Böyle bir şey olsa gider misiniz mesela ? Ben sanırım korkudan gidemem. Ama çevremdeki arkadaşlar çok bunaldık biz gideriz modundalar. Peki ya siz ?
(23) 

İnsanımızın cahilliği beni çok korkutuyor

Esinsin #1410955 
Bugün fıldır fıldır gezen bi arkadaşıma nasıl rahat gezdiğini korkmadığını sordum. Dedi ki dışarı çıkmamamın çözüm olmadığını düşünüyorum dedi. Bu insan üniversite mezunu. Aynı şekilde İstanbulun en elit semtinde oturan bir arkadaşım da ısrarla buluşalım diyor. Ben gelemem salgın var diyince de dalga geçiyor çok korkaksın vs diyor ve hala yurtdışından gelen arkadaşlarıyla görüşmeye devam ediyor. Bu insanlarla biz bu salgını yönetemeyiz. Sadece varoş yerlerdeki cahil kesim böyledir diye düşünmeyin yani. Cahilimiz her yerde cahil en nezih semtte de en varoş yerde de. Üniversite okusa da okumasa da... gerçekten çok kaygılı ve stresliyim bu insanlar yüzünden aldığımız önlemler de yalan olacak
(1) 

Twitter ve hotmail güvenlik açığı

Esinsin #1273329 
Arkadaşlar pcden hotmail ve twitter şifremi değiştirmeme rağmen diğer tüm cihazlarda varolan oturumlar açık kalıyor. Kapatmanın bir yolu yok mu saatlerdir uğraşıyorum çıldıracağım... Nasıl bi güvenlik açığı bu birisi şifremizi ele geçirmiş olsa hesabı iphoneunda açık tuttuğu sürece hesaplarımıza giriş yapabilecek.. Delirmek üzereyim yardım lütfen
(20) 

ramazanda kapatan restoranlar

Esinsin #1199161 
benim çevremdeki çoğu kişi oruç tutmuyor. ama restoranların hepsi kapalı neden böyle ? amaç ramazanda açık olmamak oruçsuzu yok saymak mı yoksa işler az olur boşuna açıp gider yazmayalım demek mi ? bana 2 türlüsü de saçma geliyor sabahtan beri en az 10 restorant aradım hepsi kapalı ya da paket servisi çalışmıyor.
(10) 

yunanistan vize vermedi

Esinsin #1196907 
evet sebebi de gidip dönmeyeceğimin düşünülmesi.
ben şimdi nereden kolayca vize alabilirim ? fikrimce yunanistan vermediyse hiç bir ülke vermez. ama italyadan dene diyenler filan oldu. var mı böyle bir şey yaşayan
(10) 

Sıcaklardan etkilenmemek için

Esinsin #1190523 
Neler yapıyorsunuz ? Dışarı çıkmamak değil çözüm. Çıkınca etkilenmemek için. Ben aşırı etkileniyorum hemen terliyorum sıcak basıyo kaşınmaya başlıyorum. Herkes mi böyle ? Yazı sevenler nasıl seviyor bu şartlar altında ? Deniz kenarında olup her gün denize gitmedikçe yaz yaz diye sevinenler bu işin sırrı nedir ? Nasıl bunalmıyorsunuz ? En az etkilenmek için ne yapabilirim ? Pamuklu ve bol kıyafetker giyiyorum dışarı çıkmadan duş alıyorum ama yok dışarı çıktıktan 5 dk sonra bayılasım geliyor. Yer istanbul hava dünki hava mesela. Ben,m sorunum ne olabilir ?
(17) 

Aynı yerde devam etmeli miyim ? ( pilates )

Esinsin #1190068 
Arkadaşlar gittiğim pilates salonunda 10-20-30 derslik paketler vardı. Ben de 20 derslik paketi aldım ve parasını tek seferde nakit olarak verdim. Normalde 4 e kadar taksit yapıyorlar ( buraya dikkat.)

20 dersim bitti. Ben de aradaki farkı verip 30 a tamamliyim dedim. Malesef olumsuz cevap aldım. Ben de dedim ki eğer taksitle almış olsaydım şuan daha 2. Taksidimi ödüyor olacaktım dersler bitmesine rağmen dedim. Ama hoca benlik bi durum değil dedi haklı da onluk bi durum değil. Sahibi olan kadının paragözlülüğü gibi geldi. Şimdi ben hocamı sevsem de bu olaydan sonra aşırı soğudum isteğim mantıksız değil bana göre. Ama sizin de fikirlerinizi almak istedm gözden kaçırdığım vir yer var mı ? Bu arada gittiğim yer öyle çok profesyonel fialn değil. basit bi daire içinde pilates aletleri olan bir yer. Fiyatta 10 ders için 1000 20 ders için 1800 30 ders için 2600 dü. Yani 200 lira için müşteri kaybetmeyi göze aldılar.
Napak ? Daha uygyn fiyatlı önerilerinize de açığım. İstanbul avrupa yakası.
(13) 

gördüğünüz en uç ahlaki bozukluk nedir ?

Esinsin #1185810 
yani bozukluk olup olmaması tabi değişir kişiden kişiye göre de. mesela evli adamın karısını aldatması karısının bundan haberdar olması ve izin vermesi vs ama yakın çevrenizde mesela bu ve bu tarz şeyler hiç gördünüz mü ? dıdımın dıdısından duydum varmış öyle bir şey değil evet yaşadım şu şuydu çok ilginç gelmişti tarzı.
tamamen amaçsız ve ufuk açmaya yönelik bir sorudur. hani vay be ne hayatlar var biz de hala şuna buna takılıyoruz demek için sordum biraz.
hadi kolay gele
(1) 

kredi kartım eksiye düşmüş

Esinsin #1184197 
dün kullanılabilir limitim 0 tlydi bu sabah kalktım -200 olmuş alla alla dedim bi yanlışlık olmalı kart borcumu ödedim 600 tl yatırdım ve kullanılabilir limitim 400 tl oldu. müşteri hizmetlerini aradım işleminiz henüz beklemede gün sonu işleminden sonra limitiniz 600 tl olur dedi. ama saçma geldi bana anlattım kıza dün 0 dı bugün - ye inmişti vs diye. ben öyle bir şey görmüyorum dedi. banka yapıkredi. başına böyle bir şey gelen var mı ?
(2) 

siteye instagram linki ekleme

Esinsin #1181714 
arkadaşlar bir websitesine instagram linki eklemek için o instagramın şifresine sahip olmak gerekiyor mu ? sitedeki instagram simgesine tıklayınca direk benim instagramıma yönlendiriliyor. bu şahıs benim şifremi bilmeden bu yönlendirmeyi yapabilir mi ?
(25) 

Erkekleri çözemiyorum

Esinsin #1180263 
merhaba sevgili duyuru ailesi
evet sorunum bu erkekleri çözemiyorum.
şimdi bir adam var diyelim sevgili değilsiniz ama konuşuyorsunuz sadece flört gibi düşünelim. Adam gün içerisinde kendisi mesaj atıyor cevap veriyorsunuz mesajlaşıyorsunuz kakara kikiri herşey güzel. sonra siz yazıyorsunuz mesajı okuyor cevap vermiyor üstüne sık sık whatsappa girip çıkıyor. ama cevap vermiyor. sonra siz yazıyorsunuz tekrar ya kusura bakma yoğundum diyor. Ulan whatsappa girip okuyosan e sonrasında da defalarca girip çıkıyorsan bu neyin yoğunluğu ? erkekler hele bi açıklayın bunu bana ya. aynı şeyi sana döncem az sonra yazıcam 10 dk sonra sendeyim filan diyip saatlerce bekleterek de yapıyor.
(20) 

bekler misiniz ? eski sevgilinz ayrıyken başkasıyla olsa

Esinsin #1174819 
merhaba arkadaşlar öncelikle
2 farklı sorum var

durum şu ayrılmışsınız ayrılalı 6 ay hiç konuşmayalı 2 ay olmuş olsun. artık bu sevgiliyi bekler misiniz ? ilişki 2 yıllık erkek tarafı ayrılırken bende bitti 0 hiç kalmadı diyor ve öyle ayrılıyor.


2. durum şu erkek tarafısınız sevgiliniz sizden ayrıyken bu 2 aylık süreçte başkasıyla birlikte olmuş. etkilenir misiniz ? barışasanız varsa da kaçar mı ?
(23) 

Sevgilisi olan birine yürür müsünüz ?

Esinsin #1163458 
Evet gördünüz beğendiniz sevgilisi olduğunu bilmiyordunuz. Sonradan öğrendiniz yine de yürür müsünüz ? Yürüdünüz mü ? Özellikle kızlara soruyorum. Cinsiyet belirtirseniz sevinirim.
(5) 

Neden ? Turkcell - fatura

Esinsin #1161893 
Neden turkcell sürekli faturalı hat satmak için taciz ediyor ? Dediğine göre daha avantajlıymış daha az para harcarmışım. E bu senin işine gelmez ki ? Daha çok para harcıyorsam bırak kontorlü de kalayım sen de daha çok kazan. Amacı kar etmek olan bir işletme neden sürekli bu konuda arar durur ?
(8) 

Ay çıldırmak üzereyim - telefon numaram instagramda kayıtlı

Esinsin #1160465 
Ya instagramda telefon numaram kayıtlı nasıl oldu neden oldu hiç bir fikrim yok. Numarayı siliyorum geri geliyor yine geliyor. Asla silinmiyor. Ve numaram kimin rehberinde kayıtlıysa beni rahat rahat buluyorlar. Adım soyadım yok millet bulamasın diye ama numaram kimde varsa bakkala kadar herkes buldu instagramımı ekledi. Bu baya bi güvenlik açığı değil mi ya of kurtulamadım bi yol göstern allahaşkına nasıl silicem .?
(22) 

Kur'an ın insan yapısı olup olmaması ?

Esinsin #1159882 
Arkadaşlar baştan söyliyim hakarete varan yorum istemiyorum.
Geçenler de bunu tartıştık. Ben bunun insan yapısı olup olmadığını hiç bir zaman bilemeyeceğimizi savunuyorum. Ve toplumdaki bir kaç kişi benim bunu söylemem üstüne sen şuan şirk koşuyorsun diyerek salak saçma polemiğe sokup üstüme geldiler. Daha şirk ne demek bilmeden üstüme geldiler yani. Şirk dediğimiz kendini Allahla bir tutma demek değil midir ? Kuranın insan yapısı olup olmadığını sorgulamak neden şirk koşmak olsun ?

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz ?
İyi pazarlar
(17) 

Muhteşem dudak nemlendiricisini arıyorum.

Esinsin #1159374 
Dudaklarım çatlak ve sürekli kuru doğru düzgün ruj süremiyorum bu sebepten.

Şimdiye kadar kullandığım dudak nemlendiricilerini yazıyorum.

Burts bee ( tüm çeşitleri)
Blistex ( tüm çeşitleri )
Bepanthol
Lip revitalizer
Watsonsun kirazlı dudak nemlendiricisi
Bir de eczaneden almıştım roactune kullananlarda bile işe yarıyormuş ama adını unuttum

Aklıma gelmeyen böyle bir kaç tane daha var.
Arada peeling de yapıyorum dudaklarıma günde bilmemkaç bardak su da içiyorum ama fayda yok.

var mı farklı bir öneriniz ?
(3) 

Şifacılar

Esinsin #1156678 
Arkadaşlar bu şifa olayı nedir ? Yok saat 3 te kendimizi nefretten arınma şifasına açıyoruz falan gibi paylaşımlar görüyorum. Nasıl oluyor bu iş gerçek olabilir mi ? Böyle bir şey gerçek olsa büyü gibi insanlar herkese her istediğini yaptırabilir sanki. Çünkü inanırsak olur bence mantığında takılıyorlar.ne diyorsunuz ? Var mı aramızda şifacılar ?
(7) 

İnstagram diyetisyenleri

Esinsin #1156421 
Diyetisyen tayfasına sinir oluyorum ya size ds oluyor mu ?
Bir kadın var sık sık denk geliyorum. Kadın diyor ki her öğün mutlaka karbonhidrat tüketin. Bu ne derece doğru bana çok saçma geldi. Sürekli kekler kurabiyeler yapıyor tam buğday unuyla. Ama benim bildiğim tam buğday unu da pazarlama harikası yani öyle zararı olmayan bişey değil sonuçta un. Mısır patlatıyo ama baya yağlı ve tuzlu. Bunların neresi sağlıklı ? Kendisi de 50 kilo olmakla övünüyo ama boyu 1.50 filan zaten kilolu duruyor aslında. Sizce bu söyledğim beslenme şekli sağlıklı mı ? Ben sağlıklı beslenxem diye baya kasıyorum da. Kadın sabah kahvaltısında hem yağlı hem kaşarlı omlet yapmış mesela öylesi de sağlıklıysa ben hiç kasmıyım ya.
(9) 

Bir erkek ilk konuşmadan

Esinsin #1155711 
Evleri yakın iki birey düşünelim yeni tanışlmıl aynı gün. Kızın o gün nerede kalacağını öğrenmeye çalışıp bu havada şarap iyi giderdi muhabbeti yapıyorsa art niyet aranmalı mı ? Yoksa normal flört müdür ? Yoksa flört bile değil midir ?
(22) 

25 yaş kadın-30 yaş kadın

Esinsin #1155707 
Arasında olgunluk, güzellik vs olarak fark var mıdır ?

Güzelliği eşit sayalım hangisni tercih ederdiniz ? Memesi büyük olan demeyin kızarım.

İyi pazarlar :)
(20) 

Doktor eşleri

Esinsin #1152852 
Etrafınızdaki doktorların eşleri hangi mesleği icra ediyorlar ? Doktor-doktor, doktor-hemşire evlilikleri sanıldığı kadar yaygın mı ? Ve doktor olanlar etrafınızdan doktor eş bulmalısın baskısı görüyor musunuz ? Doktorlar gerçekten de başka meslekten eş seçmez mi ? Tabi genelleme yapılmaz ama atıyorum doktor-bankacı evliliğini doktor tarafı istemez mi ?
(3) 

Guylian seashells

Esinsin #1152615 
Bunun büyük boyunu istanbulda nerede bulabilirim ? Nokta atışı yapmam lazım. Macrocenterda gördüklerim küçük boylardı.
(15) 

Eşin anne babasına

Esinsin #1142075 
Anne baba demenin mantığı ne ? Kardeş miyiz ki biz ? Herkesn 1 anası babası zaten var . Cidden neden ya ?
(11) 

okb mi ?

Esinsin #1140613 
Arkadaşlar selam nasılsınız iyisiniz diye umup konuma geçiyorum.

şimdi benim bir kaç takıntılı olduğum düşünce var mesela "işte şu çok istediğin şeyi yaparsan, sevgilin senden ayrılacak " ya da " bardağı ters çevirmezsen başına şu şu iş gelecek" ya da " şu günahı işlersen allah seni en sevdiğinle cezalandırcak, şu isteğin olmayacak" gibi sürekli konuşan bir iç sesim var.

bu hastalık değil mi ? bu düşündüklerimin doğruluk payı yok değil mi ? hayat bu kadar da benimle alakalı değil di mi ?

napayım ben ya kaç gündür çarpıntı içerisindeyim. :(
(22) 

Sabahları ne yiyosunuz ?

Esinsin #1135504 
Beniö hiç bişey yiyesin olmuyo zaten geç kalkıyorum ekmek yemiyorum çoğu zaman tek öğün yemek yiyorum ama sabahları kahvaltı etmediğim için uyanmak da istemiyorum. Ama sabah yiyecek bişey de bulamıyorum. Peynir, zeytin vs ekmeksiz midem almıyor e ekmek yemiyorum zaten öff kısır döngü. Meyve de zararlıymış sabah boş mideye yemek. Napcam ben ya aç kalıyorum hep
(5) 

Dişleklik

Esinsin #1135306 
Sorum özellikle erkeklere dişlek kadınları beğeniyor musunuz ?
(26) 

Kültürsüz diye taş gibi kızı terketmek

Esinsin #1134510 
evet sözlük başlığından geliyorum. nedir bu olay arkadaşlar ? kültürlü dedikleri nedir yani bir insan zaten her alanda kültürlü olamaz burada şairler ne demek istiyor ? birisi demiş ki yabancı müzik şarkı dinlemediği için ayrıldım. bu mu yani kültür anlayışı ? ben şimdi yatıp yabancı dizi izlemek yerine doğa yürüyüşü yaptı, yüzmeye gittim diye kültürsüz mü oluyorum ? ya da süper bi klasik müzik dinleyicisi olup diğer yabancı müziklere alakasız olmam beni kültürsüz mü yapıyor ?
yoksa ekşi sözlük kendini aşırı kültürlü zanneden liseli timi iş başında mı ?
(10) 

Müşterilerin whatsapptan yazması

Esinsin #1133392 
Bir hata yapıp şirket hattını kabul etmedim ve özel hattımı iş içinde kullanıyorum. Gel gör ki gece gündüz haftasonu dinlemeden hem arıyorlar hem whatsapptan yazıyorlar. Üstelik whatsapp mesajlarına cevap vermediğim için beni patronuma şikayet ettiler.

Yalan yok üstten okudum mesajları ama bu whatsapp tacizinden bıktığıö için girip mavi tik yapmadım ve cevap vermedim acilse arasın diye düşündüm ertesi gün aynı müşteri tekrar whatsapptan durum acildir filan yazdı. Ben de yine içimden acilse ara o zaman dedm ve whatsappa girmedim. Sonra kendisi patronumu aramış ve cevap vermediğimden bahsetmiş. Tabi patrona anlatamıyorum yaptıklarının artık taciz boyutuna vardığını ona göre müşteri ne dese haklı. Sonra ben de müşteriyi arayıp acil bi durum varsa arasaydınız whatsappa bakmıyorum dedim. Ama artık gerçekten sinirlerim bozuluyor. Siz işinizin ne kadarını whatsapptan yürütüyorsunuz ?
123  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık