Bir çizim ile bir başka çizimi AI ile renklendirmek

o kadar da degil aga #1585103 
Elimde karakalem çizilmiş bir çizim var. Bir de başka bir sanatçının yine aynı konulu çizimi mevcut ancak renkli. İlkini tek tek renklendirip yeniden çizmek gerekli. Her iki fotoyu verip ikincideki renkleri ve dokuyu birinciye aktaran bir ai tool var mı bildiğiniz? Ya da henüz ai ile yapılamıyor mu?
(4) 

Paris'te yemek

o kadar da degil aga #1583232 
Le relais de l'entrecote u denemek istiyoruz ancak çocukla olacağımız için sıra beklememiz çok zor. Muadil restoran var mı sıra beklemeyeceğimiz, bu da güzeldi diyebileceğiniz?
Bir de Louvre civarı öğle yemeği için basit bir alternatif arıyoruz. avm tarzı yemek alanı olabilir, yemek pazarı olabilir. pizza tarzı olabilir. ne önerirsiniz?
Yemek pazarı diğer gezeceğimiz yerler için de baktığımız bir şey. Paris'te herhangi bir food market biliyor musunuz? Küçük sıra sıra önünde bar sandalyesi olan ya da yemeğini alıp tahta masalara geçebildiğiniz.
(1) 

Abant'ta hangi otel?

o kadar da degil aga #1581993 
Bebekle gideceğiz. Restoranında biraz zaman geçireceğimiz, iyi bir otel neresi tavsiye edersiniz? Bungalov olup güzel de restoranı olsa tadından yenmez.

Paris tam merkezde hangi 4* otel?

o kadar da degil aga #1580922 
Mayıs sonu 2 yetişkin 1 bebek Paris seyahatimiz olacak. Ekonomi yapmadan, ama çok da abartmadan bir otel arıyorum. Eyfel, ADT, Şanzelize vb. çok yakın konum 4* otel(mümkünse zincir tarzı) ne önerirsiniz? Bütçe aşağı yukarı 400-500/gün.
(4) 

iPhone ekranında beliren pembe çizgi

o kadar da degil aga #1578513 
Telefonda ekşi de takılırken ekran bir kararır gibi oldu sonra bl geri geldi. Birden ekranın ortasında dikey pembe bir çizgi beliriverdi. Randevu alıp tamir için yetkili servise götürdüm. Oradaki ilgili ekrana lazer(?) ışığı gelmiş olabileceğini söyledi. Dumur şekilde kalakaldım. Lazer bulabilsek keşke ehi diyebildim. Neyse yedeklemediğim için bırakmadım ancak moralim bozuldu. 3,5 aylık telefonum ve desteğiyle meşhur bir firmanın servisi bu şekilde saçmalayabiliyor. Bu telefonun başına ne gelecek bakalım.
Sizce sebebi ne olabilir ve ne yapmalı?

Online Fransızca öğrenme

o kadar da degil aga #1576721 
20 sene önce 8 ay kadar fransızca kursuna gitmiştim. Fransızca bilen birisiyle iyi kötü anlaşacak kadar da konuşabiliyordum. Geçenlerde tesadüfen Fransa'nın bir bölgesinde 1-2 gün bulundum. Baktım iyi kötü hala anlayabiliyorum. Bir gaza gelme durumu oldu tabi :) Hobi amaçlı tekrar pratik yapayım istedim. Bununla ilgili tercihen online, ya da app şeklinde telefondan pratik yapabileceğim kurs/app ne yapabilirim?
(4) 

Antalya'da kokoreç?

o kadar da degil aga #1571121 
Aslında iki sorum var. Antalya'da gerçekten de düzgün kuzu kokoreç yapan neresi var? Yalnız ricam, başka illerde özellikle İzmir'de iyi kokoreç yemiş ve Antalya'da bulmuşsanız öneriniz çok kıymetli olur benim için. Antalya'lı arkadaşlarım içinde Hilmi diyen bile var :)
İkinci sorum, yine kokoreç sever arkadaşlarla bir pazar mangal yakalım hazır kokoreçleri kızartalım isteriz. Tahminim 20-25 halka kokoreç ihtiyacımız olacak. Tercihen yine Antalya içi, değilse donmuş olarak nereden temin edelim?
(2) 

Yazılım geliştirmek için ide

o kadar da degil aga #1570153 
Taa 2005lerde C++ Builder ile win32 yazılım geliştiriyordum. Sonra hayatım tamamen başka yöne evrildi. Geçenlerde arduino ile kapsamlı bir kod yazdım baktım fena değilim hala. JS kolayca adapte olurum gibi görünüyor. Bu noktada istediğim şey aslında aynı rad sistemleri gibi menu, buton, editbox vs görsel olarak yerleştireceğim ve ardından kodlarını elementlerin eventlerine yazacağım bir ide. Genel olarak web tabanlı uygulama geliştirmek istiyorum. VS Code ile mi başlayayım? Ve bu yönde uygulama geliştirmeyle ilgili udemy vs. ne tavsiye edersiniz?
(2) 

Bir görselin arka planını temizleyemedim

o kadar da degil aga #1569615 
Bir kaç gün önce bir dövme araştırması için başlık açmıştım ve görsele karar verdim. Yapacak dövme sanatçısı konuya hakim ancak tam bir görsel vermek istiyorum. Photoshop bilgim çok az + photoshop um yok. Rica etsem arka planı kaldırma konusunda yardımcı olabilir misiniz?

imgyukle.com
(6) 

Bir dövme görselini bulamıyorum

o kadar da degil aga #1569165 
Pinterestte gezinirken bir dövme görseli beğendim. yaptırmak da istiyorum ancak görseli tam yansıtabilmesi için imajın orjinalini arıyorum.

imgyukle.com

Hatta tesadüfen gördüm ki imaj normalde renkli (sanırım) bir çok basılabilir materyale deuygulanmış.

cdn.dsmcdn.com

Siyah beyaz olacak şekilde nereden bulabilirim? (İlk fotodaki gibi olmasını istiyorum)
(3) 

İş planlaması ve takım yönetimi otomasyonu

o kadar da degil aga #1568342 
Umarım doğru anlatabilirim. 7 kişilik bir ekibiz ve burada bir yöneticimiz, bir asistanımız, operasyoncular ve satışçı/tahsilatçılar var. Operasyoncular gelen malı organize edip yerine sevk ile görevliler. Satışçılar sevk edilen ürünü sevkten önce satmak ve tahsilatını yapmakla yükümlü. Asistan operasyona lojistik bilgisi sağlıyor. (ne zaman geliyor/anlık nerede) Yönetici ise izleyici ancak olağandışı aksama olursa uyarıyor. Bu sistem şu an excel tablolarında ilkel şekilde ilerliyor. Örneğin satışçının günlük yapacağı programı buraya yüklediğinde takip edilebilir olmasını istiyoruz. Bunu yürütebilecek kullanımı basit, tercihen Türkçe web tabanlı ne önerebilirsiniz?
(2) 

Antalya'da janjanlı olmayan balık restoranı

o kadar da degil aga #1566709 
Antalyalıyım. Lara ve Konyaaltı bölgesindeki denize yakın balık restoranlarını biliyorum. Ancak bana daha basit, balık pişiricisi tarzı restoran lazım. Eskiden ışıklarda, stadın oralarda vardı mekanlar. Hamsici Volkan duruyor mu bilmiyorum, o ayar işte. Son zamanlarda burada da böyle bir şey açıldı diyeceğiniz mekan var mı? Tercihen alkollü.
(5) 

Sinüs ağrıları nasıl hafifler?

o kadar da degil aga #1566602 
Pazartesi kbb ye gideceğim ancak bu sabahtan beri ciddi şekilde kaşlarım, kaş ortası ve gözlerimin altı ağrıyor. Dokununca bağırtıyor. Sterimar ile biraz temizledim ama pek etkilemedi. Ev şartlarında ne yapmak lazım 1-2 gün için?
(1) 

Timelapse için foto makinesi önerisi,

o kadar da degil aga #1565503 
Bir tohumun çimlenmesini çekmek istiyoruz :
www.youtube.com

Herhangi bir profesyonel cihazımız yok. Üst düzey bir iş de değil. Kaliteli ama modası geçmiş DSLR nasıl bir şey alalım 2. el? Ya da dslr yerine başka bir şey mi bakalım?
(4) 

EPS grafiğin renklerini değiştirmek

o kadar da degil aga #1563718 
Elimde shutterstocktan bir eps mevcut. Web button olarak tasarlanmış. Ben bu butonun rengini örneğin sarı yapmak istiyorum. Grafik programları ile aram pek iyi değil. Gimp ile açıyorum ancak bir işlem yapamadım.
İncelemek isterseniz :
dosya.co
buton123 de şifresi.
(4) 

Outlook 2010 görünümü değişti

o kadar da degil aga #1562999 
Office 2010 rahat ve alışkın olduğum için hala kullanıyorum. Windows u tekrar yüklemem gerekti ve outlook veri dosyalarımı yedekleyerek tekrar yükledim.
Eskiden Kimden geldiyse onun ismi, altında da e-mail konusu yazardı bunun gibi:
media.gcflearnfree.org
Ama şimdi bunun gibi oldu :
www.michaellinenberger.com

Görünüm ayarlarından yapmadığım kalmadı. Bu arada eski hdd duruyor ve görünüm ayarlarının tamamını eşitledim.

Ne yapabilirim bu konuda?
(6) 

Sürekli statik elektrik çarpması

o kadar da degil aga #1550057 
Son 1-2 aydır günde en az 20-25 kez statik elektrikle çarpılıyorum. Kıyafet, ayakkabı, ortam, statik elektrik kaynaklarına yakınlık vs. hiç bir şey fark etmiyor. Tüm ayakkabılarımda durum aynı. Halbuki sürekli ayakkabılar üzerinden deşarj olması lazım. Benzer durumu yaşıyor musunuz ve ne yapılabilir?
(2) 

Solidworks yüzey işlemlerinden anlayan,

o kadar da degil aga #1547434 
Solidworks'de 3dsketch ile bir piramit çizdim. bu piramitin her bir yüzeyini yüzey komutları ile örmek istiyorum. hep katı çalıştığım için yüzey bilmiyorum. nasıl yapmak lazım yardım edebilir misiniz?

Yüksek devir rondo

o kadar da degil aga #1545416 
Ev tipi rondolar tam istediğim pürüzsüzlükte humus yapamıyor.
Endüstriyel mutfaklarda ne kullanılıyor? Pratikte sizin de kullandığınız Google harici bilgi verebilir misiniz?
(1) 

izmirde açık havada nargile ve gezilecek yer tavsiyesi

o kadar da degil aga #1543686 
izmirde kısa süreli nargile denemek istiyorum. nargilesever, nispeten nezih bir yer tavsiyesi rica ediyorum. açık hava olması önemli. kemeraltı çarşısının oralarda olacağız.

izmir e 10 senedir gelmiyoruz. nereleri gezelim yakın çevre? ne yiyelim?

Shuttertstock dan görsel ricası

o kadar da degil aga #1541151 
İki görsele ihtiyacım var. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.

www.shutterstock.com

www.shutterstock.com
(3) 

sağlam bir usb bellek

o kadar da degil aga #1536936 
bir nevi yedekleme amaçlı usb bellek arayışındayım. çabucak bozulan maliyeti düşük bir ürün bakmıyorum. ama profesyonel nas vs. ihtiyacım da bulunmuyor. korumak istediğim veri 60 gb civarı ve yaklaşık haftada bir değişiyor.
usb bellek olarak ne önerirsiniz?
(6) 

Ürgüp-Göreme de yaşayan?

o kadar da degil aga #1536568 
Bir taş ev alma düşüncemiz var. Kendi kullanımımız için almak istiyoruz, butik otel durumu yok. Tabi öncesinde kışın 15-20 gün otel, kiralık ev vs deneyeceğiz.
Ne dersiniz yapabilir miyiz burada? Hangisi mantıklı olur, Ürgüp mü Göreme mi? Ya da zaten yakın fark etmez mi dersiniz? Taş ev alırken neye dikkat etmemiz gerekir?
(4) 

vlog için kamera

o kadar da degil aga #1534206 
Basit bir hobim için kamera ihtiyacım mevcut. sadece ellerimi çekecek, tripod üstünde sabit kalacak. yalnız merak ettiğim konu, bazı youtube benzer videolarında video çok akıcı ve net. bunun sebebi yüksek çözünürlük ve yüksek kare oranı mı? yani 60 fps ya da 120 fps, 2k bir kamera mı almalıyım?

Ofise motivasyon amaçlı kelime bulutu

o kadar da degil aga #1533697 
Yabancı bir firmanın duvarında görmüştüm. Ecnebiler word cloud diyor(muş)
Motivasyon içerikli 150 cm x 100 cm boyutunda bir görsele ihtiyacım var. Nerede bulabilirim? (Tercihim hazır pleksi kit şeklinde, bulamazsam autocad de dwg ye çevirip pleksi kestirip kendim yapacağım)

THY kampanyası

o kadar da degil aga #1532777 
Sözlükte konusu geçiyor. Şuraya şu kadara bilet aldım yurtici biletten ucuza geldi vs diye
Kasım Aralık Ocak Şubat bu dört ay içinde uygun fiyatlı Avrupa bileti bakıyoruz. Vize sıkıntısı yok
Herhangi bir destinasyon olabilir. Yapmak istediğim seçtiğim tarihlerde “Hmm kopenhag Münih ten
Daha avantajlı” diye mukayese edeceğim tablo. Nereden bakabilirim?
(1) 

Telefonum kendini başka ülkede sanıyor

o kadar da degil aga #1531034 
iphone kullanicisiyim. Bir süre önce telefonum ne numara yazarsam yazayım çevirme yardımı ile aramaya başladı. Tüm reklamlar ya Rusça ya gurcuce çıkıyor. Tüm ayarlar yabancılaştı. Ne olmus olabilir ve nasıl düzeltebilirim?
(4) 

Halıfleks tercihi

o kadar da degil aga #1530828 
110 m2 ofise modern görünsün diye karo halı döşeteceğiz. bir sürü marka model vs. var. samur halı geçmişte kullandık, orta kalite diye aklımda kaldı. 9 EUR dan başlayıp 25 EUR ya kadar geniş skala var. Hangi markalara bakayım, ne dersiniz?
(5) 

Merkezi network printer ihtiyacı

o kadar da degil aga #1528050 
Ofisimiz için az yoğunlukta kullanıma uygun printer ihtiyacımız var.
Önceliğimiz toneri dolabilen, sorunsuz, network printer i arıyoruz. Hala masalarda HP1018 kullanıyoruz çok da memnunduk. Ama merkezi sisteme geçmemiz lazım. Ne alalım?
(2) 

Bluetooth hoparlörleri birbirine bağlama

o kadar da degil aga #1525528 
İki bluetooth hoparlörü aynı cihaza aynı anda bağlamak istiyorum. Yani her iki cihazda aynı şey çalsın istiyorum. Böyle şey mümkün mü?
(3) 

yardım eder görünüp sorun çıkarma hali

o kadar da degil aga #1523782 
Bunun bir adı olmalı ad-hominem gibi :)
örneğin odanızı eşiniz, anneniz sizden habersiz topluyor. dışarıdan bakıldığında size iyilik yapıyor. ancak ne kadar eşyanız varsa hepsini birbirine sokuyor. iki hafta ne nerede bulamıyorsunuz. neden böyle yaptın dediğinizde, "sana iyilik yaramıyor, odanı topluyoruz bir de tepki veriyorsun" deniyor. bununla da yetinmeyip; sizi başkalarına teşekkür etmeyen dağınık, kendisini de yardım eden ancak takdir yerine tepki gören mazlum olarak tanıtıyor. var mı bu durumu belirten bir kavram?
(2) 

Çalışma koltuğu önerisi?

o kadar da degil aga #1523723 
Çalışma koltuğu ihtiyacım mevcut. Ne önerirsiniz?
Bütçe olarak 3000-3500 e kadar çıkabilirim.
(6) 

Fiziki server satın alım tavsiyesi

o kadar da degil aga #1520113 
Mssql tabanlı muhasebe programımız için bir server bakıyorum. Sıfır fiyatları kopmuş gitmiş durumda o nedenle imkan dahilinde kullanılmış cihaz bakabiliyorum. 1-2 yaşında nispeten daha modern bir cihaz niyetim var. 6 kullanıcı var ve halihazırda normal bir pc server görevi (takliti) yapıyor. Misal sahibinden de baksam nasıl bir şey önerirsiniz? (ikinci el alma/alınmaz, onun yerine elindekini kullan, ohoo hiç öyle olur mu gibisinden yorumlar üzer rica ediyorum)
(23) 

Erkek bebe ismi

o kadar da degil aga #1516889 
Allahını seven üstüme isim atsın. Valla yıldım. Bulduğumuz ama anlaşamadığımız isimler : Bulut, Pamir, Cenk, Levent, Uygar, Egemen, Göker, Korhan, İlker, Aras
Bunlara yakın ne dersiniz? (Siyasi, Dini, İdeoloji içeren isimleri hiç düşünmüyoruz)
(2) 

Kanal yapılan dişin hala ağrıması

o kadar da degil aga #1515140 
yaklaşık 2 ay önce dişime dolgu yapıldı. 1-2 hafta sonra aynı dişim tekrar ağrımaya başladı. bu süre içerisinde hafif hafif ağrı hala vardı. tekrar randevu aldım, bu sefer aynı dişime kanal tedavisi yapıldı. yine 2 hafta sonra dişim ağrımaya başladı. bu 2 hafta içinde de hafif ağrı vardı ancak ben iyileşme ağrısı olduğunu düşünüyordum. bu sefer başka bir hekimden randevu aldım. tekrar röntgen çekildi. kanal tedavisinin doğru yapıldığı ancak dolgunun iç kısmında hafif bir lekelenme olduğu görüldü. dolgu kaldırılıp o kısım da temizlendi. tekrar dolduruldu.
bu hafta yine ağrı var ve genelde uyandıktan sonra ağrı var. ilk hekimim gece uykuda dişlerimi sıkıyor olabileceğimden bahsetti. bu arada karşılık dişim de ağrıyor ancak onda herhangi bir sorun yok.
ne yapabilirim, botoks önerir misiniz? ondan mı kaynaklıdır?
(6) 

Draftsight (Acad) alternatifi

o kadar da degil aga #1514379 
Eskiden ne güzel Draftsight vardı o da paralı oldu. Çok nadir acad işim oluyor. Siz ne kullanıyorsunuz ücretsiz? (Ya da kaldı mı böyle bir şey)
(6) 

FFP maske tavsiyesi

o kadar da degil aga #1513766 
Seyahat edeceğim ülke ffp maske şartı getirmiş. Bu nedenle ffp maske almam gerekiyor. Daha önce kullanmadım, nefes almak zor diyorlar. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Trendyol ya da amazon dan alayım diyorum.
(8) 

Doğalgaz olmayan bölgede 30 m2 ısıtma

o kadar da degil aga #1508162 
Doğalgazın olmadığı bir köyde evimiz mevcut. Şömine soba ile salonu ısıtıyoruz. Ancak üst kat yatak odasını ısıtmak istiyoruz. Soba en son seçenek olarak cepte tutuyorum. Yerden ısıtma var, elektrikli kombi de takılabilir ancak trifaze elektrikte sorun mevcut, sadece monofaze kullanabiliyoruz.(monofaze kombi olmuyor güç artışı lazım)
Kar gören ancak izolasyonu iyi bir ev. Burayı ne ile ısıtalım? İnfrared ısıtıcı düşünmüyorum. Yağlı petek pek iyi performans vermiyor diye biliyorum. Tüplü kombi gibi bir şey var mı?
Ne olabilir?
(2) 

Kablosuz modeme bağlanıp ethernet çıkışı veren

o kadar da degil aga #1506946 
Bir cihazım var sadece ethernet portu var. Bir de 3G modemim var sadece wifi bağlantı imkanı var. Bir de TL-MR3020 router ım var, üzerinde de DD-WRT kurdum. Şimdi istediğim, Bu router ın 3G modeme wifi ile bağlansın ve üzerindeki ethernet portundan ilk cihazıma bağlansın. Nasıl yapabilirim?

Cihaz <---> MR3020 <oooooo> 3G Modem

<---> : Ethernet
<ooo> : Wifi Bağlantı
(3) 

Mini müzik seti

o kadar da degil aga #1502221 
10-15w çıkışı olan, sıfır ne alabilirim? Sony ve Pioneer in bir kaç modeli var. Onun haricinde trend tabi bluetoothlu hoparlörlere kaymış durumda. Estetik olarak da şık bir şey düşünüyorum ancak tabi B&O alamam. Bütçem 2.000 TL ye kadar.
(1) 

iPhone 11 pro hafıza arttırma

o kadar da degil aga #1500267 
Nand değişimi ile yapıyorlar. Yaptırıp memnun kalan var mı? Varsa nereyi önerirsiniz?

Edit : Antalya.
(3) 

Ethernet portu wireless a çevirmek

o kadar da degil aga #1499769 
Merhaba,
Özel bir cihazımız var ve üzerinde sadece ethernet port var. Biz yaklaşık 15 mt ilerideki bir yine kablolu modeme (wireless özelliği yok ve değiştirmemiz mümkün değil) kablosuz bağlamak istiyoruz. POE cihazla bunu yapabiliyorduk ancak şebeke gürültüsü çok fazla ve verim alamaz olduk. Biz bu cihazın portuna ethernet to wireless bir cihaz taksak, diğer tarafa da eşleniğini taksak bu iş olur gibi. Ama böyle bir cihaz var mı? Nasıl yaparız bu işi?
(1) 

Altyapı olmayan yerde internet

o kadar da degil aga #1491184 
Turkcell Superbox, Vodafone Redbox ve TT magnet var biliyorum. En mantıklısı magnet gibi duruyor. Ancak benim internet kullanım amacım farklı.
Bu alanda bir kaç iot cihazı kontrol edebilmem, güvenlik kameraları ile izleme yapabilmem için lazım internet. Upload sınırı daha önemli. Tabi bir de maliyet.
4.5G modem bulurum ama hat alsam iş görür mü? Mesela 6Gb internet olan paket alsam, download limiti yeterli. Upload hızı nasıl olur peki?
Not: Farklı çözüm bulamazsam taahhüt içermeyen magnet alırım diye düşünüyorum.
(2) 

Allahını seven üstüme oyun atsın

o kadar da degil aga #1486403 
Tomb raider son iki oyun haricinde uzun zamandır oyun oynamıyorum. MSF da severdim uçaklar vs. Siz ne oynuyorsunuz?
(5) 

Evin önündeki parkta gece ses meselesi

o kadar da degil aga #1480508 
Aslında sıkıntıyı yazmış oldum. Evimizin önünde bir park var. Bu parka nerede ne kadar apaçi eleman var arabalarıyla buraya geliyor. Gelmelerinde sorun elbette yok ancak arkadaşlar 4 kapıyı açıp son ses müzik açıyor. Sitede 70-80 daire var neredeyse her daire 155 kanalından şikayet ediyor, kesinlikle polis gelmiyor. Cimer'e başvurduk, emniyet cevap yazıyor, düzenli kontrol yapıyoruz diye. İlgili belediyenin zaten umrunda değil. Park önündeki yol imarda yol olarak geçiyor. Bu işi nasıl halledeceğiz bilemiyorum. Site olarak her akşam toplaşıp adam mı kovalayacağız anlamıyorum.
Ne yapılabilir?
(1) 

16 ya da 24 kanal dvr sistemi?

o kadar da degil aga #1470435 
Depo alanı için 16 kameralı, 16 ya da 24 kanallı bir dvr sistemi kurmak istiyorum. Kendim kurmak istiyorum. Dahua NVR4216-4KS2 seçeceğim gibi. Siz ne önerirsiniz? Bambaşka marka ve sistem de mantıklı ise kabulüm. Kamera ne alayım? Makul birşeyler bulursam 2 adet starlight kamera da düşünüyorum.
(2) 

Promosyon takvim bastırmak istiyorum

o kadar da degil aga #1453990 
Masaüstü çok sayfalı piramit takvim bastırmak istiyorum. Bir çok firma var ancak herkes organize matbaalara gönderiyor. Bunu layıkı ile kim yapar?
(5) 

Kapadokya'da otel?

o kadar da degil aga #1451514 
Aramaya inandım ancak güncel bilgi pek bulamadım. Balayı çiftiyiz, mağara otellere bakıyoruz. Hangisinde kalalım? Orta şekerli bütçemiz var. Hepsi güzel görünüyor o nedenle konumu iyi ve ne bileyim odada jakuzi gibi bir şeyler olsa güzel olur. (ama sacred house bütçemizi fersah fersah aşıyor)
(3) 

Kolesterol baş dönmesi yapar mı?

o kadar da degil aga #1445195 
Bundan 1 ay önce gündüzleri sürekli bir sersemlik ve sarhoşluk şikayeti ile nörolojiye başvurdum. Baş mr'ı alındı. Fizyolojik sorun bulunmuyor, depresyon başlangıcı olabilir dendi. Ha bir de kolesterolünüz 280, Ator 20mg verelim dediler. İlacı düzenli kullandığımda şikayetlerimin azaldığını hissettim. Tatilde iken ilaç da kullanmadım, düzenli alkol aldım, stresten de uzak kaldım. Şikayetim hiç gelişmedi tatil boyu. Ciddi manada sanki sürekli 1 tane "sıcak" bira içmiş gibi kafam.
Şimdi bu noktada elbette iç hastalıkları uzmanına kolesterol şikayetim için başvuracağım ama, gerçekten de kolesterolden dolayı mı yoksa psikolojik mi bu sorunları yaşıyorum merak ediyorum. Ne dersiniz? 40 Erkek, Hareketsiz, Normal kilo.
(2) 

Dürbün tavsiyesi

o kadar da degil aga #1444661 
Tamamen manzara izlemek için dürbün alayım diyorum. Bazen doğa yürüyüşlerinde ya da denizin üzerinde iken yaklaşık 50-100m ilerisini izlemek niyetim. Pahalı ve profesyonel olmayan ne önerirsiniz?
12345  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık