(1) 

İcra Dairesi Dosyaya Evrak Eklenme Süresi Hk.

keles959 #1592874 
Merhaba sevgili dostlar. Aranızda hukukçu arkadaşlar varsa beni teknik anlamda daha iyi bilgi besleyebilecektir diye düşünüyorum Şöyle ki:

Içerisinde borçlu olarak bulunduğum bir icra takip dosyası var ve zaman zaman dosyaya gelen evrak aynı gün yarım saat içerisinde eklenirken mahkemeden gelen müzekkere veya tebligatlar birkaç gün sonra eklenebiliy. Burada sanıyorum bir onay döngüsü var ve icra müdürünün ya da katibin keyfi bekleniyor. Sorun şu ki o dosyaya zamanı gecikmeden girmesi gereken bir talep yazısı günlerdir girmediği için ben mağdur durumdayım. Sorumlu olan icra müdürünün/memurunun ismini cismini göremiyorum. Memur onay vermemek (ve sürüncemede bırakmak) düşüncesinde olduğuna eminim çünkü eklediğinde mahkeme tarafından yaptıkları yanlış icra dairesine bildirilmiş olacak. Diyelim ki ilgili memur onay vermedi: Dosyaya otomatik olarak bu tebligat ya da müzekkere evrağı giremeyecek mi? Belli bir zaman aşımı süresinde mi girecek? UYAP arka planında daha detay bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?
(1) 

Kamyonlardaki klişe çıkartma veya fotoğraflar ?

keles959 #498181 
arkadaşlar şimdi şu eski tip kamyonlarda klişe olmuş,dalga geçtiğimiz bazı çıkartmalar vardı.Nasıl desem, perdeyi-panjuru aralayıp bakan kadın veya sadece gözleri ön planda olan kadın gibi.Hani anlarsınız ya kamyonun ön camına veya rüzgarlığına veya arka tamponuna boydan boya işlenir.İşte bu çıkartmaları internette aradım,görsellerde aradım ama bir sonuca ulaşamadım, internette bunları veya buna benzer klişe şeyleri bilen bulan varsa yardımcı olabilir mi ?
1

mobil görünümden çık