(2) 

Soğutucu önerisi veya mobil klima

jules #1583741 
Selam, bu sıcaklara artık dayanamıyorum. Kirada oturduğum için duvar kliması taktıramıyorum. Rahat uyumamda destek olacak, yemek yerken üfleyecek nasıl bir çözüm yapmalıyım. İki gündür bakıyorum ya borusu camdan dışarı sarkıtılan yer kliması alacağım ya da çok kaliteli bir vantilatör. Bunun yanı sıra deneyime bağlı marka model önerilerine açığım.

Şehir: İstanbul
(3) 

iphone 15 promax renk sorusu?

jules #1576034 
selam, inceleme fırsatı buldunuz mu? bulanlara bir sorum olacak. naturel titanyum çok kötü değil mi? beyaz ve bunun arasında kaldım açıkcası. naturel olan lansman rengi evet ama ne bileyim böyle bi çiğ gibi.
(4) 

kişisel blender tavsiyesi yapar mısınız?

jules #1574797 
selamlar, smoothie ve diyet detoksları için kendime bir blender arıyorum.

aradığım en önemli özellik sessiz çalışması. üst limitim 2500-3000 arası buralara çıkmasa da iyi olur. uzun ömürlü olsun diye HR2228_90 bu modeli aldım ama hem çok sesli çalışıyor hem de büyük. kullanımından memnun kaldığınız bir kişisel blender önerir misiniz? buz da kırsa fena olmaz.
(3) 

ihtiyaç kredisi sıfır araç kredisini etkiler mi?

jules #1572946 
selamlar, yarın 200.000tl civarı ihtiyaç kredisi çekeceğim, haftaya da sıfır araba almayı düşünüyorum 300.000 civarı araç kredisi çekmek gibi planım var? ihtiyaç kredisinden dolayı araç kredisinin çıkmama ihtimali var mı?
(5) 

istanbul-ankara tren?

jules #1569578 
selam, istanbul-ankara tren cok yorucu olur mu? cuma gecesi ankara ekspresi ile gideyim diyorum. deneyen var mı? heyecan aramaya gerek yok derseniz cumartesi uçak bileti alacağım.
(1) 

iç hatlarda kabin bagajında ilaç taşımak

jules #1567019 
selam, reçetesi olmayan vitamin ilacı sorun olur mu?
(3) 

karaköy mekan önerisi(acil durum)

jules #1553188 
selam, bana karaköy'de bir date mekanı lazım. çok kalabalık olmayan oturup birkaç saat kahve çay içebileceğim bir mekan önerir misiniz ? acil durum biraz.
(5) 

apple macbook özel konfigürasyon teslimat süresi?

jules #1538698 
selamlar, apple ile ilgili son sorumu sormak istiyorum. :) base modeli yükseltince 3 haffta sonrasına teslimat veriyor. gerçekten o tarihi buluyor mu yoksa haftaya falan gelir mi?
(2) 

merkezefendi merkez camiine ulaşım?

jules #1537505 
selamlar, anadolu yakasından marmaray veya metrobüs kullanarak en hızlı nasıl gidebilirim? yardımcı olur musunuz? veya kabaş'tan tramvay nasıl hızlı olacaksa...
(4) 

marmara üni. ingilizce kursu hk.

jules #1535281 
iyi geceler duyuru.

bu kursa giden oldu mu daha önce? bir çok ingilizce kursu baktım ama burası üniversite kursu olduğu için ve fiyatları daha makul geldiği için (kur başına 1900tl) buraya gideyim diyorum. gitmiş ve yorum yapacak olan var mı? veya alternatif önerecek birileri varsa çok güzel olur.

ingilizce için kursa gitme, kursta mı öğrenilir diyecekleri şöyle alalım...
(5) 

altın alma hakkında kafama takılanlar var(yatırım tavsiyesi değil)

jules #1519626 
merhaba, elime 15 bin civarı toplu para geçti, hepsiyle altın almayı planlıyorum. daha önceden ekonomi bu kadar kötü değilken her ay çeyrek yarım gider alır koyardım kuyumcudan. fiziksel altın almak hoşuma gidiyor açıkcası ama karlı olan hangisi bilmiyorum? eğer banka diyorsanız hangi bankayı önerirsiniz? esnaf diyorsanız da semt esnafını mı kapalı çarşıyı mı önerirsiniz? birde ons altın alın diyorlar. ben hep çeyrek veya yarım alırdım öncedne. fazla zaman geçmeden gidip almak istiyoru, yardımcı olur musunuz bu konuda?
(3) 

istanbul için kahvaltı yeri önerisi yapabilir misiniz?

jules #1519008 
selam, beşiktaş'ta olan kahvaltıcılar sokağı gibi başka nereler var? karaköy tarafları da olabilir, yine beşiktaş, bebek civarı olabilir. beni şu dertten kurtarın be. kahvaltısı güzel olsun lütfen.
(1) 

100-150 tl civarına tarz çakmak almak mümkün mü?

jules #1516877 
iyi akşamlar öncelikle.

zippo'lar 250'den başlıyor, zaten çok sevmiyorum. duppont'lar vs. çok pahalı. 150'ye kadar masada şekil duracak hangi çakmağı alabilirim?
(3) 

kurumsal yemek restorann önerisi ):

jules #1512081 
merhaba, daha önce de sormuştum tekrar ihtiyaç doğdu.

şu duyurumdaki yerleri tükettik sayın duyuru sakinleri.
www.eksiduyuru.com

bu sfer yabancı yöneticilerin de olduğu bir yemek olacak. nerelere gitsek? fikir verebilecek olan var mıdır?
(6) 

anadolu yakası restoran önerisi

jules #1508042 
merhaba,bugün öğlen yemeği için takım lideri olduğum ekibi yemeğe çıkaracağım. şirket öyle istiyor. anadolu yakasında (ataşehir,kadıköy,maltepe civarı) 10-15 kişilik yemek yiyebilceğimiz nereleri önerirsiniz?

daha önce; adanapark, hatay gurme, et-inn restoranları bizim işi görüyordu. bu ayarda öneri yapabileceğiniz yerler olursa çok sevinirim.

son 3 duyurum mekan önerisi istemekle geçti, farkındayım. hepinize teşekkürler, iyi seneler.
(3) 

istanbul koşuyolu meyhane önerisi

jules #1507510 
selam koşuyolu'nda bir sürü butik meyhane görünüyor. buralara giden var mı daha önce? 1-2 tanesinin yorumlarında menü yok çıkışta hesap geliyor denmiş. oralarda meyhane önerisi yapabilecek var mı?
(7) 

kadıköy meyhane önerisi

jules #1504483 
merhaba şehir dışından misafirim geldi. meyhaneye götürmek istiyorum. ama hesapta hem sürpriz yaşamamak hem de saçma bir hizmet almamak adına nereleri önerirsiniz? kadıköy olması mühim sadece.
(1) 

covid geçirme ve rapor sorunsalım

jules #1503277 
merhaba, covid pozitif olduktan sonra 14 gün raporlu oldum. normal zamanlarda maaştan kesinti oluyordu bunda da olacak mı? internette bulamadım da.
(2) 

excel düşeyara sorusu

jules #1500455 
iki tane sheetim var bir excel dökümanı içinde. iki sheet'de aynı id'lere sahip alan var. bu id'lere bağlı tutarlar var, tutarlarda farklı olanları nasıl bulabilirim?
(2) 

sözlükte entry linki vermek

jules #1498850 
selam, sözlükte entry linki nasıl veriliyor anlatır mısınız? mesela ben bir başlığa entry girdim bazıları şöyle link veriyor; sdfsfsfsfs/@jules
(4) 

excel sorusu

jules #1495731 
merhaba, elimde bir excel tablosu var baya yüksek sütunlu. 2. olarak da bir excel tablosu daha var 3 sütunlu. ilk tabloya yani çok sütunu olan tablo ile ikinci tablom da ortak id değeri var. bu ortak id değerini kullanarak 3 sütunlu tablodaki 2 sütunu da ilk tablomda ki id'lerle eşleşen kayıtların yanına yazmak istiyorum. internetten baktım ama çözemedim. yardımcı olabilecek var mı?
(4) 

korona oldum sonunda

jules #1493570 
merhaba, geçen çarşambadan ve dayanılmaz bel-boğaz ağrımı üşütmeye yorsam da dün netleştirmek adına test yaptırmaya gittim. sonuç pozitif geldi.

en az 5. günündeyim bu semptomların bende görüldüğü. hep bu şekilde mi seyredecek ağrılarım vs. yoksa birkaç gün sonra daha fena olur muyum? evde yalnız olduğum için tırsıyorum. daha önce olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?


-cuma bel ağrım vardı.
-cumartesi günü inanılmaz baş ve bel ağrım vardı
-pazar daha az bel ağrım oldu, kokuyu az da olsa alıyordum
-bugün sadece göğsümde az bir ağrı hissettim ve koku gitti.

neye kendimi hazırlamalıyım semptomik olarak?

birde delta varyantı olmuş olsaydım e-nabız portalinde mi yazacaktı?
edit: bilinen kronik bir rahatsızlığım yok.
edit2: aşı olmadım henüz ama artık kararlıyım olacağım :)
(1) 

2. üniversite sorusu

jules #1492845 
merhaba, 2. üniversite olarak ybs okumak istiyorum. it sektöründe çalışıyorum hali hazırda zaten. öncesinden de saydırabileceğim dersler olacağı için kısa sürede bitirmeyi hedefliyorum. ama hangi üniversitede okuasam bilemedim, auzef kulağa daha hoş geliyor ama daha önce okuyan var mı?
(2) 

ataşehir merkez civarı yemeğe çıkmalık mekan

jules #1486861 
merhaba, sevgilimle yemeğe çıkayım diyorum haftasonuna doğru. ataşehir develi'yi düşündüm ben ama önerebileceğiniz çok da uçuk olmayan yerler var mı bildiğiniz?
(1) 

android'ten ios'a whatsapp taşımanın kolay ve ücretsiz bir yolu var mı?

jules #1481718 
sb?
(8) 

yeni iş ve ik sorunu

jules #1475547 
merhaba, yeni işe başladım geçtiğimiz hafta. benden calısma belgesi, eski iş yerine ait bordro vs istediler. bende calısma belgesini verdim bordroyu vermedim. az önce ik aradı dedim bunu ben sizde görüyorum, sürece ne gibi katkısı olacak bunun, bu şahsi bir belge, ik'da araştırma yapıyoruz sektörün altında mı üstünde mi kalıyor vs zırvaladı. İyi mi etmişim sizce, tekrar isterlerse nasıl bir tavır takınıp kendimi savunayım. Yardımcı olur musunuz?
(4) 

bugün ilk kez ambulansa bindim, kan şekerim düşmüş.

jules #1429363 
iyi akşam duyuru, moraller bozuk.

bugün arkadaşlıma bulaşacaktım fakat bi anda böyle enerjim tükendi bitti yolun kenarında mantıksız mantıksız hareketlerim oldu. farkındayım ama kendimi kontrol edemedim. neyse ambulans geldi bi özel hastaneye gittik orada kendime geldim. oradan çıktıktan kısa bir süre sonra yine aynısı oldu bu sefer 112 ambülansı geldi orada şekerimi falan ölçtüler kan şekerim 30'larda çıktı. bu olay sık sık oluyordu bende ama ben nörolojik bir olay sanıyordum bugün çözdüm. buradan yola çıkarak artık ben şeker hastasıyım diyebilir miyim? veya bu olayı kökten çözmek mümkün müdür? yarın doktora gideceğim ama moralim çok bozuk uyuyamıyorum.
(2) 

facebook eşya grubu

jules #1401865 
neydi bu grupların adı? öğrenciye falan eşya veriyorlardı.
(1) 

word dökümanı versiyonlamak

jules #1401436 
merhaba, Word dökümanlarının bazılarında v1, v5 yazıyor. Bu versiyonlamayı nereden yapabilirim?
(3) 

kartal, pendik civarı mekan arıyorum

jules #1399521 
selam, bu civarlarda müzikli ve kimselerin slaça olmayacağı kız kıza takılacak mekan önerisi yapar mısınız*
(2) 

sözlük hesabım lanetlenmiş

jules #1394415 
sebebi ne olabilir?

bazen yazdığım entryleri siliyorum, bununla ilgisi olabilir mi? laneti nasıl kaldırabilirim bilgisi olan var mıdır?
(4) 

Yerinden çıkan prizi nasıl takabilirim?

jules #1390352 
Sigortaları indirdim, kapağı söktüm.

prnt.sc en son böyle kaldım şu tırnağı nasıl takacağım bilemedim.
(2) 

askere giderken don-tişört vs.

jules #1349244 
hangi renk olmalı? bir de Üsküdar'da askeri malzeme satan yer var mı?
(3) 

langırt'ta kendimi geliştirmem lazım

jules #1320713 
merhaba galyalılar, öğle yemeğinden sonra acayip bilendim. :)) Bu langırt konusunda nasıl kendimi geliştirebilirim. Önereceğiniz taktikler var mı? Masadakilerin iyi oynadığını düşünmüyorum ama ben kötü oynuyorum. :D Mesela adam bbenden zayıf ve çelimsiz tak tuk vuruyor vs.
(1) 

sultanbey'li askerlik şubesine nasıl giderim?

jules #1312112 
toplu taşımayla gideceğim. Google mapsten baktım ama çözüm bulamadım.
(3) 

bedelli askerlik randevusu

jules #1312096 
merhaba, ya ben geçen hafta randevu aldım, mailide geldi sorun yok ama e devlet üzerinde göremiyorum? nereden görebilirim?
(7) 

hangi tarifeyi kullanıyorsunuz?

jules #1266498 
sürem dolduğu için yeni bir tarifeye geçeceğim. bol internetli hangi tarifeleri kullanıyorsunuz? Benim

Lifecell Fırsat 5GB,Prime'la Tanış 10GB tarifeleri bana uygun geldi. Türk telekom veya türkcell arasında kararsız kaldım.
(4) 

xiaomi veya huawei telefon alacağım

jules #1252931 
Merhaba, iki marka telefondan birini alacağım bugün. Benim için 2 kriter var söz konusu olan, kameranın iyi olması ve şarj süresinin iyi olması. Bunları göz önünde bulundurarak 1500 lira bütçeyle hangisini almamı tavsiye edersiniz? Kullanıpta memnun kaldığınızı önerseniz daha iyi olur. İnternet araştırmasını keza ben de yapıyorum. :) Mutlu pazartesiler.
1

mobil görünümden çık