protez-ortez kullanan

olmaz #1586066 
merhaba arkadaşlar. 7 ay evvel bi sağlık sorunu geçirdim, epey ciddi bir durumdu. enfeksiyona bağlı sepsis deniyor. ölümden döndüm diyelim. epey uzun ve zorlu bi süreçti ama iyileştim. sadece tedavi esnasında el ve ayak parmaklarımda nekroz oluştu ve kesilmek zorunda kaldı. elde çok sorun yok ama ayaklarımın yarısı gitti. şu anda kalanlarla yürümeye başladım, ev içi işlerimi iyi kötü halledebiliyorum. silikon ayak protezi kullanılıyormuş benim gibi durumu olanlarda. şu anda bi yerle görüştüm üretim aşamasında. ama beni ne bekliyor, zorluklarım neler olacak onu bilmek istiyorum. genel olarak gündelik yaşamıma devam edebileceğim, sadece eskisinden biraz daha efor sarfetmem gerektiği söyleniyor. yine de etrafında silikon ayak protezi kullanan var mıdır? birebir deneyimleyen birisini bulmaya çalışıyorum. nette çok video var ama genelde üreticiler paylaşmış.
(3) 

citoles yan etkileri

olmaz #1418404 
Merhabalar duyuru ahalisi, 3 hafta önce anksiyete ataklarım sebebiyle citoles e başladım. türlü çeşitli yan etkilerini deneyimliyorum. ara ara geçiyor, sonra tekrar başlıyor (çarpıntı, mide bulantısı, halsizlik, esneme, nefes darlığı, kollarda uyuşma, iştahsızlık, anksiyete artışı). doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi. sizin deneyimleriniz nasıldı, ne zaman geçti ?
(8) 

acil yogun bakım prosedürü

olmaz #1275182 
annem geçen hafta cumartesi günü nefes darlığı şikayetiyle hacettepe acil yoğun bakımına alındı. o günden beri tedavi görüyor. şu anda entübe şekilde uyutuluyor. acildekiler de bizi ordan çıkartmak için uğraşıyorlar. annemi başka hastaneye sevk etmek istiyorlar. ve bunun için tehdit ediliyoruz. biz de orda kalmasını istiyoruz. hareket ederse tekrar pıhtı atabilir diye korkuyoruz. normalde dahiliyenin alması lazım ama onlar da yer yok diyor. bu durumda bizi ordan zorla gönderebilirler mi? böyle bi hakları var mıdır?
1

mobil görünümden çık