(4) 

İzmir Buca Yatırımlık Ev

cancoskn #1578974 
İzmir Buca yatırımlık ev için uygun bir yer midir arkadaşlar sizce? Bölgeye yabancıyız ancak bütçemize uygun evlerin olduğunu gördük. Bilgilendirebilen olursa çok memnun olurum.
(1) 

Yurtdışında (Avrupa) İnşaat Mühendisi Olarak Çalışmak Hakkında

cancoskn #1567623 
Merhabalar,

Malumunuz ülke şartları her geçen gün kötüye gitmekte. Avrupa'ya taşınmak isteyen bir inşaat mühendisi için (6+ yıl tecrübeli) önerebileceğiniz bir rota olur mu? Hangi ülkelerde, hangi firmalarda, hangi alanlarda iş alanı vardır veya nasıl bir patikayı takip ederek olumlu bir iş görüşmesi sonucu elde edilebilir? Günlük yapılan başvuruların haddi hesabı yok ancak ne yazık ki henüz dönüş 0.

Çok teşekkürler.
(2) 

Toplu Para Değerlendirmesi Hk.

cancoskn #1558811 
Merhabalar, ele geçen toplu para olması durumunda en mantıklı senaryo ne olabilir? TR atmosferinde. 100 000 birim para olarak düşünebilir. Fikri olan olursa şahane olur açıkçası cok kararsız kaldık.
(4) 

Almanya Blue Card Bilgi Hk.

cancoskn #1557989 
Almanya'nın nitelikli işgücü için uyguladığı blu card programı hakkında detaylı bilgi alabileceğim bir güvenilir acenta önerebilecek var mıdır? En sağlıklı (dolandırıcı olmayan) bilgiye nereden ulaşabilirim? Bilen varsa yardımcı olursa çok memnun olabilirim.

İyi çalışmalar herkese.

Homend O-zone 9004H Hava Temizleyicisi

cancoskn #1555778 
Kullanan var mıdır? nasıldır alınır mı? veya kedili ev için önerebileceğiniz farklı bir ürün olur mu?

teşekkürler.
(3) 

87 Yaşındaki Bireyin Evinin Satılması Süreci Hk.

cancoskn #1551798 
Başlıktaki soru hakkında beni bilgilendirebilecek biri olur mu acaba arkadaşlar? Elzem bir şekilde 87 yaşındaki aile bireyimizin evini satmamız gerekmekte ancak süreç, internette okuduğum kadarıyla biraz komplike. Nasıl bir yol izlenebilir? Teşekkürler.
(1) 

Veri Analistliği için Bootcamp

cancoskn #1550995 
Veri analisti olma yolunda ilerlemek isteyen ve iş olanağı açısından iş bulmak için yardımcı olabilecek bir ortam sağlayan bir bootcamp programı veya herhangi bir program önerisi olur mu acaba arkadaşlar?

Guinea Pig Sahiplenmek

cancoskn #1535826 
Merhabalar, eğitim sebebi ile evden ayrılan kardeşimin guinea pigini sahiplendirmek istiyoruz. Erkek guinea pig sahiplenmek isteyen olur ise iletişime geçebiliriz.

Information is Beautiful David Mccandless

cancoskn #1535150 
Başlıktaki kitaptan elinde hard copysi olup da satmak isteyen veya pdf si olan varsa beni yesillendirebilir mi?

Antika Singer Dikiş Makinesi

cancoskn #1501989 
Merhabalar, Singer pedallı dikiş makinesi var elimizde ve elden çıkarmak istiyoruz. Tam satın alınma yılı bilinmiyor ancak çok eski bir üründür. Alıcısı çıkarsa dm'den ulaşabilir bana.

Görseller ektedir.

İyi pazarlar.
(1) 

Beşiktaş Sait Çiftçi Hastanesinde Covid-19 Testi Yapılıyor Mu?

cancoskn #1493406 
Selamlar,

Soru başlıkta aslında ama benim merak ettiğim 7/24, haftanın her günü yapılıyor mu? Telefonla vs. ulaşmak mümkün değil.
(3) 

İGDAŞ Basılı Fatura İptali Hak.

cancoskn #1491986 
Selamlar, İGDAŞ'tan evime gelen basılı faturayı iptal etmek istiyordum. Alo 153'ü de denedim ancak İnternet'e yönlendirdi onlar da. Tüm online işlemler sayfasına baktım ve bulamadım. Acaba daha önce bu iptali başarılı bir şekilde yapıp da yol gösterebilecek biri var mıdır?

Basılı değil dijital olarak almak istiyorum sadece faturaları.
(2) 

Ders Kitapları için Ücretsiz PDF Kaynakları?

cancoskn #1474427 
Selamlar,

Önerebileceğiniz, ücretsiz ve güvenilir PDF indirebileceğim ve araştırabileceğim zengin kaynağa sahip siteler var mıdır?

Teşekkürler arkadaşlar.
(6) 

Coil Whine sesi hakkında

cancoskn #1470879 
Merhabalar,

Geçenlerde Lenovo Ideapad Creator 5 marka ve modelli bir laptop satın aldım. Başlarda sorun sandığım ancak sonradan Coil Whine (bobin ağlaması, sızlaması) olduğunu öğrendiğim rahatsız edici bir sese sahip olduğunu gördüm özellikle bilgisayarda gece çalışırken sessiz bir ortamda. BU acaba bilgisayarı geri göndermek için bir sebep midir? Bu sese sahip olup da bilgisayarı geri gönderen biri var mıdır? Koşulsuz şartsız alıp tekrar 0 bilgisayar gönderiyorlar mı böyle bir durumda bu sese sahip olmayan?

Teşekkürler.
(4) 

Laptop seçimi hk.

cancoskn #1469922 
Selam Duyuru Ailesi,

Uzun bir süreden sonra bilgisayar almak için araştırmalara başladım. Ancak o kadar çok model ve marka var ki. Kafam hiç olmadığı kadar karışık. Aşağıdaki 2 notebook'a indirgeyebildim seçimlerimi.

Siz ne düşünüyorsunuz bu 2'si hakkında?

www.teknosa.com

www.monsternotebook.com.tr

Laptop, mühendislik modellemesi, belki oyun ve uzun yıllar gitmesi için alınacaktır.
(4) 

Kira Beyannamesi Hakkında

cancoskn #1402183 
Merhabalar,

Yaşlı ve emekli anneannem üzerine bir evimiz var. Bu evden her ay belli bir miktar kira kazancı geliyor ve bu kira kazancını bankadan alıyoruz. Ancak beyanname verilmesi konusunda emin olamıyoruz. Zira Gelir İdaresi Başkanlığı'nın resmi bir sitesinden kontrol edince (intvd.gib.gov.tr) beyanname verilmesine gerek olmadığı yazıyor. Bu durum biraz şüphe uyandırdı açıkçası çünkü bir sıkıntı olsa ileride, bu siteye atıfta bulunmak bana güvendirici gelmedi.
İlk defa bu gibi bir durum içerisinde olduğumdan tecrübeli arkadaşların bilgisi çok işime yarayabilir.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
(4) 

Yurt Dışı Çıkış Harç Pulu Önceden Temin

cancoskn #1386727 
Merhaba,

Yurt dışı çıkış harç pulunu önceden temin etme şansımız var mı? İnternette bakındım biraz ancak bulamadım.
(1) 

Schengen Vize Sorunsallığı

cancoskn #1384364 
Merhabalar,

Bu ay içerisinde Schengen vizesine başvuracağım. 3. seferki başvurum olacak bu vizeye. Ancak bu sefer 2-3 aylık bir süre zarfı içerisinde ilk önce Yunanistan'a gidip Türkiye'ye geri dönüp sonra tekrardan çıkıp İtalya'ya gitme planım var. İtalya'da 1 ay kadar, Yunanistan'da ise 1 hafta kadar kalacağım. Bu seyahat planım için İtalya vizesine başvursam, Yunanistan'a girip çıkarken sorun yaşar mıyım, daha önce tecrübe eden var mıdır bu durumu?

Yani kısaca İtalya vizesi ile Yunanistan'a girmekte sorun yaşar mıyım (3 aylık bir süre içerisinde 1 hafta Yunanistan 1 ay İtalya olmak üzere) hiç İtalya'ya uğramadan ilk seyahatim sırasında?
(1) 

Yunanistan - Erasmus - Banka

cancoskn #1378198 
Selamlar,

Yakın zamanda bir arkadaşım Yunanistan'a Erasmus'a gidecek ve çok zorlandık ikimiz de orada anlaşmalı banka bulmak konusunda. Acaba orada nakit akışını/parasal durumları ayarlayan, tecrübe etmiş daha önceden birisi varsa tecrübelerini aktarabilir mi? 2018-2019 senelerinde tecrübe etmiş olursa daha iyi olur çünkü banka şartları çok sık güncelleniyor.

Teşekkürler.
(1) 

Word'de belge düzeltme

cancoskn #1208334 
Çok uzun bir Word dokümanını düzenlemem gerekiyor ama Şekil'deki gibi sayfalarda tutarsızlık oluyor. Böyle bir sorunun üstesinden gelmiş var mıdır daha önceden? Nasıl çözebilirim bu sorunu? Başka bir Word'e koplayıp devam etmeyi denedim fakat 1000'e yakın sayfa var ve bu sefer de içerik listesi kayıyor.
(3) 

2. El, 50000 TL Civarında Araba

cancoskn #1206168 
Selamlar,

Bir arkadaşım 2007 model Aveo'sunu satıp, yeni bir araba almak istiyor fakat 0'lar çok pahalı olduğundan 2. ele yönelmiş durumda. Şu ana kadar Opel Corsa bulabildi o fiyat civarında. Önerileriniz var mıdır bu fiyat aralığında bir 2. el hatchback için? Otomatik olması da önemli tabii.
(2) 

Otobüs durakların sigara içmek

cancoskn #1201918 
Sigara içmeyen biri olarak otobüs duraklarında insanların sigara içmesi beni aşırı rahatsız ediyor. Yasal olarak cezası olmasına rağmen kimse de takıyor gözükmüyor. Sizce bunu nereye şikayet edebiliriz ve bunun en aza inmesini sağlayabiliriz?
(1) 

Marmara Adası

cancoskn #1200248 
Sizce Marmara Adası kafa dinlemek için güzel bir yer midir? Yaz olduğu için çok kalabalık olur mu?
İstanbul'dan kafa dinlemek için buraya kaçmayı planlıyoruz da 1-2 günlüğüne.
(2) 

Ankara-İst. Yolunda Kahvaltı

cancoskn #1194309 
Selam arkadaşlar, yolculuk esnasında durabileceğimiz kaliteli, çok fahiş fiyatlı olmayan bir kahvaltıcı tavsiyeniz var mıdır?
(3) 

Döşemeye Etkiyen Hareketli Yüklerin Değişimi

cancoskn #1191913 
Selam, aklıma bir şey takıldı. Atıyorum bir bina tasarlıyoruz ve statiksel olarak bir marketin/bakkalın yükünü taşıyacak şekilde tasarlanan 1. kat, ileride spor salonu olarak veya o tarz döşemeye fazla yük binecek bir amaçla kullanılıyor. Bu durumda izin alındığını zannetmiyorum bir kurumdan. Bu halde yük değişiminin normalde market/bakkal olarak tasarlanan döşemeye negatif etkisi uzun vadede tehlikeye yol açmıyor mu? Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa ciddi ciddi bu durumda olan yerler riskli mi?
(4) 

Mouse Önerisi

cancoskn #1190614 
Selamlar,

İşim gereği bütün gün bilgisayar başındayım ve yoğun olarak Autocad kullanıyorum. Şu an kullandığım farenin yavaş olduğu düşünüyor ve özellikle yanlarında ekstra tuşları olan benim daha hızlı çizim yapmama yardımcı olacak bir fare arıyorum. Bu tarz bir fare önerisi olan var mıdır?
(3) 

YDS'den 90 Üstü Almak

cancoskn #1183991 
90 üstü alınca ne oluyor? Aldığımdan değil merakımdan soruyorum. Herkes puanından çok 90 üstü almaya önem veriyor gibi çünkü.
(6) 

Katlanabilir Bisiklet

cancoskn #1179278 
Katlanabilir bisikletler hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanan var mıdır? Sağlamlık açısından iyi midir?

Şu modelin 2. elini uygun fiyata buldum ama kararsız kaldım çok küçük gibi geldi.

www.hepsiburada.com
1

mobil görünümden çık