(1) 

crypto ödemesi için mininmum limit sorunu

sheeper #1570314 
bi site üzerinden crypto olarak para göndermek istiyorum ancak binance çok düşük miktarda ödeme yapamazsınız diyor, çok ufak miktarları da gönderebileceğim, para yüklerken fazla komisyon almayan uygulama/site var mıdır? çok anlamıyorum bu işlerden
(1) 

İngilizce Bölümleri Devam Zorunluluğu

sheeper #1564176 
Sınıf öğretmeniyken yıllar sonra heves edip ingilizce öğretmenliği için yksye girdim. Halihazırda çalıştığım için pek çok dersi kaçırıyorum. Öğretmenlik olsaydı aldığım derslerim bir kısmını da saydırabiliyordum. Olmazsa da İngiliz dili ve edebiyatı zorlar mı emin değilim. Burslu vakıf üniversitelerine puanım yetiyor gibi. Avrupa yakasında devam konusunda esneklik sağlayabilecek üniversiteler var mıdır merak ediyorum. Son bi alternatif olarak da hobi gibi Fransızca öğretmenliği mi okusam dedim, Fransızca öğrenmek amaçlı o da. Dil öğrenmeye karşı hevesim ve yatkınlığım var gibi.
(3) 

excel iki sütundaki metni karşılaştırıp ayırmak

sheeper #1485222 
Merhabalar, excelde yapamadığım bir şey var da yardım edebilirseniz sevinirim.

Gang Starr Take a Rest____________Take a Rest
GANGgajang 24 Hours A Night_______24 Hours A Night

A1 sütunundaki metnin sonunda B1'deki metin geçiyor. Ben bu B1 olan kısmı silip A1'deki olan kısmı C1'e aktarmak istiyorum. Yukarıdaki örnek için şöyle

__________A__________________________B____________________C
Gang Starr Take a Rest___________Take a Rest__________Gang Starr
GANGgajang 24 Hours A Night______24 Hours A Night_____GANGgajang
(5) 

avcılar vs beylikdüzü (ev alım, insan profili, yaşam vs)

sheeper #1436197 
öğretmen olarak avcılar gümüşpala'da bir okula atandım (ilk tercihlerim beylikdüzü idi). niyetim kira yerine birikimimi (bir miktar kredi de çekerek) değerlendirmek. kötü bir muhitten gelen biri olarak, sakin bir hayat, görece düzgün insanlarla muhattap olmak istiyorum. yürüyüş yapabileceğim, bisiklet kullanabileceğim, oturup kahvemi içebileceğim yerlerin olması tercih sebebi, çok büyük beklentim yok.

avcılar'daki mahalleyi ve çevresini bugün gezdim, göl kısmı çok hoşuma gitti (esenler'den sonra). denizköşk kısmı da mesafe olarak iyi ve güzel gibi henüz gezmesem de. orada ev için düşündüren deprem riski olması. beylikdüzü'nü seçersem de metrobüs ile vesait yapacağım, ona da çok gönlüm yok. yakın olan yakuplu kısmı, ancak orası da pek iyi durmuyo gibi.

yatırım, insanlar, boş vakit değerlendirme özelinde düşünürsek hangisi daha mantıklı veya farklı nelere dikkat edebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim. daha önce hiç ev alma deneyimim olmadı.
(5) 

fox haber'de çıkan termosla çay satan kişi

sheeper #1420288 
adı yusuf derin'miş, işsiz. iş bulma kurumu önünde çay satıyor, çok üzüldüm haline, kendisine ulaşabilecek bir yol var mıdır, ekran görüntüsü kaydedemedim, bilmiyorum bir şeyler yapılabilir mi.

biliyorum böyle binlerce insan var ama kötü hissettim kendimi.
(2) 

bugün ntvdeki teknoloji programında tanıtılan spor programını bilen?

sheeper #1413368 
Belki izleyen vardır içinde pek çok spor egzersizi olan beslenmeyle ilgili hesaplamalar da yapılan, hatta ağırsağlam furkan'ın da olduğu bi program tanıtılmıştı. belki izleyen veya programı bilen vardır.

programın ücretli ücretsiz kısımları varmış
(5) 

hangi elektrikli bisikleti alsam?

sheeper #1377259 
işe, spora gitmek için hem biraz da spor amaçlı elektrikli bisiklet almayı düşünüyorum. giriş sınıfı motor almak vardı aklımda ancak trafiğe hiç çıkmadım ve bulunduğum ilçedeki yoğunluktan rahat olmayacağını düşünüyorum.

kullanan bilen varsa aşağıdaki elektrikli bisikletlerden hangisini tavsiye edersiniz veya farklı fikriniz varsa belirtebilirsiniz.

www.hepsiburada.com

www.erdoganlarbisiklet.com
(8) 

5X5 Squatta 65kg'da fail oldum, yardım

sheeper #1376174 
(183cm 72kg)
yaklaşık 4 haftadır stronglifts 5x5 yapıyorum, ince bacaklarımdan dolayı zaten squatıma güvenmiyorum ama 65'e kadar formu pek bozmadan geldiğim halde bugün 2. sette 3. tekrarda kaldım. güçlenmek ve ağırlık artırmak için ne yapabilirim, aklıma gelen bazı şeyler:
- yapabildiğim ağırlıkla tekrar sayısını artırıp sonra ağırlık artırmak,
- izolasyon hareketleriyle güçlenmeye çalışmak (aslında yapıyorum leg press, extension ama çok işe yaramadı gibi)
- 65 kg'ı 5x5 olana kadar denemek (her seferinde hayal kırıklığı olur mu bilmem)
- uzun vadede kilo almak (vade uzun olunca yerimde saymak istemiyorum)
- 5x5'i bırakıp upper lower, ppl tarzı split programlara geçmek

aklıma da başka bir şey gelmiyor.

(bacak kalınlığım da 57cm üst noktada şimdi ölçtüm)
(7) 

spor yapan biri için multivitamin, d vitamini, omega 3 vb faydalı mıdır?

sheeper #1372380 
bu tip destekleyici ürünlerin performansı artırmaya, eksik kalan vitamin veya mineralleri tamamlamaya faydası olabilir mi, yoksa alınsa bile kilo verme döneminde mi alınsa daha mantıklı?

kendi adıma durumum şu şekilde,
* zayıf, kolay kilo alamayan, alsa da bir kısmı göbeğe giden. 2600 kalori civarı alıyorum son zamanlarda
* astım bronşit vb dolayı kışın veya soğuk havalarda çok kolay hasta olan
* sporda pek güçlü olmayan, kas ağrıları çeken
* pek fazla sebze yemeyen, bunun için bişeyler yapmam lazım. meyve severim ama.

bu sorunlardan bir kısmı için yardımcı olabilecek bir şeyler varsa memnun olurdum ne yalan söyliym.
(7) 

düzenli ağırlık çalışmamış güçsüz biri için nasıl bir program? (güç/hacim)

sheeper #1371425 
bir süredir düzensiz bir şekilde ağırlık çalışmış, bir kaç kez ara vermiş ve bir kaç program değiştirmiş biri olarak her insan güçlü olmak ister ancak bu sporu asıl yapma sebebim iyi bir fiziğe sahip olmak.

bir haftadır stronglifts 5x5'e başladım ve haliyle ağırlıklar çok düşük. şimdiden acaba isteğimin güç kazanmak mı güzel bir vücut yapmak mı olduğunu sorguluyorum (gönlüm iyi bir vücut sahibi olmaktan yana). skinnyfat yapıda biri olmama rağmen kalorilerimi ayarlayarak göbeği baya azalttım diyebilirim. sizce,

1. gücü boşver kas kazanmaya (hacimlenmeye) yönelik çalış derseniz nasıl bir program önerirsiniz?
2. önce bir güç kazan da kas yapmaya ondan sonra kasa bakarsın derseniz ne kadar süre 5x5 yapmalı?

güçsüzüm derken normal çalıştığım dönemde bench 65kgx8, squat 65kgx10, deadlift 75kgx8 gibi diyebilirim (bacaklar çok zayıf). 5x5 ile intermediate seviyelere kadar çıkabileceğimi sanmıyorum ama artar heralde yine de.

33yaş, 72kg, 183cm
(31) 

sinemaya gidiyor musunuz?

sheeper #1370662 
son yasayla birlikte kampanyaların pek çoğu (sinemia sinema kodları vs) kapandı veya iptal oldu. eskiden iyi kötü uygun fiyata filmlere giderken şimdi çok geliyor. arada bir iyi film gelince gidilir de siz sık sık gidebiliyor musunuz? veya bildiğiniz uyguna gelen kampanya, salonlar var mı?
(14) 

Couchsurfing gay host

sheeper #1365882 
Viyanada 2 gün için couch teklifi aldım, kabul ettim
Hostel rezervasyonunu iptal ettim hatta 300 TL falan karda olunca iyi geldi. Adamın profilini inceleyince gay olduğunu farkettim. Homofobik değişim ama hiç gay tanıdığım olmadı, profilini paylaşmam uygun olmaz sanırım ama straight olduğumu belli etmeli miyim, saçmasapan düşünmiym mi
Adam sadece erkeklere ev sahipliği yapmış ama yorumlar hep olumlu.

Derdimi şapıym ama sorunum bu :)
(1) 

Bu mırıldanma hangi şarkıydı

sheeper #1362878 
voicespice.com
Kayıt çok boktan farkındayım ama bilindik bi şarkı çıkar diye umdum.
(4) 

Green card onay kodunu unutanlar

sheeper #1355718 
napıyordu, bi bardak soğuk su mu içiyoruz? aldığım ekran görüntüsünü bulamıyorum ve unuttum kısmı da yine önceki ekrana döndürüyor maile bir şey gelmedi. çıkmamıştır ama hayal işte
(4) 

bu satıcının orijinal satıp satmadığını nasıl anlarım?

sheeper #1349322 
urun.gittigidiyor.com

piyasaya göre uygun fiyatı var, yorumlarda faturasıyla birlikte geldiği söyleniyor da, riske girmeye gerek yok mu dersiniz
(4) 

iphone'daki videonun bilgisayarda görünmemesi

sheeper #1327553 
bi iphone'la çekilmiş yaklaşık 1 saatlik görüntü var ve bunu pcye aktarmaya çalışıyorum. ancak flash bellek gibi karışık klasör isimlerinin göründüğü yerde bu dosya yok (aratınca da çıkmadı), itunesta da göremedim. bu dosyayı ne yapıp edeyim de bilgisayara kopyalayabileyim. (çok büyük olduğu için mail whatsapp olmuyor)
(5) 

Pegasus yurtdışından dönüş bileti

sheeper #1302010 
Bastırmaya gerek var mı pdf olarak kod şeklinde telefonda var, bi Ryanair kadar sıkıntı olmaz umarım.
(5) 

ryanair kabin bagajı durumu

sheeper #1297032 
haftaya başlıycak ufak avrupa turumda biletlerimi hep ryanair'dan aldım (en ucuzu oydu). kabin bagajı yönetmeliği değişmiş sanırım ve tam emin olamadım. yanımda sadece sırt çantam olucak ve ölçüleri 51x28x17 (ekteki çanta). Bu çantayla sorun yaşar mıyım ve sanırım bu ölçülerde çantayı kabine alamıyorum, bagaj kısmına teslim etmem gerekiyor diye anladım, açıklayabilecek olan varsa sevinirim.

www.ryanair.com
(2) 

Saç şekillendirmek için ne sürelim? +1 soru daha

sheeper #1296646 
Bu zamana kadar saçıma pek bişey sürmedim (arada bi köpük), erkek kişisi için saçı şekillendiricek parlak göstericek (parlak olması kötü değil di mi), fazla zarar vermeyecek ne sürebiliriz? Böyle fön çekeyim geriye yana bişeyler yapayım istiyorum.

ek soru: saçlar beyazlamaya başladı, erkeğin saç boyaması kötü mü durur, rengi saçmasapan bi hale gelir mi doğaldan uzaklaşıp merak içindeyim. saçım kahverengi(ydi).
(6) 

Yarım bıraktığım hangi dizilere devam edeyim?

sheeper #1296180 
Başlayıp da çeşitli sebeplerle devam edemediğim, ulan bitirse miydim dediğim aşağıdaki dizilerden hangilerini kesin izle, bitir şunu manyak mısın dersiniz?

Shameless
Better Call Saul
House
True Detective (2. Sezon)
Fargo (3. Sezon)
The Office
It's Always Sunny in Philadelphia
Attack on Titan
Dexter
The Punisher
Hannibal

Ne çok varmış yarıda bıraktığım :/
(6) 

schengen vizesiyle ilk giriş yapılacak ülke

sheeper #1293367 
merhaba, ilk kez kendi başıma evrak toplayarak yaptığım başvuruda polonya üzerinde en uzun süreli vizem olan 1 yıllık vizeyi alabildim.

sorum şu, ben bu vizeyle önce yunanistan'a girip 2-3 gün kaldıktan sonra (belki 1-2 ülkede daha kalarak) polonya'ya gidebilir miyim? Polonya'da zaten 10 gün kadar kalacağım, sorun yaşar mıyım emin olamadım. direkt polonya biletleri çok pahalı, hem bu sürede bir iki farklı yer daha görmek istiyorum.


edit: 350tl'ye atina uçak bileti ile 175tl'ye selanik otobüs bileti buldum, sorun yaşamayacağımı bilsem bunlardan birini almak istiyorum.
(1) 

skinny fat olmak kader mi, zayıf göbüşlüler nasıl beslensin/antreman yapsın

sheeper #1291200 
şu an bile göbeğimi lömbür lömbür tutarken bu soruyu soruyorum. işlenmiş pek çok şeyi tüketmiyorum, ekmek hamur işi yemiyorum, karbonhidratı günlük 100g'ın altında alıyorum, sadece antreman günlerimde +100g kadar spor öncesi alıyorum. yeterince protein yağ aldığımı düşünüyorum. Alkol neredeyse yok gibi hayatımda. Antreman günlerimde 3000 kalori kadar, off günlerimde 2200 kalori kadar alıyorum, kas kütlem arttıysa da göbekteki yağlanma gitmedi. Antremanımı splitten biraz daha full body tarzına çevirdim. spor sonrası 10-15dk hiit yapmaya başladım. göbek olayı genetik deyip düşünmemek mi gerekiyor acaba?

bu işin bir reçetesi varsa öğrenebilir miyim? yoksa kan testi mi yaptırmalıyım? xiaomi'nin smart scales tartısını almıştım, yağ oranım %20 görünüyor, viseral yağınız yüksek diyor, endişe etmem gereken kısım budur belki de.
(2) 

fransızca dilbilgisi kitabı

sheeper #1291010 
şöyle inci kut'un yoğun metotla ispanyolca kitabı gibi bir iyi bir kitap var mı fransızca için? hem dilbilgisi konuları, hem de aralarda vocabulary üzerine de eğilen bi kitap istiyorum.

gerçi kelimelerin telaffuzu için de bi çözüm olsa keşke, sürekli telden aratıp telaffuz dinlemek uğraştırıcı oluyor.

uygulamalar üzerinden şu an öğreniyorum, varsa tavsiyelere açığım.
(1) 

kas inşa etmek için hangi program (angelus da buraları görürse iyi olur)

sheeper #1289034 
2 aydır spor salonuna gidiyorum ve aşağıdaki programı yapıyorum.

www.muscleandstrength.com

ağırlıkları artırmaya çalışıyorum ancak yeni veya güçsüz olduğumdan zorlanıyorum, geçen gün 5 set deadlift yapmaya çalışırken birisi çok fazla bunlar 1-2 set yapsan yeter deyince yanlış program yaptığımı düşünmeye başladım geç de olsa (ki advanced diyor).

asıl amacı vücudu şekillendirmek (şişmek mi denir) olan düzenli şekilde ağırlık arttırabileceğim bir program önerisi verebilirseniz sevinirim (stronglifts5x5 de güç ağırlıklı olduğu için sıcak bakamıyorum). belki de bir süre onu yapmalıyım, kafam karışık.

not: 183cm/76kg
kaldırdığım ağırlıkları yazmasam daha iyi ama diym: 50kg bench, 45kg squat, 70kg deadlift. nasıl artırabilirimi de sormuş olayım taktik verebilecek olan varsa.
(3) 

xiaomi redmi note 5 pro VS xiaomi mi mix 2

sheeper #1285994 
xiaomi redmi note 5 pro - 1400tl
xiaomi mi mix 2 - 1850tl

hangisini satın alayım, herhangi birini kullanıp fikir vermek isteyen olursa da sevinirim.
redmi note 4 kullanıyorum, kamera malesef tatmin etmiyor.

(not: her ikisinin de 6gb ram 64gb versiyonu)
(1) 

beslenme düzeni/makro oranı nasıl

sheeper #1285940 
Merhaba uzun süredir göbek sorunu nedeniyle diyetimi gözden geçirmeye karar verdim. Haftada 3-4 gün spor yapıyorum, ağırlık ancan çok yoğun sayılmaz. kalan günlerde şınav barfiks yapıyorum.

81kg iken ekteki şekilde beslenerek şu an 75 kiloya kadar düştüm ancak hafif de olsa göbek devam ediyor. Sizce göbek eriyene kadar devam etmeli miyim? yediklerim yaklaşık bu şekilde, yemekler değişiyo tabi, kalori olarak göz önüne alın siz. kardiyo yap yapma, şunu kes şunu ekle diyebilirsiniz. uzun süredir ekmek hamur işi, şeker tüketmiyorum (çok nadir diyelim). karbonhidratı 100gr'ın altına düşürdüm, ölmem sanırım:)

(not: erkek, 183cm, 75kg şu an)

net görünmüyor sanki:
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
(1) 

gece 1'de beşiktaş'tan üsküdar'a ulaşım

sheeper #1285388 
var mıdır toplu taşıma, deniz yolu veya dolmuş falan o saatlerde
(3) 

Polonya vizesinde kız arkadaş davetiyesi

sheeper #1280162 
Polonya vizesi başvurusunda ordaki polonyalı kız arkadaşım davet mektubu gönderse (benim yanıma gelecek benimle kalacak diye) uzun süreli vize alma ihtimali artar mı, yoksa bu geri dönmeyebilir diye daha zor mu olur?
(4) 

schengen vizesine nerden başvuruyorsunuz?

sheeper #1279879 
merhaba, schengen vizesi için aracı hangi firmayı kullanıyorsunuz veya direkt kendiniz mi dolduruyorsunuz? ben daha önce 3 kez aracı firmayla başvurdum, başvuru ücreti için 300tl ekstra istediler vize ücretinin yanında. bildiğiniz iyi uygun bir firma var mıdır? yoksa aracıya gerek yok kendin halledersin denicek kadar kolay mı?
(4) 

macbook ekranı bir acayip oldu

sheeper #1266921 
2014-2015 (tam hatırlamıyorum) MacBook Pro bilgisayarın ekranı (cam kısmı yani) kapalıyken solgun garip bir hal aldı zamanla, ışık aldığında açıkken dahi belirgin hale geliyor, garantisi bitti ama acaba bunun için bir değişim vs mümkün olur mu?

silinse çıkıcakmış gibi dışarıdan bakınca ama değil

şurdaki gibi: www.iclarified.com
(5) 

Sporcular! Şu basit barbell & squat rack alınır mı?

sheeper #1260817 
www.amazon.deänder/dp/B00FYOC6ZE/ref=sr_1_25?s=sports&ie=UTF8&qid=1518213191&sr=1-25&keywords=rack&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A2019341031

link cortluyor, şu goo.gl

basit bir şey gibi ama 340tl'ye gelicek yaklaşık. Evde kullanmak için böyle bir şeye ihtiyacım var, TR'de bulamadım. bu fiyat çok git bi yerde yaptır mı dersiniz yoksa alınır mı? pek ağır çalışmıyorum ama illa gerekecek böyle birşey.
(9) 

internetteki arif v 216 övgüsü

sheeper #1255955 
Film çıkalı uzun zaman oldu ancak yoğun dönemde gitmek istemediğimden filmi bugün izleyebildim. film üzerine emek verilmiş olsa da büyük oranda bir nostalji güzellemesi ve göndermelerden oluşan, pek de güldürmeyen bir filmdi. ancak youtube incelemeleri (geekyapar, hasan yalçın, filme gitmeden önce) gibi kanallar ve bir çok site film için hunharca övgüler düzmüşler. bunun sebebi nedir, sizce de film bu kadar iyi miydi? hayır Cem Yılmaz'ın da filmlerini (ali baba hariç) beğenirim genelde.

not: filmi anlamamışsın, gidin Cumali ceber izleyinciler yazmasın lütfen. göndermeler filmi iyi yapmaya yetmiyor maalesef.
(7) 

DVDScr izliyor musunuz?

sheeper #1253041 
Malum Oscar dönemi yaklaşıyor, şöyle bi torrente baktım da hemen her adayın Dvdscr olarak filmi bulunuyor. Normalde filmleri sinemada izlemeyi tercih ederim, evde de brrip hd filmleri izliyorum. Oscar altın küre filmlerinin çoğu (bir kısmı en azından) çok geç vizyona girecek. Çok uzattım, siz bu şekilde indirip izler misiniz, sabaha mı bırakırsınız? (vizyona girince mi yani)
(2) 

airbnb ev sahibinin rezervasyon iptali

sheeper #1250815 
yurtdışından yarın gelecek arkadaşım 2-3 hafta öncesinden airbnb üzerinden rezervasyon yaptırdı. bugünse ev sahibi uzun süreli kalacak başka müşteri bulduğunu o yüzden evi veremeyeceğini söyleyen mesaj atmış, rezervasyonu ya siz iptal edin ya da ben edeceğim demiş.

böyle bir şey olabilir mi konaklamaya 24 saatten az kala kafasına göre iptal gibi, biz etmeye kalksak bir sürü masraf kesilir. şikayette söylenebilecek bir şey var mı, bu saatten sonra seçtiği yer mümkün değildir herhalde.
(6) 

kanada transit vize reddi

sheeper #1244015 
meksikaya kanada üzerinden gitme hayalim kanadanın vizeyi reddetmesi sebebiyle yalan olucak gibi. online olarak tekrar başvurabiliyorum sanırım. resme göre ikna etmek için ne yapabilirim. banka hesabımı eklememiştim belki onun faydası olur, ancak seyahat geçmişiyle ilgili ne yapılabilir, gittiğim her yerden döndüm daha ne yapayım.

teşekkürler.
(2) 

Bir cümle çeviri

sheeper #1242578 
"X kurumumuzda kadrolu öğretmen olarak çalışmaktadır ve XX-YY tarihleri arasında yurtdışına çıkmasında sakınca bulunmamaktadır. "

Vize başvurusuna eklemek için ingilizceye çevirebilecek varsa sevinirim.
(1) 

Kanada Transit Vizesi

sheeper #1241252 
Daha önce başvuru yapan var mı? Kendim yapmayı düşünüyorum online olarak ancak emin olamadığım kısımlar var.

Mesela askerlik kısmını doldurmaya gerek var mı?
(2) 

ABD aktarmalı meksika uçuşunda sorun çıkar mı?

sheeper #1234244 
Merhaba, gidişte paris üzerinden dönüşte de atlanta aktarmalı cancun bileti almak istiyorum ama abd'den geçişte sorun çıkar mı emin olamadım. paris'ten geçişte sorun çıkmadığını yazanlar olmuş o yüzden, atlanta için soruyorum
(1) 

Evde sinema için ses sistemi

sheeper #1230201 
Projeksiyonumu aldım şimdilik gayet memnunum. Bunun yanına film keyfi için Logitech z506 veya bütçeyi aşıp z906 gibi bi sistem mi alsam yoksa soundbar tarzı bir hoparlör mü alayım. Oda pek büyük değil, sesi de öyle çok fazla açamam gibi. Nasıl bir şey almalıyım sizce veya siz olsanız ne alırdınız?
(5) 

hangi projeksiyon cihazı mantıklı?

sheeper #1224787 
merhaba projeksiyon araştırmalarım sonucunda dün amazon.de üzerinden optoma'nın aşağıdaki modelini sipariş verdim (tl olarak 1950tl gibi bir fiyata gelecek, türkiye'de 3300tl gibi bir fiyatta)

www.amazon.com

ürün henüz gönderilmedi iptal etme şansım var, yurtdışından onu almaktansa tr'den şunu alsam garanti, özellikler açısından daha mantıklı mı olur yoksa boşver optoma daha iyidir mi dersiniz?

urun.n11.com

edit:
bi karşılaştırma sitesinde şöyle görünüyor ikisi, pek bi fark yok gibi ama
www.projectorcentral.com
(3) 

kilo alırken göbeği eritmek mümkün mü?

sheeper #1222910 
yoksa boş küme mi?

skinny fat için böyle bir çözüm uygulanabilir mi emin olamıyorum. haftada 3 gün ağırlık 3 gün de hafif kardiyo yapmaya başladım, ama kilo alacak şekilde beslenirsem (ki şu an öyle) göbeğin gitmesi, verecek şekilde beslenirsem de hacim kazanma sıkıntısı olacak. yoksa klasik bodybuilding çalışanların yaptığı bulk / definasyon sürecine mi girmek gerekir?
(3) 

Vücut Geliştirme için Squat, Deadlift içermeyen spor programı

sheeper #1210675 
stronglift 5x5'e başlamıştım ama bu hareketler hem gözümü korkutuyor, hem de yeni başlayan biri olduğum için yanlış öğrenirsem sakatlık riskinden çekiniyorum (ayrıca gittim yer ufak bir salon, power rack, squat rack mevcut değil).
bu hareketlerin yerine alternatif hareketler içeren (makine, dambıl veya barbell) iyi olduğu tecrübe edilmiş bir program var mı? haftada 3-4 gün olan, üst vücut ağırlıklı olması tercihim. bodybuilding.com veya muscleandstrength.com gibi sitelerde pek çok program var ama en verimli hangisi olur emin olamıyorum.
(1) 

128gb'lık flash bellek sal okunur oldu

sheeper #1192331 
merhaba, macos'ta flasha dosya atarken çok yavaş olduğu için iptal ettim ama işlem yarıda kaldığı gibi bellek (sandisk fit 128gb) salt okunur moda dönüştü, ne macteki disk utility ile format first aid yapılabiliyor, ne de windows üzerinden formatlayabiliyorum. benzer bi durumu yaşayan veya önerisi olan var mıdır? bellek cd'ye döndü :/ google'ın altını üstüne getirdim ama bi de burda deniym dedim şansımı
(4) 

polonya'da hangi şehir?

sheeper #1190102 
yazın ufak bi avrupa turu düşünüyorum da, stockholm'den geçebileceğim varşova dışında daha uygun bilet fiyatlı gdansk, wroclaw, poznan ve lublin seçenekleri var. polonya'yı gerçekten gördüm demek için hangisine gitmek daha çok değer merak ediyorum gidenler varsa, yoksa klasik olarak varşova'yı seçeceğim.
(2) 

fransa vizesi

sheeper #1184829 
yakın zamanda alan var mı, bu yaz paris'ten başlayan ufak bi avrupa turu yapmak istiyorum da son dönemlerde vize vermede sorun çıkarıyor mu, uzun süreli vize veriyorlar mı merak ettim. 3 defa vize aldım ve memurum.
(3) 

youtube'daki derin dekolteli kızın söylediği akustik parça

sheeper #1181572 
bi ara sağda önerilenlerde çıkıp duruyordu da bi türlü dinleyememiştim şimdi de aklıma geldi ara tara bulamıyorum. yabancı biri söylüyordu sanırım bizim akustikhane sofar tarzı bi video olabilir, küçük resim aklımda ama kelime yok şarkıyla ilgili, bi bulduruverin be.

önizleme resminde siyah bir elbise giyiyor derin bir göğüs/bacak dekoltesi var ve yüksek bi taburede oturuyor (sanırım)
(2) 

eski fotoğrafı tamir etme

sheeper #1174464 
annemin eski bir fotoğrafı var, kat yeri oluşmuş, çizikleri olan. bunu uygun fiyata düzelttirmek istiyorum, internette çok uçuk fiyatlar gördüm, nereden yardım alabilirim?
(4) 

okulda hayvanları koruma projesiyle ilgili öneri, yardım

sheeper #1154954 
merhaba, esenler'deki okulumuzda hayvanları korumayla ilgili bi proje yürütmeyi düşünüyoruz, esenler eğitim olarak zaten istanbul'un en kötü yerlerinden, hayvanlara gösterilen özen de yerlerde. bu kapsamda kedi evleri, hayvan sevgisi ve korunması ile ilgili broşürler hazırlamayı, barınak ziyaretleri (veya sahiplendirmeyi), kampanyalar düzenlemeyi düşünüyoruz. sizin bu konuyla ilgili önerileriniz nelerdir, şunu şurdan uyguna alabilirsiniz, şöyle de yapabilirsiniz gibi. teşekkürler.
(1) 

vpn ile başka başka nerelere girilebilir?

sheeper #1153277 
şimdi netflix us içeriğinden faydalanmak için purevpn üyeliği aldım, iyi güzel çalışıyor da başka ne tür faydalanabilirim bunun nimetlerinden sansüre yakalanmamak dışında, +18 içerik hariç soruyorum, şu kanalları veya bizde engelli şu içerikleri izleyebilirsin dediğiniz şeyler var mıdır?
(1) 

rio'ya fas aktarmalı uçuşta beklemek yerine şehir gezilebilir mi?

sheeper #1152920 
soru yukarıda ama aşağıda da görüleceği üzere uzun bekleme süreleri mevcut, bu sürede ülkeyi olmasa da havaalanının bulunduğu şehri gezmek mümkün mü? ekstra işlem yapmaya gerek var mı, belki tecrübe eden olmuştur. Bir de bileti henüz almadım bu uçuş süreli bir yolculuk illallah ettirir mi, ne dersiniz?

i.imgur.com
123  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık