Iphone 15 128 GB (Bilkom Faturalı,Kapalı kutu TR cihazı)

zencipanda #1583087 
Merhaba,


Çalıştığım şirkette yan haklarım karşılığı aldığım Bilkom'dan Kapalı kutu sıfır İphone 15 128 Gb Midnight Black cihazı satıyorum.


Faturalı ve kapalı kutudur., garantisi vardır. Sadece elden satış vardır. İstanbul/Beşiktaş


MTP03TU/AIPHONE 15 BLACK 128GB-TUR




Ayrıca


Apple distribütörü gürgençlerden alınmış faturalı apple şarj aleti de almıştım.

719 tlye alınmıştır kapalı kutu.

İkisi beraber satılıktır.

Fiyat:48700 tl

www.sahibinden.com
(4) 

Steamde adını unuttuğum oyun

zencipanda #1414632 
steamde bir oyun vardı böyle evdeyken 3-5 kişi televizyona yansıtıp oyunun bize verdiği talimatlara göre oyunlar oynuyorduk evin içinde. bilgisayar sadece oyun kurucu oluyordu yani. gerisini biz evde kendi kendimize eski usul vampir köylü gibi canlı oynuyorduk. hatırlayan var mı acaba?
(4) 

Bu içki hala içilir mi?

zencipanda #1414127 
Ne zaman geldiğini hatırlamiyorum ama 8 yıldan çok olmamıştır. Yurtdışından yaban mersini likörü getirtmiştim içinde yaban mersini taneleri de var alkolü %20. Bunu içsem ne olur ki? Bir de üstünde sayılar olan bir etiket var ama ne olduğunu anlamadım :))


hizliresim.com

hizliresim.com
(10) 

Kartımdan bütün paramı çekmişler

zencipanda #1332235 
Bankamatiğe para çekmeye gittiğimde hesabimda para kalmadığını gördüm. Mobil uygulamadan baktığımda tanımadığım bir pos cihazından tüm paramın çekildiğini fark ettim. Bankayı aradım yeni kart göndereceğiz, kartınızdan şifre kullanılarak harcnmış paranız dediler. Paranız için savcılığa suç duyurusunda bulunun dediler. Başına böyle bir olay gelenler varsa, bu işin sonunda parayı alabilecek miyim? Alacaksam ne kadar sürüyor bu süreç? Teşekkür ederim
(1) 

Yaz Dönemi Kiralık Oda Arıyorum(Izmir)

zencipanda #1285735 
Merhaba, temmuz-ağustos aylarında ege üniversitesinde yaz okulu yapacağımdan dolayi kalacak yere ihtiyacım var. Üniversite yakınlarında veya ulaşımı kolay olan uygun fiyatlı bir yer arıyorum
(5) 

ekşisözlük hesabı çaylaklık süreci

zencipanda #1234144 
2014 yılında hesap oluşturmuştum ve 10 entry girmiştim. sonra bir süre bakıp yazar olmayınca sıkılıp kenara attım sanırsam. bugün şifremi yenileyip tekrar girdim ve hesap deaktive edilmiş sanırsam(entrylerim hala duruyor). çaylaklık sırasına tekrar girdim mi yoksa komple gitti mi hesap?
(2) 

Çeviri yardımı

zencipanda #1142317 
Burial of atala tablosunda duvarda yazan metinin ingilizcesini buldum. Incilden bir kesitmiş ama türkçeye çeviremedim. Yardım eder misiniz?

"When it is yet in flower, and is not plucked with the hand, it withereth before all herbs."
(2) 

monako prensesi grace altyazı senkron sorunu

zencipanda #881806 
annem bir süredir bul şu filmi diye ısrar ediyordu. en sonunda buldum yify versiyonunu ama uyumlu altyazı bulamadım. mevcut 1 tane altyazı var onu senkronlamayı denedim ama ayarı bir türlü tutturamadım. bu işlerden anlayan varsa yardım ederse çok sevinirim
(2) 

shuwa saka

zencipanda #827305 
bu içeceğin ne olduğunu bilenler aydınlatırsa sevinirim. internette herhangi bir bilgi bulamadım.
(2) 

çok hesaplı blog tarzı site

zencipanda #789020 
3-5 arkadaş birleşip yazdıklarımızı paylaşmak istiyoruz. çok yazarlı blog tarzı siteler var mı bildiğini?

ücretsiz olması en büyük önceliğimiz
(1) 

karagarga davetiye

zencipanda #778251 
davetiye verebilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)
(3) 

fanzin

zencipanda #777587 
fanzin olayını yeni öğrendim ve çok beğendim ama ben adanada yaşıyorum. fanzin çıkartan arkadaşlar pdf dosyalarını atarsa sevinirim.

edit: adanada fanzin yok arkadaşlar.
(1) 

edebiyat dergileri

zencipanda #775096 
genç şair ve yazarların yazı veya şiirlerini gönderip yayımlatabilecekleri dergiler var mıdır? illa ki vardır ama ben bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
(1) 

fisherman's friend

zencipanda #766131 
bu şekerler nereden alınabilir?
(2) 

nepal

zencipanda #762026 
iz tv belgesellerinin de etkisiyle kafamda katmanduya gitmek gibi bir hayal oluştu. uçak biletleri 1600 tl civarı ve çok pahalı oluyor. kılavuzlara göre ülke içi konaklama 3-4 dolar falanmış yiyecekte bayağı ucuzmuş. ülkeye girişin de ucuz yolu bulunursa sanki yapılabilir gibi. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
(8) 

320 kbps müzik indirmek

zencipanda #761886 
youtubeden indirdiğim müziklerin çok geç de olsa 128 kpbs olduğunu farkettin. youtubeden nasıl 320 kbps indirebilirim? youtube olmazsa geniş arşivi olan başka bir site de olur.
(7) 

beğendiğiniz türküler

zencipanda #756450 
türkü arşivimi genişletme çalışmalarına başladım. beğendiniz türküleri yazarsanız sevinirim.
(3) 

FLAC,ALAC ve Hoparlör

zencipanda #755708 
flac dosylarını alac a çevirerek ipoda atacağım ve sonra linkteki docking sisteminde dinleyeceğim. flac-alac kalitesi sistemde kendini belli eder mi? mp3 ile arasındaki farkı anlamayacaksam boşuna bir ton flac albüm indirmeyeyim.

www.amazon.com
(1) 

what.cd

zencipanda #755598 
nasıl üye olunur nasıl girilir bilen var mı?
(6) 

ipod classic-flac

zencipanda #753767 
ipod classicte flac dinlenebiliyor mu? denedim olmadı belki bir yolu vardır. daha önce dinledim gibi hatırlıyorum ama tam emin değilim. flac dinlemeyi başaramazsam apple lossless formatı varmış türevi olarak. arasında kalite farkı var mıdır?
(2) 

kargo

zencipanda #753760 
ctesi adanaya ulaşan kargo hala elime geçmedi. internette şubede bekletiliyor zaman yetmedi yazıyor. bugün yarım gün mü çalışıyorlar anlayamadım.
(5) 

linux

zencipanda #753191 
merhaba, şuan ubuntu kullanıyorum ama yakında silip yeni bir os yüklemeyi düşünüyorum. önerileriniz nelerdir? fazla teknik bilgim yok terminalde zayıfım ona göre tavsiye verin lütfen.sırf bu yüzden arch kurmaktan vazgeçtim.
(4) 

internet çok yavaş

zencipanda #753053 
herkeste durum aynı mı?
(1) 

Kargo

zencipanda #752745 
perşembe akşamı hepsiburada.com dan sipariş verdim. cuma sabahı yurtiçi kargoya verilmiş. istanbuldan adanaya geliyor. tahmini ne zaman elimde olur. ctesi-pazar-ptesi yolda olup olmayacağından emin değilim
(2) 

ipod classic

zencipanda #752085 
ipod classic aldım 2. el format atmak istiyorum ama beceremedim bilen birisi anlatırsa çok sevinirim
(5) 

pedroni ve lagavulin 16 years old

zencipanda #736521 
ilk olarak pedroni isimli cigarillo ne kadar ve nerelerde bulunur? adanada nereden temin edebilirim?

lagavulin 16 years old a burada bir tekel bayi 280 tl fiyat etiketi koymuş. bana aşırı fiyat gibi geldi standart fiyatı nedir?
(1) 

cigarillo

zencipanda #701964 
aşağı yukarı parmak kalınlığında ve uzunluğunda puromsu sanırım cigarillo deniyor bir tür görmüştüm ve denemiştim. adını unuttum. kartondan bir kutusu vardı ve kutunun rengi yeşildi. ürün ise bildiğimiz puronun küçüğüydü filtre falan yoktu. adını bilen ya da tahmini olanlar yardımcı olursa sevinirim. paket sanırım 5liydi.
(1) 

İstiklal caddesi sokak grubunun adı aranıyor.

zencipanda #632743 
genelde galatasaray lisesinin önünde çaldıkları bilgisine ulaşabildim. resimdeki grubun ismini bilenlerin yazması rica olunur.
(9) 

filmlerin adını unuttum

zencipanda #457966 
arılar çok eskiden izlediğim 3 filmin aklımda bazı sahneleri var ama filmlerin adını unuttum. yardımcı olursanız sevinirim.



film 1 ;



bir adam var mesleğini unuttum ama devlet bürosu gibi bişeydi. sanırım polisti. işte bunun ailesiyle küçük bir evi var. sonra bunun patronu evi bastırıyor. adamı çöl gibi amerikanın ıssız arazilerine bırakıyorlar.sonra bu patron bunun karısıyla evleniyor. sonra adam çölden kurtuluyor karısının yanına gidiyor karısı bunu tanımıyor falan.


film 2;


bir albay vardı. çölde dolaşıyordu sonra çölün ortasında büyük bir bina görüyordu. aklımdakiler bu kadar.


film 3;

çocukların yatağının altından yaratıkların yaşadığı bir yeraltı dünyasına açılan kapı gibi bişey vardı.




not: 3'üde yabancı film olmakla beraber animasyon değildir. filmleri eskiden izlediğim için filmler hakkında çok fazla ayrıntı kalmamış aklımda. ayrıca filmlerim yapım tarihi en fazla 2003 olabilir. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1

mobil görünümden çık