(3) 

Findeks kredi notumu en hızlı nasıl yükseltirim?

Ranchoddas #1585241 
selamlar findeks notum 1300 ama ben bunu 1500 ün üstüne çekmek istiyorum. 1 tane kredi kartı kullanıyorum. onun biraz borcu var. bu notu nasıl yükseltebilirim?
(7) 

Oto Tamircilerine güveniyor musunuz? Neden?

Ranchoddas #1584666 
Oto Tamircilerine güveniyor musunuz? Bir araç tamircisi seçerken nelere bakıyorsunuz nasıl buluyorsunuz? Güvenmiyorsanız neden güvenmiyorsunuz? Bu konuda benimle tüm bildiklerinizi paylaşırasnız çok sevinirim. Bir proje üzerinde çalışmak istiyorum ve detaylı bir araştırmaya başlamak istiyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
(6) 

Ebeveyn için 10 Bin TL Altı Telefon Önerisi

Ranchoddas #1583959 
selam herkse, babam telefonundan şikayetçi. Yenisini almayı planlıyorum ama şu ara biraz sıkışığım. 10k TL altı önerebileceğiniz hiç telefon var mı yoksa gerekirse bekle mi dersiniz?
(1) 

Green Card Başvurum onaylandı, şimdi ne yapmalıyım bilen var mı?

Ranchoddas #1581730 
merhabalar, green card lottery'ye başvurmuştum. bana çıktı, ama bu noktada napmam gerektiğini tam bilmiyorum yanlış veya eksik bi şey yapmaktan korkuyorum. bilen varsa prosedürleri vb. iletişime geçebilirsek çok iyi olur.

Alınık Stephan Bodzin bileti

Ranchoddas #1580263 
13 nisan'daki eventi için 2 kişilik bilet arıyorum early bird alamadım çok pahalanmış. satmak isteyenler yeşillendirebilir
(1) 

Dermaroller nasıl temizlenir?

Ranchoddas #1578384 
saçım için dermaroller kullanıyorum ama nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum. siz nasıl temizliyorsunuz?
(4) 

Date ile gitmelik rakı mekanı önerisi

Ranchoddas #1572177 
merhaba herkese,

akşam flört ettiğim bi kızla rakı içmek istiyoruz. ben bikaç mekan biliyorum ama sizin de önerinizi almak istedim.

denizi görmesi bence artı, ama görmese de olur. aşırı salaş veya aşırı luxury görünen yerleri pek tercih etmemekten yanayım.

önerileriniz varsa alırım

lokasyon: istanbul (merkezi yerlerin hepsi okey bence)
(3) 

Önereceğiniz bildiğiniz onkoloji uzmanı var mıdır?

Ranchoddas #1571522 
Babaanneme yakın zamanda cilt kanseri teşhisi konudu ve güvenilir iyi bir onkolog arıyoruz. bu konuda bilginiz veya tecrübeniz, önerebileceğiniz biri varsa yazabilirseniz çok makbule geçer.
(4) 

Bluetooth kulaklık öneriniz var mıdır?

Ranchoddas #1571217 
200-300 EURO bir bütçem var. Düzgün, kaliteli kulaklık önerisi arıyorum.
Varsa önerileriniz açığım efenim.
(5) 

Bluetooth kulaklık önerisi

Ranchoddas #1570998 
1200-2000 TL'lik bir bütçem var. Jabra Elite 4 kullanıyordum genel olarak memnundum. Daha iyi bir öneriniz yoksa yine gidip aynısından alıcam çünkü kaybettim :(
(8) 

Date ile evde yapmalık yemek önerileriniz var mı?

Ranchoddas #1570100 
Date ile evde yapmalık yemek önerileriniz var mı? Akşam yemeği

late edit:(lazanya yaptık geçen hafta)
(4) 

Beşiktaş'ta date için cafe önerisi

Ranchoddas #1567998 
merhaba bir kız arkadaşımla buluşacağım instagramda tanıştık ve bi kahve içelim dedik, beşiktaşta önerebileceğiniz güzel bir cafe var mı bunun için
(5) 

Kendime bir parfüm seçmek istiyorum önerileriniz var mı? (Erkek)

Ranchoddas #1566025 
merhaba, kendime parfüm seçmek istiyorum. açıkçası önerileri kadınlardan almayı tercih ederim ama erkeklerin de önerileri önemli.

burada kritik olan bir şey gerçekten kalıcılık. bazı aldığım parfümler 2 saat sonra yok oluyor anlamadım. biraz maskulen bir parfüm olmasını istiyorum ama çok da ağır olmasın. koku ve aromayla ilgili henüz düşündüğüm bir şey yok. kış yaz ayrımı da henüz yapma ihtiyacı duymadım
(6) 

Burun kıllarımı nasıl almalıyım?

Ranchoddas #1565743 
Burun kıllarımı nasıl almalıyım? sanırım cımbızla almak iyi bi fikir değil enfeksiyon riski var. önerileriniz neler nasıl yapılıyor bu iş daha önce yapmadım
(5) 

Fitness'a başlamak istiyorum, gym seçerken nelere dikkat etmeliyim?

Ranchoddas #1564341 
Fitness'a başlamak istiyorum, gym seçerken nelere dikkat etmeliyim? merhaba, biaz zayıf yapılıyım ve fitness centera yazılmak istiyorum. Acıbadem bölgesinde yaşıyorum. Fitness center öneriniz varsa veya nelere dikkat etmem gerektiği konusunda önerileriniz varsa duymak isterim. Macfit var mesela buralarda galiba, kötü bi yer mi?

Bugün için satılık veya verilik Soundscape bileti olan var mı?

Ranchoddas #1564015 
merhaba bugün soundscape e gitmeyecek olan, biletini vermek isteyen veya ucuzdan satmak isteyen var mıdır?

Gezgin Salon Festivale gitmeyip bugün için biletini vermek isteyen var mıdı

Ranchoddas #1563426 
Gezgin Salon Festivale gitmeyip bugün için biletini vermek isteyen var mıdı
(9) 

Kiralık evlerin gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ranchoddas #1562880 
merhaba herkese,

birkaç haftadır kiralık eve çıkmaya çalışıyorum ama kesinlikle ev yok. nezih bir yerde tepeme yıkılmayacak evler arıyorum haziranın ortasından beri. ev fiyatları 1 ayda 2 katına çıktı. benim maaşımsa çok çok az arttı. sizce bunun sonu ne olacak? %25 olayının kalkmasını mı bekleyeyim bir sene? aynı apartmanda 4-5k'ya oturan insanlar varken bana 23k'ya muadil daire verilmiyor. gerçekten şaşkınlık içerisindeyim. 1 ay falan beklesem düzelir mi bu saçmalık? dün emlakçıyla konuştum 27k'lık evi gezmeye gidiyordum belki pazarlık yaparım diye. ben gidene kadar tutulmuş yepyeni ilan. insanlar kaç para kazanıyor olabilir? geleceğe dair bir analizi veya bilgisi olan var mı bu kiralar konusunda?

Güzel virgin kokteyl yapan mekan önerileri

Ranchoddas #1562094 
Güzel virgin kokteyl yapan mekan önerileri arıyorum bu akşam bir arkadaşımla gideceğiz kendisi antibiyotik kullanıyor, ben kulllanmmıyorum btw hem alkollü hem alkolsüz kokteyl satıyor olması artı. Önerilerinizi bekliyorum

0 Rh Pozitif Kan ihtiyacı (23 Mayıs günü)

Ranchoddas #1557326 
Merhabalar herkese,

dayım by-pass ameliyatı olacağı için 23 Mayıs günü doktor tarafından gerek görüldüğü takdirde 0 rh pozitif kan verilmesi gerekebilirmiş. Ne benim ne de yakınlarımın kan grubu 0 rh pozitif değil, eğer 23 Mayıs günü uygun olan kan grubu 0 rh pozitif arkadaşlar bana ulaşırsa veya tanıdıklarına duyurursa çok çok sevinirim.
Bana bu numaradan ulaşabilirsiniz; 0534 392 3754

Sağlıkla kalın,
(5) 

Temizlik seti öneriniz var mı? (vileda, parex, etc.)

Ranchoddas #1556747 
merhabalar, eve bi vileda almak istiyorum. ama bunu tableti var püsküllüsü var döneni var püskürtmelisi var hepsinde de iyi yorumlar ve kötü yorumlar var. Siz ne kullanıyorsunuz ve hangi temizlik setini önerirsiniz?
(6) 

Annem (53) için kolajen önerisi arıyorum hangisi güvenilir bilemedim

Ranchoddas #1553620 
möerhabalar, annem kollajen kullanmak istiyor ama ben hangi kolajen güvenilir hangisi güvenilmez bilemedim. marka önerilerine açığım. kapsüülü daha az öneriyorlar galiba ama sanırım kullanması daha kolay. iki tür önerilere de açığım. önceliğim güvenilir olması. şimdiden çok teşekkürler.
(3) 

Deprem alarmı veren telefon uygulamaları

Ranchoddas #1549887 
selamlar,

ben android telefonların kısa da olsa bir süre önceden deprem alarmı verebildiklerini duydum bu doğru mu? doğru değilse de bunu yapan uygulamalar var mı hiç şahit oldunuz mu? ben iphone kullanıyorum. iphone için de böyle şeyler var mı?
(6) 

Datada ne aradığını bilmeden pattern veya korelasyon bulmak?

Ranchoddas #1549530 
Benim elimde belki de onlarca kolondan oluşan bir tablo var. Bu tabloda korelasyonlar veya patternler arıyorum. Önerileriniz var mıdır? Mümkün mü böyle bir şey, bir metodu var mı? (python vs. kullanabiliyorum düzgünce)
(3) 

Dövme yaptırmadan önce nereleri araştırıyorsunuz?

Ranchoddas #1548758 
Dövme yaptırmadan önce nereleri araştırıyorsunuz? Nelere dikkat ediyorsunuz? Dövmeci seçmek veya bulmak zor oluyor mu?
(5) 

İlk defa kredi kartı kullanacak olan birine hangi kredi kartını önerirsiniz

Ranchoddas #1548757 
İlk defa kredi kartı kullanacak olan birine hangi kredi kartını önerirsiniz? Ekstraları ayrıcalıkları vs. olan bildiğiniz hangi kartlar var güzel?
(1) 

Aileyle Yemek Yemelik Normal Restoran Önerisi

Ranchoddas #1547883 
selamlar, ben babam ve kardeşim bir süredir görüşmeedik çok lüks ve pahalı olmayan çok da kötü olmayan normal bir restoran arıyoruz. alkol kullanmayacağız. anadolu yakası tercihimiz ama çok da fark etmez. yemekleri düzgün şaşaasız bir restoran önerisi olan varsa çok sevinirim.
(3) 

Wordpress Plug-in'i yükledim site çöktü, bittim ben bilen kimse var mıdır?

Ranchoddas #1546352 
selamlar,

bir wordpress sitesi düzenliyordum. ilk aldığım işti. bir plug-in yükledim ve şimdi site
There has been a critical error on this website.

hatası veriyor. plug-in de 5 yıldızlı 900k+ kişi tarafından indirilmiş plug-in. olur olmadık bir şey de değildi. nasıl düzeltebilirim bilen eden var mıdır çok kötü oldu ya
(9) 

MR'a girecek bir insan nasıl telkin edilir? (ben refakatçiyim)

Ranchoddas #1545221 
merhabalar,

annem pazartesi günü mr'a girecek. hayatında hiç girmemiş olabilir. ben de yanında gideceğim. çok panik olmasından endişe ediyorum. ben daha önce 6-7 kere girmişimdir o yüzden pek korkmam, sadece sıkılırım. annem panik olursa nasıl telkin edebilirim?
(2) 

İlaçlı Tomografi çektiren kimse var mı? Bir yan etkisi veya zararı ile...

Ranchoddas #1544960 
İlaçlı BT çektiren kimse var mı? Bir yan etkisi veya zararı ile karşılaştınız mı? Annemin böbrekle ilgili ultrasonundan sonra emin olmak amaçlı doktor yönlendirdi ama ben biraz çekindim açıkçası. Bu ilaç ne ilacıdır bir zararı var mı veya yan etkisi? İlaçsız tomografi ile bu işi halledemez miydik? Zaten böbrekle ilgili bir sorun ile giden birine bu ölçümü yaptırmak ne kadar doğru?

Amerikadan Teknolojik Urun Getirme

Ranchoddas #1544487 
Amerikadan PS5, macbook air, iphone 14 pro alacagim. Donerken gumruk vb sikinti olur mu?
(6) 

Bir kızla gezmeye çıkacağım, yapılabilecek etkinlik önerileri?

Ranchoddas #1543993 
merhabalar, date gibi de ama değil de olan gibi bi kızla Kadıköy'de gezmeye gideceğiz. Gündüz vakti takılacağımız için bar vb. yerine daha çok bowling, sinema gibi etkinlikler yapabiliriz diye düşnüyorum. Hatta bowling daha iyi gibi geldi icebreaker olması açısından. (Oturup kahve içmek zaten okey). Bunun dışında böyle oyundur vesairedir aktivite önerileriniz var mıdır Kadıköy'de?
(9) 

İlaçlı MR çektiren kimse var mı? Bir yan etkisi veya zararı ile...

Ranchoddas #1543716 
İlaçlı MR çektiren kimse var mı? Bir yan etkisi veya zararı ile karşılaştınız mı? Kulak çınlaması şikayetim için doktor yönlendirdi ama ben biraz çekindim açıkçası. Bu ilaç ne ilacıdır bir zararı var mı veya yan etkisi? İlaçsız MR'la bu işi halledemez miydik?

Fiyat performans klavye ve mouse önerileri

Ranchoddas #1542870 
merhabalar macbookumu standda kullandığım için elimin rahat etmesi için bluetooth klavye ve mouse almak istiyorum. buna 3-5 bin TL harcayacak param yok, yazılım mühendisliği okuyorum. ne önerirsiniz?

Satılık Nurus Me Too Çalışma Sandalyesi

Ranchoddas #1542295 
merhabalar, elimdeki neredeyse hiçbir deformasyonu olmayan (sağ düğmesinin kapağı düştü ama kullanımı engellemiyor) 2-3 ay kullanılmış nurus me too sandalyemi satıyorum. tertemiz durumda. 4300'e bırakıyorum. rengi bej. bel desteği var, boyun desteği yok. şehir istanbul
(2) 

Kindle'a kitap gönderemiyorum (macbook'tan calibre ile)

Ranchoddas #1542064 
merhabalar, kindle paperwhite 2 aldım bir arkadaşımdan. ilk taktığımda calibre'den 1-2 kitap atmıştım. ama şu an calibre kindle'ı görmüyor. neden olabilir, ikisine de reset attım ama olmadı.

calibre'den atabilir hale gelsem daha iyi olur tabii ama alternatif önerilerinizi de almayı isterim. (convert ederek atmak önceliğim)
(2) 

Bu havada bot giyilir mi, bot sezonu açıldı mı sizce? (İSTANBUL)

Ranchoddas #1541741 
arkadaşlar sizce bot giysem mi giymesem mi saçma sapan bir hava
(8) 

Tansiyonunuzu hiç ölçüyor musunuz kaç çıkıyor, yaşınız kaç?

Ranchoddas #1541480 
merhabalar, ben tansiyonum ölçtüm 132/84 çıktı. bu yaşa göre çok diyenler oldu 29 yaşındayım. kilolu vs. değilim. sizin kaç çıkıyor bir ortalamaları görmek istedim
(5) 

Motor arızası göstergesi yanıyordu ama söndü neden olabilir?

Ranchoddas #1541341 
selamlar, arabamda motor arızası göstergesi yandı. park ettim sorup soruşturdum. birkaç saat sonra çalıştırdığımda gösterge yanmıyordu. sizce neden olabilir? uzun süre kullandım diye mi, şu ara biraz yoğun kullanmıştım.
(6) 

Turk.net'e geçmeyi planlıyorum, modemim yok ne yapmalıyım?

Ranchoddas #1541338 
merhabalar, internet firmamı Turk.net olarak değiştirmek istiyorum ama modem vermediklerini söylediler. Elimde Superonline'dan kalma bir modem var ve bunu üyelikten çıkarken satın alabileceğimi ama "başka firmayla çalışırsanız destek kapsamından çıkar" gibi bir şey söylediler. VDSL'i olan bir modem gerekiyormuş. Sizce ne yapmalıyım? Sizböyle bir durumla karşılaştınız mı, nasıl çözdünüz?
(6) 

Yarın araba almaya gidicem (2.el), nelere dikkat etmeliyim?

Ranchoddas #1541171 
merhabalar, yarın kardeşim için beğendiğimiz bir arabayı almaya gideceğiz. tabii ki de ekspere göstereceğiz ama yine de size de sormak isterim. araba alırken nelere dikkat etmeliyiz? gözden kaçan veya kesin bakın dediğiniz neler var? bu arada araba 2008 dizel audi a3 ve kilometresi yüksek. (350.000 km). bir usta arabaya önden baktı tanıdık, sağlam olduğunu söylediği için biz de bir süre kullanmak üzere almak istiyoruz. ben bu konularda çok cahilimdir. en ufak öneriye bile açığım. şimdiden teşekkürler
(1) 

PTT Kargom geri mi döndü anlamına geliyor?

Ranchoddas #1540608 
merhabalar, günlerdir bir tane salak gönderinin elime ulaşmasını bekliyorum. bugün dağıtıma çıktı yazdı ama il içi aktarmaya geri gitmiş. bu ne demek "geldik bulamadık" mı demeye çalışıyorlar? ben bütün gün evdeydim ve bu kargo geri giderse işlerim aşşırı aksar. bir daha da zaten PTT Kargo ile çalışmayacağım. Aradığımda da açmıyorlar. Bu da ekran görüntüsü.
(2) 

Nurus sandalyemin hidroliği çalışmıyor, napmalıyım?

Ranchoddas #1540324 
Nurus sandalyemin hidroliği çalışmıyor, napmalıyım? kaydı kuydu da yok elimde ikinci el almıştım. arasam yardımcı olurlar mı? veya normal bi tamirci halledebilir mi?
(1) 

Django öğrenmek için kaynak önerileriniz neler?

Ranchoddas #1539738 
selamlar, bir derste ödevimiz var. "pocket" gibi bir web sitesi yapmamız bekleniyor. ek olarak sadece işin takipleşme ve sosyal boyutu da var takipleşme etc. Ya Java Spring ile yapın ya da Python Django'yla yapın dedi. Ama bir şey öğretmiyorlar okulda, gidin yapın diyolar valla. Ben ne django biliyorum ne docker'a bi şeyleri deploy etmeyi biliyorum. var mı yakışıklı/güzel bi abimiz/ablamız bana yol gösterecek?

İçerik özgünlük testi nasıl yapabilirim?

Ranchoddas #1539590 
merhabalar, bir prje için birkaç kişiyle bloglar yazıyoruz. ama özgünlük konusu bizim için önemli. bunun için internette bir sürü tool var ama özellikle önerdiğiniz bir tool ya da yöntem var mı?

Krombera ajansı bilen var mı? Çalışmak için nasıl bir yer?

Ranchoddas #1539470 
Krombera ajansı bilen var mı? Çalışmak için nasıl bir yer?
(7) 

Bir yerde yeni işe başladım ama daha iyi bir yer dönüş yaptı napmalıyım?

Ranchoddas #1539388 
merhabalar, geçen hafta iki görüşmeye girmiştim. bir tanesi cuma günü döndü, iyi kötü şartlarda anlaştık. bugün başladım. ama dün daha beğendiğim bir yer de teklif atmış. açıkçası ikinci yer benim için çok daha iyi olacağını düşündüğüm bir yer. şu an bu işten çıkabilir miyim resmi olarak bir sorun oluşur mu? neticede deneme süresi diye bir şey var iki taraf için de. tabii bana deneme süresi vs. bahsedilmedi hiç direkt gel başla dediler. bu deneme süresi olmadığı anlamına geliyor mu, ihbar mı vermeliyim ilk günden?
(5) 

Çalışma kalitenizi nasıl artırıyorsunuz? Çalışma ortamınızda neler var?

Ranchoddas #1539141 
Çalışma kalitenizi nasıl artırıyorsunuz? Çalışma ortamınızda neler var?

Örneğin, rahat sandalye, bardak tutacağı, ışık vs. böyle detay odaklı unsurlarınız var mı işinizi rahatlatan veya sevdiren?
(14) 

Burun kıllarını almanın yolları nelerdir?

Ranchoddas #1539044 
burnumun içinde kıl var ve bunu görebilmek beni rahatsız ediyor. bunları almanın, en azından dışa yakın olanları almanın cımbız vs. dışında kolay ve acısız bir yolu var mı? ne önerirsiniz?
(10) 

Yazılımcı arkadaşlar ne bilgisayar kullanıyor? Neden?

Ranchoddas #1538328 
Yazılımcı arkadaşlar ne bilgisayar kullanıyor? Neden?
123456  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık