(9) 

Amazon'dan aldığım bir ürün Türkiye'ye -gümrüğe takılmadan- gelebilir mi?

inamorata #1134308 
Merhaba,
55 Dolarlık bir ürün alıcam. free shipping olsun ya da olmasın. Türkiye girişinde gümrüğe takılır mı yani gümrük de bir de ÖTV vergisi çıkar mı? Ya da ürünün sınıfına mı bağlıdır bu? Teknolojik alet alacağım.
(1) 

Oyun İçin Uygun Bilgisayar Önerisi

inamorata #1092362 
Merhaba, Bu cumartesi amerikaya tatile gidiyorum ve gitmişken oradan da bir bilgisayar alayım diyorum ama çok pahalı da olsun istemiyorum çünkü bilgisayara ihtiyacım yok sadece arada oyun oynayabileceğim min. donanıma sahip bir bilgisayar olsun istiyorum. Monster gibi pahalı oyun bilgisayarları, dell'in de oyun bilgisayarları serisini almayı düşünmüyorum çünkü çok pahalılar. Daha çok standart laptoplar üzerinden bir tavsiye arıyorum aslında

istediklerimi daha kolay tasviye edebilmeniz adına aşağıda paylaşmak istiyorum;
-Max fiyat 1500 - 1700 arasında
- assassin's creed, sims4 gibi oyunları çalıştırsın yeter
- Çok yüksek performans beklentim yok. Oyun dışında çok kullanamaycağım çünkü
(1) 

Mac Versiyon Yükseltme

inamorata #817891 
Mevcut Macbook bilgisayarıma format attım kutusundan çıkan CDler ile ama yıllar sonra formatladığım için CD içindeki versiyon baya bir eski. yükledikten sonra baya bir güncelleme yaptım fkat hiç br şekilde formatlamadan önceki versiyona ulaşamadım. ayrıca Itunes da hiç bir şekilde açılmıyor açılsa oradan belki başka bir yazılım indireceğim.

Şuan kullandığım versiyon 10.5.8 gibi felaket bir versiyon. tarih öncesine dönmüş gibi hissediyorum. diğer versiyonları yüklemek için 10.6 gibi bir sürüm istiyor upgradeler. Ne yapmam gerektiği hakkında en ufak bir fikrim yok.

Normalde de windows kullandığım için macbook u sadece kullanıyordum film izliyordum vb. şimdi format attım film de izleyemiyorum indirdiğim hiç bir yazılım versiyonla uyumlu değil.
1

mobil görünümden çık